ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 16, 2011.

1. LIVERPOOL87 Member

לא,בליגה אין הפתעות, קריית שמונה השנה אמנם הפתיעה בכך שלקחה את האליפות אבל היא עשתה זאת לאורך כל העונה.
    וכן גביע הוא מפעל לסינדרלות, קבוצה מסוגלת להתבנקר ולהדיח קבוצה חזקה בהרבה, לאורך עונה שלמה זה לא ניתן לעשייה והטובה ביותר היא שזוכה באליפות.
    שוב את הגביע שיעשו איך שהם רוצים, אני תומך בכל שיטה, שישחקו את כל המשחקים בפריפרייה, מצדי שכולם ייערכו במלחה.
    גביע הוא מפעל מאוד מיוחד ומאוד מרגש בכך שאתה יכול לחלום על התואר לא משנה איזה קבוצה אתה מעמיד.

ולברצלונה יש את ריאל מדריד נכון, אבל האם לאוהדי נתניה וחולון כדורסל זה היה משנה אם ירושלים ומכבי היו קבוצות עם 20 מיליון יורו? לא, הן לא היו לוקחות אליפות לעולם והמרמור היה עולה מצד כל הקבוצות רק שבצד השני הייתה קבוצה נוספת חוץ ממכבי.
    ליגת האלופות הוא מפעל גביע, אז שינו את השם מגביע אירופה לליגת האלופות, נשמע מפוצץ יותר אבל עדיין הבסיס זהה, מפעל גביע ולכן להישגים של ברצלונה בשלב המוקדם אין ערך לשלב הבא, גם מכבי יכולה לדרוס 80 הבדל בכל סיבוב ולהציג את היכולת הטובה ביותר לכל אורך עונת הגביע ולהפסיד בגמר, אני לא אפצה פה ואף אוהד של מכבי לא יפצה פה, זה גביע!
    ככה היה נגד ירושלים בגמר ההוא, הגיע לירושלים מברוק על המהפך שלהם ועל זה שהם לקחו את הגביע, למרות שמכבי הייתה טובה יותר בכל שאר המשחקים בגביע.

3 קבוצות הטובות ביותר אחרי מכבי יכולות להיות טובות מאוד, אבל עדיין שלושתן עם 10 הפסדים יותר ממכבי, ככה שזה לא הוגן למרות הכל.
    האלופה היא הקבוצה הטובה ביותר לכל אורך העונה ולא למשחק אחד של התעלות מול קפיאה של קבוצה שניה.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ירדן, עכשיו בשיא הרצינות, אם אתה באמת ובתמים לא מבין את ההבדל בין מפעל גביע לליגה המקומית, אנחנו סתם טוחנים מים. זה יפה שאתה לא מאשים את מכבי, רק לא הבנתי מה אתה רוצה מהאוהדים. שלא יימחו על זה שעונה שלמה תרד להם לטימון בגלל הפסד בודד לקבוצה שסיימה 7! את העונה? עזוב שזה לא משנה את המקום ביורוליג, מדובר על עיקרון. כשלמכבי היו סדרות צמודות בשנות ה-80 ותחילת ה-90, אף אחד במכבי לא פצה פה שיש תחרות, פשוט לקחנו אליפות. והליגה הספרדית בכדורגל זו ליגה סקוטית משופרת. אתה כאוהד אחת הגדולות אומר שיש לכם תחרות אבל כולנו פה יודעים שזו רק ריאל מדריד ושאר הליגה זה קישוט, כי הפתעה אחת לעשור לא ממש נחשבת לתחרות אתה יודע. אולי תשאל את אוהדי אתלטיקו מדריד בפורום איך הם מרגישים כשיש להם 0% סיכוי לזכות באליפות? עכשיו אני ממש לא מאשים את בארסה, היא לא צריכה להפסיד משחקים בכוונה רק כדי שתהיה תחרות ובדיוק בגלל זה מכבי באותה עמדה. רוצים תחרות? תתחילו להשקיע. מכבי לא קמה בשנות ה-50 עם 10-20 מיליון דולר ואפילו לא היתה בעלת התקציב הגבוה בישראל. מצידי שבארסה ומכבי יזכו ב-80 אליפויות רצופות כל עוד זה נעשה בדרך ספורטיבית וכנ"ל כל קבוצה אחרת ושוב, אל תערבב את זה עם גביע.

Last edited: May 25, 2012
  3. Ricky van Wolfswinkel Member

משה ביטון אמנם פורש משיפוט אבל ההשקעה אצל פנאן בחיים לא תפרוש היא תשאר לנצח, לא משנה כמה התקשורת תנסה לעשות את פנאן קדוש מעונה ותעשה ימי זיכרון בשבילו כולם יודעים שהוא היה פושע.
    אבל כמובן אין מי שיעיד על הרמאות הזו כי כולם רק יפסידו מזה, חבל שגם המשטרה צהובה.

4. LIVERPOOL87 Member

כדאי למחוק, מדובר בשקרים כרגע עד שלא יוכח אחרת.

Last edited by a moderator: May 25, 2012
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כמובן שהמשטרה לא צהובה, פשוט נוח לכם לנסות ולהדביק למכבי (ואני מפריד אותם מפנאן) כל מיני עבירות שלא היו ולא נבראו. את דני קליין, נחום מנבר, וארקדי גאיידמאק, כולם יוצאי הפועל, דווקא האשימו בפליליים ומלבד מנבר אף אחד לא ישב בכלא למרות שכולם היו צריכים להיות מאחורי סורג ובריח.

6. Ricky van Wolfswinkel Member

מה זה לא יוכח אחרת?
    זה כמו להגיד שבגלל שלא הוכיחו על פליקס אבוטבול שהוא עבריין אז הוא לא היה עבריין, פשוט לא מצאו או לא רצו למצוא חומר שימצא אותו אשם בפשעים שלו.
    אנשים לא השקיעו אצל פנאן בגלל שאין שום דבר שיוכיח את זה, חוץ מהמחברת שנעלמה לה וסיבות התאבדותו של פנאן שלכולם ברור מה הן ואף אחד לא עושה עם זה כלום.

גם אף אחד לא רוצה להוכיח את זה, אם מישהו היה רוצה להוכיח את זה אז פדרמן לא היה אומר בתקשורת ''אמרנו למוני להפסיק את מה שעשה''.

חלאס עם הצביעות.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אתה מודע לזה שמה שאתה קורא בוויקיהפועל זה לא נכון (בטח לא ברובו) ואני יודע שאתה מביא את זה מוויקיהפועל. לא בקטע של לצחוק עליך, אני פשוט מסביר לך שה"מקורות" שלך ממציאים המון דברים. זו כבר בעיה שלך אם להאמין או לא, אבל אם אתה באמת מאמין במה שאתה קורא וכותב, תחלוק את המידע עם אוהדי הפועל ולא עם הפורום הזה שברובו אנשים קצת יותר אינטליגנטים שלא מסתמכים על וויקיהפועל כמקור מהימן.

8. Ricky van Wolfswinkel Member

האמת היא שזה ממעריב ואני יכול למצוא עוד ידיעות מכל עיתון בארץ ואני גם יכול לראות את הסרט של אופירה אסייג.
    אז כולם משקרים?

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא אמרתי שכולם משקרים (למרות שבמקרה של אופירע, היא שקרנית פתולוגית), אבל אתה מכיר את האימרה שאדם הוא חף מפשע עד שלא הוכח שהוא אשם? אני לא אמרתי שמוני לא ניהל את עסקיו הפרטיים עם אנשי ספורט, אבל אתם הזויים אם אתם חושבים שמכבי ת"א כמועדון נהנה מהעיסוקים האלו באיזושהי דרך.

10. אלי מתחן Member

נניח שבגלל מוני פנאן הפועל ירושלים הפסידה בגמר ב99 למכבי ת"א. האם זה היה משנה משהו? לא נראה לי. כמו שהאליפויות של גליל וחולון לא שינו שום דבר.

11. Ricky van Wolfswinkel Member

זה כמו להגיד שבלי מוג'י יובה לא הייתה לוקחת את האליפויות ב-2005 ו-2006.
    עובדה ששללו לה את האליפויות.
    אם היו שוללים למכבי אליפויות היה מתחיל להיווצר אפקט דומינו שימריד את התקשורת, האוהדים ואולי גם פיב''א והנהלת היורוליג נגד המועדון וזה היה פוגע כלכלית במכבי.

אפשר לחשוב שזריף בא לפנאן ואמר לו: ''אני רוצה להשקיע אצלך'', הוא הזמין אותם להשקיע אצלו.
    אדם חף מפשע כל עוד לא רוצים שהוא יהיה מוכח כאשם, איך אתה מסביר את זה שפליקס אבוטבול עשה קרוב לשלושים שנה את פשעיו ורק אחרי שהוא מת פתאום גילו אותם והתלבשו על המשפחה שלו?

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקי, בוא לא ניסחף בכלל....תפריד בבקשה את מוני מפליקס אבוטבול. עכשיו, אתה מדבר איתי על שלילת תארים, כאילו שמשנת 1992 שמוני הצטרף למכבי, היא לא היתה השליטה היחידה בארץ ואחת הטובות באירופה. אני לא אכנס לוויכוח עם מישהו שמתחיל להפריח דברים שעד עכשיו לא הוכחו, מכבי ת"א זכתה בכל תואר ותואר ביושר. אתה יכול לקבל ואתה יכול שלא, זה עדיין לא ימחק אותם מהארון שלנו.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

למה? הם די דומים, שניהם היו עבריינים ושניהם מתו בתרם עת.

אם היו גורמים שסדרו לה את התארים אז כנארה שהיא לא זכתה בתארים ביושר.
    זה לא ימחק כל עוד זה לא יוכח, זה התפקידן של רשויות החוק בישראל, רק חבל שאותן רשויות מעלימות עין מהפרשה.

ולא איפכת לי אם הוא אשם או לא, אני רוצה לראות את החקירה מתקדמת, אני רוצה לראות אנשים בחקירות ובבתי משפט ונמאס לי כבר לראות שכבר שנתיים רצוף עושים יום זכרון בשבילו ומראיינים את אשתו שאומרת כמה קשה לה בלעדיו ואת כל השטויות האלו כאילו הוא רבין.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אוי נו תעשה לי טובה...במשחק בין בני לוד לאחי נצרת היו דברים לא כשרים. השליטה הבלעדית של מכבי בכדורסל המקומי זה לא מהיום ולא ממתי שנולדת ולא ממתי שאני נולדתי. מכבי שחטה ושוחטת את הליגה על ימין ועל שמאל והפעם האחרונה שהיתה לנו סדרה צמודה היתה ב-1993 כשגליל העיפו אותנו. מאז לא היה עוררין על השליטה שלנו ואתה לא יכול להצביע על משחק שאתה יכול לומר שמכבי קיבלו איזה טובות משופטים ושחקנים. נוח לכם להאמין בזה, כדי שאולי תחשבו שיש למכבי תארים לא כשרים, רק מעניין שגם באירופה אנחנו אימפריה ואני בספק אם לבנק פאנן יש קשר לזה. אתה רוצה לחקור דברים? תתחיל בהסתדרות המושחתת שהעבירה כספי ציבור לאגודה שלך עוד הרבה לפני שרשות השידור נתנה כספים למכבי. תשלול את התארים של הפועל באותן שנים ואז נדבר.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

ובכל זה לא קשור לזה ששופטים ושחקנים השקיעו אצל פנאן.