ליגת ווינר סל 2013/2014

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 13, 2012.

1. OriRR Member

אני מסכים עם ליברפול ועידן.
    אינגלס נראה שחקן טוב (שיש לו גם יתרון גדול) של קליעה מבחוץ ובנוסף הוא סוגר למכבי כמה עמדות.
    הוא מן הסתם יהיה ה 4 הפותח כשטיוס גיבוי ובאותו זמן הוא גם משמש גיבוי לסמית'.
    החמישייה האידיאלית תראה כך: אוחיון, רייס, סמית', איגלס, סופו/ג'יימס. בליגה זה יכול להפוך לכזה דבר: אוחיון, רייס, סמית', פניני, טיוס או משהו בסגנון.
    אני הייתי מביא עוד קלע ישראלי (או זר, אני לא זוכר בדיוק איזה גארדים ישראלים יש) וסוגר את הסיפור.

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם הזרים בליגה? אפשר להחתים כמה שרוצים אבל לרשום רק 5 בסגל? או שיש מגבלה גם על הרישום?

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בכלל לא בטוח. אני דווקא חושב שבלאט יילך עם טיוס כ-4 הפותח. והאמת שזה גם לא כזה נורא/משנה אם אינגלס יהיה על תקן בלו שעולה מהספסל. מה שחשוב זה לא מי שפותח אלא מי שמסיים.

גם לא בטוח. לאירופה למשל אני הייתי הולך עם רייס, היקמן, דווין, טיוס, סופו. מה אוחיון שווה ראינו כבר בשנה שעברה. היקמן אתלטי הרבה יותר, שומר טוב יותר וקולע טוב יותר מאוחיון, בהנחה ורייס באנקר.

בליגה יש חוק רוסי אז אפשר אוחיון, רייס/היקמן, דווין, טיוס, סופו

ל פי ההבנות במסגרת חמש העונות הקרובות יתקיים בליגה החוק הרוסי, שקובע כי בכל רגע נתון יהיו על הפרקט לפחות שני שחקנים ישראלים. במהלך כל אחת מהעונות האלה, קבוצה בליגה תוכל לרשום עד חמישה זרים בטופס המשחק ובסך הכל שמונה שחקנים זרים בסגל במהלך העונה כולה. קבוצה אשר תרשום ארבעה שחקנים זרים או פחות, בטופס המשחק, בכל העונה כולה, תזכה לבונוס של 250,000 שקלים מה"טוטו ווינר". קבוצה אשר תשתף חמישה שחקנים זרים אף במשחק אחד יישלל ממנה הבונוס. במהלך שלוש העונות הקרובות כל קבוצה בליגת העל תחויב לרשום בסגל השחקנים שני שחקנים ישראליים מתחת לגיל 22 ושחקן ישראלי שלישי מתחת לגיל 25.

3. OriRR Member

ידעתי שמישהו ברח לי מהראש, כמובן מדובר בריקי היקמן.
    היקמן לא יותר 2 מאשר 1?
    אתה חושב שטיוס מסוגל לפתוח בקבוצת פיינל פור? (של היורוליג כמובן) הוא עוד לא שם, לא בטוח שהוא גם יגיע לשם. אני חושב שאינגלס בכל זאת יהיה ה 4 הפותח של מכבי.

מה מבחינת שחקנים ישראלים? חוץ משני שחקני הנוער, פניני, אוחיון, טיוס ולנדסברג מי עוד יש כרגע?

תודה על ההסבר. ידעתי שזאת לא כמות מוגבלת. אגב, לא אמור להיות רוב ישראלי על הפרקט בכל דקה?

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

היקמן יכול לשחק בשתי העמדות, אבל גם בהרכב שלי שמתי אותו 2 ורייס יהיה הרכז.
    לגבי טיוס, לא רק שאני לא חושב שהוא 4 של פיינל פור, אלא שגם ג'יימס הוא לא שחקן של פיינל פור ומכבי כרגע היא ממש לא קבוצת פיינל פור. אולי אינגלס יפתח, כמו שאני מכיר את בלאט הוא יילך על טיוס.

מבחינת הישראלים צריכים לראות מה קורה עם יותם, כאשר כמעט בוודאות רוט לא ממשיך. וזהוף יש לך סגל שממש לא שווה פיינל פור אירופאי.

אין רוב ישראלי, יש שניים בחמישייה בלבד וגם זה יותר מדי.

5. OriRR Member

אם כך מה המטרות של מכבי העונה באירופה? 16 הגדולות? או הצלבה?
    אה וכתבתי קבוצת פיינל פור בגלל שזה המקום שמכבי צריכה לשאוף אליו. כנראה העונה הלכו על עונה פיננסית או משהו (?)

6. LIVERPOOL87 Member

אנחנו האוהדים יכולים לצעוק כמה שאנחנו רוצים פיינל פור.
    לפי התקציב? קבוצת טופ 16 שאולי תצליח לגנוב הצלבה, לא יותר מזה.
    גם אם נגיע להצלבה נקבל בראש בדיוק כמו העונה, כי אנחנו ממש לא ברמה של הטופ 5-6 קבוצות החזקות באירופה.

אנחנו בעונה פיננסית מאז 2005 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אנחנו בערך בעשור פיננסי עוד מעט..

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אחרי שרווד בראון ודגן יבזורי האלופה מחתימה את הרכש השלישי שלה הפעם מדובר בפוורוד קרווין בריסטול מקבוצת הוראקאנס דל אטלנטיקו מהרפובליקה הדומיקנית.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה גם הרבה קורה בגלל שמכבי כבר שנים שוכחת שאפשר גם להשקיע יותר בנוער הישראלי. כבר כתבתי פה לא פעם, למה שחקנים צעירים מוכשרים כמו זלמנסון ושגב לא יכולים לקבל דקות בליגה הישראלית? לא רק זה, אנחנו לא צריכים לעשות כאילו עם עוד איזה עשרה מיליון אירו מכבי לוקחת כל שנה את גביע אירופה. כסף זה מאד מאד חשוב, אבל כמה שנים ריאל מדריד כבר מבזבזת כסף על ימין ושמאל? הקבוצות הטורקיות? כמה גביעי אירופה הקבוצות האלו לקחו לאחרונה...בדיוק, נאדה.
    יש קבוצות שעם כסף מצליחות כמו צסק"א, פאו ובמידה מסויימת גם ברצלונה, אבל דווקא אולימפיאקוס הוכיחה בשנתיים האחרונות שהיא מצליחה עם תקציב יותר קטן מאשר עם הבזבוזים הגדולים שהיו ביוון לפני הבעיות הכלכליות הקשות במדינה.

במשך השנים האחרונות מכבי פשוט עשתה טעויות ברכש וכשכבר היו לה שחקנים טובים הם ברחו לקבוצות יותר עשירות. אני חושב שהמצב אולי לא הכי טוב, אבל אפשר להגזים גם לצד השני. מה שאותי עדיין מסקרן עד כמה החבר'ה הצעירים שהצטרפו להנהלה גם תורמים כסף מחשבון הבנק שלהם.

בכל זאת מילה אחרונה לגבי אינגלס. אני ממש מתפלא מכמה תגובות שאני קראתי פה. אם אנחנו חושבים שאינגלס ישחק בדקות רבות כפאוור פורוורד אנחנו נקבל לפחות עשרים ריבאונדים התקפיים של היריבה שלנו.
    אינגלס קלעי, בדיוק כמו דיוויד בלו. במידת הצורך הוא יכול לשחק כפאוור פורוורד אם הקבוצה צריכה למשל
    הרבה נקודות בזמן קצר, אבל אם האוסטרלי ישחק ביחד עם סופו היריבה שלנו תחגוג באמת מתחת לסל שלנו. אני אומר שוב, מכבי צריכה פאוור פורוורד אמיתי שיודע לקלוע מתחת לסל ובמידת הצורך גם לקחת קליעה טובה מחצי מרחק.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

השם ליאור אליהו אומר לך משהו? בערך בגובה של אינגלס, שומר הרבה הרבה פחות טוב, קולע פחות טוב ולדעתי גם לא ריבאונדר יותר טוב. עם כל זה העפלנו איתו לפיינל פור ב-2011. לא אמרתי שלא צריך חיזוק ל-4, אבל לדעתי איתו ועם טיוס נסתדר, הבעיה היא בעמדת הגארדים. לי זה נראה שהיקמן את רייס עלול להיות מתכון לאסון, אבל זה רק אני.

11. LIVERPOOL87 Member

שי אני רוצה לציין שתי נקודות בעניין הסיכום עם אינגלס שלהערכתי זה צעד נבון מאוד-
    1)מכבי בודקת אופציות מליגות הקיץ או שחקנים גמורים כמו ג'יימס וויט למשל.
    כולנו יודעים שאי אפשר למצוא שם שום דבר, מתי בפעם האחרונה קבוצה אירופאית הביאה שחקן משם שהצליח באירופה?
    אתה מבין שאם אינגלס לא חותם פה נקבל איזה קפיץ אמריקאי שהסיכויים שיצליח פה אפסיים?
    אינגלס הוא לא מהטופ פורוורדים ששיחקו ביבשת אבל בהחלט שחקן משלים נהדר.

2)בעניין ה-4 טבעי, אם תשים לב מכבי בשנים האחרונות מתקשה מול 4 שמשחק בחוץ.
    כל הקבוצות החזקות באירופה מחזיקות שחקן שעומד מחוץ לקשת רוב הזמן.
    לכן יש צורך בשחקן שהוא קלעי בעצמו ומבין תרגילי קליעה, לא סתם אליהו שומר כל כך גרוע.
    אינגלס הוא שומר מצוין אתה עוד תראה, שומר בהרבה יותר טוב מאליהו שהוא 4 טבעי.

לכן במצב שנוצר עדיף אינגלס אחד ביד מאשר תומאס וויט על העץ.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים עם שי, רק ממה שמכבי מפרסמת ולא כמו שאר הדיווחים, הסיכום קיים אבל עדיין רחוק מסגירה ואני לא צריך להזכיר לך כמה "סיכומים" פיספסנו בשנה האחרונה. מצד שני, אולי מכבי פשוט שומרים על פרופיל נמוך. בכל מקרה, אני אשמח מאוד אם הוא יגע, חיזוק מצויין לטעמי.

13. LIVERPOOL87 Member

זה נכון, לפי מה שהבנתי הוא גם מבוקש באולימפיאקוס ואם היא באמת תרצה אותו הוא יהיה שלה.
    חוץ מהשכר שסביר להניח שביוון יהיה גבוה יותר הרי אין לה את דני פדרמן שיבקש מהשחקן לשלם על כביש 6, מקלחת חמה ועל נייר טואלט בשירותים.
    השחקן עצמו יעדיף לשחק באלופת אירופה ובקבוצה שיש לה את השחקן שהופך כל נציב לידו לזהב ולא ליד רייס והיקמן.

העניין הוא שספורט 5 כבר ממש הוציאו קליפים שלו וזה נראה מאוד רציני, יותר מהסיכום הראשוני עם רייס.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה מקורב להפועל חיפה, תבדוק שיואב כץ לא קרוב משפחה של הפדרמנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. LIVERPOOL87 Member

יואב כץ הוא המורה הרוחני של דני פדרמן שלמד ממנו את דרך החסכנות ואפילו שיפר אותה.
    יואב כץ לפחות עושה את זה במועדון שנמצא בתקופת השפל שלו, פדרמן לקח קבוצת פאר עם אולם מפוצץ שהמנויים שלו משלמים את המחיר הגבוה באירופה והפך אותו לגוף עסקי נטו.