ליגת ווינר סל 2013/2014

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 13, 2012.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2661690

עכשיו זה סופי גרינברג מאמן ירושלים. כצפוי, האלופה* לא מעוניינת להמשיך ולבנות את עצמה כמו קבוצת כדורסל נורמלית, אלא להתחיל מהתחלה והכי חשוב, לחסוף כמה שאפשר. אלטרנטיבה במיטבה. יופי של רכישה לירושלים.

2. LIVERPOOL87 Member

זאת החתמה מצוינת של הבעלים החדשים של ירושלים.
    למרות שדני פרנקו הוא מאמן מוכשר ביותר אני חושב שההיסטוריה בירושלים בעשור האחרון מראה שצריך משהו אחר בכדי להצליח שם, מישהו שמסוגל להתגבר על הלחץ הגדול בקבוצה הזאת ומישהו שלא חי את התקשורת הישראלית וגרינברג הוא בדיוק אחד כזה.

בנוגע לחיפה, שוב התנהלות הזויה של רוזן.
    הייתי מבין אם גרינדברג היה עוזב את ישראל כי לא טוב לא כאן והוא רוצה חזרה לאמריקה, אבל להפסיד את המאמן לירושלים?
    למרות "האליפות" של חיפה, אני חושב שרוזן מתנהל בחוסר יציבות בשנים שהוא כאן.
    הוא משקיע המון כסף בזרים ולכן רואים הבלחות מידי פעם, אבל באופן כללי עם הכסף הזה בבעלים יותר יציב ממנו ניתן היה להוציא יותר והייתה המשכיות.

Last edited: Jul 18, 2013
  3. LIVERPOOL87 Member

גיא הראל מנכ"ל הפועל ירושלים אמר הרגע חד משמעית שליאור לא יהיה בירושלים והשמועות הללו חסרות כל בסיס.
    לא סתם אמרתי שאין סיכוי שהוא ישחק שם, לירושלים אין יכולת כלכלית וליאור יעדיף קבוצות יורוליג בינוניות מאשר לחתום ולסיים את הקריירה שלו.

Last edited: Jul 18, 2013
  4. Telkiyski Member

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ג'וש דאנקן נשאר בירושלים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מה?
    אבל......אבל......אבל......אבל....כל התקשורת חגגה שמכבי החתימו אותו עוד לפני הסדרה מול הפועל. אפילו כאן בפורום היו כאלו שחגגו על השחיתות במכבי שמדברת עם שחקנים בפלייאוף, מבלי שהעובדות האמיתיות אם זה בכלל קרה אכן מעניינות אותם. מגשי פיצה הונפו באוויר במשחק במלחה. העיקר כולם גיבורים בדיעבד, כי להשמיץ זה הכי קל. רק שלאף אחד מתוך אלו שהשתתפו במחול השדים אין את זוג הביצים לכתוב "וואלה, טעינו". פאתט.

Last edited: Jul 19, 2013
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, מאיפה הידיעה הזאת? אני מעדיף להתרכז בקבוצה שלי ושונאי מכבי לא מעניינים אותי. החדשות היותר חשובות הן של ניסיון צירוף ג'ו אינגלס למכבי. לדעתי אם זה יקרה מכבי רק יכולה להרוויח כי הבחור שיחק בקבוצה לחוצה כמו שלנו. הוא אולי לא היה כוכב שם, אבל בקבוצה עם נבארו גם קשה לככב. ממה שאני זוכר האוסטרלי הוא pure shooter אמיתי. אם הוא תופס יום מבחוץ הוא ינצח לך כל יריבה.

עכשיו נצטרך סבלנות כדי לראות אם אינגלס אכן יגיע לקבוצה.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה זאת אומרת מאיפה הידיעה? איפה היית בזמן הפלייאוף כשמדינה שלמה מצצה (כרגיל) את הדם ממכבי שלכאורה דיברה עם דאנקן לפני סדרת הפלייאוף מול ירושלים? לא היה אתר תקשורת שלא כתב את השטות הזו שהתחילה בכלל מערוץ הספורט (נו, אלו שבעד מכבי כל הזמן). מכבי כמובן הכחישו, אבל גלאדסטון טען שהוא אמין. עכשיו אין לי בעיה שהעיתונאים ממציאים ידיעות שאח"כ התבררו כשיקריות, אבל גם אין להם את הביצים להודות בזה ולהתנצל. מיותר לציין מה היה קורה אם מכבי אכן היתה מחתימה אותו, נכון?

ולגבי אינגלס, בפעם ה-400, תפסיק להאמין לשמועות של וואלה. הם קישרו חצי אירופה למכבי, כמו כל קיץ. מתי שהוא הם צריכים לפגוע בול, לא?

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, כל הבלאגן סביב דאנקן זכור לי טוב, אבל לא זוכר ידיעה שבה היתה כתוב שהאדון הנכבד נשאר בירושלים...

שמע, אם אני לא יכול להאמין לוואלה אז אל תאמין גם לערוץ הספורט שגם פרסמו על אינגלס. באתר של אופירה אסייאג כבר לא מאמינים אז עכשיו גם וואלה לא אמין? איזה עוד אתר אמין נשאר בארץ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ג'וש דאנקן במכבי. פירסום ראשון ובלעדי של ערוץ הספורט הנכבד. אז אמין או לא אמין?

אין. אני משתדל להתעדכן בפורמים ספציפיים מול אוהדים של קבוצות אחרות מחו"ל וגם מול כתבי היורובאסקט שעם חלק אני בקשר. מעבר לזה, לטעמי התקשורת בארץ הוא כ"כ חובבנית ונגועת אינטרסים, שבאמת חבל ליפול איתם בפח. מאז יוני, וואלה פירסמו אולי 20-30 שמות פוטנציאליים שמכבי בשיחות איתם. עזוב, לא רציני.

10. VAR Member

עידן, חלאס עם הקוזאק הנגזל. אף אחד לא מצץ לכם את הדם. שנינו יודעים שאם מכבי ת"א הייתה רוצה את דאנקן, העובדה שהוא תחת חוזה לא הייתה מפריעה לשמעון מזרחי לרחרח, על סמך מקרים שכבר קרו בעבר. יכול להיות שהפרסום הזה שקרי, כמו 90% מהפרסומים של ספורט5.

כל הפרשה הזאת מאוד אובר-ריאקטינג.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שום קוזאק נגזל. היה או לא היה פירסומים מפה ועד הודעה חדשה על המו"מ השקרי הזה? הניפו האוהדים במלחה מגשי פיצה על סמך אותו פירסום שיקרי? פה בפורום בילבלו שעות את השכל על השחיתות שמכבי נוקטת כדי בכל אמצעי כדי לעבור את ירושלים? אין לי בעיה עם כל זה. אבל כשמדובר בסופו של דבר בפירסום שקרי, שקט, דממה, אף הגה. צביעות, זה מה שזה.

12. OriRR Member

מי אמר לך שזה פרסום שקרי? אולי היא מו"מ והוא פשוט לא צלח ברגע האחרון? כמדומני שבכתבה אמרו שמכבי מעוניינת בו ותפתח במו"מ ולא שהיא כבר החתימה אותו.
    משום מה הפרסום הזה לא היה מופרך לקהל במלחה ולאלה שדיברו עליו פה.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני חותם איתך שזה פירסום שקרי, מה גם שמכבי בכלל הכחישו את הנושא. אבל מה? העיקר לכתוב. שטויות במיץ'. דאנקן היה עובר למכבי גם בשביל פחות כסף, מכבי פשוט לא רצו אותו, או לפחות לא בזמנו. אבל למה להסתמך על עובדות כשהצהוב (של התקשורת) יותר מעניין? למה מאז אותה סדרה אף אחד לא טען אם ה"מו"מ לכאורה" צלח או לא צלח? הרי הם אף פעם לא מדברים רק על החתמות ודאיות. מאז ההפסד של ירושלים, דאנקן לא הוזכר ולו לרגע עד שהשבוע חתם על עוד חוזה עם הירושלמים. איפה גלדסטון עם ההתנצלות? התקשורת בארץ שווה לתחת.

14. Telkiyski Member

כן כן.
    באופן "מקרי" לחלוטין, בספורט רקנטי פורסם שניה לפני הסדרה בין מכבי לירושלים, שמכבי תפנה לדאנקן בתום העונה (כמו שבאותו אתר פורסם על סופוקליס, טייריס רייס ועוד פרסומים ראשונים על האימפריה).
    אבל "לתדהמת" כולם, משהו במו"מ(שלא באמת התנהל כמובן) לא צלח ובסופו של דבר איך שנגמרה הסדרה בין שתי הקבוצות ירד נושא ג'וש דאנקן מהפרק. הפלא ופלא. פתאום אין טורים כאלה בספורט מכבי:
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=143534&lang=HE

שניה לפני שנפתחה הסדרה, ערוץ הבית דאג לפרסם לנו טור מרתק, על האם דאנקן מתאים למכבי או לא.
    נגמרה הסדרה? דאנקן נעלם כלא היה. הוא לא אופציה פתאום.

פשוט מועדון מבחיל, לא רק שיש לכם 80 מליון שקל, אתם גם עושים תרגילי פיצה ליריבות. איך אתם לא נגעלים מהקבוצה הזאת אלוהים.

למען הסר ספק, ברור שהפרסום הזה הוא שקרי. מכבי לרגע לא באמת חשבה אפילו על לפנות לג'וש דאנקן.
    ההסבר היחיד לכך שהפרסום הזה צץ (כמובן באתר הבית) הוא שיטת הפיצה הידועה.
    לא סתם זה פורסם שניה לפני שהחלה הסדרה, ולא סתם זה פורסם דווקא באתר של רקנטי.
    איך דני קליין אמר באותו שבוע? הוא היה מופתע אם מכבי לא הייתה מוציאה איזו ידיעה שכזו.

פשוט להקיא מהמועדון הזה.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

האנס כריסטיאן אנדרסן יכול ללמוד ממך איך לכתוב אגדות אמיתיות.