אריק היקס שוחרר מנתניה. רק דיברתי עליו... אני חושב שדני פרנקו עשה טעות, הוא אמנם לא ממש הצליח להתאקלם אבל אפשר היה למשוך אותו עוד חודשיים עד סוף העונה. זה יוצר לו חיסרון עכשיו בעמדת הסנטר ודווקא ממה שכן הייתי רואה למרות מה שאמרתי על הבעיות הפנימיות שדווח עליהן בין היקס לפרנקו, היקס היה דומיננטי מתחת לסל, שחקן עם "מסה" וגובה שיכול היה לתרום עוד רבות לנתניה. עם איך שזה נראה עכשיו, אדריאן בנקס באמת לא יישאר בנתניה בעונה הבאה ומי יודע, אולי גם את אסברי יחטפו ואז פרנקו יצטרך לחשוב מהר ונכון איך הוא מתקן את הדברים. הזכרתם את ליאור שגב, אז באמת מעניין שהוא לא מקבל דקות אצל דני פרנקו. כאשר הוא שיחק העונה עבור טבעון הוא פשוט פירק אותנו, זה היה עצוב לראות איך הוא קובר שלשה ועוד שלשה ופשוט מנצח משחקים לבד עם למעלה מ30 נקודות במשחק.. הוא אמנם בן 29 ואמנם יש את ליפשיץ (הפנטסטי, באמת, נותן משחקים גדולים) ואת אסברי שיכול לשחק גם רכז אבל מגיעות לו יותר דקות כי הוא שווה את זה ומוכיח למה הוא ראוי לשחק.
מכבי נתניה באמת עם קו אחורי מצוין, חבל שלא ניצלנו את זה במהלך העונה אבל מי יודע, אולי נתקן את זה עכשיו. הלוואי ובעונה הבאה יועד בית יוסף/ניב ברקוביץ'/עמית שמחון יגיע אלינו (יועד בית יוסף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx ) במקום יהוא אורלנד ונשמור על הקו האחורי הקיים. 1: ליפשיץ', שגב. 2: בנקס, בית יוסף. 3. אוסברי.
שחרור מתבקש של אריק היקס, שגם לא הצליח להשתלב מקצועית מי יודע מה וגם הגיע כשהוא לא בכושר, עם משחק עודף. אריק קמפבל ו-וורן קרטר מתחילים להיכנס לעניינים וזה צריך להספיק עבור הכלום שאנחנו נאבקים עליו עד תם העונה.
הדיון קצת יבש ומשעמם וגם לי קצת משעמם אז הפנטזיה שלי לעונה הבאה במכבי נתניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מאמן: עודד קטש. חמיישיה: ליפשיץ' - בנקס - אוסברי - בארנס - טראוויס. ספסל : שגב - בית יוסף - שמחון - גואטה - חכמון. שחקני נוער: זיקרי - בן דהן.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2517496 דדש רוצה לעלות ישר לליגת העל ולפי תחושת הבטן שלי הוא גם יהיה. הקטע המעניין הוא האם אוהדי בית''ר יבואו למשחקים והאם הם מבינים את החוקים? עוד קטע מעניין אם מקרה מוחמד צ'יטה יחזור על עצמו, להזכירכם צ'יטה שהיום מפציץ בסטנדרד ליאז' היה על סף חתימה בבית''ר לפני כמה שנים אבל זה בוטל אחרי שאוהדי בית''ר לא רצו לקבל אותו בגלל שהוא מוסלמי. כידוע לא חסרים כדורסלנים אמריקאים שהם גם מוסלמים.
נצחון של נתניה מול קבוצה חזקה גלבוע גליל. נתניה חזרו למשחק לקראת סוף ה4 השני, עשו הגנה טובה וממש לקראת הסוף לפני הבאזר, במצב של שיוויון אריק קמפבל קלע שלשה לנצח את המשחק.
ניצחון גדול, הייתה לי הרגשה ממש טוב שכל הקבוצות שלי יינצחו (מכבי נתניה רגל, סל וליברפול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx), כל כך רציתי ללכת למשחק אבל לא יכולתי, חבל שאני מפספס משחק כזה. המקום השביעי עדיין רלוונטי בשבילנו, נקווה לנצח את כל המשחקים בפלייאוף התחתון כי אנחנו חייבים לעשות את זה.
הרעיון להקים את ביתר ירושלים בכדורסל יכול להוסיף הרבה עניין בליגה הזו. הוא גם יציב מראה מול לא מעט אוהדים של ביתר ירושלים שמשום מה בכדורסל לא מהססים לאהוד את היריבה העירונית. נצחון חשוב מאוד של מכבי נתניה. אין ספק שאריק קמפבל ו-וורן קרטר מוסיפים המון לקבוצה. פתאום יש לאדריאן בנקס ובראיין אסברי עם מי לשחק. לנצח את הפועל גלבוע בגן-נר זו משימה משעט מאוד קבוצות יכולות לבצע.
אני ממליץ לכם לקרוא את השיחה בצ'אט של וואלה עם קופל. http://sports.walla.co.il/?w=/7/2519585 פשוט סמרטוט.
הנה ריקי, שוב אנחנו מסכימים על אותו נושא. קופל הוא סמרטוט מארץ הסמרטוטים ואומר זאת מישהו שמכיר אותו מאוד מקרוב. הוא לא שווה תגובה, אני רק לא מבין למה שימון ופדרמן לא לוקחים ת'רגליים ועפים מהקרקס שהוא מנהל.
נצחון ענק של הפועל גלבוע על מכבי אשדוד אחרי מאבק אדיר בין שתי הקבוצות. השופטים אמנם עזרו למשחק ללכת לכיוון האדומים עם העבירה הבלתי ספורטיבית המשונה שהדביקו למאיר טפירו (שהייתה החמישית), אבל זה לא פגע ברוח הלחימה של הדרומיים, שלא היה חסר הרבה שהמשחק היה הולך לכיוון שלהם. שתי הקבוצות ראויות להיות בפיינל פור ואני מקווה מאוד שתהיינה שם.
החלוקה לבתים: בית עליון 1. מכבי תל אביב 2. הפועל גלבוע\גליל 3. הפועל חולון 4. מכבי ראשון לציון 5. הפועל ירושלים 6. עירוני אשקלון בית תחתון 1. מכבי אשדוד 2. ברק נתניה 3. מועדון כדורסל הבקעה 4. בני השרון\הרצליה 5. מכבי חיפה קצת חבל לי על נתניה ואשדוד, לפחות אחת מהן יכלה להשיג כרטיס לבית העליון.. אשקלון פתחה טוב את העונה אבל לא שמרה על היכולת הטובה שהציגה ולדעתי לא מגיע לה להיות בבית העליון. איך זה הולך להתנהל עכשיו? נניח בבית העליון, מה סדר המשחקים מעתה והלאה?
לוח משחקים בית עליון מחזור 23 - 1/4 - מכבי ת"א - אלדן אשקלון, גלבוע/גליל - הפועל ירושלים, מכבי ראשל"צ - הפועל חולון. מחזור 24 - 8/4 - אשקלון - הפועל חולון, הפועל ירושלים - מכבי ראשל"צ, מכבי ת"א - גלבוע/גליל. מחזור 25 - 11/4 - גלבוע/גליל - אשקלון, מכבי ראשל"צ - מכבי ת"א, הפועל חולון - הפועל ירושלים. מחזור 26 - 15/4 - אשקלון - הפועל ירושלים, מכבי ת"א - הפועל חולון, גלבוע/גליל - מכבי ראשל"צ. מחזור 27 - 22/4 - מכבי ראשל"צ - אשקלון, הפועל חולון - גלבוע/גליל, הפועל ירושלים - מכבי ת"א. לוח משחקים בית תחתון מחזור 23 - 1/4 - בני השרון הרצליה - ברק נתניה, מכבי חיפה - מכבי אשדוד. מחזור 24 - 5/4 - מכבי אשדוד - בני השרון הרצליה, 8/4 - ברק נתניה - מ.כ הבקעה. מחזור 25 - 11/4 - מכבי חיפה - מ.כ הבקעה, מכבי אשדוד - ברק נתניה. מחזור 26 - 15/4 - מ.כ הבקעה - מכבי אשדוד, 16/4 - בני השרון הרצליה - מכבי חיפה. מחזור 27 - 22/4 - ברק נתניה - מכבי חיפה, מ.כ. הבקעה - בני השרון הרצליה.
אין לי ספק בכלל שנתניה תהיה בפלייאוף העליון, מקווה מאוד למקום שביעי אבל זה יהיה בלתי אפשרי, צריך שאשדוד תנצח רק משחק אחד מתוך הארבעה שיש לה ושאנחנו ננצח את כל המשחקים. פתאום נתניה נהייתה קבוצה, שני רכזים מציונים שתואמים אחד את השני, רכז אחד שמוסר ופחות קולע (ליפשיץ), הרכז השני בדיוק ההפך (שגב שאגב השתפר פלאים), שלושת גארדים שמפציצים (בנקס, אוסברי ואורלנד) וגבוהים שלא קולעים הרבה אבל נותנים הגנה ובשר בצבע. קבוצה לא רעה בכלל יש לנתניה, רק הלוואי שבנקס ואוסברי יישארו פה בעונה הבאה, איזה צמד אדיר הם ביחד!