ליגת העל, מחזור 33 ואחרון- סכנין נשארת בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏26/5/05.

1. Apu Member

M_T_A (מעצבן להעתיק את זה כל הזמן..), אמרתי עגלות ב-4 משחקים, באיירן פעמיים אייקס ויובה הראשונים. מול יובה זה היה משחק בלי חשיבות, ומול אייקס אני אתן לך להנות מהספק של הניצחון למרות שזה בא בפוקסים. לא אמרתי שמכבי היו צריכים לסיים עם 18 נקודות, לא ולא, אבל לספק להן תחרות לפחות..

וההודעה של עומר לא הבנתי כלום, חד וחלק.

2. M_T_A Member

ומכבי לא סיפקה תחרות לאייקס על המקום השלישי?
    אם אתה מדבר על תחרות על מקום בשמינית אז לא, מכבי לא היתה אמורה לספק תחרות על מקום בשמינית, לא בבית כזה ובטח שלא עם סגל כזה. ואם לא הגיע לנו הניצחון מול אייקס אז אני לא יודע מתי כן מגיע

3. Apu Member

טעית בהכל, התכוונתי לתחרות במשחקים 1-3+5, לא על מקום 3 ולא על 1-2.

4. בית"רי מלידה Member

כרגיל, העובדות לא מצליחות לבלבל אותך ( זה כישרון מולד, או שאתה קרוב משפחה של פניג'ל??? ) :

התקציב של בית"ר הוא 22 מליון שקל , לא 24 מליון דולר, כמו במכה-בי, וזה רק מעצים את הכישלון של מכה-בי....

ובית"ר, נמצאת במקום 4 , עם 49 נקודות, ועם יחס שערים חיובי. עכשיו אני יעזור לך קצת בחשבון:

49, פחות 40, זה 9 , כלומר לבית"ר יש 9 נקודות יותר ממכה-בי, לה יש תקציב פי 3 ויותר....

ועוד משהו קטן, זניח:

מקום 4 מוביל להשתתפות באינטרטוטו - זה נורא מתסכל אותך, אבל אלו העובדות.

בית"ר מובילה כרגע 2: 1 על נצרת עילית, ואת השער השני, בדקה ה 20 הבקיע עמית בן-שושן, חייל שמקבל משכורת של 3,700 שקל, ממש הרבה יחסית לעממבאמהמה, שעלה למכה-בי מליון דולר, והבקיע פחות. עוד גאלאקטי-כוס של המומחוי בעל העין העצלה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אם עדיין לא הבנת משהו בתגובתי - תקבל שיעורים פרטיים ( בתוספת תשלום ).

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקציב של מכבי זה אותו תקציב אלא אם למכבי יש 60 מיליון שקל תקציב שזה דבר חדש במתמטיקה כפי שאתה מגדיר אותה מחדש. ולא התכוונתי שהתקציב של מכבי היה 24 מיליון דולר, אם היית עובר את הבגרות בלשון אני מניח שהיית מבין שהתכוונתי בשקלים, וכתבתי שהתקציב הזה הוא פחות 2 מיליון דולר, 10 מיליון שקל בקירוב בשבילך, מזה של מכבי חיפה.

מקום 4 מוביל לאינטרטוטו וואו ממש מעניין את הביצה. גביע מוליך לגביע אופ"א ואליפות למוקדמות ליגת האלופות. כבר זמן לא ראיתם את זה?

אגב אפו אני אשמח לדעת באיזה 4 משחקים בדיוק מכבי שיחקה רע בצ'מפיונס...מול אייאקס ויובה בארץ מכבי שיחקה טוב...מול באיירן במחזור הראשון בארץלדעתי למרות שהפסידה זה היה המשחק הכי טוב שלה, במיוחד על עצם העובדה שבאיירן לא הגיעה לשום הזדמנות חוץ מהפנדל של ג'וני בושידו פנסטיל, שחבל שהיה צריך לדבר ולפתוח את הפה.

