ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ציני, זה באמת ככה.

2. Telkiyski Member

טוב
    זה רק מלמד על זה שאוהד ספורט נורמלי יעדיף לאהוד קבוצה נורמלית.

3. shlomydavid מנהלים

4. Telkiyski Member

לא שזה כזה מפתיע, אבל מורן רוט שעזב את חולון, שיחק אתמול 8 דק' מול נתניה, אפילו כשפניני מושעה.
    פשוט חבל לראות שחקנים ישראלים טובים מעדיפים לעבור לקבוצה הזו ולהיגמר שם על הספסל.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

שמעון מזרחי עומד לדון עם שמעון מזרחי על לקצר את את העונש ששמעון מזרחי עומד לקבוע לגיא פניני ולתת לו עוד כמה משחקים בחוץ במידה והמצלמות יתפסו אותו שוב מקלל.
    מעניין לאיזו החלטה הם יגיעו.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תענוג שיש מכבי כדי לדון עליה בדיון הזה, לטוב ולרע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מזל, אחרת הייתם ממש ממש ממש משועממים, כי מה הליגה הזו בסה"כ מציעה? עוד 11 קבוצות? תתעסקו בהן קצת, לא מספיק חופרים לנו על מכבי בתקשורת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. Telkiyski Member

הדון גזר על פניני 4 משחקים בחוץ
    עונש קשה ללא ספק

8. samoel Member

תגיד לי שחקן שקלל נאצות נגד אטו קיבל משהו?
    מה אני עונה לך בכלל.

ועכשיו כמובן הספקולציות שזה 4 כדי שיחזור דווקא נגד ירושלים, ואללה נאי מת שיחזור לשם שהתקשורתת תרעם וגיא יצא גבר, ויוכיח שהוא מספיק בוגר ואת הטענות שלו עצמו - כי ברור לי מה הקהל המזופת הזה יעשה.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה זה משנה מתי גיא יחזור ולמה? מכבי לוקחת את הליגה המעפנה הזו עם חמישייה שתכלול את שגב, זלמנסון, עמי ביטון, דני פדרמן ואלי דריקס. כשאין במה להתעסק מקצועית (כמו הפועל ת"א ברגל וסל), אז עוברים לדברים המעניינים באמת: מכבי ת"א.

10. Telkiyski Member

כן כן כרגיל
    פרק ז' במכביזם : "אנחנו הכי מעניינים והכל סובב סביבינו"

מעניין גם למה הליגה מעפנה
    אולי אם חולון הייתה משחקת ביורוליג היא לא היתה נופלת מנכסיה בזכות זכויות שידור? אבל בעצם שימון חתום שם
    אולי עם מורן רוט חולון הייתה היום קבוצה נורמלית?

ועוד שלל דוגמאות,
    אבל מה זה מעניין בעצם?!

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/12
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם שימון לא היה חתום שם גם לא היה לכם פיינל פור בישראל. ללא פיינל פור ישראלי, תאמין לי שחולון וגליל לא היו "אלופות". אגב, באותה עונה לא היה להם תקציב ליורוקאפ, אז אתה מדבר איתי על להעמיד תקציב ליורוליג?

נכון, זה פשוט בוטשה שמכבי מנהלת מו"מ עם שחקנים כשאקדח מכוון להם לרכה....איך יניב גרין לא הזהיר אותם? כשיציעו בעבודה שלך כפול כסף עם אופציה של קידום במקצוע שלך, אני רוצה שתשאר נאמן למקום העבודה הקטן והצנוע שלך שמשלם לך גרושים, בסדר?

צודק, מה זה בעצם ממשנה אם אנחנו כאוהדי הפועל או שונאי מכבי נשכתב את העובדות לפי ראות עינינו ולא לפי מה שבאמת קורה בפועל?

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה מתבלבל עם ליגת האלופות. חולון לא הייתה יכולה להרשות לעצמה יורוליג. עם כל הצער שבדבר.

13. Telkiyski Member

חולון הייתה טובה ממכבי באותה עונה ועובדה שהיא נצחה אותה ב3 מתוך 4 משחקים
    אז לא הייתי כ"כ בטוח במקומך שבסדרה עם ביתיות של חולון מכבי הייתה לוקחת אליפות.

ומה שווה הפיינל פול אם אין שום ערך לתואר האליפות פה? הרי לאף קבוצה ישראלית אחרת אין סיכוי להכנס ליורוליג גם אם ממש תרצה
    ולמה אתה לא מזכיר שהפיינל פור נערך בנוקיה, כמו גם גמר הגביע?

ולגבי רוט, ברור שהוא זה שבחר ללכת למכבי

אבל יותר מדי שחקנים ישראלים טובים עוברים למכבי כדי לחמם את הספסל,בזמן שקבוצות אחרות מתרסקות.
    למה מכבי קונה את מורן רוט ויניב גרין אם זה ברור שהם יחממו את הספסל?

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה יכול לומר בוודאות שחולון היתה לוקחת אליפות בסדרה?

בפעם האלף, יש ליגה ויש גביע. כשהיו"ר של מנהלת הליגה החליט שהוא מקים שני מפעלי גביעים וקובע עונה שלמה לפי משחק אחד, שמעון בצדק התקומם על המקום של היורוליג. למה גליל זכתה ב"אליפות" למרות שסיימה עם 10 הפסדים יותר ממכבי? תגיד לי, אם הפועל שלך בכדורגל תסיים ראשונה ויתבצע פלייאוף שבו בני סכנין שסיימה שמינית ועם 20 נקודות פחות תיקח את האליפות, זה יהיה בסדר מבחינתך? אם התשובה היא כן, אתה שקרן. צביעות, כבר אמרנו?
    לגבי הביתיות, אם אתה משחק עונה שלמה בשביל להכריע אליפות במשחק אחד ועוד לא נותן ולו את היתרון הקטן ביותר לזו שסיימה ראשונה, תסגור את הליגה. היא לא ממש ספורטיבית בצורה כזו, אתה יודע.

מכבי דואגת לעצמה, בדיוק כמו שריאל מדריד דואגת לעצמה, למרות שלא מעט כוכבים שהיא קונה, מחממי ספסלים. באופן אישי, הייתי רוצה לראות את רוט יותר ואגב, הוא הובא אחרי שיוגב עשה טריק מסריח. אף אחד לא מכריח שום ישראלי לחתום, אבל רק להזכיר לך מה אמרו כל אותם שונאי מכבי לפני תחילת השנה שעברה על יוגב. מה מצבו כיום של יוגב בשוק האירופאי, אתה יודע? אולי חבל שהוא לא נשאר בירושלים, היה מתקדם הרב היותר מהר.....

15. זכאי Member

אתה יכול לומר שמכבי היתה לוקחת אליפות בשיטות אחרות בעונות אחרות בוודאות?
    למה הוא זה שצריך לשכנע?
    שורה תחתונה חולון היתה קבוצה טובה יותר ממכבי אותה עונה,
    מכבי קיבלה מתנה, כשבמקום לשחק עם יתרון ביתיות לחולון, היא קיבלה משחק עם יתרון ביתיות שלה
    באיזה חוצפה אתה מעז לקרוא לחולון "אלופה" בגרשיים?
    "אני ואפסי עוד" - המהות של מכבי תל אביב ממש