פט' קלאתאס שהיה מהברגים החשובים באליפות ההיסטורית של מכבי חיפה סיכם את תנאיו בקבוצת אסטנה טייגרס מהליגה בקזחסטן, בעונה החולפת הקבוצה סיימה כאלופת הליגה. הקבוצה בנוסף משתתפת בליגת VTV שם סיימה במקום החמישי בסדרת רבע הגמר הודחה ע"י ריגה 2-1.
מהלך פשוט אידיוטי שלו ואני בכלל לא יודע כמה הוא אמור לקבל שם (אני יכול לשער שממש לא כזה יותר ממה שחיפה הציעו לו ואולי קבוצות אירופאיות אחרות).
לא שייך לכסף. זה גם לא שהוא הלך לליגה הצרפתית, או הבלגית או משהו שאתה יכול לכנות ליגה שממנה אפשר להחשף. הוא מגיע אחרי שנה מצויינת בחיפה, הצעות, כולל ממכבי, כן יש, אז למה ללכת לליגה הקזחית?!?!? אתה יודע מה, אני מניח שכסף לא חסר, למה לא להמשיך בחיפה אחרי כזו עונה מצויינת והשתתפות ביורוקאפ? למישהו יש ספק שחיפה עולה ב-10 דרגות על אלופת קזחסטן?
הקבוצה הזאת משחקת בליגת הVTB לא? אני חושב שזאת במה מספיק גדולה(אם לא יותר מהליגה הישראלית) בשביל להתקדם. אני מאוד מאוכזב מהמהלך הזה. בעיקר מחיפה שעשו רושם שלא מתאמצים יותר מדי להשאיר אותו. אני מקווה שהם ילמדו ומעכשיו לא יחתימו שחקנים על חוזים הזויים של שנה.
לפחות אסטנה קרובה יותר לסיביר מאשר חיפה, ככה הוא יוכל להיפגש עם האח ניק ליד איזה הר מושלג על הגבול בין רוסיה לקזחסטן.
שטויות. חיפה הולכת ליורוקאפ, זו במה מספיק מכובדת והרבה יותר חשופה מאשר הליגות המוזרות האלו. עשה שטות.
גארד חדש בהיכל: טייריס רייס סיכם עקרונית לשנתיים במכבי http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...531.html?ref=fb
אני חושב שאפשר לפנות את הטופ 8 לעיסוקים אחרים. הקבוצה הזאת הולכת כל שנה אחורה, החתמה מיותרת לחלוטין בדיוק כמו טיוס. במקום להחתים שחקנים מובילים וסביבם לבנות קבוצה מחתימים את שלושת הבינוניים "שהצטיינו" בעונה הקודמת ומוסיפים חטא על פשע שמשחררים את הקלעי האוטומטי היחיד בקבוצה ומחתימים עוד קומבו בינוני. באמת אני כבר מיואש מהקבוצה הזאת, לא מגיע למותג כמו מכבי בעלים כמו פדרמן. שנות ה-90 העליזות שוב כאן.
אני פחות מאשים את דייויד פדרמן (למרות שיש לו חלק לא קטן). אני יותר מאשים את דני פדרמן ושי רקנאטי. צמד של ילדודס עם חלב על השפתיים שמנהלים את אחד ממועדוני הכדורסל הגדולים באירופה. תקציבה הכולל של מכבי הוא 20 מיליון דולר לפי פירסומים, אבל תקציב השכר הוא קצת פחות מ-10 מיליון. איך זה הגיוני?! זה מצחיק שדיברו על בובי בראון ומביאים בסוף רכז מקבוצה לא משהו עם שם נוצץ מהליגה הגרמנית.
דייויד לוגן. --------------- עומרי, אין דבר כזה פחות להאשים את פדרמן ויותר את הבן שלו. מן הסתם לפדרמן האבא יש את המילה האחרונה בקבוצה ואם היה אכפת לו, הוא כנראה היה מטיל וטו על ההחלטות ההזויות של הבן שלו, שמה לעשות, עדיין ילד ולא יודע כנראה איך להתנהל במו"מ מול שחקנים וכד'. אני לא מבין מה הבעיה להנחית כאן את בובי בראון, שקיבל סכומים מצחיקים בסיינה. כנראה שעם שידרוגי החוזהים של ג'יימס ודווין והחוזה המנופח של סופו, פדרמן הרגיש שהוא קרוב לפת לחם עוד מעט. מחכה לבניית הסגל הסופית ונראה מה יצא.
אפשר לחשוב שלוגאן היה איזה כוכב על. חוץ משלשות לא ראיתי בו כלום. אם טיוס הגיע להרכב זה באמת קצת מוזר אבל לפי דעתי הוא בא בתור 4/5 מחליף שזה יותר מטוב למכבי. מי באמת יהיה הפורוורד של מכבי? לאזמה ירד מהפרק ובמידה וסופו יהיה הגבוה שיגיע אז הוא מן הסתם סנטר. ג'יימס בתור 4 לא נשמע לי כ"כ טוב, אני לא יודע אם יש לו יד מספיק טובה בשביל לשחק שם. אולי באמת טיוס הגיע להרכב.