גם באיטליה מכבי היתה סבירה הרי יובה ברגע שהגבירה את הקצב כבשה ואם התה משחקת בגקצב הרגיל שלה היתה נותנת 5 או לחליפין אם מכבי היתה כובשת זה היה נגמר ב-5/6...כך שהמשחקים היחידים שהיו מבזים היו המשחקים במינכן ואמסטרדם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/05
  6. M_T_A Member

טוף... תחרות במשחקים זה הדבר האחרון שאפשר להתלונן עליו. במשחק מול באיירן בר"ג היינו בדיוק שווים אליהם והם ניצחו רק בזכות פנדל מטעות מטופשת של פנסטיל שבזכותה הוא גם הלך להציל את הקבוצה שלך והקבוצה שהגיעה למצבים מסוכנים במשחק ההוא היא מכבי.
    בדלה אלפי הקשנו מאוד על יובה והגענו ל2 מצבים מצוינים.
    רק במינכן ובארנה קיבלנו תבוסות. וזה לא כל כך נורא אפשר לחשוב שקבוצות אחרות וטובות יותר ממכבי לא קיבלו בראש שם

7. Igi Member

שתהיו בעניינים הפועל חיפה לא תישאר אותה הפועל חיפה בשנה הבאה, אז אל תהיו בטוחים בכלל שנראה אותה איתנו עוד שנתיים.
    אנסומבו טוטואנה ורמוט עובד חסארמה ועוד בדרך לעזוב.
    עובד זה בטוח כי הוא מושאל גם ככה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב הוא שוכח שאייאקס שיחקה באולימפיאשטאדיון חודש וחצי לפנינו וקיבלה שם רביעייה. ושאנדרלכט קבוצה פי 100 יותר גדולה ממכבי קיבלה שם חמישייה לפני כמה שנים. לא את ה הם לא זוכרים כי מבחינתם קבוצה ישראלית תהיה מי שתהיה צריכה לתת להם בראש בבית שלהם. אחרת היא קבוצה זבל.

9. Apu Member

4 משחקים- באיירן פעמיים, יובה ואייקס הראשונים.
    שיחקתם יותר גרוע ממה ששיחקתם היום..

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב קיצר אתה זיין שכל והוכחת את זה רשמית. קיצר סיימתי להגיב לויכוחים טיפשיים שאני יודע שאני צודק בהם. על אייאקס בארינה ובאיירן במינכן אין לי ויכוח אבל עצם העובדה שאתה אומר שמכבי שיחקה בדלה אלפי וברמת גן מול יובה ובאיירן גרוע מראה שאתה מדבר מצרות עין וקנאה, לא יותר מזה.

11. בית"רי מלידה Member

עומר:

אתה כתבת "דולר" , לא אני.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

קצת חשבון:

2 מליון דולר, זה 8.8 מליון שקל, לפי דולר יציג מיום שישי האחרון - לאיפה נעלמו 1.2 מליון שקל? כבר בגיל הזה העלמות? מה יהיה?

את הבגרות בלשון עברתי לפני 27 שנים, קיבלתי רק 90, אז אולי יש לך סיכוי לעבור אותי.

12. Apu Member

M_T_A - הייתם גרועים בכל ארבעת המשחקים שציינתי, זה היה משחק אימון לקבוצות האחרות.

עומר- די זה סופי אין לי מושג על מה אתה מדבר..

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי מכבי...איך זה שמורידים לכם מההישג...? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? לא מזיז לי. אני יודע שעשינו את המיטב כמו שאתה יודע שאתה עשית את המיטב, אומנם זה לא היה מול מילואים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אבל עדיין (סתם סתם רק כשבאמת שיחקנו בצ'מפיונס הבנתי שזה בתאכלס לא משנה נגד מי אלא עצם העובדה שמשחקים שם, הרי מי שמשחק בקבוצות בצ'מפיונס לא יכול להיות שחקן זבל, ואני מדבר על הקבוצות האירופאיות).

הלוואי שבעונת המשחקים 2006/7 נשחק שנינו במוקדמות הצ'מפיונס.

APU:

זה בסדר גם אני לא מבין מה אתה מזיין פה ת'שכל במשך שלושה שבועות.

בית"רי:

זה בסדר, גם בגיל מאוחר הבורות נשארת אותו דבר. כנראה שהמצאת מושג חדש למילה ב"קירוב". (מכיוון שמדד הדולר משתנה כל יום ומחר אם חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו קורה משהו רע מזנק ל-4.9, ואינו נמצא לפני בשביל להעריך).

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך שאני כותב את זה בית"ר ב-10 שחקנים ופנדל לנצרת עילית.

2:2.