ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 16, 2011.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כדי לשנות אווירה, כדי לשנות מדינה, אולי הוא יתחבר יותר לאמריקניזציה כאן וכן גם ללכת לקבוצה עם מסורת ועבר יותר מפואר זה שיקול. מצחיק אותי שאתה מדבר על מכבי כיאילו מדובר פה באיזו ירידה ברמה. תכניס טוב טוב לראש: מכבי, פאו, בארסה וצסק"א אלו הקבוצות המובילות באירופה בעשור האחרון.

2. Ricky van Wolfswinkel Member

אז הוא יכול לעבור לצסק''א, מה ההבדל בכלל?
    לפני 7 שנים היו לכם את השחקנים הטובים באירופה היום אתם ליובליאנה לעשירים.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה שכן, ואני מסכים עם ליברפול פה, אף אחד כבר לא מעניין אותו התחרות כמו שמענייו אותו הצ'יק. עזבו ברצלונה או צסק"א. מילאנו וקבוצות בינוניות מרוסיה מחתימות שחקנים מקבוצות ש"נחשבות" הרבה יותר מצליחות. ואתם יודעים מה, זה העולם, גם אני הייתי עובר לחברה קטנה יותר מהחברה שלי תמורת כפול כסף. מה לעשות.

עכשיו מדברים על גורדון. אלוהים ישמור. מעולם לא אהבתי את השחקן הזה. לנגפורד לידו נראה לי פתאום דיאמנטדיס.

4. LIVERPOOL87 Member

גורדון, זאת הסיבה שאמרתי שאני מאוד מאוכזב שלנגפורד לא ממשיך, כי אם הקבוצה ממשיכה בקו שלה, קרי להחתים שחקן מחליף ללנגפורד ביוקר ולהביא רכז זול לצד היקמן, אז אפשר להגיד שזה כישלון נוסף במשפחת פדרמן.
    גורדון הגיע כרגע מצסקא מוסקבה, הוא יעלה כמו לנגפורד, שחקן נחות בכמה דרגות מלנגפורד שהשתלב פה יוצא מן הכלל טוב, התחבר לשאר השחקנים והיה פשוט ההפך מהשחקן אותו כולם פחדו לקבל.

מקווה מאוד שהמהלך הזה לא ייצא לפועל ומישהו שם יבין שאם כבר קית לא ממשיך אפשר לתעל את זה להנחתת רכז טוב. היקמן יכול לשחק נהדר גם ב-2, ואם לנדסברג ואולי יותם יהיו כאן העמדה הזאת סגורה.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

6. LIVERPOOL87 Member

נקווה שהוא לא יתקבל בטעות הקיץ הזה לNBA, הוא רכש חשוב מאוד בגזרת הישראלים.
    אני מקווה שהעניינים עם הלפרין יסתדרו גם ויהיה אפשר למצוא רכז טוב בנוסף.
    באמת סוף סוף חדשות מעודדות

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שאף קבוצת NBA לא תלך עליו לפחות בתור שחקן סגל. הוא מוכשר מדי מכדי שלא יבחרו בו. ואם בכל זאת יקרה למכבי תל אביב נס וזה לא יקרה, הרי שהיא ביצעה את אחת הרכישות החכמות ביותר מכל הרכישות שביצעה בשנים האחרונות. ישראלי ברמה הזו ועם פוטנציאל כזה לא רואים כל יום.
    חבל מאוד מבחינת הליגה, כי זה שחקן שעם קבוצה איכותית יותר מזו שהייתה לו במכבי חיפה השנה לייצר תחרות בליגה הזו.

Last edited: Jul 4, 2012
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבירם, אני דווקא חולק עליך. אני כמובן מסכים שהוא שחקן מאוד מוכשר, אבל אין לי ספק שלליגות הקיץ מגיעים לא מעט שחקנים כמוהו וזה אל שהוא יראה שם משהו יוצא דופן (כנראה). בתור אוהד מכבי אני מאוד אתבאס אם בסופו של דבר הוא ייבחר, אבל בשבילו אישית שיהיה לו מברוק ואת כל ההצלחה. אגב, מישהו התעניין לגבי צירוף שלו לנבחרת? היתה פניה אליו?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחליף של בלו? לפי אתר ערוץ הספורט מתקרב ניק קיינר מדלי למכבי. מהקליפ הקצרצר מתקבל הרושם שמדובר בשחקן יותר אתלטי מבלו בתוספת כמה ס"מ.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

11. LIVERPOOL87 Member

אוחיון באמת מטומטם אין מילה אחרת, הוא לא ייצא מזה בצורה נשכרת זה בטוח.

ובקשר למדלי, הלוואי ויגיע הוא באמת שחקן מצוין, התבלט בפיינל פור היורוקאפ והיה למצטיין הקבוצה.
    עושה רושם שמשהו שם מתחיל לזוז, פרוביץ'\מאריץ' אם יגיעו + גארד סביר ואולי עוד תהיה סיבה לפתח ציפיות העונה

12. Leoforos Member

קחו את מאריץ' בבקשה

http://www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2012_07/big-sofo-upografi.Xxx

13. LIVERPOOL87 Member

זה לא שהייתי מעדיף אותו על הבחור הנחמד שחתם אצלכם היום, אבל מהאופציות הקיימות מאריץ יהיה תחליף הוגן למכבי.
    בכל מקרה שיהיה לסופו בהצלחה בקבוצתו החדשה, באטיסט+סופו+DD בחמישייה אחת.. וואו!

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

Leoforos,
    איך האוהדים היוונים מקבלים את החזרה של סופו דווקא ליריבה העירונית?

15. LIVERPOOL87 Member

יוגב אוחיון חוזר לארץ ולא יודע היכן ישחק

יוגב התמים חזר לארץ וטוען שהוא ניזון משמועות והוא צריך לדבר עם הסוכן כדי שיידע היכן ישחק בעונה הקרובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    מדובר במקרה המטומטם ביותר אי פעם של שחקן ישראלי מול מכבי, לי כבר אין מילים לתאר את זה.