ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. LIVERPOOL87 Member

מבחינה לוגיסטית כמי שגר דקה מרוממה אני חושב שהמצב לא כל כך גרוע.
    מחיפה יש קווי אוטובוס כל עשר דקות לרוממה מחוף הכרמל וממרכזית המפרץ, יצטרכו להיות ערוכים ל-2000 אוהדי מכבי בחוף הכרמל, יכול להיות שיהיו הסעות מתחנת הרכבת, ניתן לפתור את זה אם רוצים.
    מבחינת רכבים, זה נכון שאין חניה רבה בהיכל עצמו, אבל יש המון חניה ברוממה החדשה והישנה. גם בנוקיה הרבה פעמים חנינו רחוק והלכנו רבע שעה-20 דקות, פה מדובר בפחות מזה.

העניין הוא שהאולם הזה כזה פצפון לעומת נוקיה שלא יהיה בלאגן יותר מידי ולוגיסטית זה יעבור חלק לפי דעתי.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אז ייצא לך קל"ב לראות את מכבי אם הסתומים ישכילו לשחק טוב ובכלל להעפיל למשחק הגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. LIVERPOOL87 Member

קודם כל נראה באמת אם יגיעו, לא אתפלא אם נעוף בסדרה הראשונה מול איזה ראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בכל מקרה אני את כספי החלטתי להשקיע במשחקי כדורגל של הפועל חיפה, לפחות שם יש לי מתח... יום שבת בעכו במשחק העונה :aaa021:

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה היה בצחוק, מאז ההחלטות ההזויות האלו על הפיינל פור, אני החלטתי ששקל אני לא תורם למנהלת הבזויה הזו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/13
  5. LIVERPOOL87 Member

כן אני יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx גם אני החלטתי בזמנו לא להגיע לגמר הזה, אבל עכשיו כשהוא מטר מהבית שלי... ההחלטה קשורה יותר לקבוצה המזעזעת הזאת שפשוט לא בא לי לראות משחק שלה.
    שייקחו אליפות, שלא ייקחו, אני כבר מחכה לשנה הבאה.

6. EuropeGuy Member

עידו קוז'יקרו בתוכנית הספורט:
    "הזרים בליגה מתאמצים פחות באימונים מהישראלים"

מה שזעק לעין כבר כמה שנים, נשמע באופן רישמי משחקן שאני תופס מהדעה שלו.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא הייתי נחפז למסקנות יותר מדי. מה, קוז'י מכיר את כל הזרים בכל הקבוצות? האם אין לו שום קשר ואינטרסים בנוגע ל"מרד" החדש שניר האלון הסתום וגונב הדעת מתכנן? עלק רוב ישראלי בחמישייה הוא רוצה. קודם תיצור רוב ישראלי מספיק טוב לרביעייה הראשונה של הצמרת פרט למכבי, יא ליצן. נשבר הזין מהליגת פח הזו שחושבת שהיא המציאה את הגלגל ואז מגיע עוד טמבל כמו ראש עיריית חיפה עם טור הזוי
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4347587,00.html

והכל בשביל מה? כדי שלא יהיה כתוב בספרים של מנהלת הליגה את השם של מכבי השנה. מה אני אגיד לכם, ממש פתרתם את תחלואי הכדורסל הישראלי ב-6-7 השנים שבו כל החוקים ההזויים האלו הומצאו. ליגת פח שמתאימה בצורה מושלמת למדינה יפה שחיים בה ממורמרים צרי עין ושמחים לאיד. קשה בישראל לראות את החבר שלך מצליח יותר ממך. גועל נפש של אנשים, איכס להקיא.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/13
  8. LIVERPOOL87 Member

עידן אני לא חושב שצריך להתרגש מטורים של פוליטיקאים כאלו ואחרים.
    עוד שמונה חודשים הבחירות לעיריית חיפה בפתח ויונה יהב מכין את הקרקע בעזרת "עשיה" ספורטיבית, הוא פוליטיקאי וככזה הוא ימכור לוקשים עד אוקטובר כדי לצבור עוד קולות.
    יש מספר גבוה של אוהדי מכבי חיפה בעיר חיפה והם מהווים קולות פוטנציאלים לא רעים עבורו, עובדה שהוא חייב להכניס את הסמי עופר הזה בכל חור גם בכתבות כדורסל.

ברור שהכתבה הזאת היא מגמתית נגד מכבי אבל מצד שני הוא הולך עד הסוף עבור מכבי חיפה (חבל שהוא שוכח שיש עוד קבוצה בעיר הזאת) מה שאי אפשר להגיד על חולדאי.

