להרחיק ומיד נבלות שעושים להפועל נזק אדיר מה יהיה כשרמון יתחיל לשחק? בדקות של מי הוא ינגוס? מעבר לעוד 7-8 דקות מנוחה למתן ולדמונטז סטיט שזה חובה...
בתמונה רואים את הקהל של דורטמונד... אני לא חושב שיש בעיה לעודד את דורטמונד והפועל בטותו הזמן, או שתספר לי אחרת?
אני אוהד הפועל ואני בעצמי נגד שירי השואה וגם אני חושב ובטוח שהצד הנכון יהיה להרחיק אותו לזמן מה מהמגרשים... :aaaprot: :aaaprot:
להשוות בין קבוצות בגלל הצבע זה כ"כ ניינטיז אני דווקא חושב שבעניין נאמנות הקהל יש דמיון בין דורטמונד, שבעבר הקהל שלה רכש מנויים בסיטונאות כי היא היתה על סף פשיטת רגל, לבין הפועל שהקהל שלה עשה מהלכים דוים הן בכדורגל והן בכדורסל. דווקא הקהל של בית"ר, על הצהוב שחור שלו, לא קונה מנויים בכמויות כדי לעזור לקבוצה
הפועל במשחק הכי מפתיע שלה העונה היה כבר 60-22! אגב ירושלים הפסידה בליטא לפירנאי, לדעתי דרוקר צריך ללכת הביתה.
משחקי יום ראשון, 11.11.12 מכבי ת"א-גלבוע/גליל (19:00, פריצות בספורט 5) הפועל אילת-הפועל חולון (19:20, פריצות בספורט 5) מכבי אשדוד-אליצור אשקלון (19:40, פריצות בספורט 5) בני הרצליה-הפועל ירושלים (20:30, שידור ישיר בספורט 5) משחקי יום שני, 12.11.12 ברק נתניה-מכבי ראשל"צ (19:00, שידור ישיר בספורט 5+ לייב) הפועל ת"א-מכבי חיפה (20:50, שידור ישיר בספורט 5+ לייב)
אתמול לא הייתי בכלל בעניין הכדורסל (וגם מכבי לא שודרו ישיר), אבל אפשר בהחלט להתרשם מהניצחון של ירושלים בהרצליה, מול קבוצה לא רעה ובחוץ ודווקא אחרי תקופה לא טובה שעברה עליהם, יצאו עם ניצחון שאולי ייתן להם בוסט לגבי ההמשך. אצלנו עניינים כרגיל, הבשורה הטובה היא היכולת של שרמאדיני אתמול עם 12 נק' ו-10 ריב', שאולי יוציא את הגיאורגי החביב לדרך חדשה. לנדסברג עם 3-3 מאחורי הקשת (גם הוא לטעמי לא מקבל מספיק קרדיט) וגם תומאס עם 11 נק' ו-8 ריב'. שוב, זה ממש לא מדד לכלום, אבל אולי קצת יוסיף לביטחון שחסר להם. יום חמישי משחק על מקום ראשון בהיכל וחסר למכבי שהיא לא לוקחת את זה, צריך שכולם יהיו מפוקסים.
עידן בקשר לסילבן, לדעתי הוא לא מוצא את מקומו בגלל הסיטואציה שהוא נכנס אליה ואל הסגל המעובה שקיים בעמדות שלו. הוא משחק בעמדות 2-3, בעמדה 3 סמית משחק המון ויש עוד את הקפטן פניני שגם ככה לא מקבל מספיק דקות מאז שסמית חזר. בעמדות 2 תמיד אפשר למצוא את ריקי או לוגאן, אני לא עקבתי כל דקה ודקה העונה הזאת בליגה אבל אני מניח ששניהם איישו קרוב ל-40 דקות ביחד את העמדה. יכול להיות שעדיין לא הפנימו שאין יותר אדריאטית, אין צורך בסילבן. הייתי רוצה שישאילו אותו לקבוצת יורוליג קטנה אבל לא נראה לי שזה יקרה. בעניין הקבוצה והמשחק אתמול... מתי יום חמישי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מי אמר שאין ישראלים? שולמן היה לפני שנתיים בלאומית ותראו אותו היום, סולמון רק בן 19 ומזכיר לי מאוד את פניני, בר טימור כל מילה מיותרת, יועד בית יוסף, שולדרבראנד ושאר חבריו מהפועל, בקיצור יש ישראלים והכל חרטא, שייתנו להם צאנס. בנקס ודאנסטון במקום הראשון באיטליה עם 0-7, הם גם הקלעים המובילים בקבוצה, במיוחד דאנסטון. לנגפורד והנדריקס עם מאזן 3-4 שלילי. תמיד אמרתי שהזרים בליגה שלנו ברמה מאוד גבוהה. ברנר ויאן מרטין וניר כהן בלי קבוצה, מילא, אבל מה עם גל מקל? בטח רוצה הרבה כסף. בקשר למשחק המדהים שהיה בישורון נגיב מחר...
בינתיים היחידות שמשחקות עם ישראלים אלו מכבי והפועל ת"א (מבחינת כמות הדקות). בכל מקרה, ברור שיש כישרונות ישראליים אבל יש לכם כאן נטייה להפוך כל איזה סלומון או שולמן שנותן 3 משחקים רצופים טובים לעודד קטש החדש. לקלוע ולהצטיין מול ראשל"צ זה יפה, אבל החוכמה תהיה לשפוט אותם לאורך עונה שלמה ובמשחקי הנבחרת אם וכאשר יקבלו זימון. ואני דווקא הייתי מצפה מהקטנות יותר לתת את הבמה לצעירים במקום לרשום 4 זרים על הפרקט כל פעם. עד עכשיו מי שבאמת הרשים אותי היה שולדבראנד וגם הוא עדיין עם חובת ההוכחה. לגבי הפועל ת"א, ברור שאין להם יומרות אבל התקשורת קצת עפה עליהם בשבועות האחרונים (ובצדק, עשו תוצאות יפות), אבל אתמול הם קיבלו וואחד Wake up call ממכבי חיפה שאולי קצת יוריד אותם לקרקע לקראת ההמשך.
כקבוצה מאוד רציתי את הפועל ת"א בליגה, גם כדי להחזיר את היריבות האמיתית למגרשים וגם כי אם נרצה או לא, היסטורית היא הקבוצה מספר 2 בישראל ויש לה פוטנציאל גדול עם דרך נכונה גם לקרוא תיגר על הליגה. ואז נפתחה העונה ומחזור אחרי מחזור מוכיח הקהל הדוחה ביותר בארץ (פייט נהדר מצד ירושלים, אבל עדיין הם לא מגיעים להפועל ת"א) מדוע אף אחד לא סובל אותם. יכול להיות שאני מכליל, וכומ שאמרתי יש גם אוהדים שפויים, טובים ונורמלים לאדומים, אבל מצד שני זה גם כבר ממש לא קומץ. זה התחיל במהומות מול הפועל ירושלים (שבו הם בכו שהשוטרים מרביצים להם), זה נמשך עם חולצות "שתהיה שואה למכבי", הריסת השלט "בית מכבי" של האולם הביתי שלהם, קריאות "שייפלו עליכם גראדים" לאוהדי אשקלון ימים ספורים לפני המלחמה (שמליניאק בעצמו גינה אותם) והגענו ליחס המביש כלפי רגב פנאן במשחק מול גליל. עד כדי כך מביש, עד שמתן נאור פירסם פוסט התנצלות ארוך בפייסבוק שלו והתנצל בפני רגב ואת קורת רוחו מהקהל האדום. וזה רק מהחודש האחרון. אז כן, כל הקהלים בארץ מקללים, זה לא משהו שהפועל המציאו. אבל יש קללות לגיטימיות ויש דברים שבאמת לא מתעסקים איתם, רק שבהפועל לא מפנימים את זה. חבל שלקבוצה הבאמת נהדרת הזו שפתחה את העונה כל כך טוב בניגוד לכל הציפיות, יש כזה קהל דחוה שבא להקיא ממנו.
הסל האחרון של גלבוע/גליל במשחק נגד הפועל ת"א היה 6:00 דק' לפני סיום המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx רק אני שם לב שרסקין משבח ומהלל את יוגב אוחיון על כל מסירה קטנה?! פשוט עלוב... פשוט מבזה לראות את בלאט משתמש במורן רוט, 8 דק' ממוצע העונה שיחק מורן בליגה, אפילו נגד חיפה שהוא היה טוב וקלע 6 נק' ב-10 דק' הוא לא קיבל את הדקות המגיעות לו, מקווה שיעזוב שם כמה שיותר מהר. עודד קטש בנה חתיכת קבוצה באילת, הם הולכים לדבר חזק השנה. מכבי חיפה לא כאלה חלשים כמו שחשבתי, באמת שקבוצה טובה אבל עם 10 מיליון שקל אפשר לבנות סגל חלומות אבל עדיין הם קבוצה מעולה, הסגל שלהם כל כך גבוה, הם לקחו לנתניה 42 ריב' לעומת 29 של נתניה ורק 16 ריב' בהתקפה, מפחיד, מילה עם פול סטול, שחקו מדהים אבל לא פחות טיפש ממדהים והורס לקבוצה שלו לא מעט. מעניין אותי למה הזר החדש של הפועל ת"א לא מקבל דקות, דמוטנז סטיט פשוט מדהים, זה לא אותו שחקו מהעונה שעברה, שיפור עצום. בקשר למשחק הקודם נגד חיפה, הפועל צריכים לשמוח שהם קיבלו תבוסה כזאת עכשיו ולא בדרבי, יעזור להם מנטלית לקראת זה. אגב, איך זה שהם קיבלו רק 750 כרטיסים באולם של 11,700? חולון קבוצה מאוד בינונית אבל יש להם את דייסון והאסל שהם מהזרים הטובים בליגה, שיחוק אדיר של דן שמיר, מאוד מתלהב מהשניים האלה. אדריאן יוטר שחקו מצוין אבל אוברטייד ואחד השחקנים הכי לא יציבים קיימים בליגה, כמה משחקים העונה ועונה שעברה הוא קלע מתחת ל-10 נק', כל כך הרבה. מהרגע הראשון שמתי עין על סימפוסן מאשדוד, שחקו מדהים. לא ברור לי למה בית יוסף לא משחק יותר. הרצליה - אשדוד - גלבוע - אשקלון הקבוצה הכי חלשות בליגה והם משלמות מחיר על זה שהם הביאו את כל הזרים שלא שיחקו פה מעולם ולקחו הימור ומשלמים עליו עכשיו ביוקר, לא מבין למה לא להחתים זרים שמשחקים פה בארץ. מקל, ברנר, יאן מרטין, ניר כהן עדיין ללא קבוצה.
הייתי אתמול באולם בגן-נר ואף לראשונה ישבתי על הפרקט. אמנם נחמד שם (תפסתי תמונה עם דני פרנקו), במיוחד עם הכיבוד שיש בהפסקה, אבל עדיף להיות ביציע. הפועל גלבוע צריכה להתחיל לחשוב ברצינות על ירידת ליגה. אמנם יש סגל לא רע, אך כרגע הדברים רחוקים מלהתחבר. ברוב דקות המשחק ליאור ליובין בחר לשחק עם שני מספרי 5 כגבוהים ועם שלושה מובילי כדור, שרק אחד מהם יכול לחדור (קני הייז) וזה הפך את המשחק של הפועל גלבוע לשבלוני. רקים סנדרס ועמית שמחון הם מספרי 3 היחידים שמקבלים דקות והם רחוקים מלספק את הסחורה, אם כי הראשון מראה ניצוצות. חבל שנמרוד טישמן ויועד בית יוסף לא מקבלים דקות רבות יותר. אגב, הבטחון של דגן יבזורי ברצפה. איפה השחקן שלא היה מפחד לזרוק מסוף העולם אם היו משאירים אותו לרגע פנוי ואיפה השחקן שחושב פעמיים ויותר לפני כל זריקה כיום? רוב הזמן אני שונא לדבר על קהלים, אך הפעם איני מסוגל להתעלם מתצוגת העידוד של הפועל תל אביב: אתחיל מהקריאות המכוערות כלפי רגב פנאן, כי הן אלה שהציקו לי יותר מכל מה שהלך שם. הבן אדם איבד את אבא שלו לפני כמה שנים. למה מגיעות לו הקריאות הללו ("איפה אבא? מת!")? מה הוא כבר עשה לאותם האוהדים? הבן אדם מנסה להרים את הקריירה שלו. שיעזבו אותו בשקט, כי הוא לא עשה להם כלום. כשהגיעו כוחות אבטחה לדבר איתם ולבקש מהם להפסיק, אז ה'חכמים' באדום הסבירו להם ש"לא מדובר בקריאות גזעניות, אלא בציון עובדה ולכן אין לאף אחד זכות לבקש מהם להפסיק". בסדר... ברמת העקרון הם צודקים, אבל עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה עשה להם טוב לזרות מלח על פצע של ילד שחווה טראומה נוראית כשאיבד את אביו שהתאבד. המדינה נמצאת בתקופה רגישה וכשהתחילו לנגן את ההמנון הלאומי, חשתי גאווה גדולה בעקבות השירה הגדולה שהייתה באולם. אוהדי הפועל תל אביב, שמצידם לא הצטרפו לשירת ההמנון (זכותם), חיכו בשקט עד לשורה "עין לציון צופיה" ושרו במקום "עין קלינגר לא רואה". את אותו הדבר בדיוק הם עשו ב"ארץ, ציון, ירושלים" כששרו "ארץ, ציון, הפועל תל אביב". למה להפריע לאלה שכן רוצים לשיר את ההמנון ורואים חשיבות גדולה בשירתו? אני נכנס לשירותים בהפסקה וקולט כמה חמומי מח שתוך כדי שהם משתינים במשתנות הם עוצמים עיניים ומתפללים בקול עמום "שתהיה שואה לביתר, שתהיה שואה לביתר" או "רק הפועל, כולם נאצים". בני נוער ומבוגרים בקהל האדום התייחסו לאנשים מבוגרים מהם כמו לזבל. כל שריקה של שופט שלא באה להם בטוב, זיכתה את איש המשרוקית בקריאות כמו "נאצי, ניאו-נאצי, זונה של שמעון מזרחי" ועוד מטר קללות שאת חלקן בכלל לא הכרתי לפני כן. כאוהד ספורט, ראיתי מאות ארגוני אוהדים בחיי, בעיקר דרך יו-טיוב. אני יודע היטב מה ראיתי אתמול: זה לא היה ארגון אוהדים. זה היה ארגון טרור!