לשמוח אין לך סיבה טובה, אמרתי לך עוד שנה תקבל את השוק של החיים שלך בצבא ואולי גם ייצא ממך בנאדם. אני בסך הכל מדבר אלייך בשפה שלך, זה מה שאתה מבין, לדבר על הפועל זה ממש לא בלקסיקון מה גם שמבחינתי אין יותר מידי על מה לדבר בנושא הזה זאת קבוצה של ליגה שניה בדיוק כמו הפועל לב השרון, לא מעניין אף אחד. ולמכבי אין את הכסף לשלם בטווח ארוך סכומים כאלה, כמובן שאם ההנהלה באמת רוצה היא יכולה להביא לכאן את מקאלב+לורבק+באטיסט+ד"ד. אבל מה זה ייתן להם אם יבזבזו תקציב של 5 עונות על עונה אחת? לא סתם מכבי נשארת קבוצה יציבה למעלה מ-40 שנה, כי היא עובדת נכון ומתנהלת תקציבית נכון גם אם יש יוצאים מן הכלל שלא היו ראויים להיות כאן או כאלה שפספסנו שלא הבאנו. לאהוד את מכבי זה אומר שאתה צריך להיות סבלני, הקבוצה תמיד תהיה תחרותית ומהמובילות באירופה אבל רק מידי פעם גם יגיע התואר הגדול. זה מקובל מבחינתי ומקובל על 90 אחוז מהאוהדים של הקבוצה, למי שיש בעיה עם זה דווקא אתה, למה אתה כל כך ממורמר על ההתנהלות של הקבוצה אם לי טוב עם זה? לא מובן בכלל. ואתה חי בסרט אם אתה חושב שיש איזשהן אידיאולוגיות לקבוצות, אתה אוהד הפועל אמנם אבל מה שהיה נכון לפני 40 שנה כבר מזמן נעלם. הפועל בטח לא מייצגת את מעמד הפועלים,רובכם עשירים טחונים מצפון תל אביב. זה שהאגודות ממשיכות להתקיים זה רק בגלל בירוקרטיה. מותר לי לאהוד את הפועל חיפה ואת מכבי בכדורסל, רק טיפשים שלא מבינים שהאגודות האלה זה חרטא מאמינים שזה לא ייתכן רובם בגלך ולכן זה לא מפליא לשמוע את זה. תתבגר כבר, לא לכולם יש את הסבלנות להתעסק עם פוצים אדומים כמוך.
ריקי, ענו לך בצורה הכי ברורה שיש. אם אתה לא מבין, לטעמי אתה סתם מנסה לעורר פרובוקציה כי יותר ברור מזה אי אפשר להסביר. ואם אתה מתעקש להמשיך עם הפרובוקציה בשקל הזו, לפחות תעשה את זה בדיון המתאים, בדיון היורוליג. רציתם שנדבר על כל הקבוצות ולא רק על מכבי? זה דיון על הליגה הישראלית ולא על מכבי והישגיה באירופה. תודה.
מכבי מפרקת במחצית שנייה את הבקעה שללא דילייני אין לה מה למכור בסדרה הזאת. ארחיב קצת בעניין מכבי, הנדריקס משחק פשוט רע במשחקים האחרונים ונותן סיבות להנהלה לשחרר אותו למרות השנתיים היפות. אהבתי את השילוב של זלמנסון, נקווה שימשיך לקבל דקות משמעותיות אולי הוא הגבוה החמישי בשנה הבאה? יוגב ולנגפורד נותנים משחק טוב, לפי דעתי הייבוש של פאפא גם קשור לעובדה שמכבי כרגע בבעיה לגבי לנגפורד וצריכה להמשיך לבחון את התפקוד שלו עם יוגב,אין ספק שמדובר בהחלטה הכי קשה שהקבוצה לקחה בשנים האחרונות. לנגפורד פשוט שחקן מצוין ואת זה גם ידעו לפני זה, אבל מה שהוא עשה כאן רבים האמינו שיצליח להיכנס ברוטציות של דיוויד ולהיות שחקן קבוצתי. אני בעד שיישאר אם יגיע לכאן גארד כמו ג'קסון\פרקינס שהם שחקנים יציבים אבל גם די אנמיים. בקשר לשאר הסדרות, פשוט עצוב מה שקורה כאן, לחשוב שהגמר יכלול את ראשון המבחילה או אשקלון החלשה או את גליל חסרת האוהדים או את אשדוד(WTH?) גם ככה נראה שלא יגיעו הרבה אוהדים מצד מכבי, זאת השנה הכי גרועה בתולדות הליגה, אין יורדות, בית עליון חסר טעם, קבוצות ללא אוהדים ואירוע הפיינל פור לאוכלי הסושי בלבד.
http://www.one.co.il/Article/199207.html http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx
קופל: אוהדי מכבי ניסו לפרוץ לי לבית העבריין הקטן ממשיך בשלו. מהיכרות לא קטנה שיש לי עם האיש במישור אחר, הבנאדם רימה לא פעם, לא פעמיים וגם לא 15 פעם כל מיני גורמים במדינה, ביניהם גם מס הכנסה ועל זה הוא אף נחקר. מדובר בשקרן פתולוגי שלא יבחל באמצעים כדי להכפיש ולגרום לנזקים לאלו שמתכוונים בדרכים לגיטימיות וחוקיות למנוע את אחת מעוולות הספורט הגדולות ביותר. מזה שהוא ראה את השער פתוח להסיק שפרצו לו הביתה....טוב יעשו אוהדי מכבי אם יגישו תלונה נגד קופל. דברי האוהדים: אנחנו פועלים מראשית המחאה בדרך לא אלימה, ומתנגדים לכל סוג של אלימות או פעילות לא חוקית. קופל טוען שבביתו מותקנות מצלמות אבטחה שתיעדו את כל האירוע. אנחנו מאמינים שלאחר צפייה בסרטי האבטחה אכן יוכח כי לא פעלנו בניגוד לחוק ולא פרצנו לשטחו או לביתו של אבנר קופל. אנחנו קוראים לכל מי שאהבת כדורסל טהורה זורמת בדמו לא לרכוש כרטיסים לארוע הפיינל פור הישראלי ולהצטרף אלינו לארוע האלטרנטיבי שנקיים במרכז הקהילתי בית דני". הוא מבין שקצב המכירה מאוד מאוד איטי לקראת האירוע שייערך בקרוב ומנסה לשנות את המצב מבלי לבחול באמצעים. איש דוחה שדירדר את הכדורסל לשפל חדש. שמעון, עזוב כבר את הליגה המזורגגת הזו! והערב: ירושלים ואשקלון רוצות לעלות ל-0-2 משחקי הערב יונט חולון-הפועל ירושלים 1-0 בסדרה (19:40 שידור ישיר בערוץ 5) הפועל אשקלון-מכבי ראשל"צ 0-1 בסדרה (20:30 שידור ישיר בערוץ 5+) משחקי יום שני מכבי אשדוד-גלבוע/גליל 0-1 בסדרה (18:55 שידור ישיר בספורט 5+ לייב) מ.כ. הבקעה-מכבי ת"א 1-0 בסדרה (20:45 שידור ישיר בספורט 5+ לייב)
שקרן דוחה, זה לא חדש, חבל רק שההנהלה מגנה את האירועים במקום לתמוך באוהדים שבסך הכל מלכלכים את הידיים במקומם. חייבים לעזוב את החרא הזה עכשיו, להשאיר את קופל עם ליגת הזרים בשקל שלו.
פשוט תענוג לראות את המשחקים של הפועל חולון, איזה נשמה יש לקבוצה הזאת, איזה אוהדים... מורן רוט נשמה אחת גדולה
בינתיים הסדרה המפתיעה ביותר היא זו בין מכבי ראשון לציון ואליצור אשקלון. הייתי בטוח שהכתומים יקחו את הסדרה, אבל כרגע הם משחק אחד מהדחה ואם זה יקרה, זה יהיה חבל, כי ברוב המוחלט של העונה הם שיחקו כדורסל נהדר ומגיע להם מקום בפיינל פור. הפועל חולון נותנת לעצמה תקווה ומשווה את הסדרה במשחק שיכל בקלות להסתיים בהפסד מבחינתה.
שמע, אני מסכים שראשון שיחקו יפה העונה, אבל שאפו אדיר לאשקלון שבמאני טיים וללא ביתיות ועוד אחרי שאיבדו את קילינגסוורת' במשחק הראשון הם באים ומובילים 0-2 ככה שמבחינתי במידה והם ייקחו, הם יהיו ראויים ביותר ונראה לי שהם יעלו. לא רואה סרט שראשון מנצחת אותם 3 פעמים רצוף. אגב, לא דיברנו כ"כ על התקרית, אני חושב שהיה מקום לזרוק גם את שמעון וגם את קילינגסוורת' מהקבוצה. קילינגסוורת' אידיוט, אבל גם שמעון בתור מנהל הקבוצה היה צריך קצת לחשוב לפני שהוא מתפרץ ואנחנו יודעים שלשמעון יש דם לא פחות חם עוד מעברו כשחקן. בכל מקרה אסור היה להשאיר אחד ולפטר את השני. או להשאיר את שניהם ולקנוס, או לזרוק את שניהם. לגבי חולון, כל הכבוד להם, רק מראה שוב עד כמה הירושלמים לוזרים ולמרות שאני אשמח לחבוט בהם בפיינל פור, אני רוצה וחושב שחולון יכולה לקחת את הסדרה. נכון שזה 1-1 די במזל, אבל זה עכשיו 1-1 וירושלים זו ממש לא קבוצה ביתית והפסידו לא מעט במלחה בשנתיים-שלוש האחרונות. חולון יכולה לעשות את זה.
לא ייאמן! גם אשדוד מובילה 2-0 על גלבוע! אשדוד ואשקלון בדרך למפגש לא צפוי בחצי הגמר אם הן יפסידו 3 משחקים ברצף.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2530947 הכדורסל שלנו בדרך לפשיטת רגל, זה הזמן של שמעון ודייויד לקחת את הרגליים ולעוף משם. באמת ובתמים אני חושב שהפסקה לשנה יכולה לעשות טוב לשני הצדדים. לעניות דעתי הליגה אולי תרוויח תחרותיות, אבל העניין באופן טבעי יירד כי הקבוצה שמושכת הכי הרבה רייטינג ועניין תעזוב, אבל אולי באמת צריך לתת להם שנה אחת לראות לאן זה הולך. מכבי מצידה, רק תרוויח מהאדריאטית שכן שם לא מגבילים אותה בשחקנים כך שכולם יוכלו לשחק בכל המשחקים ומבחינת רמת הקבוצות הן קצת יותר טובות מהישראליות אם כי לא בהרבה (מלבד צ'דביטה, פרטיזן ולובליאנה אולי, שהן לוקחות את הליגה שלנו בהליכה). לא יודע, זה לא נראה טוב כרגע. כולם יקפצו ויגידו שאף אחד לא משקיע כי הענף סגור מראש, אבל במקום להרים ידיים, אולי שקבוצות באמת יתחילו להשקיע לטווח ארוך ולא כדי לקחת אליפות אינסטנט, אולי אז דווקא המצב יכול היה להיות הרבה יותר נורמלי. פערים רציניים בכסף תמיד היה בין מכבי לליגה, אבל עד השנים האחרונות גם היינו רואים משחקים לא רעים והיו אחלה זרים בליגה שלנו ואחלה ישראליים. היום רוב הזרים הם של שקל וחצי ויש לנו מעט מאוד ישראליים כישרוניים. המצב בקאנטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
ואיזו תועלת תצא לכם תצא לכם בבחירה בליגה האדריטית על פני הישראלית? הרמה היא אותה רמת פח בשתי הליגות, הכסף אותו הכסף פחות או יותר והשיטה היא אותה שיטה בדיוק. ההבדל היחיד הוא שבאדריטאית אתה נוסע לכל מיני חורים שאף אחד לא שמע עליהם במזרח אירופה ומבלה יותר זמן בנסיעות מאשר על הפרקט(ואני בטוח שיש לזה גם השלכות כלכליות). אני לא רואה איזה סיבה הגיונית יש למכבי לעשות מהלך כזה, ואם כמה שאני רוצה לראות ליגה בלי מכבי, זה לא יקרה, לפחות לא בזמן הקרוב.
באדריאטית אתה רץ עם ההרכב שלך כל השנה ולא מאלתר הרכבים, משאיר חלק מהם בחוץ וגורם למירמור. פשוט, לא? מה גם, שאם כל הכבוד לליגה הישראלית, האדריאטית קצת יותר טובה. עדיין רחוקה מכבי, אבל הקבוצות שמניתי יותר טובות מכל אחת בארץ ולשחק בפיוניר או בזאגרב זה ממש לא כמו לשחק במלחה או חולון.