ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. samoel Member

ההפסד לא מזיז לכם?
    בליגה שלא באמת משנה אם ניקח אליפות, בליגה שבה האליפות היא גם ככה עוד גביע, מול קבוצה שכל המטרה שלה היא ניצחון מסכן ועלוב עלינו, מול קבוצה שהקהל שלה שובר שיאי שפל. כל מה שנשאר זה הדרבי! להכניס את השמ**ים האלה לחורים שלהם עם עוד 50 הפרש מכביסטי. מה אנחנו גור שלף? אני לא יכול להסתבוב ברחוב מרוב בושה. להתהדר כמו התקשורת ב- 9 שנים שמתוכם 7 הם בכלל לא היו פה? לתת להם לשמוח ככה אחרי כל הרפש שהם מוציאים? אתם נפלתם על השכל.

תקשיבו ותקשיבו טוב. אני מכרי הרבה אוהדי מכבי שלא יכולים להסתובב מרוב בושה מה שהשחקנים האלו עשו. אולי טוב שכנראה אין עוד משחק נגדם כי לא נוכל לתת להם מעל 11 הפרש. אז עדיף לשמור את זה לעונה הבאה.

קבוצה של מסטיק בזוקה מנצחת אותנו זה מראה על כמה חוסר כבוד, איכפתיות וחיבור יש להם. שני ישראלים יקבלו מחילה ממני - אלו פניני וליאור(פניני יכל לתת שני צורות של משחקים ושום דבר באמצע ואני לא מתפלא ולא מאשים ולא שופט לא הייתי רוצה להיות במצבו). ליאור רק חזר ואין מה לעשות הגנה לא הייתה לו והברך חשובה לאתלטיות.

כמוהם גם שני הזרים ג'יימס וסמית' - שחקנים משלימים שהפכו למובילים בעל כורכם. אין מה לעשות שאתה מתבסס על כל כך מעט אז אדלשטיין בא, סוגר לך אחד(דווין שנגמר בויטוריה) ואת השני מסבך בעבירות(גם הוא היה צריך להיות יותר חכם, הוא נכנס לרבע הרביעי כמדומני עם 2!).

דיוויד ממש לא נקי- וכל ההנהלה החדשה הזאת רשמה שיא שפל! מפה באמת שאפשר רק לעלות.

בחיי אני נדהמתי מהקהל של הפועל, ברור לי שזה הישג בשבילהם וכן אלו השאיפות שלהן - ובטיפשותנו נתנו להם להגשים אותן בהיבט הזה אין לי טענות. אבל כמה רפש, גועל, קללות, גידופים, גזענות, ומדובר בילדים, נערות! זו לא אוירה, תסלחו לי זו חלמאות, זו בושה לחינוך שדבר כזה יכולה להתקיים בכלל, זו לא שנאה ספורטיבית, אל תמכרו לי סיפורים. הביזיון שערוץ הספורט(לכל אוהדי הפועל אנ רק אזכיר שהוא בבעלות משפחת רקנאטי המחזיקה שליש ממכבי ת"א), מראה את התמונות ולמעט ברקו(נדמה לי) ביציע העיתונות, אף אחד לא מתייחס לזה לא מעמיד את אורי שלף מול השאלות הקשות האלו וגם זה התמסמס(גם בחדשות הספורט תיארו את זה כמו איזה מופע עידוד מרהיב). ההבדל בין צבעוניות וססגוניות, ללבין מה שהלך שם(ניסיתי עכשיו 5 דקות למצוא לזה מילים ולא הצלחתי) הוא שמיים וארץ.

ועדיין, שאפו לקבוצה, שאפו לארז.
    אני חושב שדני פדרמן צריך לקחת אחריות, כן עסק של אבא, לא עסק של אבא - לפחות תודה בכשלון. גם את זה אין לו אומץ.

לא רחוק היום שהמכביזם יעלם, פה מילה של שון שם משחק הקרבה של דווין, זה על ערש דווי ידידיי, מוני מזמן לא איתנו ואפילו דרק כבר בחליפות. המון זמן שאני מטףטף לכם שדריקס/שלף גוזרים עלינו קופון עם משכורות עתק וניהול כושל - שנה שנתיים זה יתפוצץ חבר'ה(יש לי גם מידע מגורם שאני מחשיב מהימן).

אני מרכין ראש.

כן,
    שי, שי, עידן - אני יודע שזאת התגובה שהם רצו.
    שימשיכו לשמוח כי בהחלט זה הדבר היחיד שיסב להם אושר. חבל בשבילם, חבל בשבילנו, חבל בשביל המדינה. אבל הם לא מעניינים אותי, כי מאז ומתמיד אני הסתכלתי על המגן דוד הצהוב בלבד...

נערך לאחרונה ב: ‏6/3/13
  2. זכאי Member

סמואל ידידי, בוא ספר לי, פרט לאותו אוהד אידיוט, מה ראית שהיה חמור כל כך?
    האווירה בדרבי היתה מחשמלת והיה ערב כדורסל אדיר ונטול שירי שואה
    ניסיונות ההכפשה של קהל שלם בגלל אידיוט אחד הם פשע

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מסכים איתך מאור ואני אסביר:

מה זה לא מזיז לנו הדרבי? כבר אמר פה שי נדמה לי, שעדיף להפסיד משחק מול חולון או ירושלים מאשר נגד הפועל, זה נכון. אף אחד לא רצה להפסיד דרבי, בטח שיחסי הכוחות אולי הכי לא שיוויוניים שאי פעם היו. אבל בניגוד להפועל שפסגת השאיפות שלהם זה לנצח בדרבי (ואני לא מזלזל, זה באמת המכסימום שהם יכולים להוציא מהקבוצה), תן לי זכיה ביורוליג ואני אתן בתמורה עוד 5 הפסדים בדרבי בהפרש מצטבר של 80 הפרש. איך אני איתך? לנו חשובה האהדה שהמטרה שלה היא לדחוף את הקבוצה להישגים. אני אשמח שהקבוצה שלי לקחה תואר חשוב גם אם על הדרך היא הפסידה דרבים, מאשר לא להגיע לשום הישג אבל לזיין את הפועל בכל מפגש. אז מה בעצם נתן לנו המשחק הזה? ולא רק הוא, כל משחקי הליגה הם משחקי אימון ליום שבו גמר הגביע II ייערך ברוממה בלי כל קשר למאזן הקבוצות במהלך 8 החודשים האחרונים. אתה קולט את האבסורד. ושוב, זה לא מוריד מגודל ההישג של הפועל, מכבי לא זילזלו במשחק, אבל גם לא התייחסו אליו כאל משחק יורוליג כמו שהם הצהירו. בניגוד לכדורגל, בכדורסל אין באמת תחרות איתם, אז מה בדיוק נפלנו על השכל? בוא נכנס קצת לפרופורציות. ביום שנפסיד להם משחק שיהיה רסמי וחשוב, דבר איתי. כל עוד כל הליגה הזו נראית כמו ליגת אימונים, אני בכלל מתפלא על דייויד שהוא לא נותן לילדים לשחק. ראיתי מספיק משחקי דרבי צמודים ורותחים בחיים שלי, שלאחרי הפסד לא יכולתי להוציא את הראש מהבית. סורי, זה לא אחד מהם.

יש לי חדשות בשבילך. הם קבוצת מסטיק בזוקה ואתה קבוצת הובה בובה. מי שחושב שמכבי של השנה שייכת לאמצע של היורוליג, פשוט מזיין ת'שכל. יש לנו בדיוק שישה שחקנים שמתפקדים כל השנה, את ה-6 האחרים הייתי משייך ליורוקאפ וזו האמת. כשהפועל של גרין ב-2004 זיינה את קבוצת החלומות שלנו, זה היה פי 4 יותר משפיל מאשר המשחק הזה.

או שאפשר להשאר באותה רמה, תלוי מה הפדרמנים יחליטו.

לא מעוניין לדבר על הקהל של הפועל. המצלמות צילמו בנאדם אחד אידיוט כמו שזכאי אומר, כולנו יודעים שזה הרבה יותר מאחד והרבה יותר מהקומץ (אני מדבר בכללי, לא על המשחק הספציפי הזה). ועדיין הקללות לשימעון, פניני וטועמה נשמעו גם ככה, אז מן הסתם אין מה לבוא לאחד הצדדים כאשם. מה שכן, ההבדל הוא שאצלנו מתוך 11,000 איש, 500 ישירו שירים בגנות הפועל ואצלם זה יהיה באיזור ה-80%. יש לא מעט אוהדי הפועל שפויים ששמעתי שפשוט נגעלים כבר מהילדים (וזה בעיקר ילדים ונערים) שלא חוו דרבים חמים לפני 20 שנה שהיו את הקללות הלגיטימיות ועברו לפסים הרבה יותר מכוערים. אותי למשל יותר הגעילה תגובת הנהלת הפועל ת"א להודעת התלונה של אוהדי מכבי על התקיפה. מיסמסו והכחישו בצורה שמתאימה לעברריינים לעשות, אבל זה כבר לא מפליא אותי.

שום מכביזם לא ייעלם, כמוך אמרו כבר 50 שנה שאוטוטו האימפריה תיפול. אף אחד לא נופל ובגלל שנה אחת שהכל הלך עקום. כבר חווינו שנים קשות מאלה, בסוף הכל מסתדר. מאחר ובישראל לא מבינים שבקיצורי דרך לא יגיעו לכלום, אז הליגה כאן תיפול הרבה לפני המכביזם.

צודק.

4. זכאי Member

עידן, אולי פעם זה היה יותר מאחד, בדרבי, אפילו לא פעם אחת נשמעה שירה מאורגנת של השירים הידועים, וזה שיפור ענק

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בסדר גמור, ראית שלא התווכחתי איתך על זה. הלוואי וזה באמת יצטמצם לאידיוט אחד ששר על השואה, למרות שכן הייתי שמח אם עכשיחו כשרואים את הפנים שלו, ינקטו נגדו באמצעים.

