ליגת העל יצאה לדרך:: בית"ר והפועל ת"א סיימו בתיקו מאופס

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Aug 20, 2015.

1. abcd Member

לא היינו משווים גם עוד חודש אבל עכשיו כנראה שנקבל גם כמה רדיוסים וזה הכי חבל.
    אין לי מה לאחל לשחקנים של מכבי פ"ת והמאמן שלהם, אולי רק שיישארו איפה שהם נמצאים כל הקריירה, עונש מספיק.
    המשחק לא שודר אז אנשים לא יבינו את עוצמות הגועל ממה שעשו שחקני מכבי פ"ת. מאמין שכל קהל בליגה היה מגיב כמונו היום. זה לא אומר שזה בסדר ושלא מגיע לנו עונש אבל עדיין.

מקצועית אין כל כך מה להגיד. כל החלק הקדמי לא סיפק היום את הסחורה (אני לא יכול להגיד מתחת לרמה כי אולי זאת הרמה).
    הקבוצה נואשת לחלוץ, אם בדש או מישהו אחר אבל זה חייב לקרות בדחיפות. ככה לא נוכל להחזיק.
    הגנתית היה בסדר, שיחקנו עם שני בלמים צעירים ומגן שמאלי לא טבעי ואי אפשר להגיד שזה הורגש יותר מדי. חבל על השער שספגנו כי 0-0 היה יותר מתאים למשחק אבל זה מה יש.

2. Doritoz FCBJ - RMCF

לא מבין מה אתם מתפלאים ממכבי פ''ת, בעונה שעברה הם הגיעו לפליאוף העליון מכדורגל כזה, שבתכלס זה מיצוי מקסימלי ואפילו יותר של הפוטנציאל של הקבוצה הזאת, זה לא נעים לעין בכלל ואפילו מעצבן שככה הם משחקים, אבל זה מה שהם יכולים עם סגל כזה !
    דווקא אני חושב שצריך להעריך את בן שמעון על העבודה שהוא עושה שם.

orimor2212 and סמואל אטו like this.
  3. oFiRzZz Member

צריך להעריך אותו על העבודה המקצועית .
    אבל כש4 שחקנים שלו מביימים פציעה , קוראים לאלונקה , וכשאלונקה מגיעה אליהם
    הם פתאום קמים והכל בסדר , והכל זה בהפרש של דקה אחד מהשני , אז מצטער -
    על זה הוא צריך לקבל ביקורת , וגם השופט האנמי שמפחד להוציא צהובים ללוזונים .
    כל החיים שלי אני הולך למשחקים של נתניה . 10 שנים מתוכם אני מנוי . דבר כזה לא
    ראיתי גם בליגה לאומית .
    זה היה נראה כאילו מכבי פתח תקווה ב1-0 על ברצלונה בגמר ליגת האלופות והדקה
    היא הדקה ה94 .

אבל הבעיות של נתניה יותר גדולות משופט או משחק מלוכלך כזה או אחר .
    חסר חלוץ וזה זועק לשמיים .

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיאור הנ''ל מתאים לכל משחק בו מכבי היתה בפיגור בשלוש השנים האחרונות. העניין הזה הפך לנורמה בליגת העל וכל עוד לאיגוד השופטים זה לא מפריע אני לא מצפה מאף קבוצה להיות צדיקה בסדום.

orimor2212 likes this.
  5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק הבוקר התאוששתי מהחום ש"נפל" עלינו בבלומפילד אתמול :)
    כמה תובנות מהמשחק אתמול ומפתיחת הליגה בפרט.
    עם כל הכבוד לצ'רלטון שרוצה לפתוח את העונה עם האלופה זה היה פשוט סיוט להגיע בשעה 17:00 לאיצטדיון ולקבל מכת חום (במיוחד ליושבי שער 7-8), לא כיף לראות משחק כשב80% ממנו אנחנו שמים יד על הרעש כדי להסתיר את השמש וכך לראות יותר טוב את המגרש, בשעה 19:00 בול ירדה השמש ומזג האוויר היה הרבה יותר נעים, חבל שלא מתחשבים בקהל שמגיע למשחק.
    בנוגע למשחק אני כבר לא יודע מה עובר עם בן הרוש, הניסיון לחטוף עם הברך היה פשוט פטתי, כל ניסיון מסירה ראית את הלחץ עליו ועשה טוב יוקאנוביץ' כשפשוט החליף אותו.
    לסכנין מבחינתי (ואני מדגיש מבחינתי) הגיע להפסיד מסיבה אחת - כל בזבוזי הזמן המעצבים של השוער (שאפילו לא קיבלו שריקה מהשופט, שהיה חלש אגב), כל הניסיונות להוציא שחקנים מריכוז כמו שעשו למיכה/בן חיים וזהבי -אם אתם לא יכולים לנצח במגרש אז למה לנסות במשחקי מח דפוקים?

מביך מה שקרה לחיפה בסמי עופר, קודם כל שאפו לתצוגת העידוד של האוהדים זה היה נראה מדהים, ממה שנראה חיפה היא אוסף של שחקנים בינוניים ועכשיו עם התאקל בין רוני לוי (חולה האגו) לאלירן עטר (why allways me?) לא יחסוך שקט בחיפה.
    הגול של בוזגלו הוא פשוט ביזיון להגנה, אני לא מבין איך שחקן עובר חלקית את השוער מצליח להסתובב ולכוון בול למזוזה של החיבור כשעל הקו עומדים 2-3 שחקנים.
    אגב, לא אתנגד לטרייד של בן בסט תמורת עטר :)

6. Love Is Red Member

מחזור פתיחה פסיכי לחלוטין!
    והלוואי שאלמוג בוזגלו יצטרף למאור ויבוא אלינו עונה הבאה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא לי לראות לפחות 90% מהמשחקים של מכבי ת"א ואני יכול להבטיח לך שזה בכלל לא דומה.
    במחצית השנייה השחקנים של מכבי פ"ת התחילו לשכב על הדשא ולביים פציעות גם כשהכדור לא היה באזור. מאחורי כל שער היו 2 מביאי כדורים, אבל איתמר ניצן הוא זה שזחל להביא את הכדורים ופעמיים השחקנים של מכבי פ"ת בכוונה החזירו עוד כדור למגרש כדי שהשופט שוב יצטרך להפסיק את המשחק [על עונש מצידו לשחקנים שניסו לרמות אין מה לדבר].
    הם עשו עבירות גסות מאוד, שדניאל בר נתן היה חייב להגיב להן וברוב המקרים אפילו לא קיבלנו שריקה לעבירה. גם כשקיבלנו, הם בעטו לנו את הכדור, הזיזו אותו עם היד, תפסו אותו כאילו הוא של אבא שלהם וגם כשדניאל בר נתן התקרב לאירוע, הם אפילו לא טרחו להסתכל עליו מרוב שלא ספרו אותו.

האדום של אמיה טגה הוא עוד בזיון תוצרת דניאל בר נתן. הוא בא להוציא כדור חוץ, שחקן של מכבי פ"ת הזיז לו מהר את הכדור. חולפות עוד כמה שניות ואמיה טגה מנסה לחדש במהירות את המשחק ולהוציא כדור חוץ והשחקן קופץ לו עם הידיים כמו בכדורסל, חלק מהקפיצות מעבר לקו החוץ, משמע מחוץ למגרש. אמיה טגה מצביע עליו ומסמן לשופט שיראה מה קורה ויפעל בהתאם למצופה ממנו והשחקן תופס על זה טרמפ ומביים פגיעה שלא הייתה.

במחצית הראשונה מכבי פ"ת הייתה טובה יותר והייתה ראויה ליתרון. למרות שאנחנו קבוצה מאוד מוגבלת, עדיין הגיעה לנו לפי חוק לנסות ולהשוות במשך 45 דקות במחצית השנייה, אך זה נלקח מאיתנו בעקבות שחקני יריבה רמאים ושופט שאם לא בשביל הכבוד למקצוע שהוא מתפרנס ממנו, אז לפחות בשביל האגו והכבוד העצמי שלו היה חייב לתת את הדעת על מה שקרה במגרש ולא לאפשר שיעשו ממנו צחוק.

oFiRzZz and abcd like this.
  8. Raulito Madridista

וואו כבר 13 עמודים בדיון המחזור ואנחנו עוד לפני שני המשחקים היותר מרכזיים. תמיד שחיפה נראית על הפנים - האוהדים הירוקים כובשים את הדיון. מה יש כבר לנתח כלכך הרבה ולחפור? אתם קבוצה פח ומועדון חולה. "אשדוד עם תארים" חחח סתם...

