ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הסגנון שהצגת לפני היה טיפה שונה, אתה לא חושב?
    אני לא רואה כל בעיה בתגובה של שמעון מזרחי, הוא לא התבטא בחריפות או משהו. הוא גם לא צריך לדבר נגד העובד שלו.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אורימור, לא הבנתי מה אתה רוצה. שי הציג את הדברים פחות או יותר כפי שנכתב עם שוני קל בניסוח. הוא גם לא טען משהו בעד או נגד שמעון. חוץ מזה, אני דווקא הייתי מעדיף שיגיד משהו כמו אין תגובה מאשר שקר שהספסול היה מקצועי בלבד. מטומטמים אנחנו עדיין לא.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/13
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כולנו מכירים את זה ותמיד שמעון עונה בממלכתיות לעוסה כזו למקרים כאלה.
    אני נצמדתי לצמד המילים "אלו שטויות", התבטאות מזלזלת שיכולה לפגוע, אבל זה לא המקרה. הוא בסה"כ אמר שמורן לא צריך לקחת את זה בצורה אישית.
    אני אישית לא בטוח שזו סיבה אישית, או יותר נכון בין-אישית. אי אפשר לטעון בכל פעם ששחקן שנראה שצריך לשחק מתוך שיפוט מקצועי, מסופסל, שזו סיבה אישית. למאמן יש את השיקולים שלו ולא הכל זה שאלה של מקצועי/אישי.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

במקרה של מורן ודייויד, זה האמ-אמא של האישי. אגב, אני לא מאשים את דייויד או את ההנהלה, כי נוצר מצב שיוגב עשה תרגיל מסריח וכדי לא להדפק ללא רכז ישראלי (כשדייויד עסוק עם הנבחרת הרוסית), ההנהלה החתימה את מורן, בניגוד לדייויד שלא החזיק ממנו. ברגע שיוגב נשאר, היה ברור שמורן אכל אותה. מצד שני, הייתי מצפה ממאמן כמו דייויד, שרואה שיש משחקים לא קריטיים או לחילופין כשהוא רואה שיוגב לא תיפקד (והוא לא תיפקד בהרבה משחקים), לתת לרוט את ההזדמנות, כי בכל זאת הוא עשה משהו בליגה שלנו. אבל בלאט היה ראש בקיר ולא שיתף את מורן העונה יותר מאשר הוא כן שיתף. לא יאה לאף אחד מהצדדים.

5. LIVERPOOL87 Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...795.146714.html
    זה מה שערוץ הספורט מסוגל לדלות?
    אני כמובן מתייחס לכתב המופלא שהערוץ בחר למכבי כדורסל, לא קראתי את שני האחרים.
    "ככה לא בונים סגל ישראלי","מכבי מוציאים כבר שנים סכומי כסף לא הגיוניים(WTF?!)","סגל נטול צביון ישראלי"...

אח"כ הופכים את ערוץ הספורט לספורט מכבי, חוץ מגיבוב של שטויות ושל ססמאות יבשות(רכבת שחקנים) הוא לא כתב מילה אחת שתורמת במשהו.

איזה פרויקט פח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אלה "טורים" של גולשים.
    הרעיון נחמד, אבל גם השבוע וגם בשבוע שעבר כתבו בעיקר שטויות.

7. LIVERPOOL87 Member

כן אני מודע לכך שזה גולש, אבל גם בתור גולש חובבן ולא כתב זה מביך ביותר.
    זה מאוד מזכיר את אבי נימני בטורים שלו רק שאצל נימני לפחות יש מידת אמת.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שהדרך הטובה ביותר להראות לדיוויד שעשה טעות זה פשוט להוכיח לו על המגרש עם מכבי חיפה את היכולות שלו.
    גל מקל עשה את זה יופי, עכשיו תורו.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הירוקים ממשיכים בבניית הסגל וצירפו את הפורוורד אייק אופואגבו (28, 2.05) ואת הגארד הונסואלי דייויד קובייאן (25, 1.80). לא כ"כ הבנתי למה לא השאירו את סטול, בטח כשמקל עזב. נכון שהוא עשה לא מעט שטויות, אבל סה"כ הוא באמת שחקן טוב ואלא אם הוא ביקש לעזוב, לא ממש הבנתי את ההחלטה. אזבסופו של דבר עוד אלופה מתחילה מחדש את הבניה שלה. חבל.

10. yakov_y YNWA

מישהו מאוהדי מכבי ת"א אולי יכול לעזור לי.
    לפני כמה שנים היו לקבוצה 2 אתרי אוהדים, "מכבי פאנס" שהיה ברמה גבוהה מאוד ואולי האתר הכי טוב בארץ ואתר "צהבת". היום האתרים לא פעילים וגם לא הפורומים ואין לקבוצה אתר או פורום אוהדים למעט הפורום הקטן והלא מעודכן של "השחקו ה-12" שלא משקיע הרבה בכדורסל.
    מה קרה לאתרים האלה ויש אתר חדש כי לא מצאתי כלום?

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פורום השחקן ה-12 דווקא פורום מאוד מעודכן, ממש לא קטן (אלפי משתמשים) ופעיל. הוא הפורום הבלעדי של אוהדי מכבי.
    הוא נחלק לשתי קטגוריות - "מדינת היהודים" שהיא הפורום על הכדורגל (בכל זאת, זה הארגון זצ"ל קם קודם כל לכדורגל), ו"בית מכבי" שעוסק בשאר הענפים (כדורסל, כדוריד, כדורעף ואפילו אתלטיקה וכד') וקצת בקבוצות פרט למכבי, למשל NBA.
    "בית מכבי" פעיל פחות כי האוהדים בפורום נוטים לכדורגל והידענים ו"המקורבים" יותר הם בכדורגל, אבל בכל פעם שיש חדשות ממכבי כדורסל נפתח אשכול בנושא.

לגבי האתרים שהזכרת - לדעתי הם דעכו משום שהפכו לפחות מעודכנים ופעילים, זה הכל. קבוצת הכדורסל לצערי מרוחקת מהאוהדים היום.

12. OriRR Member

זה כ"כ מרתיח אותי העניין הזה עם מכבי חיפה. כאילו רבאק, לקחתם אליפות עם אחד הסגלים הטובים שהיו פה (חוץ ממכבי) לפחות ב 10-15 שנים האחרונות, למה אתם אפילו לא מנסים להשאיר את הסגל הזה? למה לא לנסות לעשות כאן משהו קצת יותר גדול מאיזושהי הבלחה פעם בעשרים שנה. גם אם הזרים החדשים יתגלו כשחקנים טובים, אתה לא בונה מסורת והמשכיות כשאתה מחליף כל קיץ 5 שחקנים. אני מקווה שלפחות דונטה סמית' באמת יישאר ואולי גם תומאס, לא מובן בכלל העזיבה של סטול, כמו שעידן אמר, למרות השטויות שהוא עושה לפעמים זה שחקן שיכול להביא לך אליפות אם הוא נכנס למומנטום.

אגב, מה אתם חושבים על הסיפור עם מקל ונבחרת ישראל? עכשיו דיברו ב 103 על זה וגלדסטון טען שהצוות המקצועי בדאלאס אמר למקל שהוא וקלדרון יהיו הרכזים המובילים של הקבוצה וכדאי לו להישאר ולעשות את ההכנה כמו שצריך. אני מסכים איתם, יש כאן הזדמנות אדירה לגל ואני מקווה שהוא ינצל אותה.

13. Milanista Member

תבדוק שוב - אומנם האתר של צהבת נסגר אבל הפורום שם תמיד מעודכן ודי פעיל: http://forum.tzahevet.co.il/

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/13
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2665201

מה אני אגיד? אליהו לא יתקרב לנ.ב.א אם הוא משחק בירושלים. ההגנה שלו על הפנים, בהתקפה אין לו ג'אמפ שוט רגיל. מה הוא יעשה בארה"ב? ינקה את הנעליים של השחקנים? אז נכון שגם גל מקל הגיע משום מקום לנ.ב.א, אבל לא נראה לי שאליהו אי פעם יגיע לליגה הטובה בעולם.

כאוהד מכבי לא ממש מעודד אותי שאוחיון הוא האיש שקובע אם הלפרין מגיע לקבוצה או לירושלים. מבחינתי הלפרין יכול לחתום בבירת ישראל כבר עכשיו. זה לא השחקן שישדרג את הקבוצה שלי ויקרב אותה לפיינל פור.
    משום מה אני עדיין לא מרגיש כאילו בהנהלת מכבי נפלה האסימון. יש עדיין יותר מדי בינוניות בקבוצה הזאת, בטח בקו האחורי.

15. VAR Member

אליהו לא יתקרב ל-NBA נקודה, בלי שום קשר לאיפה הוא ישחק.

ואתה צריך להבין שאנחנו כבר מזמן לא מגדלים כאן שחקנים כמו קטש, שפר או גודס. בליגה שיש בה חוק רוסי ובעולם שבו הלפרין הוא שחקן נבחרת, אין לך את הפריווילגיה לשלוח אותו ליריבות שלך כאילו מדובר באיזה שחקן נוער. אותו כנ"ל לגבי אליהו. עם מי תישאר? פניני וזלמנסון? אתה חושב שאני שמח לראות את צ'וברביץ', קוז'יקרו ואפילו מורן רוט מקשטים לי את הסגל? זה מה שיש, וזה הרע במיעוטו.