ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

האם אנחנו עושים את זה בכל פוסט?

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צ'אק איידסון. לדוגמא.

3. OriRR Member

חלקכם כן.

* בפוסטים שעוסקים כמובן בהפועל ת"א.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תשמע איתי, אתה לוקח דברים שקרו ונותן להם פרשנות מגוחכת, זה לא עובדות.

מבחינתך הפועל, ואולי כל הכדורסל הישראלי, הם סינדרלה, רקנאטי ופדרמן הם האחיות שלה ושמעון מזרחי זה האמא החורגת של סינדרלה, כאשר כולכם מחכים לנסיך. בפועל אתה לכל היותר יוצא כאן נעל הזכוכית.

5. JohnTerry26 Member

קטע. הסיפור של תום מעיין, כדורסלן שבמקרה יצא לי לשחק איתו עוד בנערים ארצית של גליל עליון, שחקן בולט בנבחרת העתודה באליפות אירופה עד גיל 20 האחרונה ועד לא מזמן שחקן במכללת סיטון הול בארה"ב, שבגלל טעות טיפשית מצא את עצמו כעריק מצה"ל וכרגע לא ברור אם יוכל לחזור למכללה שלו. ומשם מי יודע לאן יוכל להגיע, או לאן היה יכול.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2662031

הוא מוכשר לאללה, בזמנו גם צפיתי בו זוכה עם עמק החולה באליפות הבתי ספר, כישרון לא רגיל ומתפלל בשבילו שיצליח לחזור למכללה.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מצטער ליאור, לא מסכים איתך. קודם כל, מכבי זה לא מועדון טהור, המועדון שלך זה לא מועדון טהור ואין מועדון שלא עשה שטויות בעברו. דבר שני, איתי מדבר על המצאה הזויה ומתאר את זה כעובדה, לא פחות ולא יותר אבל כשהסיפור מתברר כהמצאה, כולם שותקים. אין לי בעיה שממציאים סיפורים לחמם אווירה וקושרים קונספירציות, יש לי בעיה שעיתונאים לא טועים. גלדסטון פירסם שקר וכבר חודשיים לא מזכיר אותו כי מדובר על ברווז עיתונאי. מישהו מזכיר לו את זה? צ'ורה שיחק עונה אחרי הפרשה בטורקיה ובפלייאוף היה השחקן המצטיין של ירושלים. ירושלים במקרה פניני שיחקו איתנו מאוד מאוד מלוכלך וזה אחרי שמכבי נתנו להם את ארנולד וששון. פניני הלך לשחק בחו"ל וחזר אלינו אחרי. אף אחד לא מדבר ומחתים שחקנים עם חוזים וגם אם כן (ואני נגד זה), כפי שאתה רואה זה גם דבר שקבוצות גדולות עושות וגם בכדורגל, אבל פה יש את הנטיה לעוף על מכבי. לא שמעתי שעשו לכם סיפור כזה גדול מהחוזים הכפולים של חיפה, עבירה הרבה יותר חמורה מלדבר עם שחקן תחת חוזה.

שטויות במיץ. אתם לא כאלה מעניינים כדי לעסוק בכם בכל פוסט. בניגוד להרבה אוהדי הפועל, את אוהדי מכבי מעניינת הרבה יותר הקבוצה שלהם מאשר כישלון היריבה. מעולם לא ראיתי את אוהדי מכבי יוצאים לחגוג בכיכר רבין הפסד של האדומים. אבל תהנו לכם, מה שגורם לכם הנאה בחיים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/13
  7. Telkiyski Member

אין לי בעיה עם "שרשרת המזון", יש לי בעיה עם הדרך.
    אל תשווה בין ה"רחרוחים" שצסקא אחרי דווין לאלה שלה מכבי אחרי ג'וש דאנקן מכמה סיבות :
    1. מכבי לא באמת רצתה את דאנקן, היא פשוט עשתה תרגיל מסריח, כמו שהיא יודעת
    2. כשצסקא "רחרחה" אחרי דווין סמית כמו שאתה טוען, זה לא התפרסם יומיים לפני שמתחילה סדרה או משחק חשוב בין שתי הקבוצות האלה.

אתה רואה מצב שהולכת להיות סדרה בין צסקא למכבי נניח, ויומיים לפני הסדרה פתאום הרוסים יוציאו פרסומים על איך הם רוצים בעונה הבאה את שון ג'יימס ואיך הם יציעו לו פי 6 מאשר במכבי.

מה אז תגידו?
    הרי כשקובאן רוצה לקחת לכם את יוגי אתה זועקים, אבל כשאתם עושים תרגילי פיצה לקבוצות בארץ עם חמישית תקציב, זה בסדר.

8. Telkiyski Member

העובדות הן שיומיים לפני הסדרה בין ירושלים למכבי, ההערוץ שבבעלות רנקטי "פתאום" הוציא ידיעה על זה שמכבי תפנה לדאנקן בתום העונה. אפילו היו טורי דיעה בעניין, על האם דאנקן מתאים או לא.

מה קרה בפועל? שום דבר. מכבי נצחה את הסדרה ופתאום השם "ג'וש דאנקן" אפילו לא נכתב בתחתית העמוד של אתר ערוץ הספורט.

ממש מעניין למה

אבל כמובן שאין לך מה להגיד וכמו בעניין שיטת הדירוג, אתה בוחר להתייחס אלי אישית במקום להתייחס לתוכן הדברים שאני כותב.

הסיפור הזה של ג'וש דאנקן מבחינתי היה עוד סיפור מגעיל אך אופייני של הקבוצה שאתם אוהדים.

9. OriRR Member

אתה גם קורא את מה שאני כותב או שאתה סתם נהנה לקטול?
    כתבתי שבפוסטים שאתם כותבים על הפועל זה תמיד מלווה בציניות ובזלזול כלפינו. לא אמרתי שאתה עושה את זה גם כשאתה כותב על חיפה או על י-ם לדוגמה.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה גוש של קונספירציות, זה מדהים.

11. VAR Member

בכל מקום שקראתי נכתב "מכבי תל אביב לא הצליחה לעמוד בדרישותיו הכספיות". אולי הייתה לו אופציית שחקן אבל לא נשמע לי כמו פניה לשחקן תחת חוזה.

דבר ראשון אני לא מתייחס למה שאיתי כותב ובטח לא למה שמפורסם באתרי ספורט ישראליים.
    לגבי פניני - זה לא רלוונטי בכלל מה נתתם להם בתמורה. הוא חתם איתכם על חוזה בזמן שהיה עדיין בחוזה עם הפועל ירושלים (אפרופו חוזים כפולים). "תקופת הצינון" שלו באירופה הייתה חלק מההסכם איתכם שהפועל ירושלים (שהחזיקה בכרטיס השחקן) לא הייתה מודעת לו בכלל ולא הסכימה לו.
    מכבי חיפה, בניגוד אליכם, נענשה על הפרשה הזאת (העונש היה קל אמנם והסתכם בקנס כספי, אבל הפעם היו מודעים לפגם). אז למה זה מפליא אותך שאנשים מדברים על קונספירציה כשהיחס הוא לא זהה?

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בכל העולם, בכל ענף קבוצתי, פונים לשחקנים תחת חוזה. זה פשוט ככה. ולא חסרות דוגמאות.

13. Telkiyski Member

אתם פניתם לג'וש דאנקן בכלל?
    לא החלפיו איתו ממילה ממכבי

הכל היה פרסומים באתר של רנקטי ו"במקרה" זה צץ שניה לפני שהחלה הסדרה כשבפועל נגמרה העונה והנה, ג'וש דאנקן אפילו לא עולה על הפרק.

אבל אני קונספירטור, נכון.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא אענה לך שוב על "האתר של רקנאטי" ועל מבנה הניהול בערוץ הספורט. רק אגיד לך שאותו פרסום היווה נזק תדמיתי למכבי כי כל מיני סתומים החלו לבקר את מכבי בחריפות על מצב היפוטטי שכזה, למרות שגם אם היו פונים אליו אין בזה פגם כזה גדול. מיד אחרי הפרסום מכבי הכחישה, הסוכן של דאנקן הכחיש וירושלים הכחישה. סתם ספין מפגר.

לבוא ולפתח את העניין ולומר שהוא גרם לכל מיני דברים שבכלל לא קשורים אליו, סלח לי, אבל זו קונספירציה זולה, מגוחכת, מופרכת, מרגיזה, מטומטמת וחסרת כל היגיון.

רגשי הנחיתות והאובססיביות גורמות לכם לומר דברים הזויים ביותר. מספיק לעורר פרובוקציות, זה לא רציני.

15. VAR Member

נכון, לא חסר. אבל זה נותן לי את הזכות להחליט את מי כן להעריך ואת מי לא וזה גם נותן לי את הזכות להשמיע את קולי כנגד הדברים האלה. מכבי ת"א היא לא היחידה שאני מבקר כשדברים כאלה קורים..

אבל אתם במקום להבין שיש אנשים שאוהבים פייר פליי וקשה להם להשלים עם זה, מתגוננים. ממה יש לכם להתגונן? זה לא באמת מזיז לכם. בשבילכם "ככה זה" ובשביל אנשים יותר עקרוניים זה לא.