וקצת על שאר משחקי המחזור:
    זהבי יכול לתת גול בכל דרך, אבל סלאלום כמו אתמול זה די נדיר מבחינתו. הוא ממש לא דריבליסט או מכדרר בחסד. פשוט השחקנים נרתעים ממנו. אגב, מכבי אתמול ביצעה 7 שינויים בהרכב ושלומי אזולאי לא שיחק, וזה לא שהוא בתוכניות לבאזל. דור פרץ עולה לפניו ברוטצייה.
    מכבי פ"ת עם 1-0 קטן וטוב במשחק די שווה כוחות ונטול מצבים ממשיים. קניוק הזה - אסור לתת לו לבעוט ככה בחופשיות. כל גול בצבע. מקווה שיבטלו את ההרחקה של טאגה - לא היה ולא נברא.
    כפר-סבא עשתה את כל הטעויות האפשריות ופשוט בעטה בדלי בדקות האחרונות. מה הבעיה להרחיק כמו שצריך כדור ברחבה? חבל מאוד מצידם. זה היה שוד של רעננה. מקווה שכפר סבא לא תבכה על התיקו הזה. זה לא שבכל משחק הם יתנו שני גולים.
    לרגע אחד אלמוג הרגשים מאור בוזגלו. מקווה שימשיך ככה ולא יסתנוור מהמחמאות.

המשחק היום בק"ש מאוד מרתק. מקווה שאיזי ישים את האגו בצד ויתן את כל הכבוד הראוי לברק בכר. יש המון פיקנטריה סביב המשחק הזה...אבל גם כדורגל. אם באר-שבע רוצה אליפות היא צריכה לקחת את כל הקופה ובכוח. בלי כדורגל גדול אבל עם שער במצב נייח, אולע פצצה של הובאן שהוא היחיד שבכושר הבקעה שם, התעלות ומהלך מבריק של בוזגלו..ק"ש זכתה אמנם באלוף האלופים, אבל רוב 'קדם העונה' שלה היה רע והיא מאוד נחלשה. אין ספק מי הקבוצה האיכותית יותר. מעניין במי ישתמש ברק בכר. בוזגלו באנקר. אני הייתי עולה גם עם בן סהר ונאווקמה. עוד טכניקה ומהירות ואופצייה לחילופי מקום. בסוף מליקסון ישחק אני מאמין.

Hapoel_Tel_Aviv likes this.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי דאיימונד - כולם ראו את התקציר, כולל תקריב למה שקרה לפני האדום של טגה, ובוא נגיד שהתיאור שלך לא הכי מדויק..

ראוליטו - אני באמת לא מבין איך אנשים עוד אומרים שזהבי לא מכדרר בחסד אחרי כל מה שהוא עושה בשנים האחרונות. מול באזל ב-3-3 הוא כבש אחרי דריבל על הבלם וחדירה לרחבה, ומעבר לכך רק העונה היו לו משהו כמו שלושה מהלכים אדירים של שמירה על כדור ביכולת אישית, כשהבולט שבהם הוא המהלך המדהים בו סחט פנדל מול פלזן.
    הוא כן דריבליסט ענק וכן וירטואוז (ראיתם את הראבונה אתמול?).

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

צפיתי בתקציר (רק בקטע הזה) וגם ראיתי את זה מול העיניים שלי בזמן אמת. אני עומד מאחורי כל מילה שרשמתי.

11. ייא Member

היתי במשחק של נתניה. מפ''ת קבוצה מאד מגעילה אבל היא נענשה לכל אורך המשחק. ספגו 5 צהובים , כולם היו מוצדקים ואולי בר נתן יכל לתת עוד 1-2 על בזבוזי זמן. לא חושב שהשופט אשם בהפסד של נתניה. מצד שני הוא גם הוסיף 6 דקות שבפועל היו 7 דקות. זה גם נתון שבעבר היינו רואים על מופע כזה 4-5 גג.
    שמש התגרה בטגה בהוצאת חוץ וספג צהוב , זה שטגה מירפק אותו וחטף אדום גם מוצדק...

12. oFiRzZz Member

מרפק ? גג דחף אותו וגם זה ליטוף , כמו מכבי דאיימונד גם אני הייתי קרוב לאירוע .
    אבל שוב אף אחד לא מתרץ את היכולת החלשה בגלל השופט .. ועדיין זה מרתיח את הדם .

13. ייא Member

טוב היתי ביציע ממול ולא לידכם אבל מהזווית שלי התנועה שעשה הצדיקה אדום, גם אם לא פגע ממש וכו

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אוהדי הפועל תל אביב - וינטרה, בומבה ופינטילי עברו בבקרה או שזו טעות של אתר ההתאחדות?