ליגת העל מחזור 7:: ב"ש מנצחת את ק"ש, חיפה מנצחת את מ. ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 21, 2016.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    סתם בולשיט. בגלל שזה בספורט 1 אני סקפטי באשר לאמינות הידיעה. ואם יקללו אותו מה יעשו? לא זכור לי שאסור לקלל במדינתנו.

    נבצר ממני לנסוע לקריית שמונה וכמו בכל שנה - כל הכבוד לאמיצים שנסעו. חייבים לנצח היום. כל תוצאה אחרת תהיה אכזבה גדולה.
     
  2. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    ההגנה של מכבי ת״א יכולה לנשום קצת לרווחה.
    רוקאביציה מחוץ לסגל של חיפה.
     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    כל הזמן כשאנשים שאלו את עצמם אם רוקאביצה מתאים למכבי חיפה, היו מראים את השלושער שלו מול מכבי, בסוף דווקא הוא לא כשיר למשחק מולם..
    עדיין לא פורסם ההרכב, אבל העובדה שלא ניצחנו משחק חוץ מאז מאי, ואת מכבי לא בבית ולא בחוץ משהו כמו 4 שנים, מראה עד כמה אין סיבה להיות אופטימי הערב. איכשהו מול באר שבע כל השחקנים שלנו הופכים לאריות, ומול מכבי זה כבר נוהל קבוע להפסיד. סוג של מה שהם היו עבורינו משהו כמו קרוב ל 10 שנים.
     
    oranfu and Love Is Red like this.
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,572
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    רוקאביצה ביכולת חלשה מתחילת העונה. יש אפילו סבירות שהוא פשוט ואן היט וונדר - שחקן של עונה אחת.
    על כל פנים זה לא באמת אבדה כאן.
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,624
    Likes Received:
    3,520
    Gender:
    Male
    די מחכה למשחק היום בין מכבי ת"א למכבי חיפה למרות שאני מניח שאין חדש תחת השמש. אמנם מכבי חיפה פיגרה מול באר-שבע בסמי עופר והצליחה להפוך את התוצאה עם הפגנת אופי, אבל זה היה יוצא דופן, משחק שאינו מעיד על הכלל. רוצה לומר שמכבי פיתחה עור של פיל בשנים האלה ואם היא תיקלע לפיגור למשל אז זה יוסיף עניין למשחק אבל לא מעבר, בעוד שער של מכבי שאני מניח שתהנה מדחיפה גדולה של הקהל שלה - יכול להוריד את מכבי חיפה מנטאלית, פשוט ככה. מרתק לראות את אלירן עטר, הוא לא בכושר משחק, העמדה בשפיץ לא תמיד נוחה לו. מצפים ממנו המון ושייתן ערך מוסף למכבי חיפה שכן תגיע למצבים אבל לא להרבה. אני לא חושב שההיעדרות של רוקאביצה משמעותית כי הוא מאוד חלש העונה, גם אם יותר קל לו לבוא לידי ביטוי נגד קבוצות כאלה. מבחינת מכבי, טב"ח השחקן הכי מסוכן כמובן והשאלה מבחינתי היא מי הצלע השלישית באמצע - האם יהיה זה אייל גולסה או נוסא איגיבור. גם אם העונה של מכבי חיפה שוב תלך לשום מקום לדעתי המשחק היום מה-זה חשוב לה, היא רוצה את המקום השלישי בתור התחלה. מכבי אולי עייפה קצת אחרי הולנד אבל לא זחוחה והניצחון הזה הוסיף לה המון.
     
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    לא אוהב את ההרכב הזה של ב כר ,הצבה של אוגו ובראון באמצע זה אומר קישור גרזני ואנמי , אף אחד מהם לא יודע לשחק את משחק המעבר כמו ראדי/הובאן/אוחנה/מליקסון , ומליקסון/אוחנה באמצע שישחקו באמצע יחד איתם יתקשו כי הכל יהיה תלוי באחד הזה שישחק ב אמצע .
    ההרכב הזה (של אוגו ובראון באמצע) היה נגד בני יהודה וזה לא ה לך מי יודע מה טוב , רק כמה הברקות הניבו שערים וגמרו את המשחק .
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    שער מהיר שלכם נגד קרית שמונה ומאוד יכול להיות שזה הולך להיות משחק די קל עבורכם, מצד שני, אם לא תכבשו, ככל שיעבור הזמן קרית שמונה תוציא לכם את המיץ. מולנו הקבוצה הזאת לא בעטה לשער משחק שלם והסתגרה רק בגלל שהיה תיקו 0. אין ספק שאם תכבשו מהר והם ייצאו קדימה, פיצחתם את כל המערך המגעיל שאיווניר יעלה איתו.
     
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    ופה באה חובת ההוכחה על בן שהר. יש לי תחושה שהמשחק הזה יהווה בשבילו נקודת מפתח להמשך הדרך, בין אם לטוב או לרע. מקווה שלטוב.

    אני גם לא אוהב את האמצע של אוגו ובראון. מקווה שיהיה בסדר. מה שטוב בבכר זה שהוא משנה תוך כדי תנועה ולא פוחד לעשות חילוף גם בדקה 30.
     
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    בפעם האחרונה שהוא עשה חילוף בדקה ה30 (ולא חילוף פנימי) זה היה על הקווים של ק"ש נגדנו ב1-1 מולם:)
     
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    זה נראה שכר ב 4-3-1-2 מעניין
     
  11. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,836
    Likes Received:
    20,933
    רוקאביצה אולי חלש, אבל הוא לפחות מהיר ויש סיכוי שיצליח לעקוץ משהו. כמה מתאים ז שדווקא משחק שאולי הכי יתאים לו בכל העונה - הוא חולה.
     
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    הרכב קצת מוזר. קיארטנסון על הספסל, סקאריונה בחוד ככל הנראה.
    בכל אופן, בניון ישחק היום נגד מכבי חיפה לראשונה מאז 1997.
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,572
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    1998. משחק הירידה של ב"ש.
     
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    הרכב יותר מידי ניסיוני בישביל משחק כזה חשוב.
    עטר לא חלוץ שפיץ, מנחם בקישור זה אילתור שאולי יכול להצליח מול רעננה או קרית שמונה לא מול מכבי.. כבר עדיף את ריאן.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,603
    Likes Received:
    6,331
    משחק שחוץ מלהתרגז אין הרבה בו. אני שוקל אפילו לוותר על התענוג הזה...מעריך שמכבי ת"א תנצח בקלות. מאמין גם שהקהל הירוק תקבל את שני האקסים שלנו בהרבה אהבה...

    @שי
    עזוב, למולנסטיין גם כבר אין מושג. אני לא מצפה להרבה נחת הערב. במקרה הכי גרוע בניון וגולסה עוד יכבשו מולנו.
     
    Last edited: Oct 24, 2016