רוב אנשי התקשורת בארץ אוהדי הפועל ת"א, או יותר נכון שונאים את מכבי וזו עובדה. רוב פרשני הכדורסל בארץ שמסקרים את מכבי בין היתר פשוט לא סובלים אותה וזה גם לא סוד (קופמן, ריגר, מליניאק, גרינוולד, שלח הם בין אלו שעולים לי לראש), כך שבכל הזדמנות שיש להם לעקוץ, הם עושים את זה. דבר נוסף, אני לא מסכים עם השטות של הקבוצה של המדינה, פשוט כי מכבי היא כל מה שהמדינה לא - שואפת למצויינות. אבל בוא נגיד שכן היא מייצגת את המדינה: אתה לא לומד ביום הזיכרון? המדינה שובתת ביום הזיכרון? כי לפי מה שידוע לי, אני עובד ביום הזיכרון ורוב אם לא כל בתי העסק. מכבי ת"א עבור השחקנים היא מקום עבודה, אין שום שיקול לא להופיע ואני שמח שאתה חושב ככה גם כן. אבל מה, הכי קל זה להתקיף את מכבי בכלי התקשורת על הנושא הזה ועל מה שהיה ב-1991. שוב, אתה יכול לצייר מציאות דמיונית משלך כמה שתרצה, אבל זה ממש לא ישנה את זה שבארץ וזה בלי קשר למכבי, הכי "כיף" זה לקנא במצליחים. מעניין אותי מה אותם פרשנים היו אומרים אם מכבי חיפה או הפועל ת"א היו צריכות לשחק היום בחצי גמר הצ'מפיונס...
אפשר לחשוב שבגין התקשר לשמעון ושאל אותו אם אפשר להפוך את הקבוצה שלו לקבוצה של המדינה, ההפך הוא הנכון, שמעון מזרחי וחבריו הם האחראים למיתוג הזה בשביל להמשיך למכור מנויים ובשביל לדפוק את כל הקבוצות האחרות בליגה. טענות בנוגע בנוגע לזה, רק לשמעון. עדיין, הסיקור התקשורתי שמכבי זוכה לו גדול בהרבה ממה שכל הקבוצות המדינה היו חולמות. לשם השוואה, כשבנאדו וגרשון הגיעו לגיל זקנה הם קיבלו ביקורת מכל מקום אבל שטל בורנשטיין מגיע לזקנה ומסריח את המגרש פתאום דממה, תקשורת אדומה גם כן. גם מה הבעיה שהם נגד מכבי, גרינוולד הוא עיתונאי ואוהד הפועל, אתה מצפה ממנו לדבר בעד מכבי בניתוחים שלו. חוץ מזה שצביקה שרף, אלי סהר ופיני גרשון דווקא בעד מכבי. כל הקטע הזה של הקנאה הוא דבילי, אני שונא את מכבי כי מה שהיא מייצגת וההסטוריית השחיטויות שלו מנוגדות לאני מאמין שלי. חוץ מזה שגם למייקל ג'ורדן שהיה ספורטאי ענק היו שונאים, זה לא קשור לקנאה שלהם אליו.
שימעון מחפש לדפוק את שאר הליגה....תשנה תקליט חבוב, זה רגשי הנחיתות שלכם. לגבי הסיקור התקשורתי, מכבי מקבלת את זה ובצדק מכיוון שהיא המועדון היחיד בכל ענף ספורט אפשרי במדינה הזו שאשכרה מצליח ולא רק מבחינה תחרותית. גם מבחינת לוגיסטיקה, תשלומי שכר לשחקנים (לא סתם כל שחקן שדרך פה בין אם במכבי או בקבוצה אחרת אמר שהלוואי והיו מתנהגים איתו כמו באימפריה הצהובה) וכל הניהול עצמו (במקום לחקות את הניהול הזה, צרי העין להלן "קנאים", רק מחפשים את החרא). לגבי הביקורת על בורשטיין, אתה כנראה לא ממש מעורה בתקשורת כי נשמעה עליו ביקורת לא פעם ולא פעמיים ועדיין טל (שקטן בכמה שנים טובות מבנאדו וגרשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ) הוא יותר מקצוען ממה שבנאדו וגרשון יהיו אי פעם. לגבי הפרשנים, אני מצפה שינתחו אובייקטיבית, מה שלא קורה בעליל. לא מעניין אותי אם הם בעד או נגד, אבל כשכתב כותב מאינטרסים שיש לו ולא לפי יושר מקצועי, מבחינתי אותו כתב יכול לדחוף את ה"כתבה" שלו לתחת. בגלל זה עיתונות הספורט שלנו כ"כ חובבנית, כולם פה מונעים מאינטרסים. ולא יודע איפה אתה חי, אבל פיני ממש לא מ"אוהבי" מכבי. יש לו מטען כבד על האימפריה שבנתה אותו. הקטע עם הקנאה הוא עובדתי וממש לא דבילי. תשאל אוהדים אדומים או סתם שונאי מכבי שיכולים לחשוב קצת בהיגיון, אם הם לא היו רוצים מישהו כמו שימעון אצלם בקבוצה. מבטיח לך שלפחות 90% יודו שכן. אגב, לא ברור לי על אילו שחיטויות אתה מדבר כי השחיטויות היחידות שהיו זה כשמכבי שחטה את הפועל פעם אחרי פעם. אם התכוונת לשחיתויות, בתור אוהד אדום אתה האחרון שבכלל רשאי לפצות את הפה ובטח ובטח בתור אוהד ריאל מדריד. הפועל ת"א המציאה את המושג שחיתות, רק שאתה כנראה צעיר מדי מכדי ללמוד את ההיסטוריה של הפועל וההסתדרות עוד בשנות ה-50 וה-60 אבל העיקר לקרוא מה שוויקיהפועל כותבים (אני בטוח שאת הקטע על השחיתויות של הפועל הם "השמיטו" החוצה).
הוא מחזק את עצמו באמצעות החלשת הליגה, זה כולל בין השאר קניית ישראלים מוכשרים אז כן, הוא כן דופק את הקבוצות האחרות. גם מכבי כדורעף היא אימפריה, רק שאת זה אף אחד לא מעניין כי אף אחד פה לא אוהב כדורעף ולמה לא אוהבים כדורעף? כי לא משדרים את זה ולמה לא משדרים את זה? כי אף שמעון מזרחי לא תורח לשווק את הקבוצה כ''קבוצה של המדינה''. אתה חושב שאם התקשורת לא הייתה מסקרת את מכבי כמו עכשיו, היו באים אותה כמות של אוהדים? גרשון התחיל לספוג בקורות מאז השער העצמי שכבש בתחילת הקדנציה שלו בבית''ר כשהיה בן 28, בורנשטיין לא סופג ביקורות עד היום. מה זאת אומרת מחפשים את החרא? לחשוף שמוני פנאן ניהל בנק ששחקני קבוצות יריבות השקיעו בו זה מחפשים את החרא? אולי הוא באמת רמאי? אולי הנהלת מכבי הייתה מעורבת ברמאות שלו? אני רואה שהתקשורת עושה מריצ'רד הנדריקס שהוא מקסימום שחקן משלים בקבוצות טופ אלוהים, אני רואה את התקשורת יוצאת מפרופורציות בכל נושא יוגב אוחיון שהוא מקסימום רכז מחליף בקבוצת אמצע טבלה בספרד, אני רואה את התקשורת עושה יום השנה להתאבדותו של מוני פנאן, אני רואה את מליניאק פתאום עף משידורי מכבי כי הוא מתח ביקורת על מכבי ובמקומו בא טל ברודי. אבל היא ממש תקשורת אדומה, בגלל כל מיני תורי דעה ב-ONE ובוואלה!ספורט, תעשה לי טובה. המועדון שלך בדיוק כמו מפלגות פאשיסטיות, בגלל שהם לא אוהבים שמבקרים אותם אז הם מגנים אותם ודואגים שהם יעלמו. בנק פנאן זו לא שחיתות לדעתך? זה ששופטים ושחקני קבוצות יריבות השקיעו שם זו לא שחיתות לדעתך? אתה כמובן ממשיך להשתלח על קבוצות אחרות במקום להסביר לי למה אני טועה ומכבי לא מושחתת, אני לא זוכר שאי פעם קראתי שאתה מגיב על פרשת פנאן.
תנקה את האוזניים ותפתח עיניים, אני מוכיח את הטעויות שלך פעם אחרי פעם, אבל כשלמישהו יש שנאה כלפיי צד שני (ולך גם אין מושג למה, אתה פשוט נגרר אחרי מה שקראת בוויקיהפועל וממה שסיפרו לך) אז הוא לא רוצה לשמוע או לראות. קל לך לזרוק האשמות בפורום, ברגע שתתחיל להביא עובדות (כמו זה שמכבי מעורבים בבנק פנאן, כמו זה שמכבי קונה שופטים וכו'), אז אני אתחיל אולי להקשיב לך. עד אז מבחינתי אתה אוהד הפועל ממורמר, כמו כולכם או רובכם, שימשיכו להביט בקנאה אל הצד הצהוב, אל אימפריה שאתם בדיוק ההיפך ממנה: לוזרים, לא מעניינים אף אחד, גם לא את האוהדים של עצמכם, אכולי שנאה שאלופים בלשיר שירי שואה.
טוב, אני לא מבין כלום, סתם קיבוצניק עם דודים וסבא וסבתא בעיר, אני חושב שראיתי מספיק בשביל לפתח עמדה. אני סומך על האינטיליגנציה שלך, אני יודע שגם אתה יודע שלכתוב שמות של אנשי ספורט עם מספרים לא היה התחביב של פנאן. בטח שאני ממורמר, נראה אותך נשאר מעודד אחרי שהיריבה הגדולה שלך עושה יד אחת עם העיריה בשביל להרוס לך את הקבוצה.
מתיחות גדולה בין דייויד בלאט להנהלת מכבי ת"א (מתוך one). מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות" (מתוך וואלה). דיוויד פדרמן על דיוויד בלאט: "חלש בהתנהגות מול שחקנים בזמן לחץ" (מתוך ישראל היום).
http://www.one.co.il/Article/198812.html אכלו לי, שתו לי, לקחו לי, למה אני בכיין אדום? למה צריך לשמוע אוהדי הפועל בערב יום העצמאות? לא חבל?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2528539 פול דילייני גומר את העונה. לא שמישהו באמת חשב שהבקעה תדיח את מכבי, אבל בלי דילייני בכלל אין על מה לדבר. האמת, שחקן נחמד מאוד, מתאים לדעתי לכל אחת מקבוצות הליגה להוציא את מכבי ובהחלט מהזרים המצטיינים שהיו לנו בשנים האחרונות. חבל לי עליו.
http://img69.imageshack.us/img69/3845/2012soz.Xxx פלייאוף 2011/12 בליגת העל ייצא לדרך עם 2 משחקים. במשחק הראשון - מכבי ראשל"צ תארח את אלדן אשקלון. במשחק השני - הפועל י-ם תארח את הפועל חולון. הפלייאוף ימשך מחר במשחק בו גלבוע/גליל תארח את מכבי אשדוד. והסידרה האחרונה בפלייאוף תפתח ביום רביעי במשחק בו האלופה מכבי ת"א תארח את מ.כ. הבקעה. כל הסדרות הן הטוב מ-5 משחקים. להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו! http://img215.imageshack.us/img215/4821/pl1z.Xxx יש מקום להפתעות ? - ניתוח סדרות הפלייאוף (מתוך וואלה).