ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יש פה איזה משהו שגורם לג'ף לא לתת לשחקנים חוזה של מעבר לעונה אחת.
    זה בטוח שהוא חוסך פרוטה לשם או לכאן, יציבות ושמירת הקאדר לא ממש מעניינים אותו.
    כל עוד הוא יכול לעשות את מחנה האימונים בארה"ב בקייץ ולקבל חשיפה זה מספיק לו.
    אני מת על קאלת'יס, אם הוא ומקל ואחד מהגבוהים נשארים פלוס שניים עד שלוש מהסגל הנוכחי לספסל והבאה של 3-4 שחקנים בכירים וטובים אפשר לדבר חזק. אבל לא ככה מתקתק השעון אצל מר רוזן וחבל מאד שככה.

2. Telkiyski Member

עזוב
    אל תיתמם
    שנינו יודעים שאם בספורט5 מעלים כתבה כזו לעמוד הראשי והיא נמצאת שם כבר 6 שעות, יש מי שיודע ודואג לזה שזה יהיה שם.
    תפסיקו עם ההיתממות הזו כבר
    תכף תגידו ששימון לא ידע על מוני, ושלא הייתה פיצת מוני עם צ'ורה.

אגב, כנראה שגם בלי הסיפור הזה מכבי הייתה מנצחת בסדרה את ירושלים אם וכאשר, וזה עדיין מסריח.

עריכה : במחשבה שניה אחרי הסדרה מול הפועל תל אביב והמשחקים הצמודים לא מן הנמנע שאנשים במונופול "אוכלים סרטים" על סדרה מול ירושלים ולכן נתנו הוראה לכתב החצר גלדסטון להעלאות את הכתבה הזו. זה אפילו נראה לי הגיוני יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/13
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה מבין מה מעצבן, רוזנר? שאחרי זה אנשים באים וזורקים באוויר מכבי הורסת את הכדורסל. מכבי חיפה נתנה יופי של עונה עד עכשיו, בנתה קבוצה מצויינת, הכל טוב ויפה, אבל לבעלים שלה לא מעניין יציבות. אז למה? למה לא להמשיך עם הסגל עוד שנה-שנתיים. אז לא יהיה יורוליג, אבל עם אולם יפהפה, פוטנציאל לקהל שיגיע ותאמין לי שחיפה יכולה גם לשחזר את מה שירושלים עשתה ב-2004, לקחת יורוקאפ ולהכנס ליורוליג גם בלי השיריון. אני אומנם רץ כאן, אבל הבנת את הכוונה. הנה קבוצה שבאמת התלכדה יפה, למה לא לתת לה עוד לרוץ, עם או בלי אליפות שתהיה.

4. Milanista Member

היא נמצאת שם כבר 6 שעות. וואו. שוב, כולה כתבה על כך שאולי דאנקן יהיה מועמד בסוף העונה, זה הכל. אף אחד לא פנה אליו ואף אחד לא דיבר איתו. בדיוק כמו שיש כתבות שסמית' מועמד לבארסה ודברים כאלה. בגלל שמכבי אולי תרצה מתישהו את דאנקן זה אמור להשפיע עליו במשחק מול נתניה? תעשה לי טובה.

ואף אף אחד לא מפחד ממגדל, רוב הסיכויים שהם ילכו הביתה היום.

5. OriRR Member

אם אני בלאט אני משחרר את כל הזרים פרט לג'יימס וסמית'(אם הוא יישאר כמובן) ומביא סנטר זר וגארד זר ברמות הכי גבוהות של היורוליג. אח"כ אני משלים את הקאדר עם שחקנים מהליגה(קלאת'ס, מקל, דאנקן..) שיהיו ברוטציה בסגל.

אף פעם אני לא מבין החתמה של עונה אחת. מילא אם זה שחקן צעיר מהמכללות שלא עשה כלום והוא נעלם גדול או סתם שחקן ותיק אבל שחקנים כמו קלאת'ס ומקל צריך להחתים לכמה עונות.
    אני מסכים עם עידן, אם חיפה תצליח לשמור על הבסיס של הסגל השנה ותצליח לרוץ איתו עוד עונה שתיים היא יכולה לדבר חזק מאוד בצמרת(את האמת לא אופתע אם היא תיקח אליפות גם העונה). חיפה לעומת אילת למשל זאת קבוצה עם אולם מדהים ובסיס אוהדים טוב וזאת קבוצה שיכולה וצריכה לתת פייט למכבי על האליפות כל שנה. אני מאוד מקווה בשביל הליגה שהיא תצליח לשמור על הסגל הקיים(וגם לחזק אותו), לא תזיק לנו עוד קבוצה חזקה בליגה.

6. VAR Member

מקל לא רצה חוזה ליותר מעונה אחת, למעשה בהתחלה לא היה בטוח שהוא יישאר איתנו עד סוף העונה.

כמובן שיש למדיניות הזו פלוסים ומינוסים. זה תלוי מי בוחר את הזרים. אם זה מאמן כמו גרינברג הייתי סומך על המילה שלו ומחתים אותם ליותר משנה. מצד שני לך תראה מה קורה בקרקס בירושלים כשאחד מ-7 זרים הוא אולי שחקן לגיטימי לקבוצת צמרת או אפילו בקרקס שהיה אצלנו בחיפה עד שהגיע גרינברג. תודה לאל שרוזן סוף סוף הבין שאין לו מושג בכדורסל ונתן את ההחלטות המקצועיות למישהו שבאמת מבין. את התוצאות ראית מהרגע הראשון - מקבוצת ליגה לאומית הפכנו לקבוצה השנייה בטיבה בארץ.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/13
  7. VAR Member

סטטיסטיקה שנאמרה הרגע במשחק של ראשל"צ ואילת. אור סולומון, אותו אחד שמתלהבים ממנו, זה עם הידית מ-3 עומד על 11%(!) מהקו בפלייאוף הזה. 11%. אין יור פייס ארגון השחקנים.

8. Telkiyski Member

צודק
    ומצד שני אין על קבוצות כמו פטאל אילת או גרינטופס נתניה שמשחקות 90% מהזמן עם 4 זרים על המגרש.

כ"כ מרגש לראות את יאנגר צולף שלשות, חבל שלא מאפשרים לדורון הרציקוביץ להחתים 7 אמריקאים ולא 4.

איזה גישה מכביסטית מגעילה.

כמובן אגב שלא תגיד מילה טובה על חנוכי ועמית בן דוד שיחד עם יוטר החזיקו את ראשון בסדרה הזו (נראה לי).
    העיקר לסגוד לאמריקאים.

9. VAR Member

11%!

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה מבין מה זה, ליאור? גם כשאתה חיפאי בדם, עדיין הופכים אותך למכביסט, אתה לא יכול להפטר מזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

----------------

קצת חבל לי על ראשל"צ, סה"כ הוציאו את המכסימום מעצמם ואפילו הייתי אומר שקצת קופחו היום ע"י השופטים שבמצב צמוד הם שרקו לבלתי סופרטיבית לחנוכי שניסה להשתחרר מחסימה (מילא פאול, למה בלתי ספורטיבי), ומשם אילת לא הסתכלה לאחור. תהיה חתיכת סדרה בין חיפה לאילת, אבל לטעמי חיפה פייבוריטית כאן ללא קשר לביתיות, לפחות לאור האכזבה שלי מאילת בסדרה מול ראשל"צ. ועדיין, מבחינת חומר השחקנים האילתים לא נופלים, כך ש-4 או 5 משחקים הסדרה הזו הולכת להיות.

במשחק השני צמוד-צמוד. אני מהמר על נתניה בסופו של דבר, אני חושב שהם קבוצה טובה יותר ואם הם ישלימו את הקאמבק המדהים הזה, מבחינתי הם הפתעת העונה ופרנקו הוא המאמן. אבל יש עוד מחצית שלמה וירושלים עוד עלולה בטעות לנצח.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה בסדר, גם JR קלע ככה נגדכם, אז גם לאור סלומון מותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. VAR Member

מהקו!

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נו? השלוש בשביל JR זה כמו הקו לאור סלומון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני כמובן צוחק ואתה יודע שאני בדעה שלך בנוגע לזרים ולשחקנים הישראלים.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ממש איכזבו אותי נתניה. רבע שלישי במשחק מכריע בבית ועוד מול קבוצה בינונית כירושלים, ככה לוותר על המשחק? הם היו הרבה יותר גרועים מאשר ירושלים היו טובים, נקלעו לבור גדול ועכשיו הם לא יוצאים ממנו. ירושלים היריבה הבאה שלנו, כך מסתמן כרגע.

15. BvB Member

קלעתי בול ב4 הקבוצות שיעלו באיזה ביטחון חצוף אני חח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    וגם בכמות משחקים צדקתי ב2/4 לא רע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx