ליגת ווינר סל 2012/13 - נקבע לוח המשחקים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏16/10/11.

1. shlomydavid מנהלים

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/2/28/Ligat_Hahal.Xxx/150px-Ligat_Hahal.Xxx

הערב יצא לדרך המחזור החמישי בליגת לוטו במשחק בו תארח הפועל ירושלים את מכבי אשדוד.
    המשחק הוקדם ליום שבת בשל יציאתה של י-ם לאוקראינה לקראת פתיחת משחקי היורוקאפ ביום שלישי מול בי סי דונייצק.
    במוקד משחקי יום ראשון - הפועל חולון תארח את אלדן אשקלון.
    במשחק מעניין נוסף מכבי ראשל"צ תארח את גלבוע/גליל.
    בני השרון/הרצליה תנסה להתאושש מהתבוסה למכבי ראשל"צ, כשתתארח אצל מ.כ הבקעה.
    המחזור ינעל ביום שני במשחק בו תנסה מכבי בזן חיפה להשיג ניצחון שני העונה כשתארח את גרינטופס נתניה.
    מכבי ת"א חופשייה במחזור הזה. להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה - תבלו !

http://img717.imageshack.us/img717/536/62578270.Xxx

עודד קטש: "רוצים להחזיר את ההרתעה למלחה".

2. shlomydavid מנהלים

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה רוצים שאגיד על ידיעה שכזאת? אפשר להתחיל לדבר ולשתף דיעות, אבל אני בנתיים לא אתייחס לידיעה הזאת.

5. Arsenal fan Member

לא מדובר פה על ידיעה אלא על ציטוט, למה שזה יהיה מצוץ מהאצבע?

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא אמרתי שהוא לא אמר את זה, רק שממש לא נראה לי שהוא יבוא לאחת מהשלוש שהוא ציין.

7. Muurad Member

כי לא מדובר פה על ציטוט ישיר - זה מעשה ידם של ערוץ הספורט. אני לא ראיתי שום ציטוט באינטרנט של דוראנט שאומר במפורש שהוא שוקל הצעה ממכבי ת"א או אפילו מזכיר את הקבוצה, for all we know הכתב זרק בכתבה המקורית ביאהו את השם של מכבי לעורר עניין.

לא שאני מופתע שערוץ הספורט עושים דבר כזה ושמים סימן של ציטוט ישיר במהרה כדי למשוך את העיניים של האנשים כשהם מסלפים את האמת כי זה משהו שהם עושים בשיטתיות בכל מיני דברים - אני לפחות לא ראיתי שום ציטוט.

סתם דוגמא, הנה הכתבה של וואלה! בנושא, כשהם לא מציגים את העניין כעובדה שהוא עצמו אמר אלא דיווח כותב הכתבה והאתר :
    http://sports.walla.co.il/?w=/151/1876376

והמקור :
    http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=mc-s..._lockout_111211

אבל למה לערוץ הספורט לספר את המצב כמו שהוא כשאפשר לסלף את האמת ולעגל פינות לקהל הרחב בשביל עוד כמה ביקורים באתר עם הוספת " "?

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/11
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון חשוב של הפועל גלבוע על מכבי ראשון לציון. ביום בו דגן יבזורי נפצע במחצית הראשונה ומסיים את המשחק, צ'ייסון אלן לא מתלבש וקורטני פלס לא מרוכז, הקבוצה עדיין מגלה בגרות ומנצחת את אחת הקבוצות הטובות שיש בליגה ועוד במשחק חוץ.
    לפחות כרגע, אני לא רואה שום קבוצה שיכולה למנוע מהפועל גלבוע את המקום השני.

באתרי הספורט השונים ישנו דיווח על כך שג'רמיין ג'קסון חוזר למכבי חיפה. בעונה שעברה הוא הותיר רושם מעולה והוא יכול להוסיף המון אחריות למשחק הפרוע של מכבי חיפה השנה. חבל שהמשחק הקרוב של הקבוצה הוא מול מכבי נתניה, כי רציתי לראות נצחון ירוק שיתן בטחון למיקי גורקה.

9. yakov_y YNWA

הפועל ירושלים, מכבי נתניה, אליצור אשקלון, מ.כ. הבקעה, הפועל חולון ומכבי אשדוד קבוצות שעל הנייר יותר טובות מהפועל גליל/גלבוע, אבל שוב זה על הנייר... אני ממש לא תופס מגלבוע/גליל, הסגל לא מרשים, במיוחד הקו האחורי.

