אכן. חייב לציין גם את צמד הבלמים. מסתמן שזה כבר לא מרכז ההגנה המביך שהיה לכם בשנים האחרונות. עשו היום עבודה נקיה. אבו עביד השחקן המצטיין הערב,עוד שיפור בעמדה בעייתית אצלכם.
לא ראיתי את המשחק אבל ע"פ התגובות כאן אני מבין שבית"ר לא שיחקה טוב וחלק מהאוהדים מתלוננים. אני מבין שהיו בטדי משהו כמו 17 אלף אוהדי בית"ר(מה שאומר ש10 אלף שהיו באים במצב רגיל נשארו בבית והחליטו לא לבוא בעקבות ההתנהלות הקיץ), אם אני מוריד את ה-2,000 בערך ששייכים ללה פמיליה ומעודדים בעיקר את עצמם אז נשארנו עם 15 אלף אוהדים שבעצם ההגעה שלהם למשחק נתנו לגיטימציה לאלי טביב בעיקר וגם ללה פמיליה להמשיך לעשות בבית"ר ככל העולה על רוחם. אתם רוצים שינוי? אתם רוצים להראות לתימני שאנחנו לא זונות שלו? תצביעו ברגליים. תחשבו מה יציעים ריקים בטדי במשחק פתיחת עונה מול היריבה הגדולה היו עושים בכותרות, אבל האוהדים באו בכמות מכובדת ואלי טביב ימשיך לשחק עם בית"ר ולמצוץ כל שקל שנכנס לקופה.
אין התקפה להפועל וזה משו שבאמת יפגע בה במהלך העונה, לא הגיוני שבדקה 90 הוא מכניס את דודו ביטון, מנדיונדו בא לשחק על תיקו ותו לא. אני מבין שהסגל הוא חדש ויקח זמן להתחבר אבל כמו שזה נראה אתמול (וגם במהלך גביע הטוטו) עם המאמן הזה לא יתחבר כלום, בטח לא עם אבו היג'ה כקיצוני ימני
אני קצת תוהה מי החלוצים בשוק (במחירים הגיונים) שכל כך יורדים על הפועל שלא הביאו חלוץ. אפילו מכבי ושקי ה600 אלף יורו לעונה שהם מסוגלים לשים על חלוץ (כך לפי הדיווחים לפחות) והם לא מוצאים ומשחקים עם זהבי. עטר בחיפה והפועל לדעתי הראשונה שתקפוץ במידה ובאמת הוא היה עוזב. לב"ש יש את סהר שהפועל ניסתה להביא, את טוטו היא ניסתה ולא הצליחה בגלל גם פערים כספיים - ומי נשאר? צריך להמר על מישהו זר ולקוות לטוב. דווקא השנה אני מזהה מצוקת חלוצים היסטרית בליגה. מכבי משחקים עם חלוץ מדומה, ב"ש עם סהר וחיפה עם עטר וכל השאר זה לא משהו שאפשר לדבר עליו. דובב גבאי? תורג'מן? מי החלוץ בכלל של ק"ש?3 מלכי השערים של הליגה בעונה שעברה היו זהבי, בוזגלו וגאדיר. השניים הראשונים לא חלוצים (זהבי לפחות בתיאוריה לא חלוץ, וגם הוא לא רלוונטי לעניין), והשלישי נסע לחו"ל.
מנגה לא מספיק חלוץ בשבילך? ואופיר מזרחי? למה הפועל לא הולכת על סליחי שיכול להיות מצוין עבורה, ומה עם קוראץ'?
בלי צחוק ולא קשור אלייך - ג'ורדן פוצ'ה (אם היה מקום לזר) קהינדה (היה עליו זכות ראשונים עד כמה שידוע לי) סליחי עידו אקסברד היה פנוי ברונו זה החלוץ של ק''ש קוראץ' שחקן חלש מאוד
לא צוחק וזה בסדר גמור - ג'ורדן הוא החלוץ הכי טוב במדינה לדעתי. יש 2 בעיות לדעתי: א. הוא פציע מאוד. לא משחק מעבר ל16-17 משחקים בשנה (מקווה שהשנה הוא ישחק יותר). ב. שיימן קנה את הכרטיס שלו בפאקינג 300 אלף דולר. וזה שיימן, תנסה להוציא משהו משיימן שהוא לא ירוויח עליו 10000 אחוז. זה יהפוך את זה לעיסקה יקרה מאוד. קהינדה זה באמת אופציה. אקסברד, סליחי...לא ראיתי משהו מיוחד מהם. שניהם יכולים להבקיע כמה שערים אבל גולר אמיתי זה משהו שאני לא רואה בליגה הזאת. שוב, רק מישהו זר ולדעתי הם כבר כיסו את מכסת הזרים.
אם כבר, שיביאו חלוץ זר וישאילו אותו ללאומית. במידה ובינואר הם רואים שהם לא פוגעים בכלום שישאילו את לינגנה ויחזירו את החלוץ.
אני עדין מרגיש שמגיע לי פיצוי על 90 הדקות שאיבדתי אתמול, אבל אם יש משהו טוב במצב הנוכחי של בית"ר י"ם והפועל ת"א, שני מועדונים גדולים עם קהל גדול שכרגע נמצאים בבינוניות מקצועית, זאת העובדה שבזכות המצב שלהם היום לא מעט שחקנים ישראלים צעירים מקבלים הזדמנות אמיתית בקבוצה גדולה. בוריס קליימן, טל כחילה, אבישי כהן, עומר אצילי ולידור כהן מצד אחד, בן אלגרבלי, ניר לקס, עומרי אלטמן, איאבד אבו עביד, בן רייכרט ומוחמד אבו אל היג'א מצד שני, כולם שחקנים ישראלים, כולם מתחת לגיל 24, וכולם קיבלו דקות אתמול בשתי הקבוצות. בבית"ר י"ם אפשר לציין גם את תומר ירוחם ועומר נחמני, בהפועל ת"א אפשר לציין גם את אדי גוטליב, רמזי ספורי ושגיב יחזקאל. סדר גודל של 16 שחקנים ישראלים צעירים שהשנה יקבלו דקות בשתיים מהקבוצות הגדולות במדינה.
על כל החלוצים מק"ש שציינתם פה איזי היה דורש הרבה כסף, אולי יותר מהמיליון יורו ששולם על רייכרט (לדעתי הוא לא שווה מיליון,אבל בגלל כל הסאגה עם מכבי ושבאו כל מיני אנשי עסקים שהבטיחו לממן אז שילמו) ולא בטוח שזה היה כדאי להחתים.
מה טוב בזה שקליימן משחק? הוא שוער חלש מאוד במקום טביב הייתי מביא את רם שטראוס, שוער בן 23 עם הרבה פוטנציאל הוא שחקן חופשי
לדעתי דווקא יש לא מעט חלוצים ישראלים צעירים ששווים הזדמנות (גוזלן, הירש, כליבאת, אופיר מיזרחי, מיכאל אוחנה). בכל מקרה, גם אם הפועל לא הביאו חלוץ, לא ברור למה עומרי אלטמן שיחק בחוד. או שמשחקים עם אנטל בשפיץ ואלטמן באגף/מאחוריו, או שפותחים עם דודו ביטון בשפיץ. גם אם הפועל צריכה עוד חלוץ, זה לא מסביר למה אלטמן שיחק בחוד ולא אנטל/ביטון.