דווקא הולך לו לא רע ביחס לשחקן משלים אבל היכולת שלו בירידה בחודשיים האחרונים,הוא לא שחקן של מאני טיים( אז היה סל מדהים במדריד, התעלות חד פעמית ) אני חושב שהוא יכול לתרום לקבוצות גדולות כשחקן כזה אבל ברור שאם הוא מגיע לכאן הוא לא יהיה על תקן משלים ואין שום סיבה להביא אותו. אני גם לא רואה לאן הוא נכנס אם טל בקבוצה, יוגב,קית ומקווה שלנסברג ופרקינס.
שמע, לנסברג הזה תותח! הלוואי ופרקינס יחזור לעצמו ויחד עם קית' שכבר התאקלם ועוד איזה זר (זר טוב, לא איזה מאלט) בעמדת הפוינט (לא רואה את פאפא נשאר), תהיה יופי של קבוצה. מעבר לזה הייתי משאיר את כולם, למרות שעדיין מוקדם לסגור דברים, אנחנו רק באמצע עונה. מה שכן, חייבים להחזיר את מאצ'באן, הבעיה זה אליהו ובלו, שעל אף אחד לא הייתי מוותר ומצד שני, מאצ'באן פשוט לא אפקטיבי כ-5. דילמה.
מכבי נתניה מפסידה (עוד) משחק צמוד (הפסד 5/10 בפחות מ-6 הפרש), הפעם בגלל השופטים, צעדים של רון לואיס בסל הניצחון לא נשרקו. הסגל של מכבי נתניה עלוב, בניגוד לשנתיים האחרונות שהיינו הכי טובים בריבואנד בליגה, השנה אנחנו מאוד חלשים בצבע, גם בפן ההגנתי וגם בהתקפי. היתרון של הקבוצה היא הקו האחורי המצוין, ליאור ליפשיץ' עושה עבודה מעולה והשילוב המצוין בין אדריאן בנקס וברייאן אוסברי שמחזיקים קבוצה שלמה בידיים. נקווה לגנוב את המקום השביעי למרות שהפער משם כרגע הוא 3 ניצחונות וכרגע זה נראה רחוק מאוד. קצת מספרים: אדריאן בנקס סגן מלך הנקודות עם 22 נק' למשחק, רק 0.1 מהמקום הראשון. ברייאן אוסברי רק במקום השביעי. ברייאן אוסברי סגן מלך היעילות בליגה, אדריאן בנקס במקום הרביעי עם 0.2 פחות מהמקום השלישי. בריבאונדים ברייאן אוסברי הוא סגן מלך הריבאונד עם 8 ריבאונד למשחק. אני ממש לא קובע יכולת של שחקו לפי מדדים של סטטיסטיקה, אני קובע יכולת של שחקו לפי מה שאני רואה בעיניים. אתה טוען שיוגב אוחיון רכז טוב יותר ממורן רוט ואני להפך (אני שמח שלא רק אני חושב פה ככה), אז הבאתי את הסטטיסטיקה כדי להראות לך שלאורך השנים בליגה מורן רוט רכז טוב יותר מיוגב אוחיון לפי הסטטיסטיקה. אני יגיד את זה בפעם האחרונה כי את הדיון הזה אנחנו לא נסיים אף פעם, אני מאוד מאוד אוהב את יוגב אוחיון ומאושר ששחקו ישראלי מצליח במכבי תל אביב אבל... מורן רוט לדעתי רכז קצת טוב יותר ורכז שאני אוהב הרבה יותר. סתם דוגמא, עד לפני שנה וחצי הייתי רכז במחלקת הנוער של מכבי נתניה ומורן רוט זה מודל לחיקוי בארץ בשבילי, יותר מיוגב אוחיון. "אני מבין את השנאה למכבי". אפשר לחשוב כמה אני שונא את מכבי תל אביב, שונא אותם קצת רק בגלל האוהדים ותתפלא, ברוב המשחקים ביורוליג אני בעדם וגם בארץ מידי פעם אני בעדם (בגמר הגביע האחרון נגד מכבי ראשון לציון הייתי בעד מכבי תל אביב). בוא נסכם את זה שאני שונא קצת את מכבי תל אביב, השנאה האמיתית שלי היא לגמלים מבאר שבע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx מסכים איתך, רון לואיס וברייאן דאנסטון מכונות אמריקאיות, שתי שחקנים מהטובים בתפקידם בארץ. לא להאמין איך שלושה שחקנים (רוט, לואיס ודאנסטון) מחזיקים קבוצה חלשה כמו הפועל חולון בצמרת. אל תשכח בחמישית הזרים הכי טובים בליגה את ג'רום רנדל, דנילו פינוק ושון וויליאמס שעזבו את הליגה. במידה והם היו נשארים הליגה שלנו באמת הייתה אדירה בניגוד לשנים האחרונות בליגה אבל לא מפתיע ששני שחקנים מהשלושה עזבו למבחנים ב-NBA. הסיבה שהליגה שלנו היא מהחזקות שהיו פה בשנים האחרונות היא שכל קבוצה נדרשה להביא רק 4 זרים ולא 5 ו-6 זרים כמו בשנים האחרונות, חבל שרק ככה המאמנים פה בארץ מבינים את זה.
מכבי חיפה הקבוצה המעצבנת ביותר שאני זוכר. טונות של כשרון ואפס יכולת לתרגם זאת לנצחונות. עוד משחק שהיא יכלה לנצח וכבר היה אצלה בידיים והיא זרקה אותו בשתי הדקות האחרונות לכל הרוחות. מישהו חייב להוציא לרכז הזר (שכחתי את שמו - אותו אחד שהיה בקבוצה בעונה שעברה וחזר מעט אחרי שהעונה הזו התחילה) את הכדור מהידיים בדקות האלה ולתת אותו לדיים אחרות.
אם אני זוכר נכון למכבי תל אביב יש 2 אתר אוהדים, צהבת ומכבי פאנס. שתי האתרים לא מועדכנים וצהבת בכלל ישן, למה לא מורידים אותו, הסגל שם מעונת האליפות של גליל, והפורומים שונו ונהיו מכוערים ופחות מעודכנים. למה זה והאם יש אתר אוהדים חדש?
אני לא יודע בדיוק מה קרה שם, אבל מכבי פאנס לפני כמה זמן היה מוכה וירוסים, הפורום התמלא בהודעות מוזרות וכולם ברחו( תיקנו אותו מאז אבל אף אחד לא חזר). הפורום של צהבת דווקא פורה יחסית, רק האתר בכלל לא מעודכן( עוד קוראים לקבוצה מכבי עלית).
מכבי תל אביב הפסידה רק 2 משחקי ליגה כשבקלות היא הייתה יכולה להיות היום עם 8 הפסדים אבל היא הצליחה לנצח כמעט את כל המשחקים הצמודים. אני חושב שהסיבה היא שקוראים לה מכבי תל אביב, בעונת האליפות הראשונה של גליל עליון ב-95 אם אני לא טועה, אמר שחקו של מכבי תל אביב שאם הם היו משחקים בצבע אחר ולא היו קוראים להם מכבי תל אביב הסדרה הייתה נגמרת 3-0 לגליל ולא 3-2. אני חושב שהיום זה בדיוק ככה, איך בדיוק אשקלון, נתניה, הפועל ירושלים, חיפה (פעמיים) וראשון הפסידו למכבי תל אביב, משחקים שהיו צריכים לנצח, לדעתי רק בגלל השם המפחיד שנקרא מכבי תל אביב.
טוב שלא עוד פעם האשמתם את השופטים.... מכבי ת"א מלכתחילה לא היתה צריכה להיות בליגה הזו וגם לא מעניין אותי אם היא תסיים אם 2 הפסדים או 11 הפסדים. מי שאחראי לכך שהליגה נראית כמו שהיא נראית זה היו"ר הזמני של האיגוד ועד שהוא לא יילך, כנראה ששום דבר טוב לא יהיה פה. אתם קולטים ש-11 קבוצות אשכרה משחקות עונה שלמה של משחקי אימון בלי ששום משחק קובע? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אני מקווה שאתה לא רציני, מכבי ניצחה בגלל הניסיון שיש לה והמאמן. מכבי קבוצה בהרבה יותר טובה משאר הקבוצות, היא הגיעה עייפה ופצועה ממסעותיה ברחבי אירופה. רק במשחק האחרון נגד חיפה הרכז שלה החריב לה את המשחק בדקות הסיום, נגד ירושלים לא הייתה אמורה להיות הארכה ומכבי הייתה צריכה לנצח. למה אתה משמיץ סתם? נהיית ריקי ואן פרסי?
בחיי, אוהדי מכבי תל אביב הם זן נדיר, איפה בדיוק האשמתי אותכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx?! למה אתם תמיד חושבים שכולם נגדכם? סה"כ אמרתי שבגלל השם הגדול והמפחיד ניצחתם, ככה אני מרגיש ברוב המשחקים שלכם בליגה. אתה אומר שמכבי תל אביב ניצחה בגלל ניסיון ומאמן, אני חושב בגלל השם הגדול והמפחיד שנקרא מכבי תל אביב. לא האשמתי אף אחד. זה שהיא הגיע עייפה זה כבר משהו אחר. תסכים איתי שבמשחקים שניצחתם את אשקלון, נתניה, חיפה (פעמיים), הפועל ירושלים וראשון הקבוצות האלה היו צריכים לנצח ורק בגלל טעויות שלהם הם לא ניצחנו, זה קרה בגלל השם שנקרא מכבי תל אביב, זה כל מה שאמרתי.
סליחה יעקב, כנראה שניסית להביא לכאן נקודה אחרת ממה שחשבתי שאתה מתכוון. אני לא בטוח שהקבוצות פישלו בגלל שזאת מכבי, מכבי חיפה קבוצה פשוט שערורייתית, הם הצליחו למשוך את מכבי רק בגלל העייפות של מכבי, הם משחקים לא נכון כל העונה למרות שיש להם סגל לפיינל פור. נתניה וירושלים קבוצות חלשות שהצליחות למתוח את מכבי בזכות המון מוטיבציה וגם הן קבוצות ברמה של מכבי חיפה, זה לא ממש משנה שזאת מכבי בצד השני, גם מול ראשון וחולון הן היו מפשלות. זה נכון שיש השפעה לזה שמכבי בדקות הסיום טובה יותר ומקבלת החלטות טובות יותר, אבל זה גם בעיקר קשור לקבוצות שמכבי שיחקה נגדן, קבוצות שלא משחקות כדורסל טוב ברוב העונה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.116957.html הנה, התחלנו. האמת אני ממש לא מבין מה הבעיה של מכבי. במידה ולא מתאפשר (ואגב, המנהלת לא חייבת להזיז משחקים בשביל מכבי, בטח לא כשהאחרונה הצטרפה לליגה שלישית בשביל כלום), פשוט לא להופיע למשחק. אז נפסיד טכני 20-0, אז מה? לא צריך לעלות עם נוער ולא שום דבר אחר. הליגה הזו היא הכל חוץ מספורטיבית, אפשר לא להגיע למשחק מול הבקעה וגם לא לזה מול הרצליה אם יהיו בעיות ועדיין נהיה בפיינל פור. הדבר היחיד שחשוב כרגע זה המפגש עם פאו ולראשי מכבי המפגרים - להבא, נא לבחור ליגה אחת ולא לקרוע את השחקנים. או שתעזבו את הקופליג ותשחקו באדריאטית, או שתשארו בקופליג ותעזבו את יוצאי יוגוסלביה. מבחינת רמה, לצערי האדריאטית לא ממש תרמה יותר מדי, ציפיתי למשהו יותר צמוד.
קראתי באתר של המנהלת כתבה קצרה ויפה על המשחק היום בין אשדוד לראשון לציון, כמה נתונים ששווה להזכיר גם כאן: ראשון ניצחה בשבוע שעבר את נתניה וזה היה ניצחונה השישי בשבעת משחקיה האחרונים. נתון מעניין במשחק היה שדווקא אדריאן יוטר ודרווין קיצ'ן לא היו אלה שבלטו (שלא כמו בדרך כלל) כאשר כל אחד קלע 10 נקודות עם אחוזים לא מרשימים למדי וניצן חנוכי התפוצץ על דני פרנקו וחניכיו עם 5 מ7 לשלוש כשבכל העונה הוא קלע 6 מ27. מנגד, אשדוד בשבוע שעבר פגשה את הפועל חולון ומאז שניצחה את מכבי בנוקיה (וגם מאז שראמל בראדלי עזב לירושלים) אשדוד נראית כמו קבוצה חדשה לגמרי וכעת במקום להיות במקום האחרון היא עם ארבעה ניצחונות בחמשת המשחקים האחרונים כשחולון עצרה לה את הרצף בשבוע שעבר. בהיסטוריה בין הקבוצות יש רק קבוצה אחת ששולטת והיא מכבי ראשון לציון (ארבעה ניצחונות בארבעת המפגשים בין הקבוצות). צפוי משחק מעניין מאוד, אני מקווה שעבור יוטר היכולת בשבוע שעבר הייתה חד פעמית והוא יחזור להיות הדומיננטי בראשון לציון הערב.
משחק מאוד מאוד חשוב של מכבי נתניה נגד מ.כ. הבקעה. ניצחון ואנחנו עוקפים אותם בטבלה ועוד נשאר להם את מכבי תל אביב והפועל ירושלים במלחה, ככה שזה נותן לנו בונוס ענק לקראת הפלייאוף התחתון, נקווה רק שנצמצם את הפער הענק מאשדוד שעומד כרגע על 3 ניצחונות, נקווה לניצחון של ראשון היום. בכל מקרה, בטוח שנתפוצץ על הבקעה ונחסל אותם, קרטר והיקס שחקנים ליגה * ושתי טיפשים אבל הם ייחסלו את דוואל, פורת, לב (כולם סמול פוורודים) וניר כהן. יאללה נתניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx