ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 16, 2011.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מעניין שכל מאמן שעובר במכבי בכיין...לא אפי, לא אדלשטיין, בלאט. חביבי, השם של בלאט באירופה יותר גדול ומוכר מכל המועדונים הישראלים באירופה בכדורסל וכדורגל. וכרגיל, כשאין לך מה לענות אתה ממשיך לבלבל במוח. אז כמה נגמר המשחק של הפועל מול קבוצת שקר כלשהי?

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מטבע הדברים, הסיבה היחידה לכך שהמאזן הפנימי בין חולון לירושלים נלקח בחשבון הינה עצם העובדה ששתיהן השיגו כמות נקודות זהה בעונה הסדירה (14 נצחונות לעומת 11 הפסדים). כתוצאה מכך, האדומים סיימו את העונה במקום הרביעי ולא החמישי - ולכן הם אלו שיזכו ליתרון ביתיות בפלייאוף.

Last edited by a moderator: Apr 22, 2012
  3. LIVERPOOL87 Member

אז למה אתר ערוץ הספורט ממשיך לטעון שחולון מעל ירושלים והמשחק החמישי בחולון?
    אני רק עכשיו רואה שהן בכלל באותו מאזן ואז אתה צודק.
    אבל באתר ערוץ הספורט לחולון יש ניצחון יותר כדאי שישנו את זה.

עריכה שינו את זה, סליחה על ההערה פשוט באתר ערוץ הספורט החליטו שלחולון יש ניצחון נוסף.

Last edited: Apr 22, 2012
  4. Ricky van Wolfswinkel Member

זה לא סותר את זה שבלאט הוא בכיין.
    חטפנו תבוסה נגד גליל, אה הם גם לקחו לכם אליפות.

5. LIVERPOOL87 Member

גנבו אליפות שלא הגיעה להם, קבוצה פח והיא הראתה את זה יופי מול מצ'באן וחבורתו

6. Ricky van Wolfswinkel Member

גם הם העיפו אתכם.

7. LIVERPOOL87 Member

מה אתה רוצה אתה יכול להסביר?

באמת שאני מתקשה להבין אותך, מה הנשוא? מה הנושא?
    מי העיף אותנו ולמה? הומפרום וורסאץ?

8. Ricky van Wolfswinkel Member

לא, פרטיזן.

אמרתי שאני לא מגיב לתגובות שלך וגם ככה אני בסכנת באן אז סוף נושא.

9. LIVERPOOL87 Member

אוקיי הבנתי אותך, פרטיזן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx שאלוהים יעזור לך אין לי עוד מה להגיד.

עידן איך מעבירים את השעות והעצבים לקראת המשחק מחר על המקום השלישי, המתח הורג אותי!

10. Ricky van Wolfswinkel Member

בניגוד לכם שלא יכולים לחכות שפיינל פור של הליגה האדריאטית, אנחנו כבר מתרכזים בליגה.

11. LIVERPOOL87 Member

אני לא מבין מילה ממה שאתה אומר, ולא שתיתי הרבה היום.
    בניגוד לכם? בניגוד אליכם.
    לא יכולים לחכות שהפיינל פור של האדריאטית מה?
    אני לא מבין מילה ממה שרשמת.

ואם תענה כמו בנאדם לא תצטרך לקבל איומים על באן.
    זה לא כל כך קשה..

12. Ricky van Wolfswinkel Member

האמת שזה התחיל בגלל שקראתי לך מפגר אחרי שאמרת שסטטיסטיקה לא חשובה ועדיין חושב שאתה כזה.

הכוונה היא שאתם מתלהבים מכל מיני מפעלי שקר שההנהלה שלכם רושמת את הקבוצה במקום להבין שאתם לא באמת פאקטור ביורוליג ואז מגיע הקיץ ושוב מרמים אתכם ואומרים לכם שבעונה הזו אתם תזכו אז מביאים לכם כל מיני שון ג'יימסים וכל זה רק בשביל שתקנו שוב מנויים בזמן שכל מי שמבין בכדורסל יודע שלא היה לכם סיכוי לזכות ביורוליג העונה וגם לא בעונה שלפניה, בעצם בשום עונה מאז 2004/2005 וגם לא תזכו בעונה הבאה.
    עוד דבר מצחיק הוא שהכתבים שעובדים בצעצוע של רקאנטי, ערוץ הספורט, שמחוייבים להתעסק בלי סוף בקבוצה שלכם, מתייחסים לסדרה מול פאו כ''גבורה'' במקום לבחון את הטעויות של בלאט לאורך הסדרה מצליחים לשכנע אתכם שהשופטים דפקו אתכם ושאתם טובים ומשאירים לכם טעם של עוד רק בשביל ששוב תבזבזו את הכסף שלכם על מנויים ובסוף תתאכזבו.
    עוד דבר מצחיק שאתם מתייחסים לעצמכם כווינרים וכאחד המועדונים הגדולים באירופה אבל תמיד באים קטנים מול קבוצות בכירות אחרות באירופה.

אז לפני שאתה יורד על אוהדי הפועל כדאי שתעשה בדק בית ותחשוב מה היית עושה אם האנשים של הפועל היו מבצעים יחד עם העירייה תכנית פירוק לקבוצה שלך, אני בטוח שלא היית מקים קבוצת אוהדים.

13. LIVERPOOL87 Member

בקשר למשפט הראשון שלך, באמת אין לי מה להתייחס לרמה כזאת, תגדל קצת נדבר.

כמה פעמים מכבי השתתפה באדריאטית? פעמיים ואני בטוח שלא נחזור לשם שוב.
    הרישום לאדריאטית והתנייתו למפעל בזה שהאירוע צריך להתקיים בנוקיה הוא לא סתם כי בא לנו אירוע בישראל.
    על מנת להלחם בקופל והחזיר את הכדורסל האמיתי, את הסדרות, הקבוצה נאלצת להשתמש באמצעים שלא הכי תורמים לטווח הקצר אבל אני בטוח שנקצור את הפירות ובקרוב נחזור לשיטה הטובה.
    ההתעסקות במכבי בתקשורת היא בדיוק כמו ההתעסקות עם ברצלונה, כשיש עניין וכשיש מוצר טוב הולכים עליו.
    הרי הפיינל פור שלכם לא זוכה לרייטינג שגבוה מהרייטינג שחדשות ערוץ 1 משיג בערב נתון.
    מה אתה רוצה שיתעסקו במה שלא מעניין את הציבור? מעניין מכבי ובגלל זה גם אתה שורץ כאן וכותב מאות הודעות על מכבי, למה אתה לא מתעסק בפורום שלך על הפועל תל אביב? כי זה לא מעניין גם אותך!

אנחנו ווינרים ואחד המועדונים בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי, בטח לא ילדון כמוך יגיד לי שלא.
    תסתכל על החתימה שלי למטה, מה אתה רואה? 5 אליפויות אירופה אומר לך משהו?
    כן אנחנו באים קטנים מול מועדונים כמו ברצלונה עם 50 מיליון יורו או צסקא שתקציב השחקנים שלהם גבוה פי 10 משלנו.
    אבל למרות הכל אנחנו מצליחים לשמור על הרמה ולסיים טופ 8 לפחות כל שנה.
    ב-2008 הקבוצה הייתה כל כך גרועה שחולון סיימה לפנינו וקבוצות פירקו אותנו בארץ כאילו מדובר בהפועל מגדל.
    ועדיין מכבי הגיעה לגמר אליפות אירופה מול קבוצה שבאמת לא היה סיכוי לדגדג אותה.

מכבי היא אימפריה, ביום שתשלים עם זה אני בטוח שהמרירות שלך תרד בצורה ניכרת.

ואני לא יודע מה הייתי עושה, אני רק אגיד לך מה אני כן עושה, בכדורגל אני משלם 80 שקלים על קבוצה פח כבר כמה שנים טובות, לא משנה קבוצת אוהדים או לא, אני מחזיק את החוצן יואב כץ בשליטה על הקבוצה למרות הכל.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אפשר לחשוב שכשהיו סדרות הייתה פה תחרות.
    זה לא נכון, שים לב להבדל בין ההתעסקות של ONE במכבי לבין ההתעסקות של ערוץ הספורט במכבי.
    זה לא מקורי למכבי, הרבה בעלים של גופי תקשורת משתמש בערוצים שלהם בשביל אינטרסים אבל זו פשוט עוד שיטה של מכבי לשטוף לכולם את המח, בדיוק כמו שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב ופתאום קופצת לי פרסומת תעמולה של מכבי.
    אף אחד לא היה מדבר את מכבי ללא שתיפת המח של התקשורת שהנהלת מכבי יוזמת, זה כמו שאף אחד לא מדבר על מכבי כדוריד שהגיע לאיזשהו שלב מתקדם באיזשהו מפעל אירופאי.
    אני לא כותב על הפועל בפורום כי אין לי עם מי לדבר עליה.

שוב, אם אתם כאלו גדולים למה אתם תמיד באים קטנים מול קבוצות ברמתכם? אתה חושב שצסק''א בעונות גרועות רואה את פנאתנייקוס ואומרת לעצמה: ''וואו אנחנו כאלה אנדרדוגים''? ואם הם מפסידים התקשורת הרוסית זועקת: ''צסק''א הייתה וענקית וקזלאוסקאס הוא מאמן עצום והשופטים הכריעו את ההתמודדות''? אני בטוח שלא, כי הם מועדון גדול ובתארים שלהם הם זוכים, מה שאתם לא עשיתם שבע שנים ואתם לא תעשו גם שמונה.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אמרת ONE אמרת הכל, חסכת לי חתיכת הסבר שבאתי לרשום לך, כי ברגע שאמרת ONE, הבנתי שאין עם מי לדבר.

שמע ריקי, אני יודע שאתה צעיר וזה באמת לא בא מקטע של גיל או התנשאות, אבל בד"כ כשאני מתדיין עם אנשים בפורום, וזה לא משנה אם אני בן 15 או 32 לצורך העניין, אני מעולם לא ארשום/אתווכח על נושאים שאין לי מושג בהם או שלא וידאתי שהם אכן נכונים ותסלח לי, אתה פשוט אפילו לא מתקרב לרמה של עובדות אלא מביא לי ציטוטים מוויקיהפועל ואתר כמו ONE. אז בכל הרצינות אני שואל אותך, למה שנוכל להתייחס ברצינות לדיון איתך? אתה מדבר איתי על צסק"א שבאו או לא באו כאנדרדוג וזה מבלי קשר לדעת איך באמת הם באו (אתה קורא עיתונים ברוסית או ששוב אתה מסתמך על ONE?). אתה חושב שתמיד הם היו מפלצת, או שלקחת בחשבון שבשנות ה-90 ותחילת המילניום הם היו עוד קבוצה בינונית באירופה שמכבי ניצחה (סלח לי על ההשוואה, בשנת 90 אני מניח שעוד היית ילד קטן ולכן זה לא מוכר לך, לא מקטע של התנשאות, אלא עובדה). אז זה לא ממש מעניין אותי מה אתה חושב, כי כמו שאמרתי קצת קשה לקחת אותך ברצינות וחבל, ברגע שהשנאה למכבי מעבירה אותך על דעתך במקום להתייחס לכך שאם תרצה או לא (ושוב מדובר בעובדה), מכבי ת"א בשביל הכדורסל האירופאי (שהוא לא פופולארי כמו הצ'מפיונס, אבל הרבה יותר משמעותי ממה שאתה מנסה לגמד), היא בדיוק כמו בארסה בשביל אופ"א. אתה יכול לשנוא את הצהובים, אף אחד לא יכעס עליך גם אם תהיה בעד כל היריבות שלה באירופה, אבל בחיית, תתחיל לדבר לעניין ולהסתמך על עובדות מוצקות ולא על אתר ONE או אידיוטים שכותבים בוויקיבפועל.

Last edited: Apr 23, 2012