http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4299387,00.html האצטרובל המדבר הזה באמת דומה לטוטו. זה יותר מטראש טוק רגיל ולכן ראוי שהוא ייענש. לא צריך להגזים. אני באמת נדהם כל פעם מחדש מהטמטום של אנשים שדורשים שהוא יבקר במחלקה האונקולוגית. ברור לי שבכל פעם שהמילה מפגר יוצאת הדובר צריך ללכת לאקי"ם ולראות מה זה באמת מפגרים. גם הקריאות של אוהדי הפועל לא עושות לי טוב, מעבר לזה, לא חושב שצריך לקחת את זה צעד קדימה. למי שיש בעיה עם זה, שיצביע ברגליים ושההנהלה שלכם תחשוב אם התדמית הזאת מועילה לה.
אני מסכים. הסברתי פה כבר 19 פעם למה אני חושב שמילים כמו "נאצי" ו"שואה" במציאות של היום הם כבר לא כאלה טאבו, ולמה זה לא כזה ביג דיל להשתמש בהן היום. זה עצוב שזה ככה, אבל זו לא אשמת אוהדי הפועל. וזה עובד לשני הכיוונים, כמו שאני חושב, גם לצד שלנו וגם לצד של פניני. ההנהלה של הפועל מנסה לדבר אישית עם אותם אנשים שמתחילים את השירים האלה, אלה גם האנשים שאחראים על העידוד כולו אז תבינו שזה לא איזה 10 ילדים משער 7 למעלה שבשניה מורידים אותם מהעץ, זה לא כזה קל. אנחנו בטוח לא "לוקחים את המקרופון" כדי להראות לכולם שמנסים לעשות משהו כשיודעים שזה חסר משמעות. שמעון מזרחי פעם ישב ודיבר עם האנשים שאחראים לשירת "טועמה מחבל" או "הפועל חיזבאללה"? הוא עשה משהו קצת יותר ספיציפי מלקחת את המקרופון? צביעות זה להגיד שלשיר שואה למכבי זה בסדר, ואז להגיד שזה ממש מזעזע איך שפניני דיבר. צביעות זה גם לבקש מהנהלחת מכבי לרדת מהמגרש אם יושמעו שירי שואה, ואז ללכת לנחם את פניני יום אחרי המשחק. רק התסריט השני שציינתי פה באמת קרה.
ואני אמשיך להגיד לך 19 פעמים: ה-ו-כ-ח-ו-ת! תביא הוכחה שמישהו מההנהלה שלכם עושה משהו. אתה כ"כ מזכיר את ה"חוסר משמעות" ששמעון קרא להפסיק, עד שאתה שוכח שההנהלה שלכם לא עושה כ-ל-ו-ם. לרשום לי פה בפוסט שהם יושבים ימים על גבי ימים עם האוהדים לא עושה עלי רושם בשיט. מישהו קרא להם להפסיק לקרוא לרגב איפה אבא? אז אל תזיין לי את המוח על שטויות. רמי כהן עשה פעם משהו בכלל לגבי זה? כולל לקחת מיקרופון ולהשתיק? הנהלה של אפסים, זה מה שיש לכם. ישב עם האוהדים להרגיע אותם עלק. חביבי, בלי הוכחות המילים שלך לא שוות כלום. טעות. שני התסריטים קרו. כל עוד אף אחד לא משתיק את שירי השואה של האוהדים, מבחינת ההנהלה השירים האלו לגיטימיים, קאפיש? כמו שציינתי, אין לי מושג בן כמה אתה אבל בתקופתי אף אחד לא העז להכליל את המילה הזו באיזשהו הקשר ומי שעושה זאת ביום-יום הוא אידיוט.
איזה הוכחות בדיוק אתה רוצה שאני אביא לך? מה אתה החוקר שלי פה? גם כששמעון לוקח את המקרופון, עלי זה לא עושה רושם באותה מידה, תהיה בטוח. המשמעות של זה היא אפסית. אתה רוצה שאני אסריט את המפגשים של רמי כהן עם האנשים האלה ואעלה ליוטיוב? אני לא מבין. הנהלה של אפסים תקרא לקבוצה של המדינה שלך, שהתעלמה לחלוטין מפרשת פנאן עם תירוצי "לא ידעתי לא ראיתי לא שמעתי", זו הנהלה של אפסים. ולגישתך, הנהלה שלא משתיקה שירים תומכת בהם? אז ההנהלה שלך תומכת בטועמה מחבל ובהפועל חיזבאללה, השירים האלה חיים ונושמים אצלכם ביציע. גם ביום ראשון שמעתי אותם. לתפיסתך ההנהלה שלכם תומכת בשירים גזעניים וההנהלה שלנו תומכת בשירי שואה, שלטענתך הם גם גרועים באותה מידה, קאפיש?
אין הוכחות מבחינתי כל מה שאתה אומר זה שקר אחד גדול. גם ההנהלה שלנו ישבה עם האולטראס וביקשה מהם להפסיק לשיר חיזבאללה. באמת. פשוט הם הגרעין שמעודד אצלנו, לא איזה 10 ילדים שאפשר להוריד מהעץ אבל אל תדאג, הם באמת מדברים איתם שיפסיקו ואתה חייב להאמין לי.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx הנהלה של אפסים זה כשקהל שר איפה אבא לרגב והאידיוט תוקף לי אח"כ את עמית גל בלי קמצוץ של גינוי לקהל המסריח הזה. הנהלה של אפסים זו הנהלה שראתה על גבי אתרי האינטרנט אוהד עם פנים חשופות וחולצה שכתוב עליה שתהיה שואה למכבי ולא עשתה שום דבר. הנהלה של אפסים זו הנהלה שרואה שלט פניני לגז ולא עושה עם זה כלום. פני ההנהלה כפני האוהדים. זבל אחד גדול. אתה ממשיך לענות לי בהתקפה במקום לענות על התאכלס וזה בדיוק מה שאני אעשה. ברגע שלא "תניח לי הנחות יסוד", אנחנו נתחיל כאן דיון נורמלי ותקבל כל תשובה שתרצה. כל עוד אתה מנחש לי דברים ורושם לי כאן שטויות שאני אמור להאמין להם למרות שאין לך שום הוכחות, מבחינתי זה לא שווה דבר.
מאיפה אתה ממציא את כל השקרים האלה? מי אמר לך שההנהלה של הפועל לא עשתה שום דבר עם הילד שבא עם החולצה הזו?! ואם אתה כבר ממציא את השקר הזה, אז לפחות תביא לי הוכחות כדי להראות שאתה לא ממציא פה דברים. הוכחות הרי ביקשת מקודם לא? הם לקחו אותו לשיחה והילד הזה לא יבוא יותר עם החולצה הזו. אבל אתה תמשיך בשקרים שלך של "הם לא עושים לא כלום". אחרי זה אתה עוד אומר שאני זה שעונה לך בהתקפה. לגבי פניני לגז, ההנהלה גינתה את השלט הזה בתוקף, עוד שקר לאוסף תוצרת המשתמש עידן. או שעכשיו תגיד שגינוי לא שווה כלום? המצב בשטח הוא שלא הנהלת הפועל ולא הנהלת מכבי מצליחות למנוע לחלוטין את השירים האלה ביציע. אני לא אומר שאנחנו בסדר גמור, אני כן אומר שהמצב אצלכם דומה לשלנו. הצביעות שלכם היא שאתם זועקים לשמיים על שירי שואה אבל משלימים לחלוטין עם טועמה מחבל. ובאופן כללי, אני ממליץ לך להפסיק לדבר על ההנהלה של הפועל כי אתה לא מפסיק להגיד שטויות וסתם יוצא שאתה זורק דברים לאוויר. המצב הוא שאצלינו לא מצליחים למנוע שירי שואה, אצלכם לא מצליחים למנוע שירים גזעניים. זה הכל. אני טוען שאצלינו מנסים למנוע את זה ואצלכם לא, ואתה תטען ההיפך. אין לויכוח הזה סוף.
:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx זה מה שאני חושב על השטות שכתבת. תנסה לעבוד על אנשים אחרים עם שקרים. זהו, אני את הנושא הזה מבחינתי סוגר כאן. תמשיכו לשיר שואה, תמשיכו לקבל בראש, בסופו של דבר זה כדורסל וזה הכי חשוב.
בכיף תמשיכו לשיר טועמה מחבל והפועל חיזבאללה תמשיכו להיות 10,000 רולקסים בנוקיה מול 1000 אדומים וישמעו רק אותנו. העיקר שאתה מבסוט שעם תקציב פי 16 מכל הליגה אתם מנצחים. הידד. קבוצה חסרת משמעות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4316307,00.html ראיון עם עודד קטש. אני לא מאוהדיו הגדולים ואף פעם לא הייתי, לא כשהיה שחקן במכבי ולא כמאמן, אבל אני באמת חושב שקצת מגזימים עם ההיטפלות אליו. סה"כ הוא עושה דברים יפים עם קבוצות למעט מכבי, ששם לא פשוט להצליח גם אם אתה מאמן 30 שנה. על מה שקרה בירושלים זה לא אשמתו. אי אפשר להצליח כשאתה עובד עם עבריינים שמכתיבים לך מה לעשות. בינתיים אילת נראית מצויין, מעניין לראות איך תמשך העונה שלהם.
הנהלת הפועל שמה במסך המרובע הודעה מטעמה לפני הדרבי שהיא מבקשת להימנע מקריאות שואה. איך זה שונה ממה שמזרחי עשה כשתפס את המיקרופון? רק מזרחי מנסה? משגע אותכם שיש סוף סוף מישהו (רמי כהן) שלא סופר אותכם ולא דופק חשבון לאף אחד
אחרי שמילט פאלאסיו שוחרר מהרצליה, הם משחררים גם את הסנטר הרב פופ. אחרי שהחתימו את דרקנקר, הם ינסו להביא עוד גארד נוסף במקום פאלאסיו. הייתי משוכנע שהם ידברו חזק ואולי זה עוד יקרה, אבל כרגע הם עם 4 הפסדים רצוף ועומדים בפני שני משחקים מכריעים.
וחוץ מהמודעות החסרות משמעות האלה ("ההנהלת הפועל תל אביב מבקשת מאוהדי הקבוצה בלה בלה בלה) הוא גם עשה שיחות אישיות עם אותם אנשים. הוא מנסה יותר משמעון מזרחי זה בטוח. הקטע הוא שהם בוכים על שירי השואה אבל מקבלים את השירים הגזעניים שלהם כאילו זה מובן מאליו. בתכלס מה שאמרת בשורה האחרונה זה סעצם כל הסיפור, הפועל תל אביב כאן וזה משגע אותם שיש מישהו שלא מקבל את הכאפות משמעון ויושב בשקט.