http://sports.walla.co.il/?w=%2F%2F2603036 "בישיבת הדירקטוריון של המנהלת היה רוב לרוממה, אך התגלו חילוקי דעות. " הרוב קובע? דמוקרטיה? הצחקתם את דון שימון מזרחי.
שוב אתה מוכיח את בורותך, אף אחד לא מתיימר לייצר דמוקרטיה במנהלת שהיא גוף כלכלי לכל דבר, מנהלת את הכדורסל כאן בפועל אבל מניעים כלכליים תמיד יהיו בראש מעייניה. הפיינל פור והשנה רק משחק גמר זה בסך הכל דרך לייצר כסף, כל האירוע הזה מבטל את הספורטיביות ומוחק את הדרך של הקבוצה הטובה בליגה לכדי משחק אחד שבו הכל יכול להיות. כל זה ידוע ודנו על זה בלי סוף, אבל למנהלת יש רצונות משלה והן קודם כל רצונות כלכליים. אם אתה מעביר את המשחק לרוממה גם מחקת ספורטיביות וגם ולא הרווחת כסף, צעד מטופש שאפילו במנהלת מבינים ולכן דוחים את הדיון עד שיבינו עד כמה חמור יהיה המינוס בבנק.
שי, המטרה של איתי היא לא באמת להתדיין כאן, סתם לנגח בשביל הכיף את מכבי מבלי בכלל להתייחס לעובדות, לכן גם אין טעם להסביר לו. מיסטר ג'ו, זו אכן צריכה להיות ההנחייה למרות השיטה כולה שמעוותת, שאם כבר פיינל פור, אז שלפחות הקבוצה שסיימה מקום גבוה יותר בטבלה והגיעה לגמר, גם תארח אותו. חולון היתה צריכה לארח ב-2008 ולמזלה היא זכתה גם ביד אליהו. ולכל אלו שאמרו שבוודאות חולון היתה מנצחת בסדרה עם ביתיות, תצפו בארכיון (אם לא הייתם בגיל המתאים אז), בפלייאוף של 99' כשירושלים היתה טובה ממכבי לאורך העונה, סיימה ראשונה ועלתה לגמר הפלייאוף עם ביתיות מול הצהובים, רק כדי להפסיד את המשחק הראשון בסדרה ולהפסיד את האליפות למכבי. אז יש פיינל פור ויש סדרה מול מכבי, זה שני דברים שונים לחלוטין. סתם מצחיק אותי כל הקמפיין ההזוי של וואלה (באמת, לפחות בשביל גילוי הנאות תודו שאתם לא סובלים את מכבי, זו זכותכם המלאה), שכ"כ מדבר על חוסר ספורטיביות (מבלי לדבר מילה על הפיינל פור, כן?) ועל כך שלא הגיוני שקבוצה תארח את הגמר בבית שלה (ובבד אומרים שלחיפה יהיה סיכוי מצויין להיות אלטרנטיבה אם יתנו לשחק את הגמר ברוממה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
עידן, זה שאני, בניגוד לאנשים אחרים שלא איכפת להם, מתרעם ומתלונן פה על כל ה"דברים הקטנים" של הכדורסל הישראלי שאנחנו רגילים אליהם כבר שנים, לא הופך אותי לאחד ש"רק מחפש לנגח". זו בושה וחרפה ש8 אנשים רצו רוממה 4 רצו נוקיה ולמה זה נופל? כי שמואל פרנקל, אוהד מכבי, כן אוהד מכבי, שעזר במחדל בשיפוץ נוקיה, מחליט לדחות את זה. " מי שביקש לדחות את ההצבעה הוא פרנקל בעצמו.", כך כתוב בכתבה הזו. יש לי שאלה פשוטה, ובמקום להגיד לי שאני מנסה לנגח, תענו לי בכנות אם היה רוב של 8-4 לטובת נוקיה, גם אז היו דוחים את ההצבעה בחודש? וליברפול, אם המנהלת לא מתיימרת להיות דמוקרטית, למה בכלל לעשות הצבעה?
אבל איתי, אתה מתעלם פה מהעיקר. אתה כל הזמן דוחף לזה שהמנהלת והאיגוד עם מכבי, כשבכלל לא אמורה להיות הצבעה! עזוב את זה שלא אמור להיות פיינל פור, אבל אם כבר הוחלט על פיינל פור, בכלל לא צריכה להיות שאלה איפה לקיים מראש את האירוע. אם מכבי יסיימו ראשונים שיהיה בנוקיה ואם חיפה יהיו ראשונים אז שיהיה ברוממה ואם אתם תסיימו ראשונים, אז שיהיה בבית מכבי. עצם זה שבכלל יש הצבעה לקיים גמר ליגה במשחק אחד במקום נייטרלי ללא כל קשר לתוצאות הקבוצות בעונה הסדירה, זה מה שהזוי פה. אז אחרי זה אתה אומר שהאיגוד והמנהלת עם מכבי!?!? אתה רציני?
מה הקשר בכלל? סבבה, אני מסכים איתך. הגיוני שמי שתסיים במקום גבוה יותר בעונה הסדירה תהיה זו שתארח את המשחק הגמר של הפיינל פור, סבבה. אבל זה לא המצב, ומיקום הגמר לא נקבע לפי זה. אז מה זה רלוונטי? עצם זה ש8 קבוצות רוצות רוממה ו4 רוצות נוקיה, ועדיין "בגלל חילוקי דיעות" פתאום פרנקל (אוהד מכבי מוצהר) מחליט לדחות את ההחלטה, זה מסריח וזה דוחה אותי. ולכולנו ברור איפה גמר הפיינל פור יתקיים בסוף. אתה כאילו אומר בגדול ש"נכון שהם מושחתים ושפרנקל המכביסט יחד עם שימון יסדרו שהגמר יהיה בנוקיה, למרות שהרוב המוחלט רוצה רוממה, אבל בכל מקרה הגמר צריך להיות בנוקיה כי מכבי סיימה ראשונה בליגה". אז וואלה, אם זה המצב זה חמור מאוד עבורם, והאמת שגם עבורך.
