אשכרה ככה, אבל זה לא יעזור לאף אחד, האליפות תשאר צהובה. ובקשר למשחק של חיפה, לא שמתי לב מי השחקן של נתניה אבל נעשתה שם טעות חמורה בסיום, הוא ניסה לנצח את חיפה בשלשה שיכל להשוות או למסור לשחקן אחר שהיה חופשי לליי אפ. לא מבין מה קרה שם בסיום מבחינת נתניה, התנהלות שכונה. מישהו שם ממהר הבייתה? בהארכה היו מנצחים את חיפה בטוח.
היה שקוף שהפועל גלבוע והפועל ירושלים הולכות להפסיד המחזור הזה. ראיתי את המשחק בין שתיהן במחזור החולף והרבה זמן לא זכורה לי רמת כדורסל כל כך נמוכה. אני לא יודע לגבי הפועל ירושלים, אבל משהו רע עובר על הפועל גלבוע, שפשוט מתקשה בדברים שבתחילת העונה הלכו לה בקלות. אולי עכשיו, כשהיא הביאה רכז נוסף ופתרה את הבעיה שהייתה לה בקו האחורי, היא תצליח לחזור למסלול הנכון. הלוואי ומכבי ראשון לציון תהיה בפיינל פור. מגיע לה. היא, הפועל חולון ומכבי תל אביב חייבות להיות שם. אני מקווה שהפועל גלבוע תשכיל להיות הקבוצה הרביעית.
תיאו פאפאלוקאס ביקש להשתחרר ממכבי פשוט חבל שככה נראתה הקריירה הקצרה של אחד מגדולי השחקנים באירופה של העשור האחרון. אפשר לומר הרבה על ההחתמה הזו, אם היא היתה במקום או לא, אבל עדיין לדעתי נעשה פה עוול ליווני, גם מכיוון שלטעמי הוא כן יכול היה לתרום, בטח אחרי שפארמאר עזב (במקום מאלט היה פשוט אפשר להשאיר אותו, כי בדיעבד מאלט עוד היה פחות רלוונטי ממנו) ומי שזוכר את המשחקים מול מילאנו, ז'אלגיריס וגם בדקות האחרונות ביוון מול פאו במשחק 2 - תיאו בהחלט הראה את הכדורסל שלו. אם לא רצו להשתמש בו, לא היו צריכים להחתים אותו, אבל אני לא ראיתי שבלאט נתן לו השנה את הצ'אנס (לא שהוא צריך להוכיח משהו למישהו) ועם אובראדוביץ' הוציא הרבה משאראס שגדול מפאפא בשנתיים, גם בלאט יכול היה להתאמץ יותר ולא להוריד לו את הביטחון כמו איזה נער פוסטר. יכולנו לחזות באחד מגדולי הכדורסלים באירופה בקבוצה שלנו, גם אם זה לא פאפא של 2006, אבל לצערנו לא קיבלנו רת ההזדמנות.
סיכמת את זה יפה, עידן. בסך הכל לא קשה להבין למה הוא מבקש להשתחרר, הבחור מתייבש על הספסל ומחוצה לו יותר מדי זמן ואני סבור שכל שחקן שהיה במקומו היה מבקש לעזוב את הקבוצה גם כן. בסך הכל אני חושב שהוא נתן הופעות טובות במשחקים שהוא קיבל דקות והזדמנויות אבל ללא ספק הוא יכול היה לתרום יותר. מה שבטוח זה שקרה משהו בינו לבין בלאט כי העונה זה היה נראה כי פאפאלוקאס "מסומן" אצל בלאט.
בהחלט מאכזב מה שקרה בינהם, אני לא יודע מה בדיוק אבל זה די הוריד לקהל מדיוויד. חבל ששחקן גדול כמו פאפא שבדקות ששיחק נגד היוונים היה מצוין, מתייבש על הספסל כאילו מדובר ביותם הלפרין. לא מבין את דיוויד,מילא אם מאלט היה פוגע, אבל לתת לאוחיון 30 דקות זה מוגזם שיש לך את השחקן הכי מנוסה באירופה. מקווה שישחררו אותו וייתנו כבוד גם לשחקן ענק כמוהו שלא מרוצה ללכת. אולי דיוויד יציל קצת מהכבוד שלו בכל מה שקשור לשניהם.
לא מבין למה בלאט נותן כל כך הרבה דקות לבורשטיין ואליהו ולא לפאפאלוקס וג'יימס, פשוט אי אפשר להסביר את זה..
אני מאוד מקווה בשביל בלאט שהוא לא עושה את החשבון הזה של הלאום רק כדי לצאת בסדר עם הקהל והתקשורת, למרות שאני מכיר לא מעט אוהדי מכבי שרופים שמעדיפים שהקבוצה תתפקד במקום עוד איזה שני שחקני כחול-לבן (ואני ביניהם). התקפית אולי היכולות של אליהו עולות על של ג'יימס, אבל הגנתית אין בכלל מה להשוות את השניים באותה הסקאלה ולכן אני מעדיף שחקן כמו ג'יימס שיילחם בריבאונד, יחסום וגם ישיג בסופו של דבר את הנקודות שלו, מאשר שחקן לא יציב התקפית כמו ליאור אבל יציב מאוד במה שקשור לחור בהגנה שעולה לקבוצה בחדירות קלות. בורשטיין צעיר מפאפא בשלוש שנים ותרשו לי מפאת כבודו של טל, שאני אוהב כשחקן, לא להשוות בכלל ביניהם גם בגילו המתקדם של היווני.
אליהו הוא פאוור פרוורד וג'יימס הוא סנטר. התפקוד שלהם שונה והם לא באים אחד על חשבון השני. אם כבר למה ג'יימס לא פותח בליגה השיראלית או לפחות משחק יותר זו שאלה יותר טובה.
מה הקשר באים אחד על חשבון השני? ג'יימס לא יכול לשחק יחד עם סופו או יחד עם הנדריקס? בוודאי שכן ובלי שום קשר הוא היה צריך לקבל הרבה יותר דקות ממה שהוא קיבל.
לא קשור, אדריאטית ויורוליג אין הגבלת זרים ובליגה הבעיה רק עם פאפא שאף פעם לא נרשם, ג'יימס נרשם דווקא לא מעט בליגה והיה צריך לשחק הרבה יותר, אליהו בכלל צריך להיות גבוה רביעי. על בורשטיין אין בכלל מה לדבר, חוץ מיד מחוץ קצת אין לו כלום. בקשר לסגל של מכבי תל אביב, אני אחד שדי אוהב את לנגפורד וסופו אבל זה רק טוב בשבילהם שהם ייעזבו, השכר שלו פשוט מוגזם, גם השכר של מצ'אבן מטורף ואסור שיחזור, הקו האחורי העלוב חייב לעבור שינוי מאסיבי, שחקנים כמו פאפאלוקס, מאלט ובורשטיין הם שחקנים מביכים לקבוצה כזאת, בקשר לדיוויד בלו, הוא יותר חשוב מהנדריקס ומכבי ת"א צריכה לעשות הכול כדי שיישאר, להכפיל את השכר ולהביא את המשפחה שלו לארץ, חובה, ולא לוותר על הנדריקס, להציע כמה שיותר. אם אני בלאט, ככה הסגל עונה הבאה: 1 - פרקינס, יוגב, רוט. 2 -?, לנדסברג. 3 - בלו, סמית, פניני. 4 - הנדריקס, אליהו. 5 -?, ג'יימס. בלו והנדריקס חובה חמישייה בכל משחק ולא משנה מסגרת.
בטח שמשנה המסגרת. בליגת העל ובטח באדריאטית אפשר להסתדר בלי יותר מדי דקות שלהם. זה יביא לשחיקה מיותרת שלהם, בעיקר של בלו.
למה גיימס לא משחק יש לזה תשובה, הבנאדם חי על סמים מאלחשים, אין מה להציע בכלל שישאר כאן, מכבי זאת קבוצת כדורסל ולא קופת חולים. חייבים סנטר בריא לפני בכלל שמדברים על הביצועים שגם הם סבירים ביותר.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2524236 משה מזרחי?! בדקתי ברשימת הקלעים באתר המנהלת וכששחקן כמו איתי לב נמצא על סף הכניסה ל-200 (26 נקודות...) זה אומר הרבה. בכלל טפירו הוא שחקן העשור ואח הברגים החשובים של הנבחרת שהפרישה שלו הייתה מכה לנבחרת, ואפילו אלון מזרחי ואיציק זוהר החזיקו בקריירת מועדונים מכובדת יותר. וזה פשוט לא ייאמן שאחד מ-5 הקלעים הגדולים של הנבחרת נמצא עמוק במקום ה-166 ובלי קבוצה כרגע... מי אשם? או שהקבועים בנוהל, או שהגיע הזמן להפסיק לחפש אשמים ולהפנים שהכדורסל שלנו שווה לכדוריד או כדורעף, רק שהוא עטוף יותר יפה...
הכדורסל בארץ עטוף יפה יותר בגלל מכבי, ללא מכבי הליגה הישראלית בכדוריד הייתה טובה מהכדורסל בהרבה ובטח שהישגיה של הקבוצות באירופה היו טובים יותר. ואגב שאר הקבוצות, קבלו את האוהדים של ראשון כל כך פתאטיים, אוהדי מכבי ראשון אוסישקין לציון כבר שנים שהורסים את מה שהקבוצה שלהם מראה על הפרקט עם תצוגות עלובות של עידוד http://images.one.co.il/images/ONE/Originals775/gg1056040.Xxx