ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Telkiyski Member

אני לא מבין גדול בכדורסל אבל אם כבר הזכרת את שיבק, אז נראה לי שיש לא מעט מאמנים ישראלים טובים ממנו שהיו יכולים להוציא מהסגל הזה יותר (לפחות ממה שראיתי במוקדמות).

אני מקווה שאני טועה

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/13
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בוודאי, אני עכשיו לוקח בשתי ידיים את בלאט, שרף, פרנקו, ארז, קטש...לא חסרים מאמנים לטעמי טובים משיבק, אבל זה כרגע מה שיש לנו שנקווה להוציא את המכסימום. אם ממש נתעלה על עצמנו, לדעתי אפשר להוציא 1-8.

3. Telkiyski Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.146546.html

מורן רוט חתם במכבי חיפה.
    רכש ישראלי טוב לדעתי. חיפה כבר החתימה את יבזורי ורוט בישראלים ואת שני הזרים של ג'ף רוזן.

אני לא מבין, מי אמורים להיות הישראלים במכבי?
    הרי אליהו אמור ללכת, מורן הולך. מי יהיו הישראלים? יוגי ופניני? סילבן ואלכס?

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

וכמעט סגור שגם יותם.

5. LIVERPOOL87 Member

ג'ו אינגלס חתם רשמית לשנתיים במכבי אלקטרה תל אביב
    http://www.maccabi.co.il/mtpic/2012-13/articles/ingles_inside.Xxx

זהו סגור וחתום רשמית, אינגלס שלנו.
    החתמה נהדרת, אין ספק שהוא לא מגיע במצב האידיאלי בשל העובדה שהוא על הבלטה של סמית' ושניהם מסוגלים לשחק 4 אך עדיפים בעמדה 3, אבל בכל זאת נפתחה הזדמנות להביא שחקן בקליבר שלו ואני שמח שזה יצא לפועל.
    בסגל העמוס של ברצלונה אינגלס לא הצליח לפרוץ, אני מקווה שבמכבי הוא הולך לעשות זאת.

שיהיה בהצלחה ויאללה מכבי :aaa8:

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

רק שלא נקבל יסאיטיס II...(שאגב, למרות האי הצלחה שלו, אני חושב שהוא שחקן טוב)

טייריס, יוגב(?), יותם(?), ריקי, סילבן, דווין, ג'ו, גיא, אלכס, שון, סופו וג'ייק...יש לנו קבוצה שלוקחת את היורוקאפ בהליכה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. LIVERPOOL87 Member

יסאיטיס נתן עונה מצוינת בקובאן, כנראה שהוא באמת הגיע אלינו צעיר מידי ולא מנוסה.
    היום הוא באמת שחקן טוב מאוד.

בקשר לסגל המתגבש, אני חושב שעם הצטרפותו של אינגלס יש שיפור מהסגל בעונה הקודמת, אבל שוב לא פתרו את העמדה החשובה ביותר- הרכז.
    נעשו מספר רכישות טובות:
    סופו- החתמה טובה כיוון שהוא מגיע ל-10-12 דקות משחק לתת 10 נקודות ולחזור לספסל.
    אחרי העונה המצוינת של ג'יימס היה מעט בעייתי להביא סנטר שדורש הרבה דקות משחק, ובהחתמת סופו בעצם ג'יימס קיבל את הכבוד המגיע לו והוא לא ירגיש שמעמדו נחלש גם אם סופו יפתח בסופו של דבר ג'יימס ישחק הרבה יותר ממנו.
    אינגלס-כבר אמרתי החתמה טובה מאוד, שחקן באמת ברמה גבוהה שלא הצליח להידחק ברוטצייה של ברצלונה. הוא יחגוג בעיקר כשסופו משחק, אני מאמין שהוא ישהה מחוץ לקשת רוב הזמן והוא מוסיף לנו קליעה מבחוץ בעמדה 3-4 שלא הייתה עונה קודמת.
    טיוס- קפיצי, שומר טוב מאוד והוא יצטוות לשון ג'יימס רוב הדקות עם הרכב מהיר וקופצני.
    הוא בעיקר תלוי ביכולת שרייס יפגין. אם רייס מספיק חכם הוא יוכל להפיק מטיוס לא מעט נקודות.

הטעות היחידה מבחינתי היא החתמת רייס, לאחר שנים שאין לנו רכז אמיתי בשיאו.
    אני בטוח שרייס היה רחוק מאוד בפינקס של דיוויד בלאט והוא אופציה ממש לא ראשונית שלו.
    יש המון שחקנים טובים שיכולים לעשות נקודות ככה שלא ניפול על היכולת של רייס לעשות נקודות, השאלה עד כמה הוא מסוגל לנהל משחק כמו שצריך.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גם רכז אמיתי חסר, אבל גם קלעי נורמלי. כל הגארדים בלי יוצא מן הכלל הם אינם קלעים יציבים וזו עלולה להיות בעיה לא פשוטה. אגב, אני לא יודע לגבי רייס והפנקס של בלאט, אבל משנה לשנה אני מקבל את הרושם שבלאט מעדיף רכזים בסגנון של רייס, ריקי ופארגו הרבה יותר על כאלו כמו פאפאלוקאס, שאראס ופלאניניץ'.

9. LIVERPOOL87 Member

יכול להיות שאתה צודק, אבל לי יש את ההרגשה שלפחות במקרה של רייס זוהי לא החתמה של בלאט. אני בטוח שבמקרה של פלאניניץ' שסגר בגלא בסכום שמכבי יכולה לעמוד בו בטח אחרי הקיצוץ בתקציב השחקנים שהגיעו, רייס לא היה מועדף על פניו.
    הייתה לנו את האופציה להביא את פלאניניץ' וחבל שלא ניצלנו אותה, אבל זאת חסכנות וקמצנות נטו ובלאט לא זה שמביא את הכסף.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לאו דווקא רייס, יכול להיות שבאמת בלאט לא כיוון לכיוונו, אבל אני פשוט מקבל את הרושם שהוא מעדיף את האתלטיות האמריקאית על המוח האירופאי. את הרכז שמייצר נקודות ולא את זה שקודם מסדר את המשחק.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני כבר לא יודע מה עדיף - לשחרר אותו ולהביא את יותם או להתעקש עליו.

13. OriRR Member

להשאיר ולהביא את יותם, חוץ מזה שגם התרחיש הכי ריאלי, לא חושב שמכבי יכולה להסתדר בלי עוד גארד ישראלי/להביא אחד ולאבד אחד.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האמת? מקצועית אני חושב שעדיף לוותר על שניהם.
    תחת הערך "בינוניות" במילון אפשר לשים דיוקנים שלהם. גם בערך "אוברייטד".

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם לא היה חוק רוסי זה היה מתקבל על הדעת. כרגע זה בלתי אפשרי.