כמה שנים חיכיתי לזה... אני מקווה שהליגה תוגדל אפילו ל-16 קבוצות.. ואולי אז.. אולי אז העניין בליגה הישראלית יהיה כמו פעם עם "שירים ושערים" ו"הדקה ה-91"
אפשר לדעת מה זה יעשה רע לקבוצות הקטנות? הרי לקבוצות קטנות-גדולות יכול לבוא יותר קהל במשחקי בית מול קבוצות גדולות מה שדפוק בעיניי זה שמקום רביעי בלאומית מול מקום 11 בליגת העל...הסיכויים של המקום ה4 יהיו דיי נמוכים לנצח תמקום ה11..
וכמה קהל יבוא למשחק בין מכבי פ"ת לראשל"צ?..או בין הפועל חיפה לקרית שמונה?.. 200 איש בלחץ כולל מוזמנים..
זה לדעתי לא יעלה את הרמה בארץ, והעינין יהיה אותו עינין, זה אולי יצור קצת הפתעות אבל הרמה תהיה נמוכה כמו בליגה עם 12 קבוצות. בכול מקרה השנה אני לא מסוגל להתלונן על ההחלטה, כי היא אולי זאת שתשאיר אותנו ליגה בסגל המחפיר שבנו בהפועל פ"ת השנה,מה שכן אם יהיה מזל הקבוצות הגדולות של הליגה הלאומית יעלו ליגה וככה לפחות מבחינת קהל יהיה יותר ססגוני, לפחות אני אופטימי שלא נרד אחרי ההחלטה הזאת. בני סכנין ונצרת עלית יהיו היורדות, סכנין מקום אחרון נצרת תשחק נגד קרית שמונה ותרד ליגה אחרי משחקי הפליאוף.
מישהו קרא היום מעריב במקרה עמוד 2 יש כתבה קטנה בנושא לפי דעתי זהו אחלה רעיון להגדיל את התחרות בליגה לא תזיק אבל במידה והעולות יתחזקו משמעותית בהתאם לליגה '' הכל כך נהדרת שלנו '' אם לא סתם הרמה תירד ויותר נמוך מאיפה שאנחנו כיום לא נראה לי יש, או שכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אני חושב שזה לא דבר טוב להגדיל את הליגה, נכון מצד אחד זה לתת לקבוצות שאף פעם לא היו בליגת העל הזדמנות אבל בכל זאת בשנים האחרונות הליגה הלאומית היא הליגה הכי מעניינת עד הדקה ה- 90 במשחק האחרון אי אפשר לדעת מי עולה אם זה יהיה את השדלוש עולות והרביעית מפליאוף אז הם מורידים את העניין בליגה לאומית, בליגה לאומית הרמה של כול הקבוצות בערך אותו הדבר יש קבוצות יותר חזקות יש יותר חלשות אבלח בסה"כ זה אותו הדבר , חבל להרוס את המתח ואת העניין ואת התחורתיות בלעיגה הטובה הזאותי.
ועל ההחלטה הזאת נאמר: נענו תפילותיי, אם אי אפשר לעלות את העניין דרך הרמה, לפחות תעלו את העניין דרך ההזדהות עם אירופה
מה אתה בסדר? יש יותר סיכוי למקום 4 לנצח את מקום 11, הרי מקום 4 יכול בקלות להיות מקום 7-9 בליגת העל, ומקום 11 בקלות להיות בתחתית הלאומית..