טוב אז בוא נומר את זה אחת ולתמיד. אתה המביך מבין שניכם. ובנושא דאנקן: עידן, נגיד שראשי הקבוצה שלך מכחישים. על סמך ניסיון העבר, האם אני אמור להאמין להכחשה שלהם? אתה בחור הגון ועובדה שאתה מנסה לגונן כנגד הפרסומים האלה על דאנקן אבל מה זה אומר על מה שאתה חושב על מקרי עבר כמו צ'ורה או יניב גרין? האם מה שמפורסם בספורט5 לא תואם את המציאות שקיימת בכדורסל הישראלי?
אם ההודעות שהוא מוחק הן ברמה של אלה ששלחת לו במסר אז לא רק שזה בסדר זה אפילו מבורך. האירוניה היא שבמסר שלך אתה תיארת יפה מאוד את ההתנהלות שלך בעצמך. ומעתה אני גם אכבד את הבקשה של עידן וזו הייתה תגובתי האחרונה בנושא.
ולכתוב לי "זה פט ולא פת'" זה לא פרובוקציה? זה נקרא "להתמקד בעניין עצמו"? כי ככה הנחה אותי המנהל לעשות אני כתבתי שוודאי נשמע יום לפני הגמר ברוממה שמכבי רוצה את קלאתס, והמנהל כתב לי "זה פט ולא פת'", וכשהגבתי להערה "המתמקדת בעניין עצמו" הזו, המנהל מחק לי את ההודעה. ולעניין עצמו, כמו שאמר מישהו מהפועל ירושלים אם מכבי אכן פנתה לדאנקן זה חמור מאוד ואם היא עדיין לא פנתה אליו, אז היה מי שדאג לזה שהידיעה הזו תתפרסם בכל מקרה מפתיע זה לא
עונה. זו מדיניות אצל ג'ף להחתים את כולם לשנה אחת, אני חושב שהיחיד שעבורו הוא חרג מהמדיניות הזו הוא לנדסברג.
אני שואל כי בהמשך למה שדיברנו בזמנו, שקאלאתס ברשימת המועמדים של מכבי, אני מקווה שהוא יישאר בחיפה. דווקא בגלל שהשנה יש לחיפה קבוצה מצויינת גם אם קצת לא יציבה, רוזן חייבת לשנות גישה ולהחתים לחוזים ארוכים יותר. קבוצה כמו שלכם יש שתרוץ שנתיים-שלוש, תוכל לאיים על מכבי גם בסדרות, או לפחות לתת פייט ולטעמי גם להוות כוח רציני ביורוקאפ. אבל בשביל זה רוזן צריך לעשות מה שהוא יכול כדי להשאיר את כל הסגל, אולי מלבד שחקן ואו שניים, להשאיר את גרינברג ויש לנו עוד קבוצה מצויינת בליגה. אני מקווה שמכבי לא תיקח את פט ולו כדי שהוא יישאר אצלכם להמשיך את התהליך שנבנה השנה.
איפה ראית שמכבי פנתה אליו? הכתבה בספורט 5 היא לגמרי ספקולטיבית, כולה כתוב שחושבים עליו. בדיוק כמו על עשרות מועמדים שעולים בתקופת המלפפונים. " יש לציין כי הצהובים טרם פנו או יצרו קשר באופן רשמי עם דאנקן, אך נראה כי פניה מתוכננת עם סיום העונה." אז די לזיין את המוח. מה שלא מפתיע שאוהדי מצרפלס משחקים אותה לוחמי חופש בשקל.
מכבי רשאית לחשוב על כל שם שהיא רוצה, היא לא פנתה לשחקן שנמצא תחת חוזה. וגלדסטון העיתונאי שפגע הכי מעט בשנים האחרונות, הסיכוי שהוא באמת יודע משהו אפסי. מה שכן דאנקן שחקן מצוין וסביר להניח שהוא כן ברשימת הסקאוטים, אני לא רואה בזה שום בעיה. גם שון ג'יימס ודווין סמית ברשימת השחקנים של ברצלונה אני לא רואה אף אחד במכבי שבוכה על זה.
בוא נראה את אוהדי הפועל ת"א מגיבים לזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אגב שום דבר מונע משום קבוצה ישראלית להשקיע הרבה כסף בקבוצה שלהם ולהביא לפה את קובי בראיינט...העובדה שהקבוצות הישראליות מנוהלות בצורה חובבנית לא הבעיה של מכבי. כמו שאתה כותב שי, כמה קבוצות עשירות באירופה לוקחות אחרי עונה מוצלחת שחקנים שלנו, אבל לא אהיה מופתע אם כבר נשמע שזה לא אותו דבר... לנושא. אני לא מכיר ממש את דאנקן, אבל יש תמיד סיכון בלקנות שחקנים מקבוצות ישראליות אחרות. שון ג'יימס ללא ספק הצלחה, אבל רשימת הזרים שהביא אפי בירנבוים הביא לקבוצה עדיין גורם לי לסיוטים.
בתכלס, כרגע, אני לא רואה מלבד קלאתי'ס (שמבחינתי יכול להיות תוספת נחמדה ולא יותר) זר שמשחק בקבוצה אחרת שיכול להתאים לרמה הגבוהה של היורוליג. בהתחלה חשבתי שדונטה סמית' הוא גם כזה, אבל אני עדיין לא בטוח.