אני אומר תן להם לשמוח לאיד, הרי זה מה שנשאר להם, מכבי תמשיך להיות הקבוצה הכי טובה כאן עוד 50 שנה, גם אם נראה פח באירופה את הדאבל ניקח מידי שנה במיוחד עכשיו שאירוע הסושי בוטל מהשנה הבאה.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין בעיה שימכור כמה לוקשים שהוא רוצה, רק חבל שעל הדרך הוא מזכיר באותה נשימה את שמעון מזרחי. הוא יודע שהמדינה מתחלקת לאלו שמעריכים את האיש בצורה בלתי רגילה לבין אלו ששונאים אותו שנאת מוות ואמר נרכב על הגל ונתקוף את שמעון. לא ידעתי ששמעון מזרחי גיו"ר קבוצת כדורסל מסויימת אמור לדאוג לכלל הקבוצות. לזכותו ייאמר שהוא מנסה, אבל זה ממש לא מחובתו. אבל מה, העיקר לתקוף. עכשיו מילא היה לו איזו טענה שמחזיקה מים, אבל הסתום מבין בכדורסל כמו שאני מבין בקונצרטים ומתעלם מזה שהקבוצה שלו חשודה בחוזים כפולים, מתעלם מזה שאמריקאים אין רק במכבי ת"א, צתעלם מזה שמכבי סיימה ראשונה את הליגה אבל מה חשובה כאן הספורטיביות? וואו, איזה איש מטומטם. מה אני אגיד לך, באמת שכולי תקווה שמכבי חיפה לא תגיע לגמר (גם אם אנחנו לא נהיה שם) רק כדי שזה יתפוצץ לו בפנים.

10. LIVERPOOL87 Member

אני מסכים איתך עם הכל, הוא עושה את זה בדרך מסריחה ביותר בצביעות שקשה לא לראות.
    ובקשר למכבי חיפה, יהיה עליהם לחץ גדול מאוד, הם חייבים להיות בגמר מבחינתם.
    אילת וירושלים לא פראייריות ואני לא אתפלא אם בסופו של דבר חיפה לא תהיה לגמר, ואני גם כמוך מקווה שזה מה שיקרה בסופו של דבר, יונה יהב יקבל זובור לא נורמלי.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קראתי היום טור ב"הארץ" וחלק ממנו היה על ההבדל בין בלאט לפיני גרשון.

הנה:
    "מה ההבדל בין דייויד בלאט לפיני גרשון?
    ההבדל הוא שבלאט מקבל חומר גלם, עובד קשה ומוציא ממנו את המקסימום. המקסימום יכול להיות גמר יורוליג או עצירה בטופ 16, תלוי בחומר גלם. ואילו גרשון מוכן לעבוד רק עם חומר גלם שיכול לקחת יורוליג. וגם כשהוא מקבל חומר גלם ששווה תואר, הוא לא עובד קשה, אלא מביא מישהו שיעבוד קשה. ואם בלאט צריך ללמוד משהו מגרשון, זה בדיוק את זה: שעבודה קשה היא לא ערך, רק אמצעי; ושהוא שווה יותר מחומר הגלם שמסדרים לו; ושלפעמים כדאי להפוך שולחן, כי עמוק בתוכם, האנשים עם הכסף מעריכים אלימות (רובם נהיו אנשים עם כסף בגלל שהם אלימים)."

12. shlomydavid מנהלים

http://www.basket.co.il/Images/season.Xxx

המחזור ה-18 בליגת העל, שעומד בסימן חג הפורים, ייפתח הערב עם ארבעה משחקים.
    המחזור יצא לדרך כבר ב-17:10, כשמכבי ת"א המעודדת מהניצחון הגדול על סיינה ביורוליג, תארח את הפועל חולון.
    הפועל אילת שהפסידה בשני משחקי החוץ האחרונים ואיבדה את המקום ה-2 להפועל י-ם, חוזרת הביתה ותנסה לחזור למסלול הניצחונות מול הפועל ת"א.
    ברק נתניה, שמחפשת להבטיח מקום בפלייאוף העליון, תתארח בגן נר אצל גלבוע/גליל, ואילו בקרב ישיר על מקום בששת הראשונות תארח מכבי ראשל"צ את בני הרצליה.
    במסגרת מחזור פורים מנהלת הליגה תחלק אוזני המן באולמות, השחקנים יעלו לטקסי הצגת שחקנים עם מסיכות עיניים.
    שדרי ערוץ הספורט יגיעו בתחפושות ויקדישו את יום השידורים לעמודת עזר מציון. בחלק מהמגרשים ייערכו תחרויות תחפושות בשיתוף הקהל.
    מחר יתקיימו 2 משחקים.
    הפועל י-ם תתארח אצל האחרונה בטבלה, אליצור אשקלון. מכבי חיפה תארח את מכבי אשדוד.
    להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !

http://img209.imageshack.us/img209/7562/l18q.Xxx

ראשון בליגת העל: אליהו חוזר למשחק מול חולון.

אייל גולן יופיע באולסטאר.

פניני ושולדברנד יתחרו בתחרות השלשות באולסטאר.

13. shlomydavid מנהלים

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2620040

הוא לא פרש כבר, האפס? תמיד היה שחקן כושל. שחקן? הוא הרבה דברים חוץ משחקן כדורסל. לזרוק כדור על הראש של מאמן...יפה, לאן הגענו.

15. Lupo Member

הוא פרובוקטור מהסוג הגרוע ביותר ואם הוא יחזור לשחק כדורסל רשמי אחרי מה שהוא עשה היום אז כנראה שבאמת לליגה מגיע שחקן זבל כזה.