ועדיין, אני רק מדמיין לעצמי מה היה קורה אם קלי היה עושה 62-60 להפועל. יכול להיות שהטירוף של הקהל היה גומר את מכבי, ויכול להיות שריקי המלך היה תוקע לנו שלשה בפנים, כי זה מכבי.
ה"משטרה" הודיעה שרק 500 כרטיסים יוקצו לאוהדי הפועל במשחק השלישי בנוקיה ביום ה'. 4 השורות הראשונות ביציעים 4-5 ייסגרו (עוד המצאה ע"ח אוהדי הפועל). ואני שואל קודם כל, מעניין מאוד מי עומד מאחורי "החלטת המשטרה" הזו ומעניין אם גם לאוהדי מכבי יוקצו פחות כרטיסים במשחק הבא מולינו בעקבות אירועי אמש ביציע שלהם די לענף הרקוב הזה, די לשחיתות, די לשמעון מזרחי. אני מאוד מקווה שאם ההחלטה הזו לא תשתנה, הפועל פשוט לא תעלה לשחק. די. http://i40.tinypic.com/33dksy0.Xxx
ואני אוסיף : שמעון, אני מקווה שלא נעלה לשחק אם נקבל רק 500 כרטיסים. אבל גם אם נקבל 250 עדיין ישמעו רק אותנו מהפינה שתתקע אותנו באולם קונצרטים ורולקסים המיותר שלך ושל הקבוצה הכללית החסרת משמעות שלך, אפס מושחת.
אגב, גם אתמול תקעו לנו מצלמות של ספורט מכבי בפרצוף, לא ייאמן איך הם מחפשים אותנו כל הזמן ורק מחכים למעידה קטנה של איזה אוהד. אם הם לא היו משדרים את הליגה והnba הייתי מבטל את הערוץ הזה ולא צופה בו.
נכון, עמד מול יציע העידוד צלם שבמשך כל המשחק צילם את היציע, במטרה לתפוס איזה מישהו צועק "נאצים" או משהו כזה. מיותר לציין, שבמצלמה על אוהדי מכבי, ששברו כסאות (ראו תמונה למעלה) וכהרגלם שרו שירים גזעניים, לא מצאו לנכון להשתמש בספורט מכבי.
ירושלים 2-0 (די מפתיע האמת, 19 הפרש עוד על גרינטופס) בזן 2-0 (אותי גם זה האמת די מפתיע, חזיתי 3-1 לגן נר) אילת דורסת בראשון 28 הפרש, 1-1 (לא מפתיע האמת)
אני מקווה שלא. מדובר בשני שחקני ליגה מצויינים, אבל את שחקני הליגה הזרים שהצטיינו בקבוצות אחרות והצליחו במדי מכבי באירופה אפשר לספור על כף יד אחת, אולי שתיים. פט קאלאת'ס הוא שחקן נהדר, אבל גם כזה שבקושי ראה פרקט בפאנאתינייקוס, אותו דבר כמו לוגן ואנחנו גם מבינים למה. שניהם יכולים להיות יופי של שחקני ספסל למכבי, אבל לא כאלו שיסחבו אותם באירפה וכנ"ל לגבי פלס. פרקינס, פארגו וג'יימס הם בהחלט יוצאים מן הכלל (וג'יימס נהיה שחקן מרכזי העונה רק עקב בניה לקויה של הקבוצה), אבל אי אפשר לקחת כל פעם כוכב זר מצטיין ולהגיד איזה גניבה הוא יהיה למכבי, בגלל שיש לו 15 נקודות בממוצע בליגה שלנו. אותו דבר אפשר לומר על יוטר, הופסון וגודס, אבל קשה לי לראות איך הם מצליחים בבמה הקשה יותר, כי בשביל להצליח בליגה, מכבי לא צריכה אותם. דארווין קיצ'ן, מהזרים המצטיינים שלנו בעונה האחרונה, עבר ללא פחות מפאנאתינניקוס. איפה הוא מסיים את העונה? בהשאלה אצל צ'דביטה זאגרב. מכבי צריכה שני זרים מוכחים שגם עולים בהתאם ומסביבם לבנות שחקנים משלימים.
מעניין מה היה קורה עם הם היו עכשיו בשיוויון 1-1 או ביתרון 1-2....לא מופיעים למשחק my ass. יאללה הביתה, הפרש סלים גם ככה לא נקבע כאן.
מבחינת פוטנציאל הם יכולים להיות מעולים באירופה. ואז מה שקלאטס היה בספסל של פנא, זה לא אומר לכום. שחקנים יכולים להתפוצץ מאוחר או מוקדם זה לא משנה. לדעתי הוא מאוד מזכיר את בלו, וזה מדהים כמה שבלו חסר לנו. לאני בטוח שפלס יהיה פנטסטי באירופה, ושיש לשחקן במה יותר גדולה הוא מביא מעצמו הרבה יותר. פלס כמעט מטר, יכול לשחק 2-3 ולהוות מיסמאצ' מול רוב השחקנים בעמדה הזו. יחסית לגובהו הוא מוביל את הכדור מצויין, יש לו דריבלינג פנטסטי וגם קליעה שלא מביישת שחקנים בעמדות האלה. לדעתי, אם מכבי תחתים את שניהם + גארד וגבוהה מהרמות הגבוהות באירופה, היא גם תחסוך המון וגם יהיה לה סגל שיוכל לדבר גבוהה בעונה הבאה.
גם אני מקווה שלא, לפחות לגבי קלאת'ס. זה בכלל נשמע לי שטות לקבוע רמה של שחקן לפי העלות שלו. קיינר מדלי זר טוב כי הוא עולה הרבה? ארויו היה שווה את ה-2.5 מיליון דולר? אליהו שווה את המיליון דולר? אם תביאו את פט קלאת'ס זאת תהיה העסקה הכי טובה שלכם לקו הקדמי לפחות מאז טרנס מוריס. כמה מספרי 4 אתה מכיר שהם גם גבוהים (2.08), גם קולעים מצוין מבחוץ, גם נותנים כמעט דאבל-דאבל למשחק, גם יודעים להוריד כדור לרצפה, להוליך מתפרצת וגם לתת הגנה לא רעה? ובנוסף איתו יש לך פריווילגיה לשחק עם הרכב סופר גבוה ולהזיז אותו לעמדה 3, לוקסוס שאין לכם כבר מי יודע כמה שנים. אני חושב שהוא שחקן יורוליג ברמה גבוהה מאוד. אבל אני אשמח כמובן אם באמת תפנו לפתרון היקר יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx