ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

הזכייה האחרונה שלכם הייתה לפני כמעט עשור ובמנה הניהולי הזה אתם לא תזכו גם עוד עשור.
    עובדתית אתם לא מושכים שחקנים בכירים ואל תיתן עכשיו את היווני השמן כדוגמא כי הוא בא רק כי אף קבוצה לא רצתה אותו.

ארון ג'קסון עשה דברים דומים בבילבאו והוא נחשב לשחקן בכיר וכמו כל שחקן בכיר אחר הוא הלך לחתום במועדון בכיר שיכול לשלם לו שכור גבוה שזה כמובן לא מכבי אלה צסק''א. אני מתעקש כי אתם לא קבוצה בכירה באירופה, על כל הצעה שלכם קבוצות כמו צסק''א יציעו כפול וזו הסיבה למה השחקנים הטובים תמיד הולכים לקבוצות העשירות ואתם נשארים מקסימום עם השאריות שלהם (דייויד לוגאן, שחורציאניטיס וכו').

אז למה רשמת את השם שלו בהרכב מסתמן אם סביר להניח שהוא לא יגיע?

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקי, גבר, איפה ראית שרשמתי שסביר להניח שהוא לא יגיע? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx כתבתי כמה הוא הרוויח בסיינה, כתבתי שמכבי הציעו לו כפול וכתבתי שאני מקווה שהוא יבוא. מה לא ברור כאן?!?

עכשיו במטוטא ממך, הואל נא בטובך לומר לי איזה שחקן בכיר (היווני השמן לא נחשב) שיחק במכבי בעונת 2010-2011, מה היה סדר גודל התקציב ולאן הגענו בסוף?

enough said

אגב, צסק"א עם תקציב משולש מאיתנו, זכו בפרק זמן הזה בדיוק באותו מספר של אליפויות אירופה כמונו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/13
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תשמע ריקי אתה הזוי.

אתה באמת מחשיב את פנר/אולקר לקבוצה בכירה ממכבי?!
    יש להם פשוט יותר כסף ומשאבים, זה כמו להגיד שמונאקו קבוצה בכירה יותר בכדורגל האירופי מאשר, נגיד, דורטמונד.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

כתבת הרכב מסתמן, משתמע שאתה אומר שסביר להניח שהוא יגיע. זה שאתה מדביק פה סמיילים לא אומר שלא יצאת לא מובן.

זה לא משנה אילו שחקנים שחקו אצלכם באותה עונה, זה משנה מול מי שחקתם אז בוא אני ארענן לך את הזכרון: בשלב הבתים שחקתם מול קאחה לבוראל שהתחילה להתפרק אחרי האליפות שלה ועוד כמה קבוצות חלשות, בטופ 16 שחקתם מול שתי קבוצות חלשות מאוד וברצלונה (שכרגיל נצחה אותכם) וסיימתם במקום שני ואז עליתם מול הקבוצה המפורקת מויטוריה שנצחתם, בפיינל פור ניצחתם את הקבוצה העלובה ממדריד ונעלמתם בצורה לא מפתיעה מול פנאתנייקוס.

בקיצור, תפסיקו כבר לעוף על עצמכם, היחידים שתופסים ממכם מועדון גדול זה אתם. אני רוצה לראות שחקן אחד שיעדיף לחתום במכבי כשיש לו אופציות מקבוצות שיכולות לשלם לו יותר. הזכיות האחרונות שלכם היו מזמן ואתם לא מושכים שחקנים בכירים כבר שנים. אתם מועדון בינוני באירופה וכל הישג שלכם הוא בונוס. השנה העמדתם סגל גרוע וסביר להניח שגם בשנה הבאה תעמידו סגל גרוע אבל תמיד פדרמן ימכור לכם כל מיני גימיקים בשביל שתמשיכו לקנות מנויים וזה הדבר היחיד שאיכפת לו ממנו.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

איזה קטע, אני קורא את ההודעה שלך כמו בלה, בלה, בלה, בלה, בלה......

כשאחד או שניים כותבים לך שאתה הזוי, עוד אפשר להבליג, אבל כשעשרים כותבים לך שאתה הזוי, אולי כדי שתחשוב קצת לפני שאתה מפרסם פוסטים.

6. Ricky van Wolfswinkel Member

כשאחד אומר שאתה לא בוגר אפשר להבליג אבל כחמישה אומרים את זה אולי כדאי שתחשוב על לפרוש מניהול.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

...אמר הילדון...ככה זה כשאין מה לענות, הא ריקי? בדיון של ה-NBA אתה יכול להיות יותר אפקטיבי.

8. Ricky van Wolfswinkel Member

למה יש לי לענות לזה שאתה קורה לי הזוי ולא להתייחס להודעות שלי במקום להגן על הדעות שלך.
    אתה מביך.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כי ההודעות שלך הזויות וביקשתי שתחשוב לפני שאתה מגיב. אין לי מה להגן על הדעות שלי. אני מדבר על עובדות. זה שאתה בוחר להמציא דברים שיתאימו לשטויות שאתה כותב זה כבר בעיה שלך. אל תתייחס להודעות שלי אם אתה לא יודע להתייחס לעובדות. תודה.

10. Telkiyski Member

תמיד הויכוחים האלה מסתכמים כיבכול בזה שאלה שלא סוגדים למכבי הם "הזויים" בעוד שכל העידן ואורימור פה הם המבינים הגדולים.
    כן, כרגע פנר אולקר, היא כח חזק יותר בשוק ממכבי.
    כמו שאורימור יודע מקבוצות הכדורגל שלו, היום יש רק דבר אחד שקובע - כסף.
    ברגע שיש לך כסף, אתה גם יכול להיות אולדנבורג ולקחת למכבי שחקנים כמו דווין ושון, ככה זה.

ב3-4 השנים האחרונות באירופה קורה מצב משעשע, מכבי תל אביב באירופה היא בעצם כל קבוצה "גדולה" אחרת בכדורסל הישראלי, של אירופה (חיפה, ירושלים למשל).
    זה משעשע לראות איך מכבי בוכים על זה שלצסקא יש פי 2 כסף מלהם וככה אין באמת אפשרות להתחרות, כשזה מה שהם עושים כבר 40 שנה בליגה הישראלית (ולא רק באמצעות כסף, ג'וש דאנקן מוסר ד"ש).
    מפארים את עצמם על איך הם הגיעו עד פה, למרות של-x יש פי 2 תקציב.
    ממש הסינדרלה החדשה של אירופה, מכבי שימון.

ולגבי מספר האליפויות, הייתי קורא לזה יותר 4 וחצי מאשר 5.
    אמר כבר אמרנו, אצל מכבי אם יש ספק אין ספק - זה שלהם.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אה, רגע, אז... להגיע לגמר ולהיות סגנית אלופת אירופה זה שום דבר?!

פנר/אולקר כוח חזק יותר בשוק כי הם משלמים מיליונים לכל שחקן. אבל אם פנר תציע משכורת זהה לזו שמכבי תציע לשחקן, או אפילו ב-100 אלף יותר גבוהה, השחקן כנראה ייבחר במכבי.
    גם מצחיק שאתה מדבר על קבוצת הכדורגל שאני אוהד כאילו היא רק עשירה ולא מועדון הכדורגל הגדול בישראל (מבחינת תארים, קהל ומה לא).

אני גם יכול להגיד לך שאנחנו לא בוכים שאין כסף (כמובן שיש, לי לפחות, תלונות על התנהלות מרגיזה של הג'וניורז בהנהלה שתקציב השכר שהם מקציבים הוא כמחצית מכלל התקציב שלא ברור לאן הולך). עם המצב הזה מתמודדים וכבר הוכח שאפשר להגיע להצלחות. מכבי, בניגוד לכמה הזויים (כן כן) בישראל לא קוראים לתקרת תקציב.

אגב, מצחיק שמזלזלים גם ב"4 וחצי" אליפויות אירופה, בהתחשב בעובדה שקבוצתך האהובה אפילו לא שיחקה אי פעם ביורוליג על גלגוליו השונים.
    ואנחנו מביכים..

כשאנשים שכמותכם יתחילו להיות קצת יותר אוהדים של קבוצה, ופחות שונאי מכבי (כרגע אתם הרבה יותר שונאים), תבינו כמה הטיעונים שלכם חסרי כל היגיון.

12. OriRR Member

אבידה גדולה מאוד למכבי חיפה (ולליגה) כשהיום פאט קאלת'ס עזב את הקבוצה וחתם בקבוצה הקזחית אסטנה. הקבוצה משחקת גם בליגת הVTB.

כמו שכתבתי, אבידה גדולה מאוד לחיפה. ביחד עם גל מקל הMVP של העונה ואחד השחקנים המרכזיים בחיפה.
    מעניין אם הוא בחר לעזוב או שבכלל לא ניסו להחתים אותו לעוד עונה. טעות קשה לדעתי אם בכלל לא ניסו להשאירו בקבוצה.
    אגב, חיפה עכשיו משלמת על ההחלטה להחתים שחקנים לעונה אחת בלבד. אני מקווה שהם ילמדו מכך ולהבא להחתים שחקנים על יותר משנה אחת. ככה לא בונים קבוצה גדולה עם מסורת, חייב חייב המשכיות.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

החלטה מפתיעה שלו. למרות שזו קבוצה שמשחקת ב-VTB לא עושה רושם שמדובר בשם גדול. אני לא יודע אם הם ישחקו במפעל אירופי, סביר להניח שלא.
    לדעתי היה עדיף לו לחכות להצעה מקבוצת יורוליג (מבחינתי מומלץ מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ), כי הוא ברמה הזו לכל הדעות.

14. OriRR Member

באמת הופתעתי שלא פניתם אליו (חצי ציני, חצי רציני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx)

15. Telkiyski Member

אורימור,
    אין סתירה בין זה שאני טוען שיש לכם 4.5 אליפויות אירופה לבין זה שהפועל מעולם לא שיחקה ביורוליג
    אני גם יכול לטעון שדרום קוריאה שיחדה שופטים ב2002, זה קשור לזה שישראל מעולם לא השתתפה במונדיאל?

ומה הקשר לזה שאתם המועדון הגדול בישראל בכדורגל?
    ב-17 עונות האחרונות הוכח שבלי הכסף אתם קבוצה שמקסימום מסיימת במקום השני ובלי המיליארדר מקנדה ראינו איך אתם לא מנצחים דרבי 4 שנים ולוקחים אליפות אחת ב15 שנה.

אז כן, הכסף זה שם המשחק. כי כשזה היה "כוחות" מבחינת תקציב, ראינו מה היה קורה מדי שנה, עם כל הפוזה שלכם.

בגלל זה זו תהיה טעות חמורה מאוד מבחינתכם אם תחשבו שפנר אולקר, גלאטסראי או חימקי למשל הן כח פחות חזק מכם כרגע. הדוגמא שנתת על על הצעות שוות של מכבי ואולקר לא כ"כ רלוונטית, כי על כל שחקן שתצעיו לו 350, אולקר יכולה להציעה 550. מוכר לך?