ליגת ווינר סל 2013/2014

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 13, 2012.

1. Igi Member

מה שפניני עשה היה חמור והצדיק את העונש, אבל העליהום שעשו עליו הוא פתטי.

Last edited: Dec 7, 2012
  2. Telkiyski Member

העליהום עליו מוגזם, אני מסכים.
    אבל השאלה היא, נניח שאוהדי הפועל היו צועקים בדרבי שתהיה שואה למכבי והיה מתבצע אותו עליהום, על אוהדי הפועל. מישהו היה קם ואומר שהעליהום מוגזם ופטתי?
    בעצם זו לא כו הזיה, כי היה עליהום על אוהדי הפועל עוד בטרם ביצעו את הפשע.

ובלי קשר, פניני ממשיך להראות איזה בנאדם קטן ועלוב הוא, וממשיך להעליל עלילות על זה ששולדברנד התגרה בו וקילל אותו כל המשחק, ואני לא מאמין למילה שיוצאת לזבל הזה מהפה.
    כמו ששיקר כשאמר שזו הפעם הראשונה שהוא משתמש במילים כאלה (הוכח שזה שקר ע"י אוהדי מגדל), ככה אני גם לא מאמין לו עכשיו.
    אם קצת ריחמתי על פניני במהלך השבוע, עכשיו כשאני רואה איך הוא מתנהג גם אחרי שנתפס, אני מקבל שוב סיבה מצויינת לא לרחם עליו. האיש הזה יוכיח כל פעם מחדש כמה הוא אפס, אני מקווה שהקריירה שלו בדרך להגמר עכשיו.

מזל אגב שיש את רייניש שיעשה סדר בדברים ויגיב לאגדות של הקפטן
    http://sports.walla.co.il/?w=/151/2594385

3. אלי מתחן Member

פניני צודק, לא מגיע לו כל העליהום הזה, הוא לא עשה מעשה נורא כל כך. הוא פשוט משלם את המחיר על ההתנהגות של הקבוצה שלו לפני המשחק.

4. Telkiyski Member

כשאני רואה שבמקום להתנצל (או לפחות לעשות כאילו אתה מתנצל), הוא בוחר לשקר והעליל על שולדברנד, אז העליהום עדיין מוגזם, אבל הוא מגיע לו.

5. c_web Member

בושה וחרפה:
    מקדימים את המשחק של הפועל ת''א נגד הפועל חולון לשעה 17:00 ביום חול, רק בשביל שאוהדי הפועל ת''א יוכלו להיות גם במשחק הזה וגם במשחק הכדורגל בבלומפילד נגד עכו שישוחק באותו יום ב 20:00.
    בושה וחרפה שהמנהלת מתנהלת לפי החליל של אוהדי הפועל. (ואין לי שום שנאה לקבוצה/אוהדים).
    כשזה קרה למכבי חיפה בשנים האחרונות וגם העונה, לא זכור לי שהם עשו משהו בנידון (הרי הקופים הירוקים הם אותם אלה שבאים לכדורגל ולכדורסל, אמנם לא באותה כמות אבל עדיין).
    למה אלפי אוהדים צריכים לצאת מוקדם מהעבודה בשביל להספיק למשחק (או בכלל לא להגיע אליו) בגלל שלהפועל בכדורגל יש משחק בערב? בושה.
    והתירוץ של המנהלת שזה מחזור חג חנוכה מיוחד לא עובד עליי (4 משחקים בראשון ו 2 בשני בדיוק כמו שהיה עד עכשיו בכל מחזור העונה).

6. Telkiyski Member

הבושה אם כבר היא לא שמנהלת הליגה התחשבה באוהדי הפועל, אלא שהיא לא מתחשבת באוהדי חיפה (הנחה שהדברים שאתה אומר נכונים)

אבל אל תשכח שה2000 אדומים שיבואו למשחק כדורסל ביום ראשון גם יילכו אחרי זה לבלומפילד.
    אני בספק אם יש יותר מ-100 איש שהולכים למכבי חיפה כדורגל וכדורסל, אני אשמח לדעת שאתם גם הולכים לכדורסל השנה.

7. Telkiyski Member

8. c_web Member

אני לא אוהד חיפה אני אוהד חולון. אני יודע שהקהל שבא לכדורסל בחיפה כן שייך לארגון הקופים הירוקים, ברור שלא במספרים של הפועל. אבל בלי קשר לקהל של חיפה, למה לעשות דבר כזה? ותשים לב שכל העונה גם הזיזו להפועל סל את המשחקים לימי ב' במקרים שהיה להם כדורגל ביום א'.
    זה לא בסדר לעשות דבר כזה ועוד ב 17:00

9. Telkiyski Member

אני דווקא בעד זה, אם יש קבוצות שיש להן את אותם אוהדים בשני הענפים, צריך להתגמש ולבוא לקראתן.
    אם למכבי חיפה שמו שני משחקים במקביל זה לא בסדר, אבל השאלה היא אם זה דופק 2000 איש כמו במקרה של הפועל, או 15

10. LIVERPOOL87 Member

איתי אני אגיד את זה רק פעם אחת ואין לי שום כוונה להכנס איתך לוויכוח שגררת בעמודים האחרונים.
    אתה הבאת לכאן את כל הרפש מהכדורגל והוצאת את החשק לדון בתת פורום הזה שמונה אולי 20 משתמשים ולא אחוז מכמות הדיונים על הכדורגל.
    אפשר להביע מחאה אבל מסע ההכפשות שלך בימים האחרונים הוא בלתי נסבל, על מי ומה אתה נכנס למכבי ולפניני בכיס? מה זה עניינך שהוא קיבל קנס של 100K שקלים ובפועל אחרי מס הכנסה זה קרוב לחצי? זה משנה לך משהו? מישהו חייב לך הסבר על זה?
    זה הקנס שהמועדון החליט להטיל עליו ואם המנהלת תרצה היא תקנוס בקנס נוסף.

אתה יכול לקחת את זה לאן שאתה רוצה מכאן, אתה יכול להמשיך לזהם את הפורום ואתה יכול לתת ביקורת נקודתית כמו בנאדם נורמלי ולא להכתים מועדון שלם בגלל אירוע מסוים שקרה.

עריכה: מישהו כבר חשב על זה ומחק את ההודעה שלך

11. Telkiyski Member

אני לא כותב פה שום דבר שאסור ע"פ חוק כדי שימחקו לי את ההודעות.
    זה שקשת מציק לך בעין שיש פה מישהו שהוא אנטי מכבי כדורסל,זה בעיה שלך.

כמושכולם צעקו ש"100,000 זה המון", לי מותר לתקן אותם והלגיד שה100 הם בעצם 54
    וזכותי גם להוסיף שאני חושב שהוא לא ישלם את הסכום הזה, כי אין על זה באמת פיקוח.

אני מבין שנוח לך עם זה שבדר"כ הנושא הזה של ליגת ווינר כדורסל מת, כי תמיד נוח לכם אוהדי מכבי עם זה שהכל זורם לכם בשקט ואתם לוקחים 50 אליפויות רצוף.
    מה לעשות, יש עוד קבוצות בארץ מסתבר.

הנושא של גיא פניני מדובר בכל המדינה ולא רק בספורט מתחילת השבוע, אני לא רואה סיבה להתעלם ממנו פה, רק בגלל שכולם פה אוהדי מכבי סל.
    ועל מי ומה אתה בכלל שתקבע לי על מה לדבר? על מה מותר לי לדבר או על מה אסור לי לדבר?

זכותי לכתוב פה שלדעתי פניני שקרן, זכותי לכתוב פה שלדעתי את ה"עונש" שלו הוא קיבל מהנהלת מכבי רק כדי שזו תיראה בסדר, וזכותי גם להביע את שאר דעותיי פה כל עוד הן אינן בקטגוריה הגזענית של "טועמה מחבל" או משהו שקשור לנאצות.

"הויכוח שגררת בעמודים האחרונים", מצטער באמת שמישהו פה בא ואומר את דעתו ושהיא לא עולה בקנה אחד עם דעת הסאחים הלאומית הלא היא מכבי כדורסל, סליחה באמת.

12. c_web Member

למה לי כאוהד חולון זה אמור לעניין אותי הפועל בכדורגל? מזה ''צריך להתחשב''? מה אכפת לי?
    זה שמארגנים את זה לימים אחרים זה עוד בושה קטנה אבל בסדר, אבל להקדים ל 17:00 בערב למה מה קרה? מזה יום שבתון?
    וזה בכלל לא משנה אם זה 15 של הקופים או 1500 של הפועל, יש פה עיקרון ששמים פס על הקבוצה היריבה ופועלים לפי הקהל וזה לא אמור להיות ככה.

13. Telkiyski Member

אבל בכל מקרה המצב יהיה שמישהו יידפק.
    הפועל שיחקה בחמישי האחרון ולכן המשחק מול עכו לא יכול להיות בשבת.

אז או שיידפקו 2000 אוהדי הפועל שהולכים למשחקים כדורסל ויצטרכו לבחור על מה לוותר,
    או שיידפקו 200 אוהדי חולון שלא נוח להם שהמשחק כדורסל יהיה ב17:00

ה"נזק" לאוהדי הפועל במקרה של שני משחקים מקבילים הוא ויתור על משחק ממנוי שהם שילמו עליו (כדורגל או כדורסל), ה"נזק" עבור אוהדי חולון זה שמשחק חוץ שלהם יהיה בשעה לא נוחה. גם מי שהתכוון לבוא, ולא יבוא בגלל שזה בשעה כזו לא יוכל להגיד שהוא שילם על כרטיס למשחק בלי שיכל היה ללכת אליו בסופו של דבר, בניגוד למצב של הפועל.

14. c_web Member

אתה חייב להבין עיקרון מאוד ברור. למה שיהיה קשר בין משחק בליגת העל בכדורסל לזה שבכדורגל? בגלל שזה אותו קהל? בעיה שלהם לא שלי.

15. Telkiyski Member

אני מסכים איתך, אבל בכל זאת אפשר להתגמש קצת, לא צריך ללכת ראש בקיר.
    בכל מקרה אם כבר אז אפשר היה לשחק את המשחק בשני בערב.
    הוא נערך בראשון ב17:00 בגלל איזה חנוכה או שיט אחר כלשהו, גם לאוהדי הפועל שאחרי זה רוצים ללכת לבלומפילד זה לא כזה סידור נח.