זה פשוט לא נכון. אתה מתבלבל עם חופש תנועה בשלישייה הקדמית שיש בברצלונה. שום קבוצה טובה לא מבססת את ההתקפה על שלושה שחקנים "סוליסטים". אורנפו, אתה מוריד כאן את הדיון לזנות בקטע הזה.
בסך הכל ציינתי שאין טקטיקה במשחק ויש בלאגן (מה לא נכון בזה?). בחרת להעלב בשם מכבי חיפה שאפילו לא דיברתי עליה ישירות והתחלת עם שטויות שטוענות שבקבוצה הכי מפותחת טקטית והאלופה בשלוש השנים האחרונות בליגה אין טקטיקה. ואפילו לא הזכרתי את מכבי בהודעה הראשונה. תראה איך זה נגרר לויכוח אינפנטילי, רק כי אתה לא מסוגל להסכים או לזרום עם אוהד מכבי תל אביב.
מספיק עם השטויות. הלוואי שהיו למכבי בהתקפה פרטנרים שתורמים באופן יחסי כמו שסוארז וניימאר תורמים לברצלונה. לא שיש מקום להשוואה, כן?
נו זה כמו שאתה אומר על מישהו ״אני מקווה בשבילו שהוא יודע מה הוא עושה״ זה לא שאתה באמת מקווה או אכפת לך,זה ביטוי
אין לי בעיה להסכים עם אוהד מכבי ת"א, אבל אני חושב שאין לכם טקטיקה ולא כלום. אתם קבוצה בינונית כמו ב"ש וק"ש רק שחקן אחד שמנצח לכם משחקים מכלום.
קבוצה יכולה להיות סופר מתקדמת טקטית ולהיות בינונית באופן כללי (וגם להיפך), ואני לא חושב שמכבי בינונית כמו שאתה עושה ממנה. אין שום קשר בין הדברים. הפועל תל אביב של רן בן שמעון הייתה בין הקבוצות הכי טקטיות בליגה, אבל היו קבוצות טובות ממנה.