ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. אלי מתחן Member

בפעם הראשונה שהיו מהומות עם אוהדי הפועל ת"א בכדורסל זה היה סביר שזאת פרובוקציה של המאבטחים/שוטרים, בפעם השנייה והשלישית גם. בפעם ה800 זה כבר מוגזם.

2. Telkiyski Member

עידן, ה"רגשי נחיתות" שלנו מולכם זו המצאה שלך. אם נדמה לך שאוהדי הפועל רוצים להיות משהו שדומה למפלצת שאתה נוטה להיות בעדה במשחקים, אז אתה טועה. ביום שהפועל תהפוך חס וחלילה למה שהקבוצה שלך מייצגת, זו לא תהיה הפועל יותר. אז את המושג שאתה כ"כ אוהב להשתמש בו פה "רגשי נחיתות" אתה יכול להוציא מהלקסיקון.

זכותי וזכותם של אוהדי הפועל אחרים להאמין בהשקפה שאהדת קבוצת ספורט אינה אמיתית אם אתה לא חווה כשלונות, אכזבות ומפחי נפש מהקבוצה שלך. על אחת כמה וכמה מותר לנו גם להאמין שברגע שהקבוצה שלך מנצחת דרך קבע בהפרש ממוצע של 23 נק' מדי משחק במשך 50 שנה, אז הקבוצה שאתה נוטה לאהוב מאבדת משמעות. זכותי להאמין בזה, וזכותי לראות את הדברים ככה.

לגבי המהומות.
    כן, מי שירק מטומטם.
    כן, מי שזרק כסא מטומטם.
    אבל, למה אין דיון על כוחות האבטחה שהתקעשו להיכנס לשם? למה יש לי הרגשה שלא היה קורה כלום אם הם לא היו נכנסים בפרעות כזו ליציע?
    הבנתי שהכסא נזרק על המאבטחים האלה, ואז נפלו למטה. אבל הכי נוח לספורט מכבי להציג את זה כ"אוהדי הפועל השליכו כסאות", ממש דרבי של אתונה.
    מעניין מה היה קורה אם החכמים האלה של המשטרה היו גורמים למישהו ליפול שם למטה, כי זה באמת היה נראה ממש ממש קרוב כשהאירועים האלה התרחשו על סף הטבעת העליונה שם בנוקיה.
    מעניין אם אוהד הפועל היה נופל למטה מה היו אומרים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/13
  3. OriRR Member

אשדוד הודיעה על סיום הקשר עם עופר ברקוביץ. אם נס ציונה תעלה ליגה, אז ברקוביץ ישמש שם יועץ מקצועי.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא כ"כ מבין את ההחלטה הזו. אני מבין שהעונה האחרונה לא היתה משהו (אפשר לחשוב גם איזה ציפיות יש שם?) ואני מבין שלפעמים רוצים קצת לשנות, אבל ברקוביץ' התאים להם פרפקט. בשלוש שנים גמר פיינל פור, גמר ווינר קאפ ושני חצאי גמר גביע המדינה לקבוצה שעלתה לראשונה לליגה הבכירה רק ב-2010....מאמן טוב ברקוביץ', בטוח שלא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה לאמן. מדברים על אפי כמועמד לאשדוד, גם חיבור שיכול להצליח.

5. Telkiyski Member

אם נס ציונה תעלה ליגה, היא תעלה ליגה?

6. OriRR Member

אם מדברים על ברקוביץ אני חושב שהם יעלו ליגה.
    בכל אופן אני גם לא מבין למה הוא עוזב. הצליח שם מאוד.

היום דרבי.
    אפשר וצריך לנצח, במיוחד בבית.
    ראיתי איזה משפט באחד הפורומים של הפועל ברשת-
    אני מאוד מקווה שארז יפסיק עם השטויות שלו וייתן לגודס לקבל יותר דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  7. LIVERPOOL87 Member

היום גיל ברק ואלי סהר שברו כל שיא של שידור חד צדדי שאי פעם ראיתי (וראיתי עשרות משחקים שפרשן דני נוימן בחיי).
    מישהו צריך להסביר להם שזאת ליגה ישראלית, לא משחק של קבוצה ישראלית באירופה.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רציתי לומר את אותו הדבר, אבל שיזדיינו. אפשר לחשוב (העיקר ערוץ הספורט מוטה לטובת מכבי).

משחק טוב של הפועל שלושה רבעים, אבל ברבע האחרון לחצנו קצת על הגז והסיפור נגמר תוך 5 דקות. לשם שינוי היקמן היה מצויין היום, אבל למרות ה-67 נקודות אני ממש לא מרוצה מההגנה. האדומים עשו יותר מדי נקודות קלות מתחת לסל ומול חיפה או ירושלים זה יעלה לנו ביוקר. יום חמישי הסדרה הזו תגמר ולא נראה לי שנראה משהו שלא ראינו בשני המשחקים. יהיה משחק צמוד ומכבי בסוף תיקח. הפועל בהחלט ראויה למחמאות, להערכתי הם צריכים היו לקחת משחק אחד כי מכבי באמת בעונה מאוד בינונית, אבל כנראה שזה עדיין לא מספיק להפועל.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וואו, מה זה השידור הזה, ברצלונה נגד (הכנס קבוצה כאן)?. איזה ערוץ הזוי.

גיל ברק על תקן יורם ארבל במשחק הזכור של בארסה מול אינטר.... עוד שנייה נכנס למגרש וניסה לחטוף להיקמן.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/13
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גיל ברק הסתום שמשדר כדורסל יומיים ורבע, מתעקש לראות עבירות שלא היו ולא נבראו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx פאתט

11. OriRR Member

מאכזב, מאוד מאכזב.
    אני אתייחס מחר יותר בהרחבה ורק אגיד שלדעתי אנתוני גודס זה הגארד הכי טוב בליגה ואני מת שהוא יישאר אצלנו בשנה הבאה.

