ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Telkiyski Member

הייתי בנוקיה, והייתה התנגדות לזה, לא היית ביציע של הפועל אז אתה לא ראית ולא שמעת.

אגב, הייתה אצלכם התנגדות לשירת טועמה מחבל שאלפים מכם שרו?
    מישהו שרק בוז אצלכם כששרתם "טועמה מחבל" שלשום וביום חמישי האחרון? מישהו התנגד? אפילו 5%?
    הרי לפי הגישה שלך "מי שלא שר נותן לזה יד".

ואפרופו צביעות, המילה שמככבת תמיד באירועים שכאלה :

אוהדי מכבי לפני המשחק -
    "רדו מהמגרש אם יהיו שירי שואה. רדו מהפרקט לפחות עד שהקהל של הפועל יוצא מהמגרש. ספורט הינו מופע תרבות ובידור, לא במה לזילזול בשואת היהודים. רדו מהמגרש לפחות עד להוצאת הקהל האדום מההיכל ע"י המשטרה."
    אחריו :
    "אוהדי מכבי ת"א נפגשו עם פניני בנסיון לעודד את רוחו"

מסתבר שעבור אוהדי מכבי (לפחות אלה שפגשו אותו) קריאות שואה הן מזעזעות ומצדיקות ירידה מהמגרש רק כאשר הן באות מכיוון אוהדי הפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/12
  2. xavi6 Member

חביבי, אתה מתלהם פה שוב ושוב ושוב "לא אתם לא אתם תגידו לנו איך להתנהג" אם לך מותר, למה לאחרים לא? אז אולי במקום להגיד לאוהד מכבי "לא אתם תחנכו אותנו", אל תחנך אנשים אחרים. לפחות את פניני מענישים, אבל מה הנהלת עושה הפועל על מנת להעניש את הקהל שלה? 0. אתם חכמים גדולים בלבקר, אבל 0 מעשים בשביל למגר את התופעה המגעילה אצלכם. 0 מעשים. הנה, יש לכם מה ללמוד ממכבי. ושוב-אני שונא את מכבי בדם. שונא שונא שונא, בייחוד את פניני! אבל הצביעות מהצד שלכם, חוצה גבולות. אתם בכלל לא מייצגים את ישראל, אלא את הפועל, אז למה אכפת לכם אם הוא ישחק בנבחרת? תתביישו.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

בחיי שלא יכולתי לנסח את זה טוב יותר וכשזה מגיע ממישהו שמודה שהוא שונא מכבי, אולי כדי שבאמת הפועל יעשו בדק בית לפני שהם זורקים זבל לתקשורת. מה שפניני עשה זה מעשה שפל ועוד יותר כשרואים איזה אצילי יונתן שולדבראנד בכל הפרשה, אבל ההתייפיפות של הפועל, האוהדים וההנהלה והעליהום על גיא ועל מכבי (לקרוא את הטורים בעיתונים ובאינטרנט ופשוט להקיא) זה רק מראה כמה אנחנו מחפשים במדינה את החרא אצל השני במקום לבדוק אולי גם אצלנו משהו לא בסדר.

4. זכאי Member

שאלתם אם יש אצלנו שריקות בוז לשירי השואה (יש, והרבה),
    אז תענו לי אתם, יש אצלכם שריקות בוז לטועמה מחבל? להפועל חיזבאללה? תפסיקו להתייפיף כבר
    איתי כבר שאל אותכם את זה ומשום מה לא עניתם לו

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מוזר, כי אף אחד לא שמע אותם. אף אחד לא גינה את הקללות המכוערות לרגב פנאן (אני לא אחזור על זה שאפילו היו"ר המעפן שלכם לא גינה את זה, בניגוד למתן שיצא גבר), אף אחד לא גינה את הבן של זונה שלבש חולצה שכתוב שואה למכבי (למרות שזה פורסם יפה בכל האתרים, איפה היו"ר שלכם, הא?). מצד שני, כשאצלנו התחילו לקלל ולהתנהג כמו ברברים מאחורי הספסל שלכם, שמעון לקח מקרופון וביקש להפסיק עם זה. ומה אתם עשיתם? גיניתם שלט מכוער לפניני רק כי לא רציתם לצאת מעפנים באותו יום שמכבי הענישה את פניני. באמת תודה רבה. אבל אני בכלל לא מדבר על הדרבי. קח את הקהל של מכבי ואת הקהל של הפועל ובוא תתחיל להשוות מי מסתבך יותר עם שאר הקהלים, עם המשטרה ומשום מה תמיד בוכה ומתמסכן לתקשורת...רמז? זה לא הצהובים. אז כנראה שכל העולם טועה ורק אתם צודקים, נכון? מבחינתי מי שצועק הפועל חיזבאללה הוא אותו זבל כמו זה שצועק מכבי נאצים. אבל אם אצלנו שמעון ניסה להשתיק, אצלכם תוקפים יו"ר של קבוצות אחרות....זה אגב, 10 דרגות מעליכם אם תהית לעצמך.

6. Telkiyski Member

כשאני אומר שאין למכבי זכות לחנך אותנו זה בתגובה לכל המכביסטים פה שמתחילים להעביר ביקורת על מה אנחנו עושים נגד ואם זה מספיק או לא בעיניהם.

מאיפה מישהו פה יודע מה הנהלת הפועל עושה כדי למגר את זה?

רק תענו לי על שתי השאלות הבאות, כי שאלתי אותם כבר פעמיים ולא ממש עניתם, העדפתם להתחמק לנושאים אחרים.

1. האם מישהו פה יודע בוודאות שבמידה ופניני לא היה נתפס, הוא היה נענש?
    כלומר נניח שיום אחרי המשחק שולדברנד יוצא לתקשורת ומספר את מה שקרה, אך אין צילום טלויזיה. האם במצב שכזה פניני היה נענש? או שמכבי היו אומרים שלא היה ולא נברא כי אין הוכחות?

2. מה עושה הנהלת מכבי נגד הקריאות "טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה"?
    האם גם אצל אוהדי מכבי שורקים בוז כשמושמעים הדברים האלה?
    ולמה שמעון לא לקח את המקרופון כדי להפסיק את הקריאות האלה עוד לפני הדרבי, נגד שאלון למשל?

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה לא מקבל תשובות כי אתה גם לא מספק אותם מהצד שלך ומעלה פה השערות ריקות מתוכן. הנה דוגמא:

האם מישהו במכבי יודע שזה מה שפניני לחש לשולדבראנד אם הסיפור היה מתפוצץ בטלוויזיה? אם אתה אומר שכן אז אתה שקרן ושנאתך למכבי מעבירה אותך על דעתך. פניני גם לא אידיוט מספיק במידה והוא לאנתפס, לבוא לשמעון ולפדרמן ולהודות בך לבד - שוב, במידה והוא לא היה נתפס. עכשיו, מה זה המשפט הזה נניח שיום אחרי המשחק שולדברנד יוצא לתקשורת ומספר את מה שקרה, אך אין צילום טלויזיה. האם במצב שכזה פניני היה נענש? או שמכבי היו אומרים שלא היה ולא נברא כי אין הוכחות? ואם אני אלך לעיתונות ואגיד שאורי שלף קילל אותי ואיים לרצוח אותי? אין לי הוכחות אבל תאמין לי, זה מה שהוא אמר לי. היית מצפה מהפועל להעניש את שלף על סמך הגרסה שלי בלבד? או שהפועל היו אומרים שלא היה ולא נברא כי אין הוכחות? אתה בכלל מקשיב לעצמך לפני שאתה מגיב פה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

כמות הפעמים שמכבי עשתה את זה הוא כאין ואפס לעומת הפעמים שאוהדי הפועל עושים את זה, נכון? ומוזר שאתה אומר שריקות בוז, כי אצלכם ממה לא שמעתי שריקות בוז וגם לא גינוי של אוהדים. אז בוא נתחיל מכם, אלו שצועקים שואה באופן תמידי. תמגרו אצלכם ונדאג לזה גם בצד הצהוב. ועכשיו אני מבין שגם יש לך טענות למזרחי באיזה עיתוי לגנות עם מיקרופון. כלומר, הוא לפחות לקח מיקרופון וניסה להשתיק את הקהל בדרבי. (עלק למה הוא לא עשה את זה מול שאלון). מה הזבל שקורא לעצמו יו"ר הפועל ת"א עשה כשצעקו לרגב איפה אבא? מה הזבל עשה כשצעקו והראו זבל אחר עם חולצה של שואה למכבי? מה הזבל עשה כשכל משחק וללא קשר ליריבה אתם מאחלים מוות כמו בשואה לשחקני ואוהדי מכבי? חביבי, אתם חייבים הרבה יותר להסביר את עצמכם לפני שתקבל תשובות כאן. אתם יודעים לנצל את התקשורת יופי לטובתכם בשיטת ההגנה הכי טובה היא ההתקפה. ממש הקוזאק הנגזל אתם. שנים על גבי שנים אתם מבצעים מעשים נפשעים, מרססים צלבי קרס, משתמשים בביטויי השואה כנגד יהודים אבל מנצלים רק פירצה אחת שאידיוט כמו פניני נתן לכם, כדי להתמסכן ולהתבכיין לתקשורת. מזל שרובם אדומים ומגנים עליכם (רק לראות את כל טורי ה"פרשנים" ולהקיא מהעליהום), אחרת הייתם מאוד מסכנים. בושה וחרפה!

8. Telkiyski Member

בנוגע לשאלה הראשונה,
    אין לי ספק כלל, שאם האירוע לא היה מצולם אך אנשי מכבי היו יודעים איזה דברים פניני אמר לשולברנד (היו רואים או שפניני היה מודה בפניהם), הם לא היו מענישים את פניני בכלל, רק כדי שהציבור הרחב לא יידע מה קרה שם.

לגבי השאלה השניה,
    אוהדי מכבי בכל משחק שרים לפחות פעמיים שלוש "טועמה מחבל", וככה זה גם היה בדרבי.
    אתה אולי לא שמעת שריקות בוז אצל הפועל, כי אתה לא בא בכלל למשחקים של הפועל.
    תבוא לבלומפילד או לראשון ותגיד לי בעצמך אם שמעת או לא שמעת שריקות בוז.
    למה אתה אומר "תמגרו אצלכם ואז נדאג לצד הצהוב"? כאילו, במה אתם יותר טובים בכלל?
    אני שואל אותך למה שמעון לא לוקח את המקרופון גם בשאר המקרים שהקהל שלכם צועק "טועמה מחבל", ובמקום לענות לי על זה אתה מתחיל ללכלך על היו"ר של הפועל. תשובה עניינית מאוד.
    אצלינו מאמינים, ודי בצדק כנראה, שכדי למנוע את הדברים האלה לא עוזרות כל ההצגות יח"צ האלה של שמעון של לקחת את המקרופון, לחלק עלונים, לכתוב דברים לקהל לפני המשחק.
    ההבדל ביננו לביניכם זה שאנחנו באמת מנסים למנוע את זה, אצלכם "שמעון לקח את המקרופון בדרבי", ממש כל הכבוד לו. תתפלא, אבל נסיון העבר הוכיח שכל ה"אני מגנה בכל תוקף" וכל הדברים שאתה "רוצה" לשמוע, הם בטוח לא מה שעשוה סוף לתופעות האלה.

עם כל המלל שכתבת פה, לא עניתי לי לשאלה הפשוטה.
    אתה בעצמך טוען ש"הפועל חיזבאללה" ו"טועמה מחבל" גרועים לא פחות מ"שואה למכבי"
    שיטת "ההגנה הכי טובה היא התקפה", דווקא מאפיינת אותך בדיון הזה.
    אני שואל אותך למה אצלכם לא שורקים בוז ל"טועמה מחבל" ואתה עונה לי "גם אצלכם לא שמעתי ששורקים" (זה לא נכון)
    אני שואל אותך למה שמעון לא לוקח את המקרופון כשהוא שומע "טועמה מחבל" במשחקים שהם לא דרבי, ואתה עונה לי "מה עשה היו"ר המסריח של הפועל?!"(הוא עובד יותר קשה משמעון כדי להפסיק את הדברים האלה)

בקיצור, שכל צד ידאג לעצמו וזהו
    מכבי לא תסית שבוע שלם נגד אוהדי הפועל, והפועל.... הפועל בעצם תצטרך להמשיך כמו שהיא עד עכשיו, כי מעולם לא התערבנו או הסתנו נגד הקהל של מכבי כמו שקרה פה שבוע שלם.
    אנחנו את הבעיה שיש אצלינו ננסה למנוע בעצמינו, ואם אתם חושבים שאתם במצב של להעביר עלינו ביקורת, אז כדאי שתעשו קצת יותר מ"שמעון לקח את המקרופון" החסר משמעות הזה (כאילו ששמעון חושב שזה מה שיעזור באמת, חתיכת צבוע)

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

השערה ריקה מתוכן, לא שווה התייחסות בכלל.

לא שורקים בוז לאוהדים האלו, נקודה. אל תשחק אותה תמים עכשיו. הייתי במספיק משחקי דרבי בחיים שלי כדי לדעת את זה. או ששריקות הבוז שלכם עובדות בכל שאר הפעמים ולא בדרבי?
    ומכל מה שאתה רשמת, לא הבנתי איך היו"ר שלכם מונע את האלימות המילולית? הצגה יח"צנית של שימעון או לא, לפחות בפועל הוא עשה משהו וזו עובדה. מלבד לרשום כאן שטויות כמו "אנחנו באמת מנסים למגר", בוא תן לי הוכחה איך בדיוק. בינתיים ראיתי שאחרי "איפה אבא" לרגב, היו"ר שלכם גינה יפה מאוד. הוא גינה את עמית גל שהעז לצאת נגד אוהדי הפועל. יו"ר מסריח כבר אמרתי?

תרשה לי לגחך. אתה מבין למה אני לא עונה לך? כי אתה ממציא לי פה שקרים על גבי שקרים, שכל אוהד נייטרלי יגיד לך שאתה מדבר שטויות, אבל אתה בשלך! ושוב אני חוזר: בוא תראה לי משהו אחד שרמי עשה יותר משמעון למגר אלימות - הוכחה כמובן מתבקשת כאן ולא סתם לכתוב. כשאני אראה משהו מוכח, אני אענה לך על מה שתרצה.

לגחך פעם שנייה ושלישית? אתה באמת מאמין במה שאתה רושם?

10. Telkiyski Member

אתה שוב ממשיך לענות לי בשאלות ותקיפות

לגבי ה"השערה הריקה מתוכן" שלי לגבי פניני, אני עומד מאחורי דברי, גם על סמך ההגיון וגם על סמך נסיון העבר עם פרשת פנאן. כשאין הוכחות וכולם יודעים את האמת, מכבי כבר תדאג ל"לא ראיתי לא שמעתי", זו כבר לא "השערה ריקה מתוכן" שלי, לך 3 שנים אחורה ותראה איך הגיבו אצלכם לפרשת פנאן.

לגבי אם שורקים בוז או לא, אין לי מה להגיד לך, אתה מעדיף להגיד שלא, אז תגיד שלא.
    כל מי שבא למשחקים של הפועל בשנה האחרונה יודע טוב מאוד אם שורקים בוז או לא.
    ובגלל שאתה קצת מתקשה להבין את השאלה שלי, אשאל אותה בפעם הרביעית :
    בתור אחד שמעביר עלינו ביקורת אם שורקים בוז או לא, האם אצלכם שורקים בוז ל"טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה"? תענה לי בכן או לא, אל תענה לי ב"אצלכם בלה בלה בלה בלה בלה". שורקים בוז או לא?

לגבי זה ששמעון סתם עושה הצגות עם המיקרופון, אני לא חושב שמישהו פה לא מסכים איתי.
    לגבי מה שעושים אצלינו, עושים שיחות להבנתי עם אותם אנשים שאחראים על השירים האלה, את השיחות האלה לא מקיימים מול המיקרופון בדרבי אתה יודע.
    וד"א, העובדות בשטח הן שלא שרו בדרבי האחרון שואה למכבי בזמן המשחק, לעומת זאת כן שרו פעמיים "טועמה מחבל".
    זכותו של רמי כהן להאמין בזה שכדי שבאמת התופעה תיפסק, או לפחות תפחת בצורה משמעותית, יותר פרקטי ויעיל לשבת ולדבר עם אותם אנשים שאחראים לה, מאשר לקחת את המקרופון ולעשות הצגות, או לחלק עלונים לפני המשחק, או כל תרגיל שיווקי של "הנה תראו" אחר.

ומה יש לך עם גינויים? אתה באמת מאמין שגינויים הם הדבר שיגרום לאנשים להפסיק לצעוק "טועמה מחבל" או שואה למכבי"?
    ואם כבר גינויים, מישהו במכבי גינה את גיא פניני? לא שזה כזה חשוב, אבל לגישתך הגינוי או לא זה מה שקובע אם אתה מנסה למנוע תופעה מסוימת או לא.

אתה "נורא מזועזע" מקריאות השואה ואולי בצדק,
    אבל כשמעמידים אותך מול העובדות שאצלכם שרים לא פחות "טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה", אתה מתחיל להתפתל וללכת לכיוונים לא קשורים בכלל, של "היור המסריח שלכם", "לא שורקים אצלכם" בוז וכאלה.
    אם אתה כ"כ נגד קריאות מהסוג הזה, בוא ותצא נגד אוהדי מכבי ששרים טועמה מחבל. למה אתה מצפה רק מאוהדי הפועל לעשות את זה בצד שלהם?

11. זכאי Member

עידן די עם המניפולציות
    א)יש שריקות בוז צורמות בכל פעם ששרים אצלנו שואה
    ב) מזרחי ביקש מהקהל להפסיק רק בדרבי. איפה הוא היה בכל המשחקים שלפני?

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זכאי, מספיק עם השקרים.
    א) לא שמעתי ולו שריקת בוז אחת בכל המשחקים שהייתי ואוהדי הפועל היו שם (אתם כנראה עושים סלקציה במשחקים שבהם אתם שורקים).

ב) מזרחי ביקש מהקהל להפסיק רק בדרבי. רמי לא ביקש מהקהל בכלל להפסיק. איפה בדיוק הוא עוזר למגר?

13. Telkiyski Member

עידן, עניתי לך מה רמי כהן עושה עשה ויעשה ע"מ למנוע את זה.
    הוא לא לוקח מקרופון ומבקש מהקהל להפסיק, הוא מדבר אישית עם אותם אנשים שאחראים לזה ומבקש להפסיק.
    הוא לא לוקח מקרופון ועושה הצגות כמו שמעון. נוח לך להתעלם כנראה ממה שאני כותב לך.

ואני אשאל בפעם החמישית, כי שוב אתה מתחמק
    אם אתה מעביר ביקורת על אוהדי הפועל שאינם שורקים בוז לטענך בשירי שואה למכבי, האם אוהדי מכבי שורקים בוז ל"טועמה מחבל" ול"הפועל חיזבאללה"?
    אולי בפעם החמישית אתה תענה על השאלה הפשוטה שלי בתשובה פשוטה של "כן" או "לא", בניגוד לתשובה של "אצלכם לא עושים כלום" וכאלה.
    תענה, אצלכם שורקים בוז או לא שורקים בוז לטועמה מחבל והפועל חיזבאללה? כן, או לא? זה מאוד פשוט לענות.

14. אלי מתחן Member

אתה מצפה ממכבי שתעניש שחקן אם אין נגדו שום הוכחות? על בסיס מה?
    שודלרברנג הזה מתראיין כאילו הוא איזה נפגע אונס, בסך הכל פניני אמר לו כמה מילים, אני מאמין שהוא יחיה.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

אה, אז פתאום קללות שואה זה בסדר?