אשקלון לא מפתיעה אותי, בתחילת העונה אמרתי כאן שהם הולכים חזק השנה, לצערי צדקתי.

10. Bobby Pires Member

כל הכבוד לאשקלון, יצאנו פראיירים רציניים והם ידעו לנצל את זה.
    אשקלון עושה רק טוב לליגה, יש קבוצה אטרקטיבית והגיעה כמות יפה של קהל לפחים.

לואיס פשוט נורא, חושך כבר משחק שני ברציפות למרות כמה דקות טובות. מיצ'ל גם כן על הפנים, איפה השלשות שלו?

11. shlomydavid מנהלים

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

yakov_y - אני חושב דווקא שהסגל של הפועל גלבוע מרשים למדי. הקו הקדמי מגוון מאוד יחד עם ג'וסף ג'ונס, רומאו טרוויס ועידו קוז'יקרו, עד כדי כך שיאן מרטין יכול לשאוף לדקות משחק רק מעמדה 3. את הבעיה הגדולה שהייתה להם בהנעת כדור הם פתרו עם הבאתו של כריס תומס ולך סמוך על הנייר כשנמרוד טישמן ואופיר פרחי מחבקים כל דקה שהם מקבלים ומוכיחים שהם ראויים לה.

לא סתם היא פירקה את הפועל ירושלים ואת הפועל חולון. לתבוסה שהיא ספגה במחזור הפתיחה למכבי תל אביב אין חשיבות, כיוון שרומאו טרוויס וכריס תומס לא שיחקו והקבוצה לא הייתה מחוברת - וככה אין מנוס מלקבל תבוסה מהמכונה של דיוויד בלאט.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מקווה שהניצחון היום והחזרה של ג'קסון (יביא הרבה סדר ואחריות שוייז לא בדיוק הביא) יוציאו את חיפה לדרך חדשה.
    זה לא יהיה קל, אבל יש פוטנצייאל לפחות למרכז טבלה (בניגוד לתחזיות הקודרות).
    עד עכשיו חיפה הוכיחה שהיא יכולה לשחק משחק התקפי כמו הגנתי (אבל סבלה גם מחוסר מזל וחוסר נסיון של המאמן שלה ושל השחקנים, המחסור גם בשחקן מנוסה כמו ג'קסון גם היה ניכר).
    שיהיה לזה רק המשכיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

14. yakov_y YNWA

לוקחים מאמן בכיר בעל ניסיון בליגה הראשונה בישראל, משלמים לו עשרות אלפי שקלים בחודש והוא מצליח להבין רק אחרי 5 משחקי אימון ו-5 משחקים רשמיים שאין לקבוצה כמעט שום דבר בצבע, מנגד יש ילד בן 17 (אני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx) שעוד לפני שהתחילו משחקי האימון יידע שהולכת להיות בעיה ענקית בצבע, למה לא לקחו אותי לאימון הקבוצה?!?!?!
    לקחו טמבל שלא מבין שליאור חכמון וכריס ווטסון לא יכולים לשמש כגבוהים בכירים?! ילד בן 17 הבין את זה לפני כולם אבל מאמן בכיר וצוות מקצועי שלם לא יכול להבין את זה?! ביזיון.

בכל מקרה, אני די בטוח שיגיע גבוה זר עכשיו לנתניה, זרקתי לדני פרנקו מילה על זה והוא אמר שהוא יודע את זה אבל הבעיה שקשה לו לוותר על אחד הזרים.

מילה נוספת, שון וויליאמס פשוט חיה בהגנה, איזה שחקו מפחיד!

15. original Gal Member

רציתי לכתוב שלמרות הניצחון על נתניה והיכולת המצוינת של פאוול,וויליאמס וכמובן לנדסברג למכבי חיפה יש בעיה של רכז,כי פשוט כל שנייה שאני רואה את בן שימול או ווייז בעמדה הזאת גורמת לי לאבד את העשתונות.רציתי אבל אז ראיתי את זה: ג?רמיין ג?קסון חוזר למכבי חיפה
    אין ספק שהחתמתו של ג?קסון תוסיף המון למכבי חיפה שבדומה לשנה שעברה הייתה בלי מנהיג ו?מבוגר אחראי?(למרות גילים המבוגר של וודס ווויליאמס(31 ו30) קשה לקרוא להם ?מבוגרים אחראיים?) אבל הפעם הבאתו של ג?קסון באה בשלב מוקדם של העונה וכשיש לנו סיכוי לעשות משהו ולא באמצע העונה כשאנחנו עמוק בתחתית.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/11