דווקא אם יגדילו את הליגה הסכוי של הקטנות לשרוד כלכלית יפחת מכיוון שאז כספי הטוטו והשדורים יתחלקו בין יותר קבוצות.. אני לא מבין למה לא מבינים את זה..
עזוב עכשיו את הסיכוי לשרוד, תן לי לעלות ליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
באמת אח שלי למה זה טוב?.. הרי תקציב המינימום שיש בליגת העל יכול למחוק כלכלית את הרצליה מהמפה.. אני מבין את הרצון לראות את הקבוצה שלך בליגה הבכירה אבל לא בכל מחיר לטעמי..אולי אני טועה..
הרצליה עלתה ליגה בעונת 3\92 מישהו נתן לה סיכוי לשרוד? היא שרדה 8 שנים כמו גדולה עד עונת 00\99. כאשר באחת העונות היא סיימה במקום ה-7 בליגת העל מתוך 16. בעונת הירידה שלנו זה היה שהקטינו את הליגה והיו 3 יורדות(אנחנו,ירושלים וכפ"ס) אם נעלה השנה זה סגירת מעגל. הרצליה היא ברשימה אחת עם נצרת עילית,כפר סבא,בני יהודה,וראשון זה קבוצות ששרדו מספיק שנים בליגה הבכירה. ואני מדבר רק על השנים האחרונות ולא על המסורת שיש לכפר סבא או לבני יהודה.
הרצליה, אני מכיר את העובדות האלה.. אבל היום אני חושב שיש תקציב מינימום לקבוצה בליגת העל ואני לא בטוח שמכבי הרצליה תוכל לעמוד בו בלי לקחת הלוואות שיכולות למוטט אותה מאוחר יותר.. אבל אתה מכיר את המצב הפיננסי במועדון הזה יותר טוב ממני אני מתאר לעצמי..
אריאל שיימן מצויין בניהול והרצליה לא תקרוס כל עוד הוא עומד שם, מה שלאוהדי הרצליה יש נגדו ובינהם גם אני שהוא לא עשה שום דבר בשביל להחזיר את האוהדים, ומתערב בהחלטות מקצועיות, כי פוטנציאל לעלייה היה פה בכל אחת מ-5 העונות האחרונות.
נצרת עילית בסך הכל בעונה השניה שלה בליגה הראשונה... אם כבר תדבר על סכנין האלה, אם עוד פעם אחת הם לוקחים מקום 10 אני משתגע!
סכנין בכלל לא בסגנון של הקבוצות שהזכרתי. והשנה הם יורדים ליגה במחזור 12 לדעתי בערך כמו צפרירים חולון בעונה שעברה.
בעיקרון אני נגד הגדלת הליגה, בעיקר 3 ימים לפני פתיחת העונה, היא לא תתרום לרמה וזה לא יעזור לשום דבר, והמקרים שהקבוצה מהמקום ה4 תנצח את זאת מהמקום ה11 הם לא רבים, ואני נגד הגדלת הליגה, ואם כבר מגדילים שיעשו את זה מסודר. אבל כואהד הפועל פ"ת זה יכו ללהציל אותנו השנה מירידה, ככה שאני גם לא יכו ללהתלונן
אוי ברק חאלאס עם השטויות, שיהיו 14 קבוצות ישחקו יותר פתוח, הרבה יותר גולים כי הקבוצות לא יהיו לחוצות מהפסד, זה יעשה רק טוב. אני אומר להרחיב תוך כמה שנים עד ל-20 קבוצות.