ליגת העל 2020/2021- סיפור בהמשכים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏31/12/02.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

*טיפ...

תשתמשו בי כשופט בליגת העל ושיש לי שערוריית משחק... וידוקה שילם לי שוחד ואני הסגרתי אותו למשטרה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

2. AFC Member

וואי תום...
    אני ברצינות חושב על לתבוע אותך על הוצאת דיבה...
    אוהד מכבי חיפה מתלונן על השופטים...

-----------------

המשך לסיפור של הליגה השניה : וידוקה אובד עצות באותו צופה באימה במכבי חיפה מפלסת לה דרך לליגה הראשונה. וידוקה אז הולך לשטן, ומתחנן בפניו עד שבסופו של דבר השטן מציע עסקה זדונית, מבחילה ומעוררת בחילה - וידוקה ישחק שנה אחת במכבי חיפה וישכנע את אברם לוי להביא את אורן ניסים לבית"ר, ויחזור לחיים. וידוקה מכניס לשטן מכות רצח, עד שהשטן מחזיר אותו לחיים ומגרש אותו מהגיהנום (צעד שגרם למהפיכה בשלטון, גו'באני רוסו שולט כעת בגיהנום).

וידוקה חוזר לבית"ר, וכבר במשחקו הראשון מבקיע שלושער במדי בית"ר בניצחון 6:0 על הפועל ראש השיקמה.

ובנתיים אילן נמצא בביתו - באמבטיית חומצה לוהטת עם ידיים קדוחות. וידוקה נלקח למעצר.

3. Ilan Member

אילן נפטר מפצעיו... יהיה זכרו ברוך.
    אבל זה לא הסוף, בנו של אילן, שכבר היה בן 23 (אל תשאלו אותי איך הוא כבר בן 23, פשוט ככה!) אז הקיצר בנו של אילן נשבע לנקום בוידוקה ובית"ר ירושלים, ביינתים לאחר מות אילן מכבי חיפה מתדרדרת בטבלה...
    בנו של אילן הידוע בכינויו- גריןליון מחליט לעשות מזימה זדונית... (תמשיכו)[.

4. לירן-ביתר Member

ומחליט לחתום בבית"ר ירושלים. גרין ליון עורך את הופעת הבכורה שלו במדי בית"ר "טושיבה"
    ירושלים כשהיא מארחת את בית"ר "דרעי-הכשרת מזן בע"מ" בני-ברק, לקרב צמרת במחזור ה 18.
    בדקה ה-23, לחץ של 2 דוסים על וידוקה והוא עושה היסטוריה ומחליט למסור לגרין ליון מחוסר
    ברירה. גרין ליון מקבל את הכדור בחצי המגרש של י-ם, מחליט לבצע את מה שתיכנן ו....

5. Tomzo Member

וידוקה גם בית"ר יודעת לרמות לפעמים (שיעול בית שאן שיעול) אבל עזוב אין לי כוח להכנס לזה עכשיו וזה גם לא עקרוני לדיון
    -------------------------------------------------------------------
    גרין ליון לוקח את הכדור עובר את כל ההגנה של הדוסים בקלות(מה אתם מצפים יש לו גנים של שחקן חיפה) עובר את השוער ואז הוא לבד מול השער כאשר קהל של 100,000 צופים (אה כן הגדילו את טדי) מסתכל רק עליו הוא...

6. lirancool Member

ואז לוקח את הכדור עם הידיים רודף אחרי וידוקה בכל המגרש, זורק עליו את הכדור, בועט בו, מפוצץ אותו, ואז באה אמא של יוסי בניון ומציע גבינת עמק, גריןליון רואה את הגבינה, שמעוררת את ראבונו, ועוזב את וידוקה ורץ בשיא המהירות לאמא של יוסי בניון, לוקח לה את הסנדוויץ', מכניס את וידוקה ואוכל אותו...

7. AFC Member

הי הי הי!!!
    אני בגיהנום עדיין!!!

לא פייר!!!

8. ג'רי בית הלוי Member

נו בחייאת......
    מה הטעם בלהפוך אתזה לדיון מפגר שבמרכזו המריבה בין וידוקה ורדליון? אני במיוחד מאוכזב משניכם, שבתור המנהלים של הפורום הייתם צריכים לפתח את הדיון הזה ולא לדרדר אותו לאיזה דיון מטומטם....
    יש את הסיפור הבא:

9. קופירוק Member

מאחורי בנצור מגיע ערן קוינט החלוץ מספר אחת של אייסוקר שזוכר מה שקרה לפני 20 שנה (איך לא, ניצן לא מפסיק לדבר על זה) תוקע את הספרינט של חייו, לוקח את הכדור מבנצור ומבקיע את השער לאייסוקר!!!!!!!! אייסוקר עולה למקום הראשון!!!!!!אבל אז מגיע בנצור ו....

