ליגת העל יצאה לדרך:: בית"ר והפועל ת"א סיימו בתיקו מאופס

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Aug 20, 2015.

1. EuropeGuy Member

המהירות במחצית הראשונה הפתיעה יחסית לטובה, אבל יש לנו בכדורגל קטע שאני כנראה אף פעם לא אבין, שחקני כדורגל שלא מבינים משום מה שהאלף בית שלהם זה לנסות להיות פנויים למסירה (וזה לא רק בגלל כושר גופני לקוי). כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שבהם שחקן התקפה השתחרר מהשומר שלו, במיוחד מבית"ר, וכשבא למסור את הכדור הבא השחקן מולו שהיה אמור לקבל את הכדור התהלך ולא טרח בכלל להתחמק מההגנה עליו. תשתחררו כבר מהשומר שלכם, ראבק.

2. DRORIKO Member

לא יודע איך המשחק יגמר ,אבל אני כבר יודע שדראפיץ' הולך לאכול הרבה חרא מהאוהדים של בית"ר. זה קהל שיכול לחיות עם זה שהקבוצה לא בצמרת,אבל לא יכול לחיות עם זה שהקבוצה לא משחקת יפה.זה קהל שיעדיף להפסיד 4:3 מלעשות תיקו 0.

Last edited: Aug 24, 2015
  3. סמואל אטו Member

זה נראה שבהפועל עובדים על הנעת כדור והם עושים את זה לא רע בכלל לפחות בחלק ההגנתי. בהתקפה אין להם חלוץ ואין להם איכות.

DRORIKO likes this.
  4. DRORIKO Member

זה עוד מוקדם אבל מנדיונדו מסתמן כבדיחה. מכניס להתקפה את אבו אל היג'א שהוא בכלל מגן אבל משאיר שגיב יחזקאל על הספסל. מכניס את דודו ביטון ל-2 דקות. לדעתי הוא הגיע לכאן כדי לעשות לליגה שלנו בוראט.

Last edited: Aug 24, 2015
  5. אלי מתחן Member

עזבו את ההשקעה בנוער, אם ההתאחדות רוצה לקדם את הכדורגל בארץ, היא חייבת לעשות אותו יותר בר-צפייה. אי אפשר לראות את כל העצירות האלה. המשחק חייב לזוז.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא ציפיתי למשהו אחר. 2 קבוצות בינוניות, שאולי יהיו קצת יותר טובות בהמשך, אבל אני לא סומך על זה.

7. סמואל אטו Member

אני מנחש שההגיון שלו זה שהוא רצה לסגור את המשחק, אז הוא הכניס מגן לעמדת הקשר הימני. החילוף של ביטון היה מאוחר באיזה 20 דקות.

בכל אופן, אני דווקא חושב שהפועל השיגה את התוצאה שרצתה ונראתה טוב בסה״כ.
    רואים שם משחק קבוצתי בהגנה ובהתקפה, הנעת כדור לא רעה בכלל וסגירה בהגנה. השחקנים ההתקפיים עוד לא מחוברים וחדים וחסר להם חלוץ שיגרום להגנת היריב חוסר ביטחון.
    אלגברלי ואבו עביד נתנו משחק מצויין, יש להפועל על מה לבנות השנה.

בצד השני, ההתקפה של בית״ר מורכבת מפוטנציאליים וממוגבלים. ההגנה סבירה.
    הדבר היחיד שהם יכולים לקחת מהמשחק הזה זה את פאבלו דה לוקאס המרשים. השחקן היחיד שתיפקד בצד ההתקפי ועשה דברים גדולים בצורה פשוטה עם קלאסה. צריך לדאוג שהכדור יעבור דרכו יותר.

8. DRORIKO Member

מילא הפועל,היא עוד יכולה להשתמש בתירוץ שהקבוצה חדשה. לבית"ר היה חודשיים להתכונן, כולל המשחקים באירופה כולל גביע הטוטו. היא לא היתה אמורה להיראות ככה. לא קונה את הלוקש הזה "שזה רק מחזור ראשון",בית"ר עונה שעברה להזכירכם היתה אחרי 2 מחזורים ראשונים עם תיקו וניצחון מול באר שבע וחיפה בהתאמה.

9. DRORIKO Member

אם הוא רצה לסגור את המשחק אז בשביל מה הוא הכניס במקום אנטל חלוץ ולא שחקן הגנתי יותר. לפחות שיהיה עקבי.

10. Doritoz FCBJ - RMCF

דה לוקאס הראה במחצית השניה איזה שחקן הוא פחות או יותר
    חוץ מזה כלום ושום דבר מבית''ר (לא מדבר על הפועל כי הם לא מעניינים אותי) כמו כל המשחקים שלהם העונה הרבה בלאגן ומקריו, הצבה רעה של שחקנים, ואני לא מבין למה משען זה המגן שפותח ולא ירוחם. לא מבין הרבה דברים מאיך שהקבוצה הזאת משחקת וזה מעצבן אותי.
    מאמן חלש...

11. סמואל אטו Member

זה מיותר לקחת ברצינות חילוף של 3 דקות, אבל אחרי שהכנסת מגן כקשר ימני, אז לדאוג שלפחות יהיה חלוץ אחד שיוכל להחזיק את הכדור או לגנוב גול, זה לא כזה לא הגיוני.

12. DRORIKO Member

לא יודע,לי זה נראה מוזר. גם אם אתה מאמין שביטון יכול לגנוב גול אז למה לא לשים אותו כל המשחק? למה לעזזל לפתוח עם אלטמן שהוא הכל אבל לא חלוץ.

13. Maudy Member

הפועל ת"א קבוצה מאוד חלשה.הרומנים האלה נראו לא טוב,ציפיתי מהם ליותר.
    אחרי שבני יהודה וכפר סבא נראו לא רע,בעיניי היא מועמדת לירידה.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

כמו שאמרתי לפני המשחק - קונה 0-0.
    ההגנה שיחקה לא רע היום ואבו עביד שנאלץ לשחק כמגן שמאלי עשה עבודה מעולה, גם הקישור עם דגש על לינגאנה ופנטילי עשה עבודה לא רעה ולא נתן לביתר להשתלט על המשחק, הבעיה עם החלק הקדמי ידועה וזה אכן נראה רע.
    בומבה נראה היום לא כל כך טוב ואנטאל נתן מחצית ראשונה לא רעה אבל אחר כך איבד כדורים ולא היה מעורב.
    אחרי הדקה ה70 הקבוצה נפלה מבחינת כושר.
    הקבוצה לא מדאיגה אותי, אני לא מצפה להרבה העונה, נראלי שאמרתי שמעניין מה יקרה אם נגיע לפגרה עם מ0 מ15, לפחות השגנו נקודה מה שלא עשינו בעונות אחרות גם ששיחקנו טוב בטדי וזה מה שחשוב.

מה שמדאיג אותי זה המאמן, שיבוצים הזוים, חילופים הזוים, בלאגן גדול במגרש כששחקנים נמצאים לא בעמדות שלהם בכלל, המאמן הזה משבוע לשבוע נראה לי ללא הבנה בכדורגל וזה מדאיג.

בית"ר הפתיעו אותי לרעה מבחינת יכולת, אולי חוץ מדה לוקאס בסוף.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שימו את דה לוקאס ופריירה במכבי חיפה ויש לכם מועמדת לאליפות. אם טביב לא היה מוכר את שלומי לבית"ר היה את הקישור הטוב בליגה.