ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 16, 2011.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אוהדי מכבי ת"א מתכננים אירוע אלטרנטיבי בזמן הפיינל פור

ועל זה נאמר....אווו קופל אל תבכה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

שאפו לאוהדים. אני מניח שעדיין יהיו כאלו שיגיעו לעודד בהיכל וחבל, כי מכבי תיקח את המשחקים כך או כך והיה נחמד לראות את קופל מתבזה עם לפחות חצי אולם ריק (בהנחה וירושלים לא עולה, גם לא בטוח שחצי היה מתמלא).

Last edited: Apr 19, 2012
  2. LIVERPOOL87 Member

זאת תהיה הפגנה נהדרת של מכבי, אבל אל תצפה לאולם ריק.
    העולה בין ירושלים לחולון תמלא חצי היכל.
    אל תשכח שאם ההפגנה הזאת אכן תצא לפועל האוהדים של חולון וירושלים יריחו ריח של יתרון על מכבי ויבואו בהמוניהם.
    גליל וראשון יביאו איזה 1000-1500 ביחד ועוד יגיעו כמה אוהדים של מכבי ככה שרוב ההיכל יהיה מלא.

כל הכבוד על היוזמה של האוהדים, הלוואי וירושלים אם תעלה תעשה אותו דבר כי בסופו של דבר גם הם נגד השיטה הזאת וגם הם הובכו בשנים האחרונות בגלל השיטה.

3. skyday20 Member

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני לא מבין על מה נתניה מערערים. שיבואו בטענות לקהל שלהם שפרץ למגרש. ממתי קהל חוגג הארכה בפריצה למגרש? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx הדבר היחיד שאני לא יודע האם לשופט יש אפשרות לשרוק לטכנית נגד הקבוצה שהקהל שלה פרץ. אם אפשרי לתת טכנית על דבר כזה, נתניה צריכה לבוא בטענות לאוהדים שלהם. מה זו השכונה הזו?

5. skyday20 Member

הם היו במינוס 18, וזה אחד המשחקים הכי מכריעים של השנה, אז אולי יש משהוא לחגוג, אבל זה לא מתאים לפרוץ למגרש.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כל עוד המשחק לא הסתיים והוא לא הסתיים, פריצה למגרש מהווה עבירה פלילית. שיגידו תודה שהם לא במעצר, אח"כ נדבר.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תמיד כיף לזיין את הלוזרים הירושלמים, בייחוד במלחה, בייחוד במשחק לפרוטוקול עבורנו, בייחוד שאנחנו עוד מזלזלים ונותנים לסופו חופשה ביוון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    וברצינות, הליגה הזו כבר מזמן הפכה לבדיחה עצובה לא פחות מהכדורגל, בעיקר עם מכבי עוד עשוייה להפסיד את האליפות או לחילופין אם ירושלים יעפילו לפיינל פור, באמת שלא מגיע להם. כזו קבוצה זבל לא ראיתי הרבה זמן. נעימי צריך לעשות בדק בית עם עצמו - כל פעם הוא דופק את משחק חייו מול מכבי וכל פעם הוא מפסיד. כנראה הלוזריות נדבקת במשפחה. שיחקנו היום בהילוך ראשון וכשרצינו, נתנו ריצה של 2-3 דקות שפתחה פעם של 13 ברבע האחרון אחרי מינוס 7 בסיום הרבע השלישי וזה בעצם אומר מה מכבי חושבת על הקופליג. סמית וג'יימס עם משחק מצויין (אני הייתי שוקל בכל זאת להשאיר את ג'יימס, יש לבחור מה לתרום בוודאי בליגה ולטעמי גם ביורוליג). הנדריקס לא מצא את עצמו וגם יוגב לא שיחק טוב, אבל זה לא באמת מדד למשהו. בע"ה שבוע הבא ניקח את האדריאטית, נשלים אליפות במאי ונסיים כמו שצריך את העונה הלא פשוטה הזו.

8. Ricky van Wolfswinkel Member

אל תשכח שנקודת המפנה הייתה שאישרו למכבי שלשה שכבר נגמר השעון.
    היה קטע מצחיק רגע קודם כשבראדלי קלע אחרי שהתפנה לו מקום בגלל שמכבי עשתה דאבל על פאקינג גוני יזראלי.

9. LIVERPOOL87 Member

לא ראיתי את המשחק, אבל שמחתי לראות את התוצאה ואת הדגלים המצחיקים של הפועל פאנתינייקוס..
    הפועל קיבלה עונש על עונה מזעזעת כהרגלה ותצטרך לעבור את חולון ללא ביתיות.
    מאמין שחולון תתעשת מהמשחק האחרון בפחים מול מגדל ותעבור את ירושלים.

סמית פשוט בכושר קליעה נהדר, בחודשיים האחרונים הוא המצטיין בקבוצה לא רק הגנתית גם התקפית וללא ספק מגיעה לו עוד עונה.
    אני בוחר בו למצטיין העונה שלנו.

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק תיקון קטן - הפועל ירושלים תתמודד בסדרה מול חולון כאשר לרשותה אכן קיים יתרון ביתיות, הודות לכך שהמאזן במפגשים הישירים בין הקבוצות העונה עומד לטובתה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

אתה טועה, נקודת המפנה היתה כשהוציאו את מאיר טאפירו ב-5 עבירות בצדק 5 דקות לפני הסיום ביתרון של ירושלים, אחרי עוד עבירה שביצע על דרק שארפ. כמה שהשופטים מנסים ללכת עם ירושלים, זה פשוט לא מצליח להם פעם אחרי פעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. Ricky van Wolfswinkel Member

מה הקשר בין מחת לתחת?
    נגמר הזמן לפני שהוא זרק=אין סל.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תזכיר לי מה היתה התוצאה אחרי הסל? 67-63 לירושלים, כדור שלה, רבע אחרון. תזכיר לי כמה נגמר המשחק? 70 הפרש למכבי. אתה רוצה שאני אעבור איתך טעות-טעות של השופטים? אם טועים, אז לשני הצדדים. תודה רבה אדוני, עכשיו לך תראה את המשחק של הפועל חניה ת"א על המקום השלישי בגביע שוקו כדבריך.

Last edited: Apr 22, 2012
  14. LIVERPOOL87 Member

אין מצב..

אם מכבי הייתה מפסידה פעמיים לבקעה? היתרון היה שלהם?
    בשביל מה לסיים לפניהם?

תסתכל בלוח המשחקים, זה שירושלים פותחת את הסדרה במלחה לא אומר שהביתיות שלה,
    מלחה,פחים,מלחה,פחים ופחים משחק חמישי.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

מפתיע שהשריקה המוזרה פה היייתה אחרי שבלאט בכה לשופטים.
    מדהים איך פה באמת מתייחסים לבכיין הזה ובאירופה אף אחד לא סופר אותו.