יש תלות מוחלטת בזהבי. אבל אתה לא יכול להגיד שאין טקטיקה. טקטיקה יש,אבל אין שחקני הכרעה(אצל טב"ח זה תלוי אם עצבנו אותו מספיק באותו יום). ג'ורדי עובד עכשיו על חלוץ זר, נקווה בשביל מכבי שיצליח. וגם שיצחקי יחזור ליכולת שלו מלפני הפציעה.
וואו בניון כל-כך טוב, אני מבין עכשיו למה הוא בכה שהוא לא מקבל קרדיט מלוי. כל הרביעייה ההתקפית של חיפה מורכבת משחקנים סוליסטיים. אין שם חיבור ומהלכים קבוצתיים. כולם נוגעים בכדור לפחות 4 פעמים לפני שהם מחליטים מה לעשות איתו, אח״כ עוד 4 פעמים ומבצעים איזו פעולה. אני חושב שמבחינת עמידה הם בסדר גמור, אבל הרמה של השחקנים והחיבור של הסגל נוראי. אין שם רוח קבוצתית בכלל, וזה חוזר על עצמו כל שנה.
אתה לא ממש כותב בראש נקי, בלשון המעטה. אתה חושב שאני מנסה "להיכנס" במכבי חיפה ולעקוץ, וזה ממש לא המצב. יש לי המון ביקורת על הקבוצה שלי וגם על התלות בזהבי, טקטיקה ועבודה של מאמן היא ממש לא חלק מהביקורת ולא הייתה גם בשלוש השנים הקודמות.
כפי ששחר אמר מעטים עושים את מה שבניון עושה בגיל כזה. ושחר צודק, כי מעטים מושכים את הקריירה כך שיגיעו לרמה כל כך נמוכה. רק בארץ כל אחד חושב שהוא אלוהים ומבזה את עצמו
כשאתה משחק 4-3-3 בדרך כלל השחקנים בחלק הקדמי הם סוליסטים. בארסה עם ה- MSN היא הדוגמא הבולטת לכך. הבעיה היא שכרגע דרינצ'יץ' מעורר געגועים לקמארה, עטאא מעלה מחשבות שאולי רכישת קריאף לא היתה רעיון כל-כך גרוע ובניון במשחק חלש מאוד. משומר מקבל כל-כך הרבה חופש בצד ימין ולא מצליח להגביה כדור אחד ראוי. המשחק הזה הוא המשך ישיר לעונה שעברה מהסיבה הפשוטה שלא בוצעו כמעט שינויים מהעונה שעברה. מקווה שאחרי המשחק הזה יתעוררו.
לגמרי. גם ברצלונה. בלי מסי היא לא זוכה בעשירית מהתארים שהיא זכתה...אתה ליצן. מכבי חיפה בלי בניון בין השנים 2000-2002 מחכה עד היום לאליפות ראשונה מאז 1994
כן כן ניימאר וסוארז. בלי מסי עונה שלמה בארסה מקום 3 בספרד. בלחץ. מה שמסי עשה לבארסה בעשור האחרון כך את נבחרת כל הזמנים של הכדורגל העולמי שים בבארסה והם לא עושים יחד. לכל קבוצה טובה יש את הסופרסטאר שלה שהוא ה-GAME CHANGER, אמנם קשה לך וכואב לך לקבל את זה, אבל זו האמת. היום זה זהבי במכבי. פעם זה היה בניון בחיפה וכשהוא עזב זה היה איגביני, ולפני כן זה היה סיני בהפועל ונמני במכבי וברקו בחיפה. ומה אתם בלי שחר? אשדוד. נו באמת...