שוב, בפעם ה-9. ניהלתם פה דיון על פרשת ג'וש דאנקן. לא אני זה שבחר להציף פה את הנושא הזה מחדש חודש אחרי שהליגה נגמרה וחודשיים בערך אחרי שהפרשה הזו החלה. כשאתה,עידן ושאר אוהדי מכבי פה כתבתם שהידיעה התבררה כשקרית, ואיזה יופי ואיך מכבי יצאו נקיים, זה בסדר גמור. כשאני בחרתי לכתוב שלדעתי מכבי לרגע לא רצתה את דאנקן באמת ולדעתי הכל היה במטרה להוציא אותו מפוקוס, אז אני פרובוקטור, אני מתסיס, אני קונספירטור. תלמדו להבדיל בין "להתסיס" לבין דיעה לגיטימית, בטח לנוכח העובדה שמכבי עשתה את התרגילים האלה בעבר.
כמובן, בוחר רק את המילים היפות. אמרת, בנוסף, כמו בכל פוסט, שמכבי הוא מועדון מגעיל ודוחה - אם זה לא מתסיס, אז אני לא יודע מה מתסיס. וזה מתלווה לכל פוסט, גם אם הוא הכי נורמלי ורגיל ובאמת עם דעה לגיטמית - בסוף ההודעה תתתקע משהו בסגנון שפת ביוב על מכבי.
כי אתם בכלל לא טינפתם על הפועל פה ואתה יודע מה, אולי אני לא צריך להשתמש במילים האלה נגד מכבי. אבל זה יפה שאני "מתסיס" כשאני אומר על מכבי שהיא "מועדון דוחה". אבל אני לפחות מדבר כנגד קבוצה וארגון, לא נגד אנשים אישית וספיציפית. כשהמשתמש אורימור כותב לי פה "איתי אתה צריך טיפול", או המשתמש מילאניסטה שכותב לי פה "ייצור מגעיל" ובכלל כל אחד פה מרשה לעצמו לדבר אלי איך שבא לו(הרי אני האוהד הפועל הקונספירטור), זו לא התססה כלל אה?
לא אומר שהם בסדר, אבל אתה באמת חושב שאתה כזה תמים ולא מתסיס, והכל בסדר? אתה יודע כמה אוהדי הפועל רושמים עליך למנהלים בפרטי?. די איתי, בסדר, רד מהעץ. לא כולם מושלמים - תדע שגם אתה לא.
דעת הרוב היא לא תמיד הצודקת. ויפה שנזכרת עכשיו להגיד שהם לא בסדר, איפה היית לפני שהערתי לך על זה? אתה רוצה להעיר לי ולהגיד לי שאני לא בסדר כשאני אומר שמכבי מועדון דוחה? אין בעיה, רק תזכור שאם היית הגון היית באותה הזדמנות גם כותב פה למשתמשים אחרים שהם משתמשים בביטויים שלא במקום, זה הכל. אני לפחות לא דיברתי אל אנשים ספיציפית ולא ניסיתי להעליב אף אחד עם דיבור מגעיל.
טוב בסדר, יאללה, סגרנו 443232 עמודים של דיון שהמילה כדורסל ישראלי לא הוזכרה בו. ניקח כולנו אחראיות על מאות עצים וירטואליים שנכרתו בשביל השטויות שהיו פה. ופשוט נמשיך הלאה. אני אנסה ברשותך. שני דברים שתפסו את העיניים שלי במהלך הסופ"ש: א. ההשארות של הנבחרת שלנו עד גיל 20 בדרג א' עם כמה ניצחונות גדולים על צ'כיה ואוקריאנה. והסיפור הזה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2662031 תום מעיין. מודה, לא שמעתי את השם, אבל נשמע כמו כישרון גדול, בדרך לפספוס הצבאי הבא. אגב, אני דווקא לא כל כך מאשים את הצבא, עושה רושם שהילד והוריו עשו טעות קשה.
תום מעיין נשמע לי מחליף קאלסי לבר טימור בהפועל. הבנתי שגם היו דיבורים על החתמה אפשרית שלו. נראה מעניין, מקווה שיבוא.
קודם כל, שאפו לירושלים, אחלה בחירה. אבל...הוא לא דיבר על זה שהוא "מתגעגע" ושה"מרחק" הוא הסיבה לכך שהוא לא נשאר בארץ?
ממש לא, ארז. הוא ביקש 40% תוספת לשכר שלו (ובצדק לטעמי) מג'ף רוזן, מה שהיה מעמיד את שכרו על 140K, אבל הבוס הקמצן של חיפה סירב, כי למה ליצור המשכיות בקבוצה עם פוטנציאל?
או קיי. אז ירושלים הרוויחה בגדול. עם ההשארות של דאנקן זה כבר התחלה טובה לקיץ שלהם. לא משמח אותי, בכלל.
אני מקווה מאוד שכל השמועות הללו על סיכום של אינגלס במכבי נכונות. חתימה של אינגלס אומרת שליאור בחוץ ושאראס לא יהיה כאן וזה מצוין. אינגלס שומר טוב ושחקן שמסוגל לתת למכבי המון מעמדות הפורוורד. סמית ואינגלס יכולים לזוז בין העמדות בהתקפות עומדות ולהוציא את השומרים החוצה לטובת סופו וחדירות של היקמן ורייס. אם משתמשים נכון באינגלס הוא נכס חשוב מאוד לכל קבוצה באירופה. נקווה שלא מדובר בשמועות שווא, בכל זאת הלפרין סיכם במכבי שלושה קיצים רצוף ושאראס ארבעה.
אני רק לא מבין איך משווים את אליהו עם אינגלס. האוסטרלי הוא יותר מחליף לקיינר מדלי מאשר לאליהו. כמו שאתה מציין שי, אינגלס וסמית יחלקו את הדקות ביניהם. בכל זאת אני מרגיש שאם מכבי רוצה לאיים על מקום בפיינל פור היא צריכה לפחות עוד שחקן אחד טוב, אולי אפילו שניים. חסר לי עדיין שחקן איכותי בקו האחורי והאם יש לטיוס מחליף ראוי? בהנחה שסופו וג'יימס יתחלקו בעמדת הסנטר מי יחליף את טיוס? אפשר במקרים לתת את המפתחות לאינגלס או סמית, אבל מה יקרה אם חס וחלילה טיוס ייעדר בגלל פציעה? מבחינתי יש לנו רק פאוור פורוורד אחד בקבוצה. ארז, הפועל ירושלים יעשו מה שטוב להם. עד שלא יביאו את אמארה לשחק אני רגוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לא ברצינות, כבר שנים שעושים הרבה רעש בעיר הבירה שלנו, אבל תוצאות לא רואים שם. מכבי פשוט צריכה להסתכל על עצמה ולבנות סגל טוב שיספיק גם לליגה.
שי אני חושב שאינגלס הוא המחליף של אליהו, הוא שיחק לא מעט בעמדה 4. אני מאמין שסמית ואינגלס יחלקו את עמדות 3-4 כאשר כל אחד מהם יכול לזוז לפי הצורך בין העמדות. ברור שעדיף שהיה מגיע לכאן 4 טבעי, אבל בהתאם לתקציב ולמצב בשוק אני חושב שאינגלס הוא קנייה חכמה ושוב, אם יעשו בו שימוש נכון זאת פגיעה בינגו.
מסכים עם שי (הפועל חיפה, חבר'ה, תעשו משהו עם השמות שנבדיל ביניכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx), מדובר בשחקן מצויין במגבלות התקציב עם יד נהדרת מבחוץ. אני האמת גם הייתי בודק אפשרות לצרף את ג'יי סי קארול, שעד כמה שידוע לי הוא שחקן חופשי ולטעמי לא אמור לעלות הרבה, אבל במכבי כבר מזמן הפסיקו לעבוד חכם. קודם שאינגלס יסגור ואח"כ נראה.