מה זה מה הקשר בכלל? מה אתה מדבר איתי בכלל על הצבעה? הרי התלונות שלך זה שהאיגוד והמנהלת של מכבי נכון? אז אם זה היה נכון, העניין הזה בכלל לא היה עולה להצבעה! עצם זה שבכלל מעלים את זה להצבעה רק מראה ששאר יו"ר של המנהלת רוצים הרי לשים מקלות למכבי. אף אחד מהם לא באמת יוכל להיות אלוף בצורה של סדרה והסיכוי פוחת כשהגמר בנוקיה. אז בוודאי שכולם יצביעו נגד. זטימטום שזה בכלל לא אמור לעלות להצבעה.
שמואל פרנקל, יו"ר המנהלת החדש, הוא אוהד מכבי מוצהר. אם זו שחיתות או לא? תשפוט בעצמך, אני לא חושב שאני צריך להוסיף משהו. העובדות בשטח הן שיש רוב לרוממה, והגמר עדיין יהיה בנוקיה, בגלל שפרנקל דחה את ההחלטה. גם גמר הגביע יהיה בנוקיה. זה שעכשיו אתה מספר לי פה שלדעתך בכלל לא צריכה להיות הצבעה, ושלא צריך לדעתך להיות פיינל פור, זה לא קשור לזה בכלל זה בערך כמו שאני אאשים את ליבברמן בשחיתות ואתה תענה לי ותגיד "מה זה משנה שהוא מושחת? הוא בכלל לא אמור לשבת בממשלה"
אתה כנראה לא שם לב, אבל אתה סותר את עצמך בצורה עוד יותר גרועה. אתה אומר "אני מסכים שמי שמסיימת ראשונה צריכה לארח ונכון שהשיטה מעוותת, אז אם היא כבר מעוותת בוא נעוות אותה עוד יותר".
אני גם חושב ששיטת הנוקאאוט במונדיאל היא לא הוגנת, זה אומר שאני חושב שצריך להעניק את התואר למי שהכי מרשימה בשלב הבתים? זה אותו דבר זה שאני חושב ששיטת הפיינל פור לא הוגנת, זה לא אומר שאני צריך לשבת ולשתוק כשהקומבינות והשחיתות של דון שימון וידודו המכביסט פרנקל חוגגת על חשבון על הכדורסל פה. גם הקיזוז לא היה הוגן, זה אומר שזה שמכבי פתחה רגליים מול חיפה זה בסדר?
מחזור 12 ראשון, 6.1.13 מכבי ראשל"צ-גלבוע/גליל (19:35, פריצות בספורט 5) בני הרצליה-הפועל ת"א (19:40, פריצות בספורט 5) אליצור אשקלון-הפועל אילת (19:45, פריצות בספורט 5) הפועל ירושלים-מכבי ת"א (20:40, ישיר בספורט 5) שני, 7.1.13 מכבי אשדוד-ברק נתניה (19:25, פריצות ב-5 + לייב) הפועל חולון-מכבי חיפה (19:35, ישיר ב-5 + לייב) משחק לא פשוט בכלל במלחה, לא בגלל שירושלים כאלו טובים כמו שאנחנו פשוט נראים גרוע. הפסד שלישי ב-4 המשחקים האחרונים זה משהו שבמכבי לא מכירים ומבחינה מוראלית חשוב מאוד לנצח היום לקראת חמישי. למרות שהמשחק הזה עדיין מסקרן, הוא די איבד מיוקרתו בשנים האחרונות ועדיין יש חבר'ה במנהלת הליגה שעוד קוראים לו סופר קלאסיקו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
מה קורה במכבי חיפה? עד שעושה רושם שבאמת נבנה כאן מועדון רציני, ואני לא מדבר על קבוצה (קבוצה, ולא מועדון, זה בדיוק מה שנבנה בחולון ב2008 ובהפועל ת"א ב2004) אלא שם דגש על עניין ה"מועדון", עם בעלים בעל יכולות כלכליות ואהבה לספורט, אולם חדש וגדול יחסית, עם בסיס אוהדים גדול (אני חושב שאוהדי הכדורגל של מכבי חיפה צריכים לתמוך בכדורסל יותר, ברור שהם הבסיס), עם מערכת ניהולית אמריקאית מקצוענית ועם צוות מקצועי שעושה רושם רציני מאוד, הם מסתבכים בפרשיה מביכה של חוזים כפולים... חבל מאוד, נקווה שזה סתם בלון נפוח.
שמע, כל עוד זה רק בגדר חשדות, עדיין לא צריך לקפוץ למסקנות. אני גם מקווה שבסוף יתברר שזה שום דבר, לא מתאים להם. לאחר שראיתי אותם בגביע ווינר, היתה לי הרגשה שהם ידברו חזק, אבל הפתיחה שלהם לא היתה הכי מרשימה. לאט לאט הם נכנסו לעניינים, ועם מאמן מנוסה ושחקנים מצויינים כמו ג'ונס, סטול וקאלאת'יס, הם נראים כקבוצה שבהחלט יכולה לעשות צרות למכבי, בטח כמו שמכבי נראית העונה.