12. Telkiyski Member

משחק מתסכל מאוד.
    שוב חזרנו, הגענו לשם, כבר הובלנו.
    היו שני מהלכים שגמרו אותנו, אחד האופנסיב לרנדל (עבירה רביעית שלו), והשני זה היה המסירה ליציע של קרטיס קלי במצב של 60-60, היה לבד מול הסל והיה יכול לתת לנו יתרון ולך תדע איך נגמר המשחק אם אנחנו מובילים.

הפועל עשתה העונה מעל ומעבר.

אה, ואיך אמר המשתמש Hapoelfan? יבואו למשחק בראשון 150 צהובים שיעשו לנו 4 ויתחפפו איך שייגמר המשחק? אז זה בדיוק מה שהיה.

13. shlomydavid מנהלים

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

להערכתי ידיעה הזויה למדי, פרי עטה של ורד כהן "המומחית" הגדולה לענייני מכבי בוואלה! ספורט. להערכתי גם צ'אבי ולא כל שכן אובראדוביץ' שגם מוזכר שם, מרוויחים יותר מבלאט. אז או שההנהלה פותחת את הכיס, או שישאירו את בלאט, כי צ'אבי ללא הסגל היקר בבארסה, לא היה עושה יותר מדי (וגם איתו הוא לא הביא יותר מגביע יורוליג אחד). אובראדוביץ' זה סיפור אחר, אבל בטח לא בשכר של מכבי ובטח לא בעלות סגל שמכבי רוצה. בקיצור, סיפורים מצוצים מהאצבע.

----------------------

היום משחק מפתח בירושלים, שבה נתניה יכולה לקבור סופית את העונה שלה. אם הירולשמים מנצחים, הם יכולים להתכונן לחצי הגמר מול מכבי. לא אכפת לי מי תעלה, אבל אני מקווה לניצחון נתנייתי, שיפוך את הסדרה ליותר מעניינת.

חיפה לטעמי לא יתקלו בקשיים למרות המשחק הראשון, ינצחו היום ויגמרו את הסיפור בבית. הכל תלוי בהם, הם קבוצה הרבה יותר טובה וצריכים לעבור.

עוד משחק מסקרן הוא של אילת וראשון, כמו במקרה של ירושלים, ניצחון של ראשל"צ כנראה יסייםאת הסיפור כמעט סופית, כך שזה משחק של חיים ומוות עבור אילת, שאנשים כאן כבר הקפיצו אותה לגמר ברוממה עוד לפני הפלייאוף.

15. OriRR Member

אז הפסדנו.
    למרות שאתמול מכבי הייתה במשחק יותר טוב גם אנחנו היינו יותר טובים והיינו צריכים לגנוב ניצחון. היקמן כרגיל בדרבי תופר אותנו ואליהו גם כן לא היה רע. מצד שני אצלנו קלי וסטיט עדיין לא הגיעו לפלייאוף וזה משפיע לרעה.
    אני חושב שהרגע שבו הבנתי שאנחנו נפסיד היה כשקלי לבד לגמרי ברחבה במקום לגמור בדאנק מעיף ליציעים, כאילו רבאק אתה לגמרי לבד תן סל ותמשיך את המומנטום. סטיט גם אתמול לא היה בדיוק מחובר וחוץ מגודס ורנדל אין לי מישהו מיוחד לציין, אולי יונתן.

אני רוצה לדבר על גודס, מעבר לזה שאני חולה על השחקן הזה לטעמי היום הוא מהשלושה גארדים הטובים בליגה אם לא הטוב שבהם. הוא הקלעי הכי טוב בליגה אין לי ספק בזה, יש לו את הג'אמפ שוט הכי טוב בליגה, הוא מהיר ופשוט שחקן התקפה ברמה אדירה. לצד זה הוא לא הכי חזק בהגנה אבל זה לא שהוא חושך שם אלא פשוט בינוני מינוס. אני שמח שסוף סוף הוא קיבל דקות משמעותיות(35 דקות) ואין ספק שהוא הגיע לפלייאוף בכושר שיא. מעבר לזה רואים שהוא מת על הקבוצה ורק רוצה להמשיך לשחק פה, אם אני ארז דבר ראשון אני מחתים אותו לעונה הבאה(ביחד עם רנדל).
    הדבר שצורם לי בעין זה שסטיט בכלל לא משתף אותו במשחק ההתקפה, הבחור קלע אתמול 24 נקודות כשאת כולם הוא מייצר לבד, בלי אף תרגיל בשבילו ובלי אף שיתוף פעולה מהגארד השני.
    אני מאוד אופתע אם אף קבוצה לא תגנוב אותו בקיץ כי הוא באמת שחקן ברמה אחת מעל הקבוצה.

אני מקווה שבמשחק הבא יונתן יקבל יותר דקות מקלי שלא הגיע לפלייאוף ואותו דבר בר/גל איתן על חשבון סטיט.
    למרות שיצאתי אתמול מאוכזב מהמשחק הבוקר חשבתי על זה ואמרתי לעצמי שאנחנו פאקינג מתמודדים מול קבוצה שהשחקן הכי זול אצלה מרוויח יותר מהשחקן הכי יקר אצלנו ושהתקציב שלה פי 15 יותר גבוה משלנו.
    מגיע כל הכבוד לשחקנים ולארז על עונה נפלאה שכנראה תסתיים ברבע הגמר.
    תודה לך הפועל! :aaarse: