ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. ראיין אדלי Member

איזה משחק ענק, איזה אנרגיות!
    הרבה כבוד חזר היום לכדורסל הישראלי, שסיפק משחקים מעניינים מאוד.
    שמחתי לראות שהפועל חולון הצליחה לנצח בשניות האחרונות. יש עתיד לכדורסל הישראלי! (ולא רק בגלל הדרבי, בשנה האחרונה הכדורסל מספק הרבה יותר משחקים מעניינים)

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/13
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

יהיה עתיד לכדורסל הישראלי מתי שלא לכולם יהיה ברור מי תהיה האלופה.

יצאו שני דברים חיוביים מהעונה הזו, אחד זה הפועל והשני זה שיש ישראלי דומיננטי, דבר שלא קורה כל שנה (בשנה שעברה ניסו לעשות מנגר כמו שלומי הרוש שחקן) והוא בר טימור (שבקבוצה מפוצצת בזרים הוא לא היה רואה פרקט).

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקי, תן לבר טימור, שהוא שחקן מוכשר בלי קשר לאתמול, עוד קצת זמן להוכיח את עצמו לפני שאתה כבר עושה אותו כדבר הבא של הכדורסל הישראלי, להזכירך כמו שעשית שולדבראנד (שלא נופל מכספי, כדבריך אז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx והיום אנחנו רואים איך שולדבראנד מתפקד).

לגבי מכבי, דייויד יכול לתרץ מפה ועד להודעה חדשה, לטעמי זו חוצפה. מכבי כבר שנים משחקים ראשון-חמישי-ראשון וגם אם החבר'ה עייפים זה בגלל שהקבוצה נבנתה כל כך גרוע העונה, שאנחנו צריכים להסתמך על 6 שחקנים במקום על 10. פלא שדווין שנתן את משחק חייו בחמישי נראה אתמול על הפנים? ויותר ממה שמעצבן אותי לראות את פלאניניץ' משחק, מעצבן אותי לראות את דייויד מתעצבן על פלאניניץ' משחק. כבר החלפתם את הגיורגי, מישהו טרח לבדוק למחליף רציני? כנראה שלא, אם קיבלנו במקום ילד בן 22 שהיה אחד המצטיינים של קבוצת אמצע טבלה בוסנית. להביא אותו בגרושים לקבוצת צמרת ביורוליג או לקבוצה שיש לה יומרות באירופה ולצפות ממנו לניסים, זה לא הוגן כלפיו.

אגב, ציטוט של ג'יימס:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx איזה מלך השחקן הזה, מכביסט אמיתי :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏4/3/13
  4. LIVERPOOL87 Member

צריך לכבד את מה שהפועל עשתה, קבוצה שהייתה מפורקת לפני כמה שנים ושיחקה בליגות שאף אחד לא שמע עליהם הגיעה עד לרגע בו הם ניצחו קבוצה עם תקציב של 20 מיליון דולר.
    אני מבין את השמחה שלהם ולא חושב שצריך להתחיל לנסות לעקוץ אותם, הפועל לא קבוצה הישגית והמטרה היחידה שלה הייתה לנצח בדרבי והיא עשתה את זה.
    ככה שזה לא מחמיא לנו כל הבכיינות הזאת.
    גם אנחנו פצחנו בפסטיבל לפני שנה שניצחנו באתונה קבוצה שההפרש ביננו לבינה קטן בהרבה מהפער האיכותי בין מכבי להפועל.

מצד שני מבין את גיימס :aaa8:
    איזה מכביסט, איזה שחקן נשמה ואיזה בנאדם גדול.
    וכמה צפוי שהוא לא יישאר כאן כי ברצלונה תתן לפדרמן 100 אלף ירוקים לכיס ונשחרר אותו.

בכל מקרה את הכסף סופרים במדרגות, כל הכבוד להפועל אבל אנחנו ממשיכים הלאה, המטרה היא לא לאבד את הצלחת ואני לא אופתע בכלל אם זה יקרה השנה.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לי דווקא יש הרגשה ששון יישאר כאן, הוא גם הביע את רצונו לכך לא מעט פעמים ואני בטוח שהוא מרגיש מאוד נוח בת"א - אבל אם יש מישהו שראוי לקבל שידרוג לשכרו גם אם הוא לא יבקש, זה שון. לטעמי האוהדים שגם ככה חמים על פדרמן, יראו בעין מאוד לא יפה אם גם שון יילך בגלל כסף. רבאק, הבחור קורע את עצמו בשביל הקבוצה כל השנה, בערך השחקן היחיד שנותם 100%, זה ביזיון לא לשדרג אותו ואפילו משמעותית.

לגבי הפועל, כבר אמרתי שהניצחון שלהם צודק, אין מה לנסות למצוא תירוצים, גם לא השופטים כפי שהרבה אוהדים ניסו היום לתרץ. אז היו כמה שריקות מוזרות בסוף, לא זה מה שהכריע. מה שכן עצבן אותי כמו שכתבתי, זה שדייויד מתחיל לאבד את זה ולדבר על עייפות ועל כך שזה רק עוד משחק ובלה בלה. תהיה גבר, תגיד שיחקנו חרא והפועל ניצחה בצדק והפנים שלנו עכשיו לחמישי. פעם הוא היה ג'נטלמן מספיק לומר את זה, לדעתי גם לו נשבר הזין מהעונה הזו. ולכל חובבי הפיינל פור למיניהם, אתמול באווירה הביתית בראשון ראיתם איזה יופי יכולה היתה להיות סדרה בין השתיים. תמשיכו לתקוע את הראש בחול כמו קופל האידיוט.

6. LIVERPOOL87 Member

הבעיה איתו שמשנה הבאה הוא ישראלי מבחינת מיסוי, לפי החוזה הנוכחי שלו הוא כמעט מיליון ברוטו במיסוי ישראלי. לא חושב שמישהו שם ישמח לפתוח לו את החוזה ולעלות לו את השכר, זה לא מתאים לפדרמן.
    הוא שחקן נשמה ואני בטוח שהוא רוצה להשאר כאן, אבל זה פחות תלוי בו, זה תלוי יותר בבעלים אם לשלם עליו את המיסוי הגבוה ואיך יגיבו אם הקבוצות העשירות יציעו לפדרמנים סטפות מתחת לשולחן.
    כמה שאני רוצה לראות אותו כאן לפי דעתי יש סיכוי לא נמוך בכלל שהוא לא יהיה כאן ולא באשמתו.

מסכים איתך בקשר לבלאט.
    מצד אחד ברור שיש משהו בדבריו, הקבוצה גמורה וראית את זה בויטוריה, הנטל על שון ודווין פשוט עצום, הם יודעים שאם הם לא מגיעים למשחק מכבי מפסידה, אין מי שירים את הקבוצה ויכניס אותם לעניינים.
    אבל מצד שני זה דרבי, אסור להפסיד דרבי לקבוצה שנמצאת כל כך רחוק ממנו תקציבית,ניהולית, איכותית, קבוצה שהגישה שלה להפסדים שונה ממכבי.
    אפשר להפסיד משחקים לאשדוד, ראשון ואפילו לירושלים, אבל בלאט היה חייב להרים את הקבוצה לקראת המשחק.
    בגלל זה אני שוב חוזר על ההבדל בינו לפיני, עם כל החרא שבא עם פיני הבנאדם היה מתבייש בעצמו להפסיד לקבוצה כזאת ולא מנסה להרגיע את כולם ולומר שזה טבעי, זה לא טבעי להפסיד לקבוצה עם מיליון דולר תקציב וגם זה לא בטוח.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לוקח את דבריי בחזרה לגבי שון, שי, שכחתי את עניין המיסוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx לצערי אני אפילו די מצטרך להרגשה שלך שזו כנראה העונה האחרונה שלו איתנו, אלא אם מישהו בהנהלה יחליט לעשות משהו חכם לשם שינוי.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציטוט של שון :aaa021:
    בסה"כ ההפסד הזה באמת לא מזיז לי. אנחנו יודעים את הבעיות של מכבי וכרגע הרבה יותר חשוב לי הניצחון בויטוריה מאשר ההפסד המיותר הזה בדרבי. שיחגגו עד אור הבוקר, שיחשבו שהם זכו באליפות, שיעשו מה שבא להם. אם ריקי רוצה יותר תחרות אז שהקבוצות בארץ יהפכו ליותר מקצועניות, שיביאו יותר כסף ואז נראה תחרות אמיתית. להוריד את מכבי לרמת הפח של הליגה שלנו לא תצליח!

9. זכאי Member

הציטוט של שון ג'יימס לא מוסיף לכם כבוד
    בעיקר כשזה בא ממישהו שבא מהליגה הישראלית ומבין מה זה לנצח את מכבי. כן, אנחנו חגגנו ועוד נחגוג וניזכר הרבה בניצחון ההירואי הזה, בדיוק כפי שאתם תחגגו ניצחון על קבוצה שהתקציב שלה הוא פי 15-20 משלכם, ועל אחת כמה וכמה אם היא היריבה הכי מרה שלכם.

לענייננו: הפועל הופיעה למשחק עם שלושה מצטיינים (סטיט שכרגיל נתן הגנה אדירה, קלי ששאב עבירות ולראייה היציאה של ג'יימס וכמובן טימור), ולמרות יום לא גדול של השאר הצליחה לנצח. רחוקים עכשיו כבר 4 משחקים מאשקלון. גודס לא נראה מחובר בכלל והוא אכזב אותי. אם הוא יתגלה כפגיעה אפשר עוד לעשות דברים יפים העונה.
    הפנים קדימה לפחים

נערך לאחרונה ב: ‏4/3/13
  10. shlomydavid מנהלים

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.138760.html

שאחרים יגנו על הפושעים האלה. לי אישית לחלוטין נמאס להגיב על ה'עשבים השוטים' האלה. מתבייש כיהודי שבארץ חיים מטומטמים כאלה. הבחור הזה נראה לי עוד אשכנזי, מעניין לדעת מה משפחתו אומרת על התנועה הזאת...

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עזוב שי, זה מיותר. אין מה לפתוח את זה כאן.

13. זכאי Member

אבל הוא פתח, אז לא נגיב?
    לעניין - הדרבי הזה עבר בצורה כ?כ חלקה שהדהימה אפילו אותי. אף לא פעם אחת נשמע שיר שואה ביציעים. פעם אחת לא! זה מילא אותי גאווה להבין שהקהל התבגר ושזנחו את הגועל נפש הזה
    ערוץ הספורט חיפש בפינצטה ומצא אוהד אחד חלאה שעשה תנועה לגיא פניני, והתחיל להכליל ולהכתים קהל שלם שהתנהג בדרבי למופת. למה להכפיש קהל שלם שעשה דרבי מדהים והתנער מכל מיני גועל נפש שציפו שהוא יעשה בגלל אידיוט אחד?!

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

התנועה של צלב הקרס לא היתה לפניני ובינינו, אתה יודע טוב מאוד שזה לא רק אוהד אחד ובכלל ערוץ הספורט דווקא די היה מבסוט מהניצחון האדום, אף אחד לא חיפש שום דבר בפינצטה וזה מבלי להזכיר את התקיפה שעברו אוהדי מכבי בנוקיה. אבל נו, שיהיה, העיקר שהקהל התבגר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/13
  15. זכאי Member

לא לפניני כן לפניני זה לא משנה, זה היה אוהד אחד, וכן, חיפשו בפינצטה, כי אם ממשחק כזה, שעבר כל כל חלק, ותשאל כל אוהד שהיה שם איזה ערב כדורסל אדיר היה, הם מצליחים לייצר כתבה ארסית נגד אוהדי הפועל (תוך כדי הכללה גסה ומכוערת), אז הם חיפשו. כולם הרי ציפו שאוהדי המועל ישירו שואה וזה, אבל זה לא קרה. למה להכתים ולהכליל בגלל אוהד אחד? לא היו שירי שואה בדרבי, זו עובדה. מספיק להכליל ולהכתים 2000 אנשים שאף קללת שואה לא יצאה להם מהפה בגלל אידיוט אחד