וואו, פשוט הצאת את כל התגובה שלי מהקשרה. רוב, קהל הספורט במדינה ניזון מ-ONE ומערוץ הספורט, עובדה. רקנאטי שהוא גם הבעלים של מכבי הוא גם הבעלים של ערוץ הספורט והוא דואג שהתכנים שההתעסקות במכבי בערוץ שלו תהיה יותר גדולה מבערוץ המתחרה. זו עוד דרך לקדם את מכבי ולשתוף לכולם את המח עם התעמולה שלה, בסוף זה מגיע לעוד אוהדים טפשים שקונים מנויים. אתה לא מבין שיש פה סתירה: מצד אחד מתיימרים להיות גדולים ומצד שני תמיד באים כקטנים? אתה רואה עוד קבוצה כזו באירופה? אני באמת לא מבין איך קשרת את מה שכתבתי למה שענית לי? ראית ONE נדלקת?
אני בטוח שאתה קורא הדוק בONE וזה מסביר לא מעט, כמו הוויקיהפועל שלך. דבר שני, מה הקשר רקאנאטי? לפני שלרקאנאטי היה משהו בערוץ הספורט מכבי לא היתה מסוקרת? לא רכשו 11 אלף מנויים ליד אליהו? זה משהו שמוכר לך בשנה האחרונה? והשמפט הכי דבילי זה מתיימרים להיות גדולים ובאים קטנים....תגיד לי אתה רציני? מה הקשר בין ההיסטוריה של המועדון, שהוא בין 4 הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של אירופה (וזה לא ישתנה גם אם נגיד שאנחנו אנדרדוג מול בינ השרון), לבין המצב הנוכחי? אתה רוצה שבלאט ישקר ושיגיד שהוא פייבוריט מול פאו? או שבאמת חשבת שהיינו פייבוריטים מול פאו? אתה חושב שלפני עידן מסי, מישהו בבארסה אמר שהם פייבוריטים לפני כל משחק ולא משנה מול מי? לא, כי פעם הם לא היו כאלה ולא תמיד אתה הפייבוריט. זה קשור לתקופות. מה אתה רוצה, שנגיד שאנחנו פייבוריטים בכוח? זה ישנה את מספר אליפויות אירופה שהמועדון זכה? קבוצות אומרות כמעט לפני כל משחק שיהיה משחק שקול, קשה ובלה בלה בלה....גם פאו, גם ריאל שלך, גם בארסה וגם סיינה. לפעמים זו מלחמה פסיכולוגית, אבל אני ממש לא הבנתי את המשפט שלך. מישהו במכבי בא כאנדרדוג כשהיתה לנו את הקבוצה הטובה באירופה שלוש שנים? מספיק לבלבל את השכל על שטויות, עשה לי טובה.
אפשר לחשוב, יש ב-ONE הסתה ענקית נגד מכבי, אתה מסתכל בשני האתרים ובשני הערוצים ורואה שאחד מקדיש מהדורה שלמה למכבי והשני מקדיש חמש דקות. ומה הבעיה בויקיהפועל, נתתי לך כתבות שנכתבו על ידי כתבים רבים מעתונים רבים, זה לא משהו שאוהדי הפועל המציאו. לפני רקאנטי לא הייתה התעסקות כזו והם לא היו הולכים לעיר של הפיינל פור ומורחים את המהודורה של חדשות הספורט בראיינות עם כל אדם שקשור למכבי במקום להראות תכנים אחרים. וזו בדיוק הנקודה, לא חשבתי ולא זה לא רק לא חשבתי, ידעתי שאתם לא פייבוריטים מול פאו, כמו שידעתי שגם העונה אתם לא תקחו את היורוליג ולמה זה? כי הסגל שלכם לא באמת ברמה הזו. חבל שאתם לא יודעים את זה וממשיכים לבזבז את הכסף שלכם בשביל אכזבות. אתם מהמועדונים הגדולים באירופה וקבוצה שמתיימרת כל שנה לרוץ עד הסוף אז טבעי שתהיו שווים לקבוצות כמו פאו, כל זה ממחיש את העבודה בעיניים שעושים לכם, משקרים לכם שהשנה אתם תהיו חזקים ואז שוב לא עומדים מול קבוצות גדולות כמוכם. אם התקשורת הייתה אובייקטיבית, היא הייתה מבינה שאין בכלל מה להתעסק בכם ובמסעות התעמולה הטפשיים שאנשי מכבי עושים כי גם ככה לא תזכו ביורוליג ושום שון ג'יימס לא ישנה את זה. אם תבדוק את טבלת הזכיות שלכם תראה שבשתי זכיות העמדתם קבוצה חזקה, מאז ולפני זה לא קרה.
אם אי פעם תהיתי למה הפועל לדורותיה היא מהלוזריות שידע הספורט הישראלי, באת שהוכחת זאת בכמה משפטים. גם לפני רקנאטי היתה התעסקות עם הפיינל פור. עוד בימי סלוניקי האוהדים גדשו את האירוע וזה היה לפני שמכבי חזרה לצמרת האירופאית. לפני כן הפיינל פור היה ב-1991, אבל אז האירוע עצמו באירופה היה הרבה יותר מצומצם, אל תשווה לי את התקופה שלפני 21 שנה, לפני שאתה נולדת. אז כן, תמיד היה הייפ סביב מכבי ולתקשורת יש חלק בזה כי זה המועדון היחיד שאי פעם העמיד הישגים עבור הספורט בישראל, like it or not דבר נוסף, מה זה אתם צריכים להשתוות לפאו? ומי יביא כסף? אתה מהבית? אני יותר מגאה בכך שהקבוצה שלי לא מתפרעת ונכנסת לגירעונות תהומיים כמו ריאל ובארסה ועדיין מצליחה להתמודד יפה מאוד בטופ של אירופה. הקבוצה שלך לצורך העיניין עם תקציב כפול משל מכבי הלכה הביתה עוד לפני ההצלבה. מה אנחנו מסיקים מכך? שכסף עוזר, אבל זה ממש לא הכל (חומר למחשבה לאוהדים האדומים הבכיינים למיניהם). ועוד משהו - אם אין לנו תקציב, ו/או שחקנים מתאימים, לפי הגישה הקומוניסטית עדיף לשחק בליגה הבלקנית, לא? כדי לא להתאכזב.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx חבוב, זה לא משהו שנמצא בלקסיקון של מכבי. אתה וכמוך שחושבים שמכבי תמיד היו מהמועדונים עם הכסף, יש לי חדשות בשבילך: 40 שנה היינו בין הקבוצות הבינוניות מינוס מבחינה תקציבית וגם בעונות שפל באירופה תמיד ניסינו את הטוב ביותר לעשות. לא פרשנו, לא התבכיינו, לא אמרנו זה לא פייר לאחרות יש יותר כסף. שיחקנו כמו גברים, אכלנו תבוסות כמו גברים ורשמנו סנסציות כמו גברים. תלמדו ווינריות מהי. מאחר ובארץ אין תרבות ספורט, לך תשאל את האוהדים והמאמנים באירופה מה הם חושבים כשהם שומעים את השם מכבי ת"א ואז תחזור אליי. למעט מכבי ת"א, לכל קבוצת פאר באירופה היו את העליות והירידות שלה, התקופות הטובות והרעות, אבל מכבי תמיד היתה בטופ האירופאי או בתודעת הציבור של הכדורסל האירופאי. רק פה צרי עין וקנאים במדינה המושחתת הזו, אוהבים לדרוך ולהרוס את המועדון המקצועני היחיד שגדל פה. ואגב, אם התקשורת היתה אובייקטיבית, היא לא היתה משדרת את הכדורגל סוג ז' שיש פה, לא נותנת לו במה כ"כ רחבה וכן מתעסקת יותר במועדון היחיד שמביא גאווה למדינה, למרות שאני שונא את ההגדרה ה"קבוצה של המדינה". לא רוצה שהמועדון הזו ייצג אנשים כמוך, זה המועדון של אוהדי מכבי ותלמד נאמנות מהי - מנוי קונים אנשים שרוצים לראות את הקבוצה, בין אם שאקיל אוניל ישחק אצלנו או רק רחמנא ליצלן, שון ג'יימס. לא קונים מנוי לפי סיכויי הקבוצה להעפיל לפיינל פור.
נכון לו, אולסי, דרק, נייט וניקולה הביאו הרבה כבוד לישראל. מכבי יכולה להעמיד תקציב גדול משל פאו, זה פשוט יגרור הפסדים רבים כמו של כל הקבוצות באירופה, אני חושב שהזכייה באדריאטית יכולה לאזן את ההפסדים. זו המטרה שלך? להתמודד יפה? תעשה לי טובה, איזה מין ווינר אתה? המטרה שלך צריכה להיות לקחת את יורוליג, דבר שאתם רחוקים מלהשיג. זו ווינריות? זו לוזריות לשמה, מה זה אכלנו תבוסות והיינו גאים? זה ראש קטן. ומה זה הגאווה למדינה, איך אתה ואני קשורים לזה שהאיש נולד בגובה שתי מטר ושהוא טוב בספורט? למה זה צריך להביא לנו גאווה? חוץ מזה, כמה ישראלים באמת הביאו למכבי תארים, השחקן היחיד שעשה את זה זה מיקי ברקוביץ' ופה זה נגמר, אלה אם אתה מחשיב את דרק שארפ כישראלי. אתה לא קונה, אני מכיר אנשים שכן.
תגדל ותחזור לפה להתדיין. סלח לי על הביטוי, אני פשוט לא מוצא טעם ו/או תועלת להסביר משהו כ"כ ברור למישהו שבכוח מתקשה להבין ומסלף דברים כפי שהוא רוצה לראות אותם. אגב, תנסה להתדיין עם חסה, לדעתי יש לכם לא מעט מן המשותף ותהיה לכם שיחה מעניינת. אגב, סתם לידיעה, גם לזה שעומד בשער הנבחרת או להוא שמנסה להכניס גולים עבור הנבחרת אין שום קשר אליך והם עדיין מייצגים את המדינה, כלומר גם אותך לא? ואם כך, אז בעצם אתה גם לא אוהד של הפועל, כי מה לך ולקורי קאר? או למתן נאור? הדיון הזה פשוט מתדרדר לתהומות בבורות שלו. ורק לסיום ובאמת סיום, כי ממש חבל על הזמן היקר שלי - אם מכבי נקראית לוזרית אצלך, ריאל מדריד כדורסל כתובה ליד הפירוש לוזרית במילון. 7 אליפויות אירופה, 6 מהם לפני שנולד הרצל. ב-17 השנים האחרונות הם לא פונקציה, הם ההפועל ת"א של אירופה.
בכל הדיון הזה אתה יוצא כותב כל מיני משפטים מוזרים כמו הקטע שאני לא שווה תגובה כי כתבתי את המילה ONE, אתה יכול לקרוא לי מפגר? מדינה היא מסגרת ארגונית שבנויה מכל מיני מיתוסים אתניים כאלו ואחרים בשביל למצוא לעצמה הצדקה להמשיך להתקיים. מצטער, אני לא מרגיש מחובר לבולשיט האתני הזה ואני לא מרגיש גאה בזה ששחקן נולד בגובה שתיים שבע כי אין לי קשר לגנטיקה שלו ואני גם לא מרגיש שהוא מייצג אותי, לעומת זאת, שחקנים של הקבוצה שאני מתחבר איתה אידיאולוגית ומשלם כסף בשביל ללכת למשחקים שלה אני מתחבר ואני מרגיש שהם כן מייצגים אותי. לא אמרתי שמכבי היא לוזרית, אמרתי שההתבטאות שלך היא לוזרית. לריאל יש 7, לכם יש 5, בפעם האחרונה שבדקתי 7>5. בכל הדיון הזה לא הוכחתי לרגע שאני טועה, לא סתרת טענה אחת מהטענות שלי ואתה עוד קורא לי מפגר. אתה גם יכול לא להגיב.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx אגב, רק כדי להראות לך כמה אתה הזוי בעל רגשי נחיתות שממציא דברים, אנא ממך צטט לי את המשפט שבו קראתי לך מפגר.....
ריקי מה הקטע של לקחת את היורוליג או שום דבר אחר? בדיוק באותה גישה אני יכול לשאול מה הקטע של ראשון, למה בכלל היא משחקת כדורסל אם לא כדי להפתיע את מכבי פעם אחת, אולי לגרום נחת לאוהדים הזבלה שלהם(במקרה שלהם ניצחון של פאו על מכבי הם מאושרים). אתה כל הזמן מביא כאן את היוונים כדוגמא, פאו קבוצה מצוינת הטובה ביותר בעשור וחצי האחרונים, קבוצה באמת יוצאת מן הכלל טובה, גדולה ממכבי בכל תחום אין ספק. רק חשוב להדגיש שאת כל השנים האלה אוברדוביץ עשה עם הסגל שהוא רצה, כל שחקן עונה הוא קיבל (פקוביץ,מאריץ,שאראס, שישקאוסקאס ועוד רבים). משנה הבאה נראה באמת כמה היוונים גדולים כשהם יעמדו כנגד התקציב מה שמכבי עושה כל שנה. אז מכבי לא פאו, מכבי טובה מאוד גם אם לא הכי טובה. כן זה מספק אותנו, וכן אנחנו עדיין ווינרים גם אם לא מנצחים תמיד. מכבי לא בנויה להיות שליטה יחידה באירופה, אבל המדיניות הפיננסית של הקבוצה מצוינת ואם היא תביא גביע אירופה או שניים בעשור זה מצוין וזה מספק כל אוהד. וריאל לוזרית,האמא של הלוזריות, כל כך לוזרית שהיא הושפלה על ידי ירושלים בשרלואה. אם בנט,פוטסיס,קאמבלה, מומברו,רייס ועוד לא מסוגלים לנצח את ירושלים אז באמת שהיא קבוצה על הפנים. איך אמרו כאן, הפועל תל אביב של אירופה.
אם לא נח לך שאני מביא את פאו, אני יכול גם להביא את ריאל ובארסה שחטפתם מהם העונה. עדיין,אצל אוברדוביץ' תמיד שיחקו שחקנים שהוא עשה ופיתח כמו דיאמנטידיס, אלברטיס, קאלתס ובאטיסט אותם הוא בנה והם תמיד היו שם והובילו את הקבוצה לתארים. למכבי פשוט אין כאלה בגלל אותה אסטרטגיה שיווקית שהזכרתי קודם. ההפסד של ריאל ליורשלים לא אומר כלום על לוזריות, מחלקת הכדורסל נאלצה להתמודד עם הרבה קיצוצים בגלל הגלאקטיקוס של הכדורגל שהגיע לשיא קיץ קודם, היא גם סיימה את הליגה במקום שישי. זו גם הסיבה שברצלונה עושה רק שינויים מינורים בסגל בשנים האחרונות. חוץ מזה שלריאל עדיין יש הכי הרבה תארים, אם אתם אומרים שזה היה לפני שנים וזה לא נחשב אז אני מוריד לכם את שני התארים הראשונים ואת הסופרליג (באמת, אני לא מבין למה סופרים לכם את המפעל המצחיק הזה באותה שורה עם זכיות ביורוליג).
יפה שאתה מדגיש העונה. כי העונה ריאל מדריד עודדה אותנו בטלוויזיה מול פאו ובמשך 20 השנה האחרונות אנחנו אלו שהבאנו להם בראש. איזה כיף לזרוק דברים לאוויר בלי שום כיסוי מאחוריהם נכון? או שאתה רוצה לעבור עונה עונה ב-20 השנים האחרונות ולראות איפה מכבי סיימה ואיפה הספרדיות שלך סיימו.
אחלה, להפועל פתח תקווה יש 5 אליפויות בסטרייק בתקופת סטלמך ולהפועל חיפה יש 1. ההבדל הוא שאני זכיתי להיות באצטדיון ולעודד אלופה והקבוצה שלי נשארת עוד עונה בזמן שהם יתרפקו להם על שנות ה-50 שלא זכו לראות אף פעם וכל זה בזמן שהם משחקים בליגה השניה. תן לי לראות 3 זכיות ולחוות אותן מאשר לדבר על 30 זכיות מתקופת פרנקו.