ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

1. OriRR Member

עכשיו ראיתי את הראיון של ארז באנשי העונה.
    איזה בן אדם חכם, דיבר רק טוב על המועדון. רואים איך הוא מתאים לנו ואני מקווה שהוא יהיה הפרגוסון שלנו. למרות שהוא אמר שהציעו לו הצעה לשלוש שנים והוא החליט לסרב ולחתום לעונה אחת בלבד(הוא לא אוהב לכבול את עצמו למועדון או משהו כזה).
    הוא דיבר על בר טימור ואמר שהיו לו איתו הרבה שיחות לקראת המעבר כשבין היתר הוא ייעץ לו לחכות עם המעבר.
    תכלס אני מסכים איתו, בר היה צריך להישאר עוד עונה בליגה כשחקן מוביל ולא ככישרון עולה. הוא עדיין לא ברמה של אירופה לטעמי.
    בחמישייה שלו(או של ערוץ הספורט לא הצלחתי להבין מי בחר) טל בורשטיין ויניב גרין היו ביחד עם ספר ועוד מישהו. הכי הפתיע אותי זה יותם שירן שנבחר לשם. ארז דיבר עליו כאחד הכישרונות הגדולים שיכול להגיע לרמות הכי גבוהות.
    הוא אמר שהוא אתלט מדהים והוא הסמול פורוורד הבא של הנבחרת. אני מאוד אוהב את הבחור ולפי הראיון נראה שבעונה הבאה הוא יתחיל לשחק הרבה יותר(יכול להיות המחליף של מתן, גם על המגרש וגם מבחוץ לדבריו).
    ארז אדלשטיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

התכוונתי כמובן לסנטר בנוסף לרכז. שתי העמדות הכי חשובות והכי פגיעות שלנו. משמועות ומשיחות עם אוהדים נוספים, הבנתי שטיוס חתם ל-3 עונות ושמלבד רייס גם ג'אמונט גורדון מועמד לקבוצה. בכל מקרה, לא נראה לי שפלאניניץ' יהיה רלוונטי כי בלאט, כמו שציינו כאן, מעדיף גארד סקורר שגם חודר טוב סטייל ביינום ופארגו. הייתי הולך על בובי בראון, אני חושב שמבחינת עלות אנחנו יכולים לעמוד בו. עמדת הסנטר היא מאוד בעייתית וגם פה אנחנו מוגבלים בשמות, בטח כאלו שנחשבים לטובים וצריך לשלם להם לא מעט. באירופה אין לנו הרבה כאלו, בליגת הקיץ אנחנו לוקחים הימור (כמו עם תומאס). אני משער שקיינר, לוגאן, רוט ופלאניניץ' לא ימשיכו, כל אחד לפי סיפור החוזה שלו. מי שכרגע נשארים הם יוגב, היקמן, לנדסברג, דווין, פניני וג'יימס. עוד 3-4 שחקנים בכירים ואפשר לסגור את הסגל, שיושלם ע"י שחקנים צעירים שאני מקווה שיקבלו את הניסיון בליגה, אבל כפי שאני מכיר את המערכת, זה לא יקרה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע עידן, אולי הכסף לסנטר יבוא מכיסם של הצמד שהצטרף זה עתה לניהול הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אם ננתח את מה שקורה מבחינה מקצועית אז מכבי צריכה סנטר (מחליף) ושני פאוור פורוורד חדשים. ג'יימס לשמחתי יישאר ויקבל כנראה עזרה מטיוס. זו התחלה. אגב עידן, אתה רואה את ג'יימס משחק בעמדה מספר 4? משום מה אני חושב שהוא הרבה יותר סנטר. אין לו ממש קליעה מחצי מרחק, לא?

למה אני לא יודע, אבל כבר זמן מה שאנחנו לא שומעים על מועמדותו של בובי בראון לקבוצה. משום מה הרושם שאני תמיד קיבלתי ממנו שהבחור הרבה יותר קלעי מרכז. היקמן נשאר ולכן אולי בראון כבר לא אקטואלי?

4. Telkiyski Member

זה לא כ"כ מסתדר עם זה שיותם שירן בחצי השני של העונה בקושי שיחק
    אבל אולי העונה תהיה עונת הפריצה שלו

5. בוטן Member

שון דניאל מיתקרב למכבי חיפה שפנתה גם ליובל נעימי

6. OriRR Member

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/13
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאזמה הוא לא בדיוק סנטר, הוא פאוור פורוורד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לא חשוב, העיקר שהוא מועמד להצטרף. בהחלט הייתי שמח אם נראה שוב את הגבוני במדי מכבי. ביחד עם ג'יימס תהיה לנו קו קדמי אטרקטיבי מאד מבחינה הגנתית. יש סיכוי שמכבי תתמודד אז חזק מאד על תואר הקבוצה החוסמת הטובה ביותר. לא ממש מבין למה הוא לא מעוניין להמשיך בפאו? אולי האלימות במשחקים מול אולימפיאקוס יבריח אותו משם?

8. OriRR Member

צודק, טעות שלי. יותר מדי שעות של לנסות איך לשלב אותו, את גיטס ואת סופו ב2K http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    לפי דעתי זה בגלל הכסף ו/או רצון להתקדם. כבר היו שמועות שדיאמנטידיס עוזב ואחרי הקיץ הקודם זה לא נראה מבטיח שם.
    אם אני בלאט/מזרחי/פדרמן אני סוגר איתו כמה שיותר מהר. חתיכת שידרוג זה יהיה למכבי.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

THEY SCARED NOW!!!

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מכל הקבוצות בעולם הוא בחר בשלך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    סעמק,במקום להתעסק בכדורסל ולנסות אשכרה להצדיק את המשכורת שאנחנו זורקים על האפס, הוא מתעסק עם השטויות האלו.

11. Charlton Member

שיחתימו כבר את קלאטת'ס, זה טלטוביץ' לעניים

12. LIVERPOOL87 Member

ניקולה בראיון ראשון
    האמת היא שאני די מאוכזב מהראיון הזה, לא שציפיתי שניקולה ייצא לתקשורת עם אג'נדה שונה משל פדרמן אבל עדיין פשוט כואב לקרוא את זה.
    האם ניקולה באמת מאמין שהשלושה שהוחתמו הם עוגן לקבוצה ראויה? הרי שלושתם הפסידו את האליפות וקיבלו בראש מריאל מדריד. אני חושב ששלושתם שחקנים מצוינים במידה ויגיעו לכאן שני זרים באמת טובים לצידם, רכז וסנטר אמיתי.

ובקשר לפיתוח, קשה לי להאמין שניקולה באמת מאמין למה שהוא אמר.
    מכבי לעולם לא מצליחה לפתח שחקנים צעירים, עובדה שישבו על הספסל שניים כאלה העונה שלא קיבלו דקה ומספסים את העונות הקריטיות בקריירה שלהם.
    מכבי לא יכולה לפתח שום שחקן בגלל שהיא כבר לא מסוגלת להשאיר שום שחקן שהיא רוצה ושיש עליו הצעות(אני לא קונה את ההצעה של קובאן, סמית לא היה נשאר כאן אם הייתה הצעה רצינית על השולחן, לפי דעתי זה משחק של מכבי כדי להראות שהשארנו שחקן מבוקש).

בכל מקרה אם היו לי ציפיות כלשהן מהקיץ בינתיים זה עושה רושם לא טוב בכלל.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הדבר החיובי בהשארת שלושתם הוא שהבסיס היחיד שעוד תיפקד בשנה שעברה נשאר וינסה להדביק את שאר חלקי הפאזל, כי באמת שכבר נמאס לי כל שנה להחליף 10 שחקנים. ברור שאם בונים על שלושתם שיוליכו אותנו באירופה, לא נגיע לשום דבר, אבל אם המטרה להוציא כסף על פוינט גארד כדוגמת פלאניניץ' (לא נראה לי שבלאט מעוניין), מקאלב או בראון בתוספת סנטר טבעי, אז אנחנו כבר נראה יותר טוב.

לגבי ניקולה, אני מאמין שבתחילת דרכו הוא רוצה להזהר במילים שהוא אומר, גם הוא יודע שמכבי היא לא מהקבוצה שנותנת את המושכות לילדים בני 18-19, לטוב ולרע. אני חושב שבהתנהלות של הליגה, לא יזיקעם הילדים יקבלו שם ניסיון, לא מבין מה הסיפור לייבש אותם במשחקי אימון של גביע קופל, אבל מצד שני כל האשמה היא רק על הילדים. מכבי לא כופה על אף אחד להשאר.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

טיוס סגר במכבי לשנתיים

לפי השמועות האחרונות:

* מכבי הציעו 750K לבובי בראון וממתינים לתשובה ממנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx יכול להיות תוספת נהדרת עבורנו ועוד במחיר מציאה לטעמי. בק-קורט שלו, היקמן ודווין ביחד עם טיוס/ג'יימס וסנטר נורמלי ויש לנו קבוצה אתלטית מאוד שיכולה לאיים על הפיינל פור (לא בטוח ששכלית היא תהיה טובה, אגב).

* חילוקי דעות בין בלאט להנהלה בנוגע להלפרין. אני מניח שבגלל המס. עם כל הגועל שלי מאוחיון, אם אני משקלל את הכל, אני עדיין מעדיף אותם על יותם. נכון הוא קולע פחות טוב, אבל בניגוד ליותם יש לו ביצים, הוא שומר, חוטף וריבאונדר טוב הרבה יותר מיותם.

* עוד שמועה היא שמכבי רוצים להפטר מקיינר מדלי ולהביא את בוסטיאן נאכבר למרות שגם דובר שהם במגעים עם פט קאלאת'ס והאמת שאני מעדיף את האחרון כתואם בלו שיעלה מהספסל.

ומשהו כמעט ודאי, סופו חוזר! :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/13