כן כן הכל אגדות, הכל שקרים והכל המצאות. העובדות בשטח ברורות. שניה לפני שהחלה הסדרה בין מכבי לירושלים, פורסמה בערוץ שבבעלות רקנטי הידיעה על זה שמכבי תפנה לדאנקן בתום העונה. מה קרה בפועל? כמובן שכלום. באותו אתר שבו פורסמה הידיעה על דאנקן, גם היו כל הפרסומים הראשונים על מגעים שמכבי מנהלים עם שחקנים, שהתבררו כנכונים (מעניין למה באמת). אלה העובדות. just saying
כרגיל, קשה לך להתכווח עם העובדות ועם המציאות כשהיא עגומה, אז אתה מעדיף להתייחס בציניות. אתה זה שצריך לחיות עם המועדון הדוחה הזה, לא אני. תהנה.
אויש, די כבר עם התגובות הלא ענייניות האלה. מה אתה נצמד פה למילה "דוחה"? ולשאלתך, כן. במונחים ספורטיביים תרגילי הפיצה האלה עם מלוכלכים ומגעילים בעיני.
אתה לא ענייני אז אתה מקבל תשובות לא ענייניות. אי אפשר לנהל דיון בפורום שכל שנייה משתמש מוריד אותו לקבוצה מסויימת ולהשתלחיות בה. אין פה שום דיון איתך, לא ברמה המקצועית, לא ברמת הכדורסל, הכל כולל הכל מגיע למכבי ולשנאה שלך אליה. אתה יכול להעלב, או לשים זין, אבל כל פעם שהדיון זה רואה קצת כדורסל אתה מוריד אותו לביבים ולשנאה האישית שלך על מכבי. כל פעם, כל עמוד, כל פוסט. ואתה צודק, לא הייתי צריך בכלל להגיב לך, כל מי שפה ומעוניין בדיון (והיה פה אחלה דיון עם אוהדי הפועל לא פחות שרופים פה ממך) צריך להתעלם, אבל אני אתן לך קרדיט - יש פה 4-5אנשים שרוצים בדיון כדורסל, ואתה מצליח כל פעם לגרור את כולם למה שאתה רוצה. שאפו על זה. אני מפסיק מהרגע. שיהיה בהצלחה לך, ובמיוחד לדיון הזה.
שוב, מה הקשר? דיברתם על פרשת ג'וש דאנקן. אני רק עימתתי אתכם עם העובדות ועם המציאות והוספתי שלדעתי רק מועדון מגעיל עושה תרגילים שכאלה. זכותי לא?
זה לא משנה כרגע אם היה או לא היה. אני מניח גם שהדבר האחרון שמעניין את ראשי הקבוצה שזכתה כבר ב-50 אליפויות ועוד 2-3 שכנראה נגזלו ממנה זה מה חושבים על כך אוהדים של קבוצות אחרות. כבר קרו בעבר מקרים כמו גיא פניני וצ'ורצ'יץ', נכון? אז הפעם זה לא המקרה, אבל זה לא שמדובר במועדון שלא ליכלך את כפות הידיים מעולם (ואפילו לא נענש על כך שפנה לשחקנים תחת חוזה). לכן זה קוזאק נגזל, להגיד שמוצצים לכם את הדם בגלל מקרה אחד שבו מתברר שהפרסום היה שקרי. אתה לא באמת יכול להאשים מי שמתלונן על גנב לשעבר כשחפץ נעלם, גם אם הוא לא באמת גנב במקרה הזה.
יש אנשים שפשוט מנותקים מהמציאות, מכבי מרחרחת אחרי דאנקן בדיוק כמו שצסק"א וברצלונה רחרחו אחרי סמית'(הסדרה מול ריאל ומשחק אליפות הראו לכולם שהוא בינוני ולא שווה טופ יורוליג ובגלל זה עזבו אותו אבל היו גישושים). יש שרשרת מזון ובישראל מכבי עומדת בראשה תלמדו לחיות עם זה בדיוק כמו שאנחנו חיים עם זה באירופה. אף פעם לא שמעתי אוהד מכבי שבוכה על כל שטות שרשום על ברצלונה בהקשר מכבי, מי שלא רוצה להיות כאן, Welcome. כן זה מבאס שקבוצות רוסיות כמו קובאן לא משלמות יורו על סקאוטינג כי פשוט הולכים על כל שם שמקושר אלינו. למה ירושלים מפרקת קבוצות כבר שנים, לא ידעתי שדאנקן הגיע לירושלים מאמריקה. גם סטיל וגרונפלד לא בדיוק נחתו במלחה לאחר סקאוטינג משובח, אלא פשוט נלקחו מקבוצות ישראליות שאין להם את הסכומים שיש לירושלים. מתי מישהו יבין את זה כאן?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
מתי צסק"א או ברצלונה פנו לשחקן שלכם תחת חוזה? כשקובאן עשתה את זה לאוחיון מזרחי הראה להם מאיפה משתינים הכרישים והלוויתנים. אבל כשאותו מזרחי עושה את זה לקבוצות אחרות בארץ, לאף אחד אין אומץ אפילו להתלונן. דאנקן עבר לירושלים אחרי שנגמר לו החוזה. בדיוק כמו שלנדסברג עבר אליכם אחרי שנגמר לו החוזה ואף אחד לא התלונן. המקסימום שאנחנו יכולים לעשות זה להתבכיין בכל פעם שיש פרסום על מקרה דומה. גם את זה אתה רוצה לקחת לנו?
גם אתה מנצל את הזכות הזאת יפה מאוד. אני לא מבין את ההתנפלות הזאת. נכון איתי לפעמים מגזים בתגובות שלו, אבל מכאן ולזוהמה שאתה שופכים עליו? אפשר לחשוב שאת הגיחוכים והציניות המגעילה של האוהדים הצהובים פה כלפי הפועל ת"א כיף לקרוא.