ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 16, 2011.

1. אלי מתחן Member

הזרים לא מרימים את הרמה, עובדתית.
    הטובים מביניהם עוזבים ברגע שיכולים, הגרועים נשארים.
    העובדה שיש זרים בלי הגבלה עושה חיים קלים למאמנים ובעלים, הם לא צריכים להשקיע כדי להרכיב קבוצה.

אף אחד לא רוצה לפגוע במכבי, אבל היא רק קבוצה אחת מ10.

2. Ricky van Wolfswinkel Member

אפשר לחשוב שאנחנו נמצאים עכשיו על דרך המלך.
    כי ההצלחה של הקבוצות האלו היא הצלחה של הזרים, לא של הישראלים ובאמת שאין טעם אם הזרים של מכבי יזכו ביורולג.

3. LIVERPOOL87 Member

לך אין טעם בזה, לי יש.
    מצדי שחמישה איראנים ישחקו בהרכב אם הם מסוגלים להביא את גביע אירופה.

4. Ricky van Wolfswinkel Member

הקבוצה של המדינה, עלאק.

אגב, אל תאמינו לזה שמכבי תעזוב את הליגה, זה יפגע באהדה התקשורתית במכבי וירחיק ממנה אוהדים, ואז יהיו פחות מנויים.
    כל האיומים האלו הם בשביל כותרות.

5. LIVERPOOL87 Member

מי החליט שהיא הקבוצה של המדינה? גרינדוולד?

לא רוצה שהיא תייצג אותך? לא צריך!
    אל תתערב לקבוצה בשיקולים מקצועיים, אם צריך חמישה אירנים שיהיה חמישה אירנים.
    את הבעיות שלך תשמור להפועל גם כן קבוצה ישראלית 2 זרים ומתאזרח שחור בהרכב, ממש קבוצה צברית לתפארת.

6. Ricky van Wolfswinkel Member

שמעון מזרחי.
    לכם יש את דייויד בלותנטאל זה בדיוק כמו קורי קאר.

7. LIVERPOOL87 Member

ברור לי שקאר==בלו
    אבל לא אנחנו הצבועים כאן, למה אני בוכה כל היום כמו אוהדי הפועל שהליגה מלאה זרים?
    אתם אלה שבוכים ובאים בתלונות בזמן שלכם יש שלושה שחורים בהרכב בליגה ברמה של מקומות עבודה שלא מצריכה בכלל את הזרים האלה.
    אם זאת לא צביעות לשמה,מהי צביעות?

ואף פעם לא שמעתי את שמעון אומר הקבוצה של המדינה, תפסיק לקרוא דברים בויקיהפועל אז אולי לא נשמע את השטויות שלך.

8. Ricky van Wolfswinkel Member

יש לנו שני זרים ומתאזרח, כל השאר ישראלים.
    אצלכם בגלל שאין ישראלים אתם אשכרה רושמים שחקן שחור שלא יודע עברית כישראלי.

בסדר, ויקיהפועל, הקבוצה של המדינה היא לא מיתוג של שמעון מזרחי בשביל לגרום לאוהדים הטפשים שלכם להמשיך לקנות מנויים.

9. LIVERPOOL87 Member

מי אמר לך שהוא לא יודע עברית? זה שהוא לא מתראיין בעברית עושה אותו מנותק?
    לא כל אחד מסכים להיות כמו גוסטבו בוקולי ולהיות בדיחה לאומית, מבין אותו ואת שארפ שנמנעים מזה.

למה האוהדים טיפשים כי הם קונים מנויים? במה הם שונים מאוהדי הפועל ירושלים או ראשון שקונים מנויים?

10. Ricky van Wolfswinkel Member

אז גם אובארוב הצהוב הוא בדיחה?

למה אתה חושב שכל שנה אתם מחליפים סגל אפילו כשהקבוצה הגיעה לגמר? בשביל לגרום לכם לחשוב שהפעם אתם עושים את זה אבל מאז 2005 אתם לא באמת פאקטור באירופה, בשנתיים האחרונות לא נצחתם פעם אחת בעונה סדירה קבוצה עדיפה עליכם (כולל תבוסות מול ברצלונה, ריאל ופאו), כל שנה אותן הבטחות, כל שנה אותם כשלונות וככה זה נמשך וכי התקשורת ''האדומה'' תמיד דואגת להשאיר טעם של עוד. אני בטוח שאם התקשורת הייתה מתעסקת יותר בפרשת פנאן, מבקרת את בלאט על ההתבכנויות שלו, יורדת על מכבי אחרי כל תצוגה מביכה מול קבוצה גדולה (כולל חוסר היכולת של להתמודד עם פאו בגמר בו היא הייתה עלובה ולמרבה הפלא, אחרי הגמר המחפיר היא זכתה למחמאות), מעמיקה סיקור על הקומבינות של שמעון בשביל לקבל פרס ישראל על קידום גוף פרטי ויורדת על הישראלים האפסים שמשחקים במכבי הרבה אוהדים היו מפסיקים לבוא.

אוהדי ירושלים חכמים ממכם, הם כבר הבינו את הרמאות שההנהלה הדפוקה שלהם עושה וכבר עכשיו פחות אוהדים קונים מנויים והרבה פחות מפעם.

11. LIVERPOOL87 Member

כל שנה יש את הסיבות שלה, איידסון קיבל חוזה שהרוויח ביושר ומכבי לא מסוגלת לעמוד בו, פרקינס ידוע כבר הסיבה ופארגו ברח לאן בי איי.
    בעונה לפני סילקנו את אנדרסון,לאזמה וכל מי שלא היה צריך להמשיך.

תגיד לי אדון אוסישקין, מי אתה בדיוק שתשפוט את מכבי אחרי גמר יורוליג או אחרי העונה הזאת?
    האוהדים שלנו צריכים לעשות חרם? על מה? הקבוצה נותנת הצגות שצריך(ריאל בחצי שנה שעברה, תאווה לעיניים!)
    אתה כל כך עיוור מהשנאה שלך למכבי שאתה לא מפסיק לכתוב שטויות, אתה מבין את זה שאתה ילד בן 17 שלא מבין כלום מהחיים שלו? אתה שופט את בלאט? אתה חושב שמכבי מחפירה? ומה הפועל מקום 4 בבלקנית?

שיהיה לילה טוב, תמשיך את השטויות שלך עם משתמש אחר שיש לו את הכוח הנפשי בשבילך.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אין מה להוסיף

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4223176,00.html

טור הזוי של עידו אשד. יש עוד אחד גם של מליניאק רק שאליו זה באמת מגוחך להתייחס. מדהים אותי שכל כתבי הספורט כאן כותבים מאינטרסים וגם שמעתי שהמנהלת כינתה את דבריו של בלאט כחוצפה. לשמוע ולא להאמין. כל המגיבים לכתבה של אשד כתבו תגובות מנומקות והגיוניות הרבה יותר למה שאשד כתב, זוהי פניה של תקשורת הספורט בישראל. עידו אשד היה מאמן צעיר, המאמן שלי בתחילת דרכי בהפועל חולון כששיחקתי שם אי שם בשנת 1991 ודווקא די חיבבתי את האיש. חבל לי שגם הוא כותב שטויות תוך כדי הצגת עובדות שנוחות לו בלבד. אני באמת חושב שאין מנוס וטוב יעשו אנשי מכבי אם פשוט יעזבו את הליגה הישראלית לפחות לשנה אחת כדי לראות איך אנחנו מסתדרים. לא ביקשתי שהמנהלת תשתחווה לפנינו, אבל כזה זילזול כלפיי הקבוצה היחידה שמנוהלת באופן מופתי, עוף נדיר בספורט הישראלי, כזה זילזול הרבה זמן לא ראיץי. ואולי מגיע למדינת הבלופים שלנו שתתבסס על קבוצות שמואשמות בזיוף דרכונים או בקבוצות שלא יכולות לשלם משכורות בזמן. ככה אנחנו. חפיפניקים.

Last edited: May 2, 2012
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2529507

לא ברור לי מה הולך באשקלון. מצד אחד אני חושב שעשה טוב דהאן שנפרד משמעון אמסלם. האחרון ידוע במזגו החם למדי ולא נראה לי שאיש כזה ראוי שיהיה מנהל שבין היתר צריך גם להרגיע את שחקניו כשהם חמים וממש לא להגיע איתם לעימותים. מצד שני, גם לקילינגסוורת' לא חסר וקנס של 5,000 דולר זו בדיחה, אז אני לא מבין איפה פה העונש לשחקן. נכו שהוא חשוב לקבוצה אבל משמעת זה מעל לכל, טוב יעשה דהאן אם ייפטר משניהם.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

אני לא יודע אם לשמוח בגלל שצוציק כמוני מצליח לריב עם אדם בן 25 או לבכות בגלל שהאדם בן ה-25 הזה לא יכול להתווכח איתי מבלי להזכיר את הפועל.

שאתה באמת חושב שלמכבי אין דרך לשלם את המשכורת של אידסון ופישר?
    האוהדים שלכם צריכים לעשות חרם על זה שלא קמה קבוצה רצינית, כל שנה אותו בלוף, כל שנה לא מנצחים קבוצות גדולות אז כן, תעשו חרם מנויים ואוי שמעון יביא לכם שאראס חדש.

בלאט הוא בכיין, אם הוא לא היה בכיין הוא היה מאשים את עצמו בהפסדים ולא את השופטים.

אתה תמשיך לבזבז את הכסף שלך על מנוי, ותמשיך להיות אוהד של שתי קבוצות שמייצגות שתי אידיאולגיות מנוגדות ותמשיך לבקר אותי על זה שאני כאילו מקנא בהצלחות של הזרים שלכם באירופה, רק שזה מה שיעשה אותך שמח.