ליגת העל חוזרת: החיפאיות מנצחות את התל-אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/8/10.

1. wings Member

אני הייתי מעדיף לראות את ורד בהרכב, בטח לא את רפאלוב. הוא לוזר, אין לו מקום במשחקים
    מהסוג הזה. במשחק כזה אתה צריך שחקנים שאפשר לסמוך עליהם, כמו בוקולי שחבל שלא פותח.
    כל עוד רפאלוב יהיה שחקן הרכב במכבי חיפה (וגם לדו לצערי), אנחנו נמשיך להפסיד כאן אליפויות,
    נמשיך לעוף מהגביע מול קבוצות פח, ונמשיך לעשות בושות באירופה.

2. שגיא Guest

ורד לא שיחק חצי שנה. אתה לא יכול לזרוק אותו להרכב. דבר לעניין.

רפאלוב פתח את העונה טוב ואני פשוט חושב שאין לו שחקן קו שמאל אחר. מעבר לכך, שיתוף הפעולה שלו עם מסיללה הוא מצויין. מה שיקרה הערב זה סביר להניח גאדיר הולך שם לאיבוד.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק פתוח לגמרי לפי דעתי שיכול ללכת לכל כיוון, על הנייר מכבי ת"א איכותית יותר בטח בחלק הקדמי אבל מכבי חיפה היא קבוצה יותר קבוצתית ומחוברת וכזאת שרצה יותר משנתיים ביחד, מכבי רק לא צריכה לתקוע את יצחקי באגף, ברק צריך לפתוח בחוד יחד עם עטר(שישחק קצת לפני יצחקי) ושם הוא הרבה מאיים על השער, בצד הוא טוב רק כאשר יש אחד כמו קולאוטי שעושה מחצי מצב שער אבל שעטר פותח יצחקי צריך לשחק איתו.

אגב, אלון מזרחי פרשן מאוד מפתיע ובטח עדיף על אבי רצון הקשקשן.

משחק ליגה ראשון בHD נקווה שיהיה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

עריכה: קולאוטי פותח בסופו של דבר על חשבון עטר, ובחיפה רפאלוב על הספסל וגאדיר וגולסה בהרכב, שתי הקבוצות עם ההרכבים החזקים ביותר שיכלו להעלות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שיצחקי מנחוס או שמכבי מנחוסים.
    פתיחה נהדרת של יצחקי במשחק הזה ואז הפציעה המיותרת הזו , חבל .

ולפי הסימנים שהראה יצחקי עם היד זה בכלל לא נראה טוב ומס' לא קטן של שבועות הוא יעדר.

5. קרלס פויול5 Member

עד הפציעה של יצחקי מכבי ת"א היו טובים יותר מאז שיצחקי יצא גולסה, סילבה, מסיללה וגדיר עושים בית ספר למכבי ת"א, אני מקווה שזה לא ישתנה במחצית השנייה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי החילוף של יוסי מזרחי מוזר , למה אבידור ולא עטר.

7. Raulito Madridista

מאוד התלהבתי ממכבי חיפה במחצית הזאת – שילוב של יכולת ואופי. מכבי פתחה את המשחק חזק מאוד והיה נראה ששער שלה הוא עניין של זמן בלבד – ומשום מקום חיפה אספה את האנרגיות והתחילה ללחוץ והיא גם ראויה לשער הזה. דיברתי על החשיבות של מסיללה מבחינת חיפה ולטעמי הוא השחקן המצטיין על כר הדשא. כמה שחקנים בארץ יודעים להרים כדור מדוד כל-כך? וכמובן שגם הגנתית הוא מצויין. כשחיפה יצאה קדימה ללא חשש יכלנו לראות משחק מסירות יפה מאוד. הבעייה היא שגאדיר, עם כל הכבוד לשער שלו – מחמיצן, ושגולסה משחק יותר מידי באגף במקום במרכז. למכבי יש מספיק שחקנים עם ניסיון ולא יכול להיות שאחרי הפציעה של יצחקי היא לא הצליחה לעשות שום דבר. יותר כדורים צריכים להגיע לכיוון בוזגלו ומדוניאין – אמיר אדרי לא מנייה בטוחה ולשניים יש בעיטות מרחוק. שום דבר לא סגור ואני מקווה שתיהיה מחצית שנייה מרתקת.

8. דקו Member

בהתחלה פחדתי הצוהבים נראו פי שתיים יותר טובים מחיפה
    איך שיצחקי יצא מכבי תל אביב חזרה להיות פח אשפה שראיתי בפאריס

9. Butragueño מנהלים

אחרי מחצית זו, אני לא באמת חושב שאנחנו צריכים באמת חיזוק בחלק הקדמי, בהתחשב בעובדה שיש את חמד ו-ורד על הספסל.
    מה שכן, ההגנה שלנו מאוד מאוד מאוד איטית, ברגע שהכדור עובר את קולמה (קולמה?!), אני מתחיל להרגיש את לחץ הדם שלי יותר. לא רק שמימון וקאנוטו פשוט לא מתואמים, הם מאוד מאוד איטיים.
    זאת העונה האחרונה של מסיללה, נתן מחצית ראשונה מעולה, מקווה שאני לא מנחס, אבל באמת שהוא משתפר מרגע לרגע.

10. שגיא Guest

אם יצחקי נשאר על המגרש זה נגמר לפחות עם שני שערים לזכות מכבי תל אביב. למזלנו הוא יצא ומאז היציאה שלו, חיפה התשלטה על המגרש. גאדיר כלכך עיצבן אותי עם שני מצבים מצויינים שהגיע אליהם ובעט לשמיים ועוד מצב מצויין שנגמר בהצלחה של שטראובר, אבל בסוף הוא נותן את שלו עם התרוממות מצויין ונגיחה לשער אחרי בישול של, איך לא, פיטר מסיללה. מקווה שנמשיך ביכולת הזו גם במחצית השניה ולא נוריד את הרגל מהגז.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שגולדהאר הולך בקרוב מאד לפתוח את הארנק...לא יודע, במקרה הגרוע קרע יצחקי את הרצועות. ראו בבירור שהברך הסתובב לו ואם הוא ייעדר רק כמה שבועות אז יש למחנה הצהוב/כחול סיבה לשמחה.

למשחק עצמו, אני אחד מאלה שהעביר במשך שבועות ביקורת קשה על שחר. במחצית הראשונה נאלצתי לשתוק...הפתיחה היתה של מכבי ת"א (מה זה הלבן הזה?), אבל הקבוצה שלי העבירה הילוך כשמוחמד גאדיר פשוט מראה כמה פוטנציאל יש לבחור הזה.

השער של מכבי חיפה היתה צריכה להגיע והוא הגיע, יואב זיו בהגנה מחרידה לא מצליח להתגבר על גאדיר שנגח מצויין לשער. בסה"כ בהילוך החוזר רואים עד כמה זיו וגם שטראובר די נראים חיוורים.

דבר אחרון, למה סידיבה מקבל צהוב על כיסוח ברוטאלי עם שני רגליים קדימה (תודה לאל שעותמאן לא שבר דבר) ואח"כ גאדיר על שטויות מקבל צהוב? מצטער, אבל מאיר לוי חס מאד מאד על סידיבה שעושה רושם של כסחן לא קטן.

מה יהיה במחצית השנייה? הכל פתוח. אני הימרתי על 1-1 בהימורים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. Butragueño מנהלים

נראה לי שגם השופטים שלנו לא ערכו אימון טוב בקיץ, שירן ייני עם כיסוח על אייל גולסה בפתיחה, לדעתי גם היה שווה צהוב. בכל פנים, משחק טוב, מקווה שנמשיך עם ההתקפות, בעיקר מהצד של גדיר.

13. Carlo Zampa Member

אבידור ובוזגלו צמד טמבלים. מכבי ת"א לא תגיע לכלום כל עוד הם ישחקו בהרכב.

14. wings Member

תנו לי שלושה חודשים להיכנס לכושר ואני מחליף את דאבלשווילי בהרכב. אלוהים יודע מה
    אנחנו עושים עם שחקן כזה מוגבל.

15. Butragueño מנהלים

קטן משחק כמו בושה, הוא נעצר המון, פשוט עומד, לא הולך.
    בכלל , יש המון ליקויים בכושר הגופני של חיפה.