6. זכאי Member

כמו שגורמי החוק במדינת ישראל לא פעלו נגד גיא פניני (מי שהעניש אותו, בעונש די מצחיק יש לאמר, היו המעסיקים שלו ולא רשויות החוק), היות ולא עבר על החוק, כך לדעתי הם גם לא יפעלו נגד הילד הזה. יאללה שיחוקקו חוק נגד קריאות כאלה, אני בעד. בינתיים אין אפשרות חוקית לפעול נגדו לפי מיטב ידיעתי

7. זכאי Member

http://www.one.co.il/Article/213910.html

הפועל תמכור מניות לאנשי עסקים שיכניסו כסף.
    לכל היותר ימכרו 49 אחוז ככה שעמותת האוהדים תמשיך לשלוט בקבוצה ולקבוע את הלך הרוח. יש כבר סיכום על מכירת 15 אחוז.
    אלו בשורות נהדרות שיגדילו את התקציב.
    יחד עם האולם החדש אליו אנחנו צפויים לעבור בתחילת 2014/2015 ויכיל 3100 מקומות (חבל, עוד 1000 מקומות לא היו מזיקים, אבל עדיין עדיף על הכלום שיש עכשיו), הפועל תוכל לייצר ולהכניס עוד כסף. להתמודד עם הכסף של מכבי לאורך זמן בקביעות זה בלתי אפשרי, אבל להיות קבוצת צמרת יציבה לאורך שנים, ועם ניהול חכם גם להצליח לעשות תואר פה ושם, זה לא חלום שאי אפשר להגשים

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיברתי על מה שראיתי עם אימי שניצלה בשואה הודות למשפחה הולנדית לא יהודית שנלחמה במחתרת. לא ראיתי בעינייה כעס אלא תדהמה.

אני לא חושב שצריך להעניש את הפועל ת"א, אלא את הפושטק הזה. יש תמונה נהדרת ממנו ואין שום מניע לעצור אותו על הסתה לשנאה או משהו בכיוון הזה. העניין הוא שמי שלא פחות מרתיח אותי הוא דווקא שמעון מזרחי. הוא בצדק כועס על מה שקורה במגרשים מסויימים באירופה, אבל מתי שהיה לו את ההזדמנות לעשות משהו חיובי בארץ הוא לא עשה את זה.

כבר אמרתי מהרגע הראשון שפניני היה צריך לעוף מהקבוצה. ברגע שמזרחי השאיר את הפושטק הזה בקבוצה הוא נתן לגיטמציה לכל המטוטמים בארץ.
    ללא ספק שבארץ צריכים לעשות חושבים לגבי כל מה שנאמר במגרשים בארץ ולא רק ע"י חבר'ה שקוראים לעצמם אוהדי הפועל ת"א.

9. זכאי Member

אין חוק על מה שהוא עשה
    הלוואי ויחוקקו חוק כזה, ואז הטיפול בו יהפוך לטיפול משטרתי. כרגע, אין למשטרה על מה לעצור אותו, בדיוק כפי שלא היה לה על מה לעצור את פניני. וחבל.
    שמח לקרוא את דעתך על פניני ושמח לקרוא שאתה לא חלק מהעליהום חסר הפרופורציות שקורא להעניש קבוצה שלמה של אוהדים שנתנו תצוגת עידוד וערב כדורסל נדיר בגלל פושטק אחד

10. Ice Cream חסה

כן יש חוק נגד צלבי קרס.
    בשלב הראשון הייתי מצפה מההנהלה להודיע שהאוהד הזה יורחק לכל החיים, או לכמה שנים טובות מהיציעים.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה רק שוכח שההנהלה לא יותר טובה מהאוהדים, כי ההנהלה היא האוהדים.

12. זכאי Member

אם יש חוק אז שיעצרו אותו (ואת גיא פניני)
    האמן לי, אני האחרון שאגן על האידיוט הזה
    חבל שמכבי מתעסקת בקרח של בכיינות ומגישה תלונות באיגוד. שיענישו אותו, למה להעניש את הקבוצה?

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכבי לא התלוננה לשום איגוד ולא ביקשה שיענישו שום אוהד. אם יש חוק אז צריך לעצור הרבה יותר מאחד. כל אלו שעד היום השתמש בביטויי השואה וברוך השם הקהל שלכם מפוצץ בכאלו. מקווה שהשיפור בדרבי יימשך ואולי נראה צד אחר שלכם כי מבחינת הקבוצה היא דווקא עומדת יפה בציפיות.

14. זכאי Member

עידן אתה טועה
    מכבי התלוננה באיגוד וביקשה להעמיד את הפועל, כקבוצה, לדין
    בדרבי אכן היה שיפור ענק בכל הנוגע לאזכור השואה. אפילו פעם אחת לא שרו שיר שקשור לשואה ואני מקווה שכך זה יימשך
    בקשר לקבוצה, שרק נזכה לעוד שבועות מלאי בשורות כאלה (דרבי, משקיעים, אולם)

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ראיתי עכשיו קישור לתלונה. נו, מה אני אגיד לך, אני חושב שיש לנו בעיות גדולות יותר לטפל בהם מאשר תלונות לאיגוד.