ליאור, לא קבעתי שחקנים לפי תג מחיר וגם לא אמרתי שקאלאתס לא שחקן טוב. מצד שני, גם להגיד שהוא שחקן יורוליג ברמה גבוהה מאוד זו שטות, בעיקר בגלל שהוא כבר היה בקבוצת יורוליג ברמה של מכבי ואפילו דקות משחק לא ראה שם. לא אמרתי שהוא לא יכול להצליח, רק אמרתי שכמות הזרים שהיו מצויינים בארץ והמשיכו את יכותם גם במכבי, נמוכה מאוד. בתור שחקן ספסל הוא סבבה, אבל מכבי צריכה סנטר ופוינט מוכחים עם קבלות.
למה חזית שפארגו יהיה טוב במכבי? פרקינס? מוריס? כל פעם אחרי שהחתימו כל אחד מהשחקנים האלה, 90 אחוז מהאוהדים הרימו גבה. ושוב פעם אני מדבר על פוטנציאל ואכויות. לקלאתס ולפלס, יש את הפוטנציאל ואת האכויות להפוך לשחקני יורוליג לגיטימים ומעלה, בסגנון פארגו \ פרקינס. במיוחד שאנחנו במצב שאנחנו לא יכולים להביא 4 שחקנים יקרים, במיוחד בגלל צוריכ תקציב זה הפיתרון הכי טוב שיכול להיות למכבי.
היית יכול לעשות קופי פייסט להודעה הזאת על שון ג'יימס עד לפני חצי שנה. לא קיבל דקות משחק בקבוצת יורוליג. שרמאדיני שהגיע אחרי עונה טובה ביורוליג, דווקא כן קיבל.
כשנתניה לא העבירה כרטיסים לפני המשחק מולה פעלנו באותה צורה בדיוק, וזה היה משחק שבו אם היינו מנצחים היינו עולים לפלייאוף העליון. ההבדל היחיד הוא שאז הקבוצה האשמה לא הייתה במקרה גם הקבוצה של יו"ר המנהלת ויו"ר האיגוד, אז בתגובה קיבלנו את כל הכרטיסים שהגיעו לנו.
חוצפן חיובי, תקרא את הפרטית ששלחתי לך ותפנים איך כותבים פוסטים בדרך הטובה. אם לא, יש דרכים אחרות גם. דביל אתה יודע למי לקרוא. Zivmay, אני מדבר סינית? אתה באמת רוצה שאני אביא עכשיו מספיק דוגאות לכישלונות שעברו בליגה ואח"כ למכבי? אני אמרתי שכל השחקנים שבאו למכבי נכשלו? אז מה אתה ממשיך לבלבל ת'שכל? גם להופסון, יוטר, אנדל, גודס, קיצ'ן, רייט, סמית', סמואלס לכולם יש פוטנציאל ואיכויות נכון? תסכים איתי שכולם שחקנים טובים. אז למה דווקא את פלס ולא את האחרים? צא מהראש הבינוני ותחשוב גבוה. הסיכוי ששוב נבנה קבוצה כמו לפני שנתיים בתקציבשפוי ונשחזר את ההצלחה, די שואף ל-0. לא אומר שצריך להשתולל תקציבית, אבל אם אתה בונה על קאלאתס כ-4 הפותח שלך, בוא נראה לאן תגיע בסוף השנה. אם אתה בונה עליו כשחקן משלים מהספסל, זה כבר משהו אחר. מה אתה אומר, באמת? כי שון ג'יימס, בכלל לא היה אמור להיות שחקן משמעותי במכבי ואתה יודע מה? אם היינו בונים קבוצה נורמלית, הוא היה מחליף טוב במקרה הטוב, או שחקן לא משמעותי במקרה הרע, בדיוק כמו שהיה לפני שנה כשהקבוצה היתה יותר טובה ועובדה שהוא היה גבוה שלישי שבקושי רואה דקות. ולאן הגענו? בדיוק לאן שהגענו השנה. ג''ימס שחקן מצויין, אבל אל תתפוס את המספרים שלו העונה כאיזה בול פגיעה של מכבי, שבכלל חשבה לעשות עליו טרייד בתחילת השנה. ג'יימס וסמית' היו היחידים ששיחקו השנה כדורסל. עם ג'יימס כסנטר או 4 פותח, אתה לא תיקח יורוליג, סורי. תקרא מה שכתבתי. שיחק בקבוצת יורוליג ברמה של מכבי ולא קיבל דקות. שרמאדיני שיחק בקבוצת יורוליג בינונית מינוס ועשה שם עונות יפות, אבל כשהגיע למועדונים הלחוצים באמת - מכבי ופאו, ראינו מה הוא שווה. היתה לו חצי עונה סבירה באולימפיאקוס אם אתה רוצה לאזן את זה, אבל גם הוא הגיע כ-5 שהיה אמור לפתוח, וגם הוא לא שחקן שייקח אותך לפיינל פור. בתור גבוה שלישי אולי הוא יכול לעזור.
כן, כי זו ממש הנקודה. למה להתייחס לזה שמכבי מפרה את התקנון אם אפשר לזרוק שאלות היפוטתיות ולא קשורות לאוויר. אבל בסדר, אתה רב אומן בזה. זה בערך כמו שקבוצת כדורגל תהיה בפיגור 2-0 במשחק בדקה 83 והשופט ירחיק לה 4 שחקנים בגלל הוצאת חוץ לא תקינה, והקבוצה תרד מהמגרש, ואז אתה תגיד "מעניין אם הם היו יורדים מהמגרש אם הם היו מובילים עכשיו 5-0" עוד טיעון אדיר מבית היוצר של המנהל.
משטרה סגרה את השורות האלה בגלל שהתנהגתם כמו בהמות. למה שהכרטיסים האלה יבואו על חשבון אוהדי מכבי? כמו תמיד, אתם חבורה של בכיינים וצדקנים בשקל. מצד שני, אל תופיעו, רק יחסוך מאיתנו לראות את הזבל שלכם בחמישי וכבונוס תקבלו קנס כספי.
המשטרה היא לא גוף מעניש יש תקנון וצריך לאכוף אותו, וזה מה שבסוף קרה בנוסף, אתם התנהגתם כמו בהמות בראשון לציון ביום ראשון, שברתם כסאות ושרתם על טועמה שהוא מחבל. רק שכאשר מדובר בכם, הכל מותר לכם, התקשורת לא תדבר על זה, יחליקו את זה. כשמדובר בנו? עליהום, כתבות, כותרות, עונשים ומה לא. לכו תעודדו בהתרסה את גיא פניני ואחרי זה תבכו שמקללים אותכם, אדוני המוסר העולמי. ובקשר ללראות את הזבל אדון מילנסטה שלנו - מצטערים. אתם תצטרכו לראות אותה לעוד הרבה הרבה זמן חבורת מפונקים
אוהדי מכבי, הסמל של העם היהודי, קודש הקודשים של מדינת ישראל, שרים שירי עידוד לגיא פניני ומקבלים את יונתן שולדבנרד בשריקות בוז. למה? כי שולדברנד ספג מפניני את אותן מילים שכולנו פה מכירים. עד מתי הצביעות של המועדון המחליא הזה?
ירושלים מביכים. ראשון מפגרים, קצת יותר ריכוז והם גונבים לאילת שוב את הביתיות וחיפה עושה מה שהיא צריכה לעשות, גם אם בכדורסל לא הכי משכנע.
רגע המשחק הערב- אוהד הפועל מנסה להכניס סל 5 התקפות רצופות, אוהד מכבי לוקח את הכדור ומכניס לסל בהזדמנות הראשונה. :aaa021:
המשחק הערב הוכיח לי באופן סופי שאנחנו לפחות ב-LEVEL של אולימפיאקוס אם לא טובים יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
להפועל ת"א יש קבוצה פנטסטית. כל הכבוד להם על פייט אדיר בסדרה, אחד הסוויפים היותר קשים שאני זוכר כאוהד מכבי.