זה משחק מאוד מעניין מבחינת כדורגל. מבחינת פוטנציאל שני ההרכבים עם לא מעט איכות, אבל רק מבחינת פוטנציאל. משחק מסקרן מאוד שיכול להעיד כבר מעכשיו לאן הכיוון של שתי הקבוצות.
בניגוד לכמה מבולבלים בו, איני תומלבמעדה של חוליגנים. אם אתה מצדיק את הקהל שלכם במעשה אחרים שיבושם לך. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
איפה קראת שאני מצדיק משהו? התעצבנתי על ההשוואה בין קהל שמעורב כמעט מידי שבוע בארועים אלימים וגזעניים אלנו שמעורבים לעיתים רחוקות.
מחצית ברמה של ליגה לאומית. הפועל מנסה להניע כדור, אבל אף שחקן שלה לא מסוגל להעביר פס עומק. בית״ר מחכים מאחור לצאת למתפרצות עם חבורה של שחקנים אנמיים. דה לוקאס מיותר במערך ובתפקיד הזה.
אבישי כהן דווקא בא טוב, יש לו אופי טוב במשחק שלו ואלו הדברים ששחקן מביא איתם לבוגרים ויכול להצליח, וזה מביא אותי לנס זמיר, שעם כל הכישרון שיש לו לכאורה יש לו אופי פח כל כך שאני לא רואה אותו מצליח להתרומם בקריירה שלו.
משחק בין שתי קבוצות חלשות. האמת? מאף אחת מהן לא היתה לי צפייה לראות משהו אחר, ולכן גם המשחק די תואם את הציפיות. לפחות שלי.
עצם זה שישר רצתם וטענתם שהקהל של נתניה לא עושה את זה כל הזמן זה ניסיון הצדקה. Sent from my LG-D855 using Tapatalk