ליגת ווינר סל 2013/2014

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 13, 2012.

1. LIVERPOOL87 Member

בקשר לדיוויד, קשה לי להאשים אותו משתי סיבות
    האחת היא שזה האופי שלו, אם הוא לא היה כזה ג'נטלמן הוא לא היה כאן, הוא ייתן את הכבוד לכולם כלפי חוץ לפני שהוא יגיד שהקבוצה שלו מוגבלת.
    והשנייה שהשחקנים באמת עושים את מה שהם יכולים, לוגאן עושה מעבר למצופה ממנו וזאת הבעיה,ידעו מה מקבלים ממנו ולהערכתי אפילו מקבלים ממנו 200% וזה לא מספיק לקבוצה כמו מכבי. מדלי נותן מה שהוא יודע וזה שום דבר, הבנאדם דוגמן ולא שחקן, ושוב אני מצטער שאני חוזר על זה אבל הבנאדם עדין מידי ורך (מקרה הטילים, ומקרה אליהו שמדלי הזדעזע), זה בסדר שהוא סופר אנושי כמו כולנו אבל תפוס את עצמך בידיים ותהיה גבר, עם אנשים טובים לא ננצח רק עם גברים שלא רואים בעיניים, שפגיעים מבפנים אולי אבל כלפי חוץ חזקים וקרי רוח.

לצערי אתה בדיוק אומר את מה שאני מרגיש, שתיגמר העונה הזאת ולא משנה עם צלחת או בלי וזה אומר הכל.
    מאז שאני רואה את מכבי לא קרה שהייתה לי את האפשרות לראות את המשחק של מכבי והחלטתי להתעסק עם דברים אחרים מתוך בחירה. אני כבר כמה משחקי יורוליג לא רואה את מכבי ויותר מזה בליגה אני מאחל לה להפסיד, לאיזה מצב הגענו?
    מכבי מוכרת כרטיסים בעשרה שקלים מול הקבוצה מהמקום השני, זה אומר הכל.
    זה נחמד שאוהדים חסרי יכולת יכולים להגיע היום להיכל וזה מבורך, אבל מכבי לעולם לא הגיעה למצב שהיא צריכה למצוא קהל אחר כי הקיים איבד עניין.

ואני לא רואה איך זה משתפר, מכבי ממשיכה להתעסק עם כל מיני שחקני משנה (סטיט,קלאתיס) או להתעניין בשחקנים בעמדה 4 שלא מובן האובססיה להתעסק איתה כשיש לך ליאור אליהו על העמדה, יש 4 עמדות בוערות!

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תראה, אני מעריך את דייויד כבנאדם, ואני לא אומר שתתלה את השחקנים שלך בראש חוצות, אבל מצד שני אם היה פה פיני, מסינה, אובראדוביץ' או איבקוביץ', הם בעצמם היו מעיפים סטירה תוך כדי משחק לשחקנים ואח"כ עושים את אותו דבר להנהלה. מה שווה לי מאמן שהוא באמת מאמן טוב אבל בשורה התחתונה בובה של ההנהלה? אפשר להגיד על פיני הכל, לסלוד מגסות הרוח שלו, אבל המאמן לא ראה בעיניים ואתה יודע מה? זה מה שעושה מאמנים לגדולים. להבדיל אלף אלפי הבדלות, נראה לך שריילי, דיילי, פיל ג'קסון הם מהמאמנים שההנהלה מכתיבה להם? ברור שלא ובגלל זה הם כ"כ הצליחו. לעומת זאת, כולם מסתלבטים על ספולסטרה שהוא המאמן של ההיט, אבל בעצם הוא בובה של ההנהלה ושל לברון. בלאט יכול היה גם לעמוד על הרגליים האחוריות בסיטואציה שדהגענו אליה ואני מבטיח לך שמכבי לא היו עושים כלום. 1. כי אין להם מישהו ראוי להחליף אותו בכסף שהם מוכנים להשקיע ו-2. כי הם יודעים שלבלאט ממש לא יהיה קשה למצוא קבוצה אחרת. מה לעשות, לפעמים צריך לזרוק את זה לפרצוף של ההנהלה, בייחוד שבלאט חוטף המון אש מכולם העונה, חלק בצדק וחלק ממש לא, כשהוא מופקד לאמן חבורת לא יוצלחים.

לגבי השחקנים, אני לא מסכים להופעות כאלו בליגה. כולנו ריאלים ולא ביקשנו שיעלו לטופ 8 כי זה לא מקומם שם. מצד שני, עד כמה שהסגל הזה הוא זוועה, הוא עדיין אמור להיות דרגה אחת מעל הליגה ועצם זה שגם כאן אנחנו נראים גרוע, פשוט גורם לי לחשוב שאו שהשחקנים מזלזלים, או שהם עקצו את הפדרמנים במשכורת שלא מגיעה להם.

3. c_web Member

כמעט ואתמול השתקנו את האוהדים העלובים של מגדל במלחה. אוי מושאשווילי, לפחות היית פוגע בטבעת ילד. זה הכוכב שאמרו והגיע מהליגה הספרדית? אללה יסטור. אבל למרות זאת הוא קיבל עידוד אחרי המשחק מהקהל והיה על סף דמעות.
    5 שחקנים אתמול בסגל נלחמו לכל אורך המשחק גם נגד שופטים (איזה טכנית הזויה לשלומי הרוש שעמד בפינה והתעצבן על שריקה בינו לבין עצמו, והשופט פשוט בכוונה מתקרב אליו בשביל שיחשוב שזה מכוון כלפיו, נתן לו טכני עם הגב אליו!). חולוניה בדרך לליגה השנייה, אי אפשר לשחק עם 6 שחקנים כל שבוע. (במיוחד שזאק רוזן זה בלוף ולא שחקן)

המשטרה אתמול התייחסה אלינו כאסירים פלסטינים. ליווי משטרתי להסעה מגשר המיתרים, לא נתנו לנו לרדת מהאוטובוס ודרשו שלא ניגש לקופות בשביל לא ''להתערבב'' עם אוהדי מגדל. ביקשו שנאסוף את הכסף באוטובוס ונציג של מגדל יבוא ויתן לנו את כמות הכרטיסים. בחיים לא היה שם דבר כזה, בטח עכשיו כשהיחסים איתם כביכול רגועים וזה לא משחק פלייאוף או משהו. דברים כאלה רק מחממים קהל שבא רגוע ונעשה עצבני, נשארו רבע שעה עומדים בתוך אוטובוס חונה. ולאורך כל הזמן הזה שוטרים מצלמים אותנו מבחוץ (וגם אחרי המשחק ובמהלכו, מצלמה קבועה על היציע שלנו אבל זה כבר רגיל וקורה כל ביקור שם).

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה את הדיון ביניכם והפעם אני די מוותר. כבר אמרתי לא פעם בעבר שהאליפות בארץ לא מעניינת אותי. אולי טוב שנפסיד אותה בסוף העונה. אני מחכה כרגע עם הביקורת כי אני רוצה לראות מה ההנהלה הולכת לעשות בקיץ. בוא נגיד ככה, הכתובת נמצאת עכשיו בבירור על הקיר, בוא נראה איך ההנהלה יוצאת מזה.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, עזוב ביקורת. איך שהקבוצה נבנתה ונראית ביורוליג, ממש לא מצדיק את ההופעה הבזויה אתמול מול אילת, שהיתה בעצם המשך לכל העונה הזו. כמה אפשר לרמות את האוהדים? גם את הדברים של בלאט לא אהבתי, כי גם אם הוא ממלכתי מדי וג'נטלמן, ברור לכולם שהוא לא יכול לסבול איך שהקבוצה נראית אז עדיף שלא יגיד כלום מאשר שיזרוק משפט כמו "התעודדתי שלא ויתרנו" כשמדובר על משחק בית מול פאקינג אילת. סתם מביא לי את העצבים. אני אף אפעם לא הייתי בעד לקנות מנוי לפי מצבת השחקנים, אבל אם ההתנהלות המגוחכת הזו תמשיך מצד ההנהלה שיורקת על האוהדים המסורים של הקבוצה, אני מקווה שהפעם לא יהיו יותר מדי טיפשים שירכשו מנוי בין היקרים באירופה כדי לראות זבל אחד גדול לאורך השנה.

6. Telkiyski Member

מה הקטע שלכם?
    אז פעם אחת הקבוצה שלכם תפסה עונה גרועה, ביג פאקין דיל.
    תגידו תודה שאין לכם יריבה שנואה שתתן להם 60 הפרש ותנצל את המצב הזה (כמ מה שקורה להפועל כדורגל)

Last edited: Feb 18, 2013
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וואו, ואני מסכים עם אוהד הפועל. המצב באמת קשה. לגמרי איתך, איתי, שנה אחת רעה והרפש שנזרק פה כאילו מדובר בעשור שלם שהקבוצה לא ניצחה משחק באירופה.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

איתי, לא מדובר פה בעונה הגרועה. תנסה לקרוא את התגובות מתחילת העונה, לא מדובר פה בתוצאות שהקבוצה משיגה.

ארז, אין לי מושג כמה זמן אתה אוהד מכבי, אני אוהד אותם מגיל 7 שבחישוב פשוט זה 25 שנה. מתוך כל השנים האלו, האמן לי שראיתי את מכבי אוכלים תבוסות על ימין ועל שמאל, גם באירופה וגם בליגה. ראיתי אותנו מגיעים למקומות נמוכים מאוד, שהצלבה, לא כל שכן פיינל פור, היה בגדר חלום רטוב. ועדיין לא הרגשתי את הגועל שהרגשתי השנה. אתה חושב שלאוהד מסור אסור לעולם לבקר את הקבוצה שלו? שתמיד צריך לעודד את ההנהלה והשחקנים? יש לי חדשות בשבילך. אפשר גם אפשר, בייחוד כאשר מזלזלים באוהדים וכבר אמרתי לך על זה. אם אתם חושבים ששי, אני ושאר האוהדים האמיתיים של הקבוצה הזו שחוו איתה כישלונות והצלחות, נגעלים מעונה אחת בטופ 16, אז אתם לא יכולים יותר לטעות. התוצאות לא מעניינות אותי. אני כן חושב שקבוצה כמו מכבי מקצוענית מספיק כדי לעשות מינימום טעויות בעונה ובטח לא בכמות שעשו אותה השנה. וגם אם כבר עשו, שלא יזלזלו באוהדים בכל ראיון כמו הראיון של דייויד פדרמן אחרי השלב הראשון ("סיימנו במאזן מצויין למרות הביקורות"), או התגובות של בלאט אתמול. זה העובדה שאפשר לעשוק מנויים בין היקרים באירופה, אבל במקביל לשמור על תקציב של קבוצה בינונית + באירופה (וזה בסדר), אז לפחות תבנו קבוצה כמו שצריך. אבל מה קרה בסוף? במקום להוציא קצת יותר ולבנות קבוצה לטווח ארוך, הטעויות שעושים קיץ אחרי קיץ בגלל חיסכון יתר, גורם לכך שהם מפרים חוזים לשחקנים חתומים, משלימים להם את השכר (לא אמרנו שחוסכים?) ובונים שוב קבוצה מ-0. אז פעם, פעמיים, שלוש, סבבה. כשזה כבר קורה בפעם העשירית, זה מעצבן. אתה יודע מה? הפסדתם כמה משחקים? לא נורא. אתה ראית כדורסל ממכבי העונה? תרגילים? משהו? חוץ מאילתורים ושלשות לא ראיתי כלום. יש להפסיד ויש להפסיד. סיפור כמו שהיה עם יוגב לא היה עובר בחיים אצל מכבי של פנאן, אבל אצל מכבי של פדרמן הפישר הזה החזיק אותם בביצים ועוד אח"כ נותן עונה מסריחה שכבר עלתה לנו בכמה משחקים. זה לא מכבי ת"א חביבי. האמן לי, יש לי את כל הזכות לזרוק רפש על עונה שלא דומה לכלום אחרי ש-25 שנים הייתי ועדיין אוהד מסור שהולך גם למשחקי גביע מול אליצור רמלה. מי ש"מוותר" למכבי ולהנהלה על הזבל שהלך העונה ביד אליהו, כנראה אוהב שיורקים לו בפרצוף. לא תודה, אני מוותר. (אגב, ועדיין כמו מזוכיסט אני יושב ורואה וסובל חמישי אחרי חמישי, מכבי זה בדם).

9. LIVERPOOL87 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

ארז אם היית רואה נפילה שנתית אני בטוח שהתגובות היו עדינות הרבה יותר, לדוגמא בשנה של ארויו למרות שלפי דעתי הקבוצה די נכשלה ממש לא האשמתי את ההנהלה. באו פתחו את הכיס והביאו לכאן סופר כוכב, זה שלא יצא הרבה מזה הרבה זה לא אסון, הקבוצה השקיעה את הכסף שהיה דרוש.
    הבעיה שלי שאני מזהה מדיניות רווח של השנים האחרונות, תקציב מנופח בעשירייה הפותחת מול תקציב שחקנים מהעשירייה השלישית. פה חשדתי...
    לא יודעים לנהל מו"מ מול שחקנים שפעם היו אצלנו בכיס, לא מסוגלים להחזיק שחקן יותר משנה ומשתמשים במאמן בובה כמו דיוויד לספוג את החצים במקומם.

אם האוהדים לא יעשו דבר ולא יגידו בדיוק את מה שהם חושבים ויטמנו את ראשם בחול, שנות ה-90 העליזות יחזרו מהר מאוד.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באו, הביאו שחקן מוכח מהליגה הספרדית, בהרבה כסף, ונפלו איתו. למה זה בסדר עם ארויו ועם מדלי לא? (מן הסתם כולל זה שאריו קיבל הרבה יותר ובא מה.נ.ב.א)

אתם חוזרים על אותם מנטרות כבר מתחילת העונה - מותר לבקר, אף אחד לא שלל את זה ממכם, אבל גם מותר לבקר את הביקורת, זאת גם זכות, לא? איך שלא תסובבו את זה, מכבי, עד שיוכח אחרת, נפלה בשנים האחרונות רק בשנה הזאת, אז אם אתם מנבאים עתיד שחור, זכותכם, אני מרשה לעצמי לנבא אחרת.

ועידן, לא מבין את הדחף שלך על התחרות הזאת על אהדת מכבי. אני בן 25 וקשה לי להסביר את האהדה שלי למכבי, כי אני כן כל יום חמישי אוכל את הלב וכן מתפלל שאם נפסיד זה יהיה לכולם רק לא לירושלים (סלש הפועל ת"א..). אבל אני בטח לא משתווה לאוהדים היותר נכבדים שגם פוקדים את נוקיה מול בני הרצליה.

הייתי שמח מאוד ללכת למשחקי היורוליג ולא לראות מהבית, אבל אין לי שום יכולת כלכלית לכך.

אני מאמין שבתחרות הזאת אני מפסיד בגדול לך ולשאר החבר'ה הכאן, ואני די צעיר בשביל לזכור מה היה בשנות ה80 (רק מקריאה) עדיין לא הבנתי למה אתה דוחף את זה כל פעם. הבנו שאתה אוהד של מכבי עשרים ומשהו שנה...אפשר להמשיך הלאה.

11. LIVERPOOL87 Member

אתחיל מזה שמדלי הוא לא בדיוק שחקן מוכח, הוא הצליח לא רע בקבוצה יורוקאפ, אבל כמו שאמרתי בעבר מדלי בשבילי הוא כן החתמה לגיטימית.
    השאלה היא מה מדלי עושה כאן? ליאור אליהו מרוויח מיליון דולר, למה להביא עוד שחקן במיליון דולר על אותה בלטה?
    אתה מודע לזה שהיקמן+רוט+לוגאן מרוויחים את מה שמדלי מרוויח? זה נראה לך שפוי להחזיק קו אחורי שלם בשווי של שחקן מחליף בעמדה אולי הכי תפוסה שיש לנו?
    ארויו הוא כוכב NBA, היה אחד השחקנים הטובים ביורוליג באותה שנה, והכי חשוב הוא היה בעל בית על הפרקט. זאת העמדה החשובה ביותר ומכבי השקיעו בה את הסכום הגבוה ביותר, סופר לגיטימי ומבורך ביותר.

מותר לך לבקר את הביקורת שלנו, זה בסדר גמור וזאת זכותך כמובן, ונכון שבסך הכל אנחנו נכשלנו עונה אחת מתוך השלוש האחרונות.
    אבל לא כל יום יש לך צמד גארדים כמו פ"פ, ולא כל יום נופל בחלקך לשקם שחקן כמו סופו.
    בקיץ האחרון לא הצלחנו להביא לכאן את מאריץ', זה פשוט אומר הכל.
    אני חושב שאנחנו נמצאים בנקודת אל חזור, אם נשתוק ההנהלה תמשיך לשמור על יציבות כלכלית ותמשיך לראות את מכבי עושה במכנסיים כל שנה לקבוצות כמו חימקי.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כנראה שלא הבנתם שהכדורסל האירופאי השתנה - כמעט בלתי אפשרי מבחינת מכבי לייצור המשכיות. אם יש לך קבוצה רעה (השנה, נגיד), אז אתה תפרק אותה בקיץ. אם יש לך קבוצה טובה (שנה שעברה, נגיד) יבואו הקבוצות עם כסף (ע"ע הנדריקס ולנגפורד) ושוב הקבוצה תתפרק. זה מה יש! כואב, לא נעים, עצוב. אתם מחפשים שמכבי תשפוך כספים שאין לה ועם כל המגבלות (אני לליאור אליהו לא נותן גם 200 אלף דולר, אבל מה לעשות שרוצים לשמור על צביון ושאין מספיק ישראלים טובים). הייתה פה טעות אחת קריטית וזה בעמדת הסנטר וכמו כן אותו עניין עם יוגב. שהוא כבר היה פה אחרי כל הבלאגן מבלי להכנס אם היה צריך להחזיר או לא, נתנו לו את המושכות. מהרגע הזה הוא לא הצליח וזה אכן הימור שלא צלח אבל בהחלט לא כזה מופרך. היקמן הוא שחקן סביר רק ממש לא רכז והוא יכול להיות 2 טוב. 3 סמית' שאין עליו עוררין, 4 מר אין הגנה אליהו. אז מה הטעויות הגדולות בקיץ? רכז יוגב, האמינו, סמכו או אולי יותר קיוו שימשיך את מה שעשה מול פנא. 4 מדלי יחד עם אליהו, השחקן היחיד שהיה תמימות דעים בין כל הצוות הבכיר כולל סקאוטים וכל אחד שהיה מעורב בדבר. עמדה 5 סנטר ושוב כן, טעות קריטית, רק מה ששרמדיני עושה באולימפיאקוס מוכיח שהוא לא ממש נורא פשוט לא סנטר ראשון. העובדה שבנו עליו הייתה הרסנית. אף אחד מהטעויות האלה הן לא טעיות בלתי מובנות או כאלה שגורמות לי לחשוב שבשנים הבאות מכבי תקרוס. הימרו פה על כמה דברים לא נכונים בדיוק כמו שהימרו כמו שצריך על פארגו ופרקינס (וההבאה של מדלי ממש הזכירה לי את צ'אק. חבל שהתוצאה לא הייתה זהה). עדיין עם כל הנתוני כספים המרשימים שלכם בתוך החשבים של מכבי לא הצלחתי למצוא מדוע עליי להיות כל כך פסימי שגם שנה הבאה תראה ככה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בוודאי שאפשר ליצור המשכיות. אפשר לצמצם את הסגל ולחסוך את הכסף בשביל שחקנים יקרים לעמדות ספציפיות. אתה חושב שאולימפיאקוס בשנה שעברה היתה עם תקציב גבוה משל מכבי? צריך לדעת איך לבנות סגל איכותי ולא כ"כ ארוך, תאמין לי שאתה אפילו לא צריך להוסיף כסף בשביל זה ובמכבי יש אנשים יותר מקצועיים ממני שיודעים את זה.

איפה אתה חי? מכבי מצהירה כל שנה שהנה הפעם בונים קבוצה לשנים הבאות שתרוץ קדימה וכל פעם אנחנו מוצאים עצמנו אחרי עוד כישלון בונים מחדש את כל הפאזל, למעט עונת 2010-11 שבה באמת היתה לנו קבוצה טובה והיא באמת התפרקה שלא באשמת ההנהלה. מבחינתי זה כישלון כי בשאר השנים מכבי לא בדיוק הצליחה ולא בגלל שהיא לא ביזבזה כסף, אלא בגלל שהיא לא לומדת מהטעויות של עצמה.

תגיד לי, זה נראה לך שזה מעניין אותי כמה שנים אני, אתה או מישהו אחר אוהדים את מכבי? אני מכיר אוהדי מכבי שאוהדי הקבוצה 30 שנה ועדיין לא משתווים למישהו שאוהד את הקבוצה 10 שנים. אבל כשאתה או מישהו אחר זורקים משפטים כאילו אני מבקר את הקבוצה רק כי היא היא לא עשתה איזה פיינל פור ואני כמו איזה מפונק שרגיל להצלחות מתבכיין על זה, חשוב לי לחדד לך את הנקודה שאני חוויתי שנים הרבה יותר קשות מהשנה ומעולם לא חשתי כזה גועל כמו שאני מרגיש העונה. אתה רואה בזה תחרות? שיבושם לך, ממש לא השוויתי למי יש יותר גדול, זה לא תורם לי לכלום בחיים. אני מעריך אותך על זה שאתה אוהד את הצהובים וזה לא משנה אם אתה בהיכל או בתוך מוצב בצה"ל רואה אותם בטלוויזיה של 14 אינץ'.

14. shlomydavid מנהלים

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא מסכים איתך. כי גם הנדריקס וגם לנגפורד היו סוגרים במכבי בשביל מה שהם ביקשו בהתחלה. מכבי סירבו, העניין נמשך וכשמכבי ראתה שאין מוצא והעלתה קצת את המחיר, היה מאוחר מדי. אז זה לא שאי אפשר לשמר קבוצה. אולי זה יותר קשה מבעבר, בוודאי שמצריך קצת פתיחת כיס לשחקנים מוכחים, אבל אז אתה מקבל קבוצה טובה שרצה.

הלאה.
    לא מסכים איתך 2. מה הטעויות של הקיץ? טעו רק בעניין הסנטר? הסנטר זה אחד. העובדה שהבאתי רכז בינוני מפזארו בעלות יורוקאפ זה 2. העובדה שנכנעת לפישר כמו יוגב אחרי שעשית שרירים, הבאת את רוט ואז התקפלת למרות שיכולת להעיף אותו לקיבינימט זה 3. עוד שידרגו לאידיוט את השכר שזה בכלל שיגע אותי. אז במקום לחסוך את המשכורות של שלושתם ולהביא רכז יקר + נניח רוט, חילקו את המשכורות לשלושה רכזים בינוניים להחריד שרק שניים ממש משחקים. טעות רביעית זו ההגעה של מדלי. תמימות דעים בהנהלה? אתה יודע מה, אני אוותר לך על זה, למרות שסקאוט יותר רציני היה כנראה חושף את הבלוף אבל ניחא. מביאים את מדלי שהוא יקר לעמדה 4 כשאתה בונה על ליאור לעמדה 4. וואט, דה, פ-א-ק?!?! הבאנו את שרמא כי הוא עשה מולנו 90% מהקו, ממש סיבה להביא אותו כסנטר פותח. אתה יודע מה, גם כמחליף לא בטוח שהיית נותן לו לשחק. וזה שהוא באולימפיאקוס נתן כמה משחקים טובים, לא בהכרח אומר שהוא טוב לנו. בו נחליק גם את שרמא, בסדר? לוגן. עוד שחקן ב-400K שהתייבש על הספסלים של ויטוריה, פאו ובין היתר היה החיזור של רמה"ש לפני כמה שנים. תגיד, אתה שומע מה אני אומר לך? לנדסברג. שחקן טוב, גם לוקח את ה-300-400K, אין בו שימוש. למה? למה להביא אותו מלכתחילה ולא לחסוך כסף כדי להביא שחקנים יקרים אבל מוכחים?

מה לא הבנת ארז? מה מונע מפדרמן לבנות לשנה הבאה עוד קבוצה של 12 שחקנים כששת הזרים מרוויחים בין 300 ל-600 אלף דולר? אתה חושב שפתאום יצוץ לך אנטוני פארקר בסכום הזה? כל עוד הקהל קונה מנויים, מוחה בשקט והבעלים גורף רווח, who fucking cares לגבי הפיינל פור? אם פדרמן אומר בתחילת עונה המטרה שלנו היא טופ 16, וואלה ארז, אני לא מדבר מילה על כל קבוצה שהוא יבנה, אבל אני מניח שמנויים יתקצצו בחצי. אם הוא מציב מטרה להגיע למינימום טופ 8 כמו שמכבי כל שנה עושה, אתה לא מגיע עם סגל כזה לטופ 8. אז לא ברור לי למה אתה כל כך בטוח שפתאום סכומי הכסף יעופו באוויר בפגרה.