10. Emil Member

אבל אז מגיע בנצור, ורגע של טירוף, מוריד לשחקן קבוצתו, ערן קוינט, ראסיה לבין העיניים! ערן לא נשאר חייב, מתרומם ודופק לבנצור אצבע לעין!! בנצור מתחיל לצרוח מכאבים כשבאותה שנייה נכנס למגרש המאמן הנודע והמוערך ברחבי העולם, יוגב אסולין, ומנסה להפריד. מכיוון שבנצור לא רואה כלום הוא מתבלבל בין יוגב לערן ובועט ליוגב בביצים!!
    יוגב תופס קריז ומתחילה מהומה-רבתי בין כל שחקני אייסוקר על המגרש!! אלות, אבנים, ברזלים, בעוד אמיל סעדון ולירן רז צופים במחזה ושמחים על שברחו מהבית משוגעים בזמן...

איגוד השופטים מחליט לקנוס את אייסוקר ב5 נקודות, לתת לאילת ניצחון טכני 3-0 ומשעה את כל שחקניה של אייסוקר ל5 משחקים, ללא אפשרות עירעור על הפסיקה - ויהי מה.

הטבלה לאחר המשחק:

1. א.ס. אילת 43 נקודות
    ---------------------
    2. מכבי מכבים רעות 39
    3. עירוני ערד 37

11. Roy Member

מיודענו שלמה שרף מחליט לכנס מסיבת עיתונאים בבית האבות אותו הוא מנהל בגיל 80, ובו הוא מדבר על מאורעות משחק העונה.
    אין לו ספק שאת הבוגדים בקבוצתם, צריך לתלות. כפויי טובה שכמותם, והם פגעו בו את הפגיעה הקשה בחייו (אחרי טל בנין, אחרי אבי נמני, אחרי גברי לוי, אחרי לוני הרציקוביץ'...).
    שלמה טען שלא ייתכן ששחקן ינסה לבעוט בחברו, ובמקום לפגוע בו כמו שצריך, הוא יפגע במאמן שלו. איפה הכבוד למאמנים היום?
    זה לא מה שהיה פעם עם מכנס ולם...
    פתאום, משום מקום, שרף מסובב את המבט 90 מעלות שמאלה, ונשאר המום...
    עומד שם...

12. ג'רי בית הלוי Member

כל שחקני אייסוקר שבורים אחרי המשחק...
    הם לא יודעים מה לעשות עם עצמם, וכולם כמובן כועסים על אילן, שרק אומר "די נמאס לי". אבי, הבעלים של הקבוצה מחליט על מהפכה בקבוצה, ומחליט לזרוק מהקבוצה את ניצן ליבנה, צעד תמוה מאוד, בהתחשב שניצן הוא השחקן המצטיין של הקבוצה עד עתה. ניצן, כועס ומבולבל, מחליט לעבור לקבוצת האם שלו, מכבי מכבים-רעות, שבה משחקים חבריו מימי הילדות, ברק שטיינמץ, עומר גיל ואודי רוכמן.
    כשניצן חזר למועדון, הוא התקבל באהדה רבה, במיוחד ע"י חבריו מהחטיבה. משחקו הראשון היה מכבי שדה עוזיה, משחק שיותר ממשחקו הראשון של ניצן בקבוצה, מסמל את היריבות הגדולה של הכדורגל הישראלי בשנים האחרונות. ביריבות הזאת יש כל מה שאוהד מהצד ירצה: מהמאמנים הטובים בארץ- אסף לכיש, המנג'ר הצעיר, מול אברהם גרנט הקשיש; השוער ניצן ליבנה מול השוער אור ראובן(שוער העתיד של מכבי למי שלא יודע); שניים מהחלוצים הטובים בעולם, רומיאו בקהאם וראול גונזאלס ג'וניור; בנוסף, יריבות עתיקת יומים בין שתי הערים, על השליטה בתחום הנפט בישראל. המשחק החל בקריאות עידוד של אוהדי אייסוקר שבאו לעודד את שחקנם לשעבר, מה שהדהים את כל הארץ. המשחק היה שקול, אבל נגמר בתוצאה 1-0 למכבים, משער של החלוץ רומיאו בקהאם. כולם שמחו(חוץ משדה עוזיה כמובן), אבל בירידה לחדרי ההלבשה, קרה מה שאף אחד לא ציפה שיקרה:
    (תמשיכו מפה)
    -------------
    דרך אגב רועי איך שלמה שרף קשור?
    והוא לא כבר מת? :roll:

13. Roy Member

חס וחלילה.
    בנאדם טוב שלוימל'ה

אני מפתח את הסיפור לעוד כיוונים, כמו תגובות לאחר המשחק..

14. ג'רי בית הלוי Member

חלילה שימות, רק שבן אדם זקן כמוהו, עוד 20 שנה?
    טוב, לא משנה.

אהבנתי שאתה מפתח את זה לעדו כיוונים, רק מה הקשר של שלמה למשחק?
    הוא המאמן של א.ס. אילת?

15. Roy Member

לא, הוא פשוט דוחף את האף שלו לכל מקום :wink: