ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Telkiyski Member

אני התנפלתי על פניני שקרא לשולדברנד "נאצי"? להגיד בפעם הרביעית מה מפריע לי בדברים שהוא אמר?

ואני לא יודע בן כמה אתה ואני מאמין לך שבתקופתך לא היו משפטים כאלה

אבל ישקר מי שיכתוב פה שלא אמר/שמע מעולם משפטים כמו "איזה מפקד נאצי יש לי" או "יש לי מערכת שואה" וכאלה.
    זו זילות השואה, זה חמור מאוד, אבל זה המצב היום בשפה היומיומית פה בארץ, מה לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/12
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

איתי, אני לא מדבר עליך אישית, "אתם" היתה הכוונה להנהלה ולאוהדים וזה בדיוק מה שעשו לפניני, ההתנפלות ההמונית (הפועל הואילה בטובה להוציא הודעת גינוי לשלט פניני לגז, למרות שאם כל זה לא היה קורה, הם לא היו מגנים כלום).

אני בכל מקרה, מעולם לא השתמשתי בביטויים האלו של השואה, אפילו לא בצחוק. מצטער, זה משהו שלא מקובל עלי ובטח לא לאחל למישהו מוות או סרטן. מבחינתי כל זה אותו דבר.

3. Ricky van Wolfswinkel Member

האמת היא ששני אלה שעשו את השלט על פניני הם חברים שלי וחוץ מהם אף אחד לא עשה שלט שקשור לשואה במשחק מול אשדוד.

גם אם זה לא מקובל עליך, אני בטוח שרוב אוהדי מכבי כמו חלק גדול מאזרחי ישראל משתמש במושגים האלו אבל זה לא מפריע להם להגיד שאנחנו מבזים את השואה.

4. Muurad Member

חלק גדול מהישראלים מאחלים לאנשים להכנס לגזים? זה חדש לי.

אחלה חברים יש לך.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

6. Muurad Member

ונגיד אם כן, אז בגלל שרובם עושים תעשו גם? (שזה הדבר שהכי מפריע, שלא מבינים את משמעות אפילו כאן בפורום, ומתחבאים מאחורי "אבל כולם עושים").

כמו גנון אמיתי.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

אז תצא גם נגד אוהדים של קבוצות אחרות ונגד אזרחי ישראל, מה נתפלת להפועל?

8. Muurad Member

עוד פעם להתחבא ולנסות להסיט את האש למקום אחר במקום להתעסק בעיקר ולקחת אחריות. גנון אמרנו?

ומי אמר שאני לא? גם לאוהדי מכבי שצועקים טועמה מחבל, או אוהדי בית"ר שצועקים מוות לערבים. הכל אותו זבל אנושי.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא מפתיע אותי בכלל שאלו החברים שלך ריקי, ואת כל מה שכתבתי כאן אתה יכול לקחת ולהלביש עליכם. זה אחד לאחד התיאור המדויק שלכם.

10. Telkiyski Member

הסברתי לפחות פעמיים קודם לכן באיזה "מושגי שואה" משתמשים בישראל, ואני עומד מאחורי הדברים שלי.

מעולם לא איחלתי או שמעתי מישהו מאחל לאחר להכנס לגז, וזה מתקשר למה שכתבתי בהודעתי האחרונה.
    הקומץ שמכין את השלטים האלה תמיד ינסה להיות "מקורי" ו"מאגניב" (בעיני עצמו).
    פניני אמר נאצי? נחזיר לו בשואה אבל נהיה מקוריים, כי אי אפשר סתם לכתוב עכשיו "פניני נאצי".
    ביום שבו יפסיקו להתייחס לזה כבר זה ייעלם, ויוחלף במשהו אחר.

11. samoel Member

איי אי, שמחה לאיד.
    הפעול כרגיל אל משנה איך תסובבו את זה ינסו למצוא פגם - סיפורי ה:"אם לסבתא היו גלגלים" מצויין כבר דשו בזה.

בכלל הפעול אני מצדיע להנהלה הבזויה שלכם - שהצליחה לעשות מניפולציה מדהימה על כל דעת הקהל הישראלית(וגם שלי בין היתר). אולי אני אהיה חריג עכשיו בדברים שאומר אבל בהחלט שנפל לי האסימון אחרי שנרגעתי ואחרי מה שירדן כתב אתמול:
    האם בהסתכלות בינ"ל מה שפניני אמר גרוע יותר מקריאות גזעניות של שחקן כזה או אחר בעולם הכדורגל, הרי לא פעם ולא פעמים אטו ירד מהמגרש, היה גם סיפור נדמה לי עם אנטון פרדיננד או משהו.
    אז כן אני מסכים - שעבורי זה יותר צורם קריאה של נאצי ואני חושב שכעם יהודי אנחנו צריכים להתייחס לזה ביתר חומרה. עם זאת, העליהום עבר כל פרופורציה.גם על פניני(לא שאני מגן עליו אל תטעו) ובטיחח שעל מכבי ושמעון(עליהם אני אמשיך להגן כי עשו את המעשה הנכון ועוד יותר מזה!).

אגב, בעיני המשך ההתעסקות הזאת, מבזה עוד יותר, זה כאילו רוצים לשמר לנו את זה. לפלג עוד יותר, במקום שנתאחד ונוקיע את זה מאתנו, אנחנו מתפלגים עוד יותר ומחפשים רק אשמים במקום לפתור את הבעיה.

ומילה אחרונה,
    אם 90% מאוהדי הפועל היו שורקים בוז בזמן קריאות הנאצה/התאבדות אני חושב שהייתי שומע את זה ביום ראשון. כשם ששמעתי את ה-1000 שלכם שרים יפה מאוד אני מניח ש- 900 ששורקים בוז כנראה היו נשמעים אותו הדבר. אגב, גם שתיקה היא שותפות לדבר העבירה בעיני זה לשבת ולהגיד סבבה, אני לא לוקח אחריות, אבל סבבה לי עם מה שקורה כאן.

12. Telkiyski Member

לא נמאס לכם?
    לא האוהדים שלכם, לא שמעון מזרחי, לא גיא פניני, לא דיוויד בלאט ולא "הלב הצהוב" או שקרכלשהו יהיו אלה שיחנכו אותנו איך להתנהג
    לא אתם יהיו אלה שיקבעו לנו אם זה בסדר לשיר שירי שואה או לא, ולא אתם תקבעו לנו אם אנחנו מנסים מספיק או לא מנסים מספיק למגר את זה.
    מי אתם בכלל? הקפטן שלכם כל המשחק הטיח בשחקן שלנו בדיוק את אותן המילים שאתם כ"כ מתבכיינים עליהן, ונענש רק כי נתפס במצלמה ומדינה שלמה עשתה מזה סיפור יום שלם.
    צאו מהסרט שלכם, אנחנו לא חייבים לכם כלום, בטח לא אחרי שלשום

13. samoel Member

בעצם הצדקת אותי.
    אותכם זה לא מעניין. כי גם לפני שלשום התשובה שלך הייתה זהה אז מה זה משנה.
    הפשע הוא שעכשיו זה קצת פחות כואב להתעסק בכם כי מתעסקים בגיא, אבל צר לי לאכזב אותך אתם הרבה יותר גרועים(רציתי לכתוב פה מילה אבל אני אזהר בלשוני)
    אוף, מה אני מתאמץ בכלל ההודעה הבאה שלך שוב תהיה - "אתם לא תגידו לנו", לא איכפת לכם בכלל מה אומרים עליכם, אתם ביקום שלכם ולכם אסור להטיף,שנים ולא יומיים (ממש מזכיר לי אנשים שגם היו בכותרות לאחרונה)
    לילה טוב.

14. Telkiyski Member

נוח לכם מאוד להציג איזו תמונה כאילו מדובר בכל אוהדי הפועל, כאילו כולם שרים שירי שואה, כאילו אף אחד לא מתנגד לזה וכולנו זה הרוע האנושי.
    אבל זה לא המצב
    וגם אם זה כן היה המצב, אחרי שהקפטן שלך מתנהג כמו שהתנהג, אחרי שהאוהדים שלכם שרים דרך קבע "טועמה מחבל" ו"הפועל חיזבאללה", לא אתה תגיד לי אם אני בסדר או לא

תלך כמה הודעות אחורה ותראה מה ההסבר שלי למה שעומד אחורי כל ה"אובבסיה" הזו של אוהדי הפועל לשואה
    גם בביתר יש בעיה אדירה של גזענות שהם מנסים להלחם בה, והנה עובדה שזה לא ממש מצליח, ועדיין אין שם שחקן ערבי.

"אתם הרבה יותר גרועים", מה זה משנה בכלל? ולמה נראה לך? כי פניני נתפס פעם אחת ואת אוהדי הפועל "תופסים" כל פעם?

15. samoel Member

אמרתי שלא מתנגדים?
    אמרתי שהכמויות שאתם מתארים הם לא נכונות כי לכמויות כאלה(90%) יש משמעות פיזית(אני לא יודע אם נכחת בנוקיה בראש, אבל אני כן) ודריסת רגל. ואפילו ניסיתי לספק הסבר שייתכן שהלא תומכים חלקם שותקים ובעצם נותנים הסכמה שלפחות בעיני היא גרועה אף יותר.

אי של שפיות בכאוס של הימים האחרונים, וזה עם כל האינטרסים דווקא לנגח את מכבי, את פניני. ושימו לב כמו שאמרתי, במלחמה הזאת הפועל ומכבי צריכים להיות
    י - ח - ד!
    עידו